♓ Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Завдання року — вижити при пірнанні у темні води, куди вам доведеться зануритися з головою з початку лютого. Одним словом, вам потрібно закрити всі навислі мечами завдання минулого, виправити кожне невірно сказане вами слово і відмовитися від претензій, вимог та бажання поневолювати. 

Час читання: 1 хвилина та смачне яблучко 🍎

статья доступна на русском языке

Вам доведеться зрозуміти, що шанс на виправлення гріхів та корекція простору (будинок або місце роботи), просоченого гнівом та невдоволенням, приходить як можливість лише після щирого та повного каяття. Для духовно збалансованих риб це рік величезної удачі, яка підстерігає їх на кожному кроці. Девіз року – відпускати з легкістю та з вірою дивитися в майбутнє. Повна трансформація у питаннях сім’ї, шлюбу та родинних стосунків і лише від вас залежить кінцевий результат.

Риби гороскоп 2023

Кохання

___________________________

❤️️ Кохання — ваші бажання та амбіції б’ються зі скромними можливостями партнера, хоча новий коханий швидко завоює ваше серце маленькими подарунками та милими сюрпризами, буде з вами дуже чесний та щирий у своїх почуттях. Але будьте персонажем, який чекає «кохання, схожого на сон», тому що вам прийдеться докласти чималих зусиль для збереження відносин, причому абсолютно не важливо ви перебуваєте в шлюбі, ви вільна Рибка або тільки зустріли той самий ідеал. До речі, ідеал при детальному розгляді виявиться не таким вже й ідеальним. Абсолютне щастя і новий виток у відносинах чекає на тих Риб, які присвятять 2023 духовним пошукам, вищим смислам або, хоча б, частим закордонним поїздкам. Знайомитись можна і потрібно так само в ситуаціях, пов’язаних із переліченим вище: закордон, духовність, філософія та навчання.

Лінія магазинів EVA фейсбук

Ризики року

___________________________

Ризики року — прислухання до порад з боку гонористих та показушних, надто амбітних друзів/подруг, залипання на нічим не підкріплених обіцянках та ефемерні стосунки, де ви собі вже налаштували грандіозних планів. Розберіться з особистим, подякуйте колишнім партнерам, начальникам, роботі, благам, які до вас приходили. Заведіть щоденник подяки і йдіть у духовну роботу, відсунувши у бік его, інакше втратите те, що маєте безповоротно.

Цікаво по темі: Звички, які допоможуть досягти успіху

Важливий період

___________________________

Важливий період — коли доведеться зробити вибір між двома кардинально несхожими варіантами – лютий місяць (з 6 по 14). У цей момент, погоджуючись на проєкт майбутнього, що передбачає переїзд в інше місто або країну, ви несподівано для себе виграєте джекпот і виявите той ключик на дні океану, до якого ніяк не могли дотягнутися раніше.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023