Зірка Таро: значення та поєднання карти

Сімнадцятий Старший Аркан — Зірка. У передбаченнях ця ворожильна карта вказує на гармонію та налаштованість на оптимізм. У ній багато надій, планів та мрій. А як енергетика 17 Старшого аркана впливає на характеристику людини, для якої він став картою дня народження? Чого варто чекати або остерігатись у коханні та роботі? Тисни вподобайку та дізнавайся!

Час читання: 8 хвилин та круасан 🥐

статья доступна на русском языке

Аркан Зірка: дизайн карти Таро

17 Старший Аркан Зірка

У Таро Світлого Провидця жінка у шифоновій сукні молитвенно склала руки, щоб попросити поради у неба. І одна з яскравих зірок  посилає їй промінь натхнення, який далі торкається землі.

В колоді Таро Райдера Уейта на ворожильній карті Зірка ти побачиш більш відвертий варіант сюжету аркана Помірність. Знову персонаж однією ногою стоїть у водоймі, а іншою на землі, знову переливання води. Але цього разу замість сонячного світла постає зоряне небо. Героїня 17 аркана — жінка без одягу, яка зі своїх глечиків живить і водойму, і сушу. Символіка карти під час тлумачення може вказувати як на натхнення та надію, якими наповнюється світ довкола Зірки, так і на ілюзорне сприйняття безмежності її ресурсів.

На карті з колоди Таро 78 дверей оголена жінка стоїть перед аркою та ллє воду з двох глечиків. Загальний настрій позитивний, що підкреслює у символіці ясне зоряне небо. Розшифровка значення ворожильної карти вказує на оптимістичний прогноз у здійсненні бажань, зокрема в передбаченнях про шлюб або вагітність. Оголеність вказує на відкритість, і “ключ” чесності перед собою відчиняє “двері” до реалізації мрій.

Цікаво на тему: Вежа Таро: значення та поєднання карти

У Таро Шаленого Місяця аркан Зірка теж досить традиційний. Жіночий персонаж, який ніби складається з двох половин, наповнює з глечика озеро перед собою. І це міг би бути такий же легкий образ, як Помірність з цієї ж колоди Таро Шаленого Місяця, але в очах Зірки вже зародились перші проблиски безумства. Тож у розкладах на майбутнє варто дивитись на поєднання з іншими арканами, щоб розібратись, за активними зусиллями приховується щира надія чи самообман, фантазійна віра в неможливий успіх.

На карті з колоди Таро Манара побачиш силует жінки, що посміхається, в оточенні вуалі та загадкового сяйва. Фіолетова гама карти та темні очі викликають асоціації з індивідуальністю, містичністю, унікальністю людини.

EVA у Telegram

Аркан Зірка — це ворожильна карта про бажання, які здійснюються, та ресурси, які можна знайти завдяки оптимізму, вірі у кращий результат. У поєднанні з картою Мага вказує на потребу в активних діях для посилення удачі, в разом з арканом Повішений — на вихід з ситуації, що зависла.

Цікаво на тему: Диявол Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика особистості з арканом Зірка

Характеристика людини з арканом Зірка

Для представників 17 аркана Зірка важливе значення має їх душевний стан. Мрії, плани, ідеї їм цікавіші, ніж приземлені матеріальні питання. Не втрачають надію. Спираються в першу чергу на себе. Характеристика людини з арканом Зірка каже, що у складні періоди вона продовжує бачити перспективи та можливості, бо це досить оптимістичні особистості.

Інколи здається, що людина з 17 Старшим Арканом занадто не практична, втратила зв’язок з реальністю. Часом буває відстороненою, заглибленою у свої думки. Має гарну інтуїцію.

Якщо це твій аркан по даті народження, мрійливість та постійна налаштованість на краще можуть бути як сильною стороною, що допомагає долати труднощі, так і проявом перевернутої енергії, що заважає реально дивитись на речі. Тож важливо регулярно перевіряти налаштування власного внутрішнього компаса.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що ти — сапіосексуал?

Аркан Зірка у плюсі

Аркан Зірка в плюсі

У плюсі характеристика людини з 17 арканом Зірка по даті народження буде сяяти такими епітетами, як яскрава, мрійлива, харизматична, романтична. Вміє не тільки привернути увагу, а й втримати її. Налаштовує себе на позитив, навіть якщо не впевнена, що обставини цьому сприятимуть. Коли нерви під контролем, зазвичай має гарне здоров’я.

Для представників цього аркана важливо знаходити сенс у всьому, що роблять. Цінують комунікацію, вміють будувати з іншими комфортні емоційні стосунки. Мають значний творчий потенціал. Не сприймають обмеження за істину, прагнуть розширити рамки доступного. І зазвичай їм це вдається, якщо не відриваються від реальності. Часом закриваються, не діляться мріями, щоб їх не зруйнував чужий песимізм.

Якщо Зірка — твоя карта дня народження, будь чесною з собою, не ховай тіньову сторону, а вивчай та приймай її. Оточуй себе людьми, які поважають чутливість твоєї натури, не перевантажують її надмірним нахилом у побут.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

Аркан Зірка у мінусі

Аркан Зірка в мінусі

Якщо енергія 17 аркана Зірка активна у перевернутому значенні, людина вважає себе кращою, ніж є насправді, поводить себе нахабно, схильна до гордині. Намагання показати реальний стан справ сприймає за хитрощі конкурентів.

В мінусі аркан Зірка занадто захоплюється фантазіями, поводиться інфантильно. Його представникам погано вдається адаптуватися в реальному світі, вони неправильно оцінюють стан справ. Закривають очі на проблеми, дивляться на все крізь рожеві окуляри. Невдачі підштовхують закриватись від близьких, щоб ті ненароком не зіпсували їх мрії. Можуть думати, що їх ніхто не розуміє, почуватися самотньо.

Коли енергія проявляється у перевернутому значенні, не виключені стани апатії чи навіть депресії. Навіть дрібні проблеми починають здаватися безвихідними. Людина втрачає орієнтири, цікавість до насолоди життям, живе за звичкою.

Цікаво на тему: Що таке пасивна агресія, як її розпізнати та протистояти

Естетика 17 аркана Зірка у зовнішності

Естетика 17 аркана Зірка у зовнішності

Представницям 17 Старшого Аркана подобається привертати до себе увагу, вони не бояться виявитись занадто яскравими. Сміливо поєднують, здавалось би, несумісні між собою елементи образу. Наприклад, грайливо блискуче вбрання й досить стриману, зібрану зачіску з джгутами. Багато експериментують із зовнішністю, зокрема, з кольором волосся. Зазвичай мають кілька улюблених парфумів, які стають невіддільною частиною образу.

Цікаво на тему: 12 найкращих бюджетних парфумів, що пахнуть на мільйон

 Як проявляється в одязі

Естетика 17 аркана Зірка в одязі

Легкі тканини, що гарно струменять, повітряні, плавні силуети, багато блискучих елементів — популярні ознаки естетики 17 аркана Зірка. У виборі принтів та аксесуарів його представниці схиляються до символіки зірок. Одяг часто підкреслює фігуру та мрійливу харизму аркана.

Тканини з відливом, паєтками, блискітками, тонкі шифонові вуалі — це те, без чого складно уявити гардероб представниці аркана Зірка. Вона має гарний вигляд на підборах, хоча й мінімалістичне взуття на низькому ходу знаходить своє місце у щоденних образах. Серед кольорів переважають сріблястий, білий, металік, холодні відтінки блакитного, рожевого та зеленого.

Доповнити стильні луки в естетиці 17 аркана Зірка можуть:

  • накидки з напівпрозорих тканин;
  • яскраві топи та корсети;
  • піджаки з металевими або блискучими елементами.

Окрім того, жінки з арканом Зірки багато уваги приділяють вибору аксесуарів, зокрема біжутерії. Це зручний та швидкий спосіб кардинально змінити образ відповідно до настрою.

Цікаво на тему: Тенденції макіяжу 2024, які тобі сподобаються

Як проявляється у макіяжі

Естетика 17 аркана Зірка в макіяжі

Жінка з арканом Зірки по даті народження — це ті, хто в буквальному сенсі можуть “намалювати собі настрій”. Вони керуються принципом “вдавай, доки це не стане правдою” і часто використовують макіяж як спосіб налаштуватись на позитив. Адже не може бути все погано в такої блискучої красуні.

А сяяти вони люблять. Напевно, саме представниці цього аркана в свый час ввели моду на глітер. Жінки-Зірки активно використовують його не лише на обличчі, а й на тілі, й навіть волоссі. Блискітки допомагають підкреслити легкість енергетики та грайливість настрою. Але цього, звісно, не достатньо, тож косметичку також поповнюють палетки з шимерними тінями, дуохромні підводки та хайлайтери.

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  1. Рідкий глітер Lamel Professional Insta Glitter Bomb — must have для макіяжу жінки-Зірки. Засіб має блискітки різного діаметра, тож легко регулювати інтенсивність сяяння. Зручно наноситься та гарно тримається на шкірі, особливо якщо трохи знежирити її. А на волоссі можна додатково зафіксувати лаком.
  2. Палетка хайлайтерів Imagic Highlight Palette, яка має чотири відтінки з дрібними сяючими часточками. Вона легко створить магію гри тіней: додасть рум’янцю, підкреслить лінії обличчя, підсвітить необхідні ділянки.
  3. Популярні у ТікТок гелеві олівці для очей GlamBee Color Shock, що представлені у п’яти відтінках з переливом кольору. Гарно пігментовані. Зручно використовувати й для цікавих стрілок, і для повноцінного макіяжу очей, бо гарно тушуються, а після висихання стійкі.

Кохання, сумісність

Аркан Зірка у коханні

Люди з арканом Зірка по даті народження цінують романтичну атмосферу, полюбляють говорити про свої емоції, прагнуть разом мріяти та відкриватись партнеру. Хоча часом можуть занадто поспішати давати визначення стосункам, ще до того, як прояснили для себе почуття чоловіка.

Поруч з людиною з картою дня народження Зірка зазвичай приємно бути, бо вона вміє створити оптимістичний, розслаблений вайб. Особисті стосунки з представниками 17 Старшого Аркана зазвичай сповнені турботою та романтикою, а от до фізичної близькості вони можуть досить повільно розвиватися.

Мрійливість часто підштовхує представників аркана Зірка до самотності. Схильні до нерозділених почуттів, можуть закохатись в емоційно або фізично недоступну людину. Якщо сформували уявлення про ідеального партнера, не погодяться на щось менше.

В парі часом плутають реальні якості людини, та ті риси, які хотіли б бачити.

У розкладах на кохання аркан Зірка в прямому значенні вказує на наявність романтичного вайбу, а от в перевернутому — на відстороненість.

Цікаво на тему: Як почуватися на побаченні впевнено та розкуто?

Аркан Зірка: призначення

Аркан Зірка призначення

У розвитку кар’єри представникам 17 аркана Зірки важливо прописувати цілі та час від часу звірятися, чи не втратили орієнтир. Бо інколи можуть припускатися помилок через те, що видають бажана за дійсне. В цілому ж, творчий підхід та наполеглива оптимістичність допомагають розвиватися та підвищувати рівень фінансів.

Цікавляться людьми, талановиті у small-talk, завдяки чому легко заводять корисні контакти. Надалі ці знайомства нерідко приносять додаткові гроші.

Якщо твій аркан Зірка, варто спробувати професії, пов’язані з наступними сферами:

  • мистецтво;
  • креативність та творчість;
  • реклама;
  • ведення переговорів;
  • астрологія та езотерика;
  • консультування;
  • розробка інноваційних технологій.

Люди з арканом Зірки часом опиняються у кризових ситуаціях з роботою та грошима, коли занадто довіряються колегам або переоцінюють рівень своїх вмінь. Важливо вірити у свій талант, але не втрачати відчуття реальності. Підкріплюй природні здібності тренуванням навичок.

Цікаво на тему: Що таке гештальт і як його закрити

В цілому, аркан Зірка по даті народження — досить сприятлива енергія, яка наділяє позитивним баченням світу. ЇЇ представникам важливо пропрацьовувати свої цілі, вміти на них зосередитись. Якщо це твоя карта дня народження, зберігай сфокусованість на хорошому та можливостях, але не забувай перевіряти їх на реальність. Бо твій головний ворог не зовні, а в середині. Надмірне захоплення фантазіями призведе до битого скла рожевих окулярів.

Читайте також:

6 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *