Як зустріти 14 лютого: Незвичні ідеї для романтичного вечора

Зовсім скоро настане День усіх закоханих, тож тепер саме час подумати над тим, як провести час удвох. Якщо звичайна вечеря в ресторані та похід в кіно вас більше не надихають, а в цей день ви бажаєте чогось надзвичайного, тоді ловіть кілька цікавих ідей від EVA Blog!

Спа для двох

Тільки уявіть: лунає спокійна музика, довкола вас — атмосфера повного релаксу, і ви купаєтеся в ній лише удвох. Який саме спа-відпочинок обирати, залежить від ваших вподобань. Це може бути екстремальна японська баня фурако або легкий хамам, релакс-масаж для двох або шоколадне обгортання. Найголовніше те, що спа впливає не тільки на ваш фізичний стан, але і створює гарний настрій. Тож якщо ви бажаєте провести час з користю для тіла, душі та стосунків, скоріше бронюйте вечір у спа-салоні!

Майстер-клас для двох

Цікавий варіант для тих, хто любить активно проводити час та отримувати нові враження. Останнім часом різноманітні майстер-класи стали надзвичайно популярними, а якщо задатися ціллю, можна віднайти уроки з боксу, гончарної майстерності, пісочної анімації, масажу, кулінарії, скелелазіння та навіть з управління яхтою та вертольотом! Зазвичай для відвідування майстер-класів не вимагається володіння жодними навичками, тож якщо ви бажаєте незвичайно провести час удвох, оберіть майстер-клас, що пасуватиме саме вашій парі.

Урок з аргентинського танго

Танго — певно, найбільш харизматичний і пристрасний парний танець! А ви знали, що оригінальне танго зародилося в Аргентині й тут воно вважається народним танцем? А ще є іспанське, кубинське танго і багато інших різновидів. Але аргентинське танго — це танець, в якому емоції та обійми набагато важливіші за послідовність кроків. Це особлива мова тіла, на якій ви зможете розуміти один одного без слів. Веселе, ніжне, ліричне, пристрасне — танго може бути різним, і ви неодмінно знайдете той стиль, що відповідатиме вашому темпераменту.

Романтичний квест

За день домовтеся зі своїм коханим або коханою про те, щоб підготувати один для одного по кілька завдань. Це може бути кросворд з питаннями про вашу пару, пазл з вашої фотографії або карта з підказками, які вестимуть вас від одного завдання до іншого. Не забудьте додати до кожного завдання приємний сюрприз! До речі, грати в романтичний квест можна не лише вдома, але й на вулиці або в торговельному центрі — усе залежить від вашої фантазії. Коли отримаєте заряд веселощів, відправляйтеся в улюблений ресторан на романтичну вечерю й обмінюйтеся враженнями. А якщо у вас є така можливість, замовте в готелі номер для подружжя і продовжуйте вечір там.

Фотосесія Love story

Приємних спогадів багато не буває, тож якщо ви бажаєте гарно провести час і отримати серію вдалих сумісних кадрів, плануйте фотосесію Love story. Відправляйтеся в знакові місця для вашої пари: улюблене кафе, місця, де ви вперше поцілувалися або познайомилися. До речі, винаймати фотографа для такої фотосесії зовсім не обов’язково, адже головне — це настрій, з яким ви згадуватимете найщасливіші моменти з історії свого кохання.

Романтика вдома

Гарна ідея для тих, хто бажає провести День святого Валентина наодинці з коханою людиною. Тут вам точно ніщо не зіпсує настрій: ані надто шумна компанія за сусіднім столиком, ані випадкова зустріч з колишнім хлопцем. А для того щоб свято вдалося на славу, варто витратити трохи часу й зусиль на підготовку.

Щоб створити романтичну атмосферу, прикрасьте кімнату кульками у формі серця, пелюстками троянд або гірляндами з паперовими сердечками. Застеліть стіл святковою скатертиною, покладіть красиві серветки, поставте свічки в свічниках.

Романтичну вечерю можна замовити в ресторані або приготувати разом. Перелік страв у меню повністю залежатиме від ваших уподобань, але якщо ви бажаєте продовження вечора, краще обирайте легкі страви й неміцні алкогольні напої.

Окрім романтичної вечері, час, проведений вдома, ви можете планувати як завгодно: влаштувати ванну на двох (тільки краще зробити її до вечері, а не після), домашній кінотеатр з попкорном і місцями для поцілунків та хоч турнір з доміно!

Що робити тим, хто ще не зустрів свою половинку

Ну, а якщо ви ще не зустріли свою половинку, — це зовсім не привід затриматися на роботі або зачинитися вдома. День святого Валентина можна провести шумно і позитивно в компанії подруг: влаштувати гастрономічний тур кав’ярнями вашого міста, відправитися на шопінг, подивитися нову комедію або фільм жахів — приводів веселитися є безліч! І нехай ваш День святого Валентина буде наповнений любов’ю до друзів, близьких, себе самої. Адже насправді не так вже й важливо, чим ви займатиметеся, головне — отримувати задоволення від того, щоб просто бути разом з рідними та коханими людьми.

12 Лютого / 2019 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті