Гороскоп на березень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Довгоочікувана весна готова підбадьорити всіх збільшенням світлового дня. А це означає, що вже можна порівняти, які з підказок астрології в гороскопі лютого для твого знака Зодіаку збулися, а які так і залишилися потенційною можливістю. І звісно, саме час будувати плани на перший місяць весни, використовувати поради від астролога Василиси Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit)! Дізнавайтеся, що приготував зодіакальний гороскоп на березень 2024, і діліться в коментарях, виконання якого прогнозу хочете найбільше!

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

Березень, однозначно, готує нас до чогось нового і грандіозного! У цьому місяці неймовірна кількість сильних днів і астрологічних подій.

1-Гороскоп-Березень

6-7 березня — Венера у Водолії наділяє нас магічною енергією новаторства і творчості. У ці дні вдало закладати фундамент для бізнесу, пов’язаного з IT технологіями або астрологією, медициною.

8-9 березня — найпотужніша ніч перед молодиком останнього місячного циклу зими.  Зодіакальний гороскоп рекомендує звільняти простір, робити медитації на достаток і очищення, зізнаватися в почуттях і робити любовні практики. А ось алкоголь краще не пити.

10 березня — Молодик у Водолії. Нова робота, квартира, офіс, зачаття нової справи або дитини, подорож — усе трапляється як диво. Головне зробити правильні дії напередодні.

Яновски_1024х500 (1)

14 березня — день несприятливий для укладення шлюбних союзів, але підходить для юридичних і судових справ.

15 березня — ідеальна дата для шлюбу або для того, щоб з’їхатися і жити разом.

З 11 по 24 березня — Місяць, що зростає, сприяє просуванню і росту, переїзду, активності та ініціативності. Головне — не сидіти на місці! Рухайтеся у всіх сферах, розгойдуйте енергію, особливо грошову.

Цікаво на тему: Синдром відкладеного життя: симптоми і як його позбутися

20 березня — рівнодення, що символізує перемогу життя. Астрологія каже, що це прекрасний час для будь-яких починань, які варто підкріпити аскезою, початком детокс-програми.

24-29 березня — ослаблений Меркурій, тому відкладіть подорожі, не займайтеся оформленням документів, не надсилайте гроші, не інвестуйте в нерухомість і криптовалюту, не презентуйте нові послуги та продукти.

25 березня — відкриваються двері в коридор затемнень. Місяць у Діві підсвічує страхи, але позбавляє невпевненості. Часто в коридор затемнень із вашого життя йдуть непотрібні люди або проєкти, що віджили себе, нічого не починайте! Робіть щось корисне для тіла, здоров’я і нашої планети загалом. Наприклад, відмовтеся від пластикових пакетів.

2-Гороскоп-Березень

31 березня — магічний день для любовних практик. Венера в екзальтації робить мрії реальністю, особливо для тих, хто народився 6, 15, 24 числа.

Сприятливі дні для будь-яких починань у березні — 3, 5-7, 8, 12-13, 15-16, 19, 26, 27-29.

Несприятливі дати або “порожні руки” — 4, 9, 13, 18, 23, 28. Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку не рекомендує в ці дні запускати важливі проєкти, укладати шлюби та вступати на посади.

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження

Знаки Вогню в березні 2024 будуть схильні ідеалізувати своїх партнерів, які, на жаль, показували себе останнім часом не з кращого боку, а деякі й зовсім залишили в скрутну хвилину і, як ні в чому не бувало, повернулися з переможною посмішкою кілька днів по тому. Дивіться в обидва, дорогі Вогники, намагайтеся зняти рожеві окуляри та нікого, навіть найближчого, не виправдовуйтеся за низькі вчинки. Зодіакальний гороскоп каже, що на зміну тим, від спілкування з якими відмовитеся, прийдуть нові, чудові люди, які дадуть вам натхнення і впевненість.

Представники стихії Землі в березні по-справжньому заземляться і відчують, нарешті, міцний ґрунт під ногами. В одних це виражатиметься в роботі та клієнтах, у стабільності проєктів. В інших же швидко і своєчасно відбудеться переїзд у зручне, комфортне і довгострокове житло, про яке багато хто з вас і мріяти не міг. Допомагати будуть родичі, члени сім’ї та громадські організації, а ось вам слід трохи, у міру своїх сил, зайнятися благодійністю.

Шукай EVA Blog в Instagram

Повітряні знаки цього місяця на висоті в кар’єрі та професійній діяльності. Вашою мудрістю і винахідливістю захоплюватимуться навіть найсильніші скептики, які ніколи й ні в що не вірять, настільки великими й очевидними виявляться ваші успіхи. Виражатися вони будуть у досягненнях команди, яку ви очолите. Ті, хто займається дизайном або соціальними проєктами, зірвуть джекпот!

Представники стихії Води не стануть відсиджуватися осторонь, а активно візьмуться за справу. Вони почнуть будувати майбутнє, будинок, компанію, якщо ви перебуваєте в наймі, або власну справу. Також ви будете залучені в справи сімейні: розлучення, весілля або ювілей. Відхреститися не вдасться! Запасіться терпінням, бо саме ви станете тією людиною, на яку можна покластися і довірити важливу таємницю. Але під кінець місяця обов’язків стане трохи менше, а вам запропонують новий прибутковий проєкт. Не упустіть свій шанс!

Цікаво на тему: 5 типових помилок, яких припускаються повітряні знаки Зодіаку

♈️ Овен

Час інвестувати у своє здоров’я і легко закохуватися

Фінанси

_________________

Астропрогноз каже, що Овнам доведеться зробити в другій декаді місяця вкрай складний вибір. Накопичені на свої бажання гроші доведеться інвестувати в щось важливіше, що прямо або побічно стосується вашого здоров’я. Для когось це похід до дорогого фахівця, для когось — поїздка на відпочинок або просто невелика відпустка. На початку березня друзі наполегливо проситимуть у вас грошової допомоги, але зірки рекомендують не піддаватися на чиїсь вмовляння і поставитися з усією уважністю до сигналів простору. Наприкінці місяця надійде пропозиція про роботу, але ви, найімовірніше, не погодитеся, сприймете її як журавля в небі. А даремно! Шанси на успіх будуть значні!

3-Гороскоп-Березень

Здоров’я

_________________

У березні зодіакальний гороскоп рекомендує Овнам звернути особливу увагу на зір і печінку. Впровадьте у свій план харчування чорницю, моркву, вітамін Е і зробіть детокс-програму для очищення організму. Не перевантажуйте себе солодким і випічкою, а ось такі прянощі, як кориця і кардамон, будуть цілком доречними й піднімуть настрій.

Кохання

_________________

У голові в Овнів суцільна весна! Вони самі, оточуючі й увесь світ здаються неймовірно красивими й привабливими, у партнерах не видно недоліків, а перевагою може стати навіть незначне слово, кинутий на ходу комплімент. Саме в такому відтінку легкості й невимушеності в особистому житті пройде для вас перший місяць весни. Вільним Овнам зодіакальний гороскоп не рекомендує засиджуватися занадто довго вдома або на роботі. Вибирайтеся в парк, здійснюйте щоденний моціон в один і той самий час, адже значні шанси зустріти нову людину саме на прогулянці. У березні 2024 року куди б ви не прямували, всюди познайомитесь і, дивуючи самих себе, одразу ж, без роздумів, вирушите на побачення. На тих, хто вже перебуває у стосунках, чекають несподівані пропозиції від постійного партнера: від подорожей до спільного проведення часу в арт-студії.

Сюрпризи

_________________

У ваше життя вихором увірветься новий знайомий, а разом із ним нове, екзотичне хобі. Дні удачі — 6, 8, 10, 11, 14, 21 березня.

Цікаво на тему: Найкращі вітаміни від випадіння волосся

♉️ Телець

Доля підкине можливості у фінансах і сюрпризи в особистому житті

Фінанси

_________________

Тельці, астропрогноз для вашого знака Зодіаку пророкує, що вам буде щастити в грошах уже від самого початку місяця, але, щоправда, в дрібницях. Хтось виграє квитки на концерт, хтось отримає величезну знижку, а хтось і зовсім знайде квартиру своєї мрії за копійки. Березень, безумовно, той час, коли слід уважно ставитися до шансів і можливостей, адже вони підстерігають вас буквально на кожному кроці. Робота, на яку вже не розраховували, сама вас знайде. Людина з минулого покличе на нове місце, де зможете не лише заробити, а й відточити свої професійні навички. І в майбутньому вони піднімуть вашу вартість як фахівця. Тож приймайте пропозицію не замислюючись, навіть якщо робота буде пов’язана з нестабільним графіком або відрядженнями. У другій половині березня в зодіакальному гороскопі Тельців можливий несподіваний прибуток у вигляді допомоги родичів або виплат від держави.

4-Телець-березень

Здоров’я

_________________

Нерви напружені настільки, що ви неспроможні довго тримати фокус на чомусь одному. Вам просто необхідно часто перемикатися на інше завдання. Сходіть на розслаблюючий масаж камінням і почніть пити валеріану на регулярній основі. Заспокоїть нервову систему йога або цигун п’яти стихій, а ранні підйоми налагодять режим сну і відпочинку.

Кохання

_________________

Тельці, у березні 2024 року ви самі не помітите, як закохаєтеся в ту людину, про яку думали “не мій типаж”. Велика ймовірність того, що вас підкорять вчинками, подарунками та підвищеною, але такою приємною і зовсім ненав’язливою увагою. Ви буквально відчуєте себе vip-персоною, оточеною турботою найкращих сервісів, і здастеся в уже омріяний полон кохання. У Тельців, які вже знайшли свою другу половинку, теж буде насичений місяць. Астропрогноз для вашого знака Зодіаку обіцяє інтриги та романтичні побачення, які систематично організовуватиме партнер. Це додасть стосункам нових барв, дасть їм змогу вийти на зовсім інший рівень довіри, про який і мріяти не могли, але десь у глибині душі сподівалися, що одного разу вас почують. Не втрачайте можливість побувати на вечірці або сімейному святі у друзів, адже в таких компаніях і відбудеться цікаве знайомство.

Сюрпризи

_________________

Лише наприкінці місяця, коли ви перестанете чекати, партнер по-справжньому здивує, приголомшить божевільною ідеєю, яка, як не дивно, припаде вам до душі. Дні фортуни — 1, 4, 7, 13, 22, 23 березня.

Цікаво на тему: Що відповідати на фразу “Привіт, як справи?” у дейтинг-застосунках?

♊️ Близнюки

Проходьте навчання, займіться здоров’ям спини та не піддавайтеся спокусі повернутися до колишніх

Фінанси

_________________

Близнюки, у березні ви нарешті завершите свій довготривалий проєкт, а хтось закінчить ремонт, що тягнувся роками, і захоче вибратися на відпочинок. Не дивно! Найбільші витрати цього місяця будуть на далекі подорожі, в яких ви захопитеся темою самопізнання, захочете пройти модні, екзотичні тренінги, а вони потребуватимуть фінансових вкладень. Але, безсумнівно, варто витратитися на навчання. Придбаєте цінну навичку, яка відрізнятиме вас від інших, і пізніше зможете вигідно продати отримані знання. Зодіакальний гороскоп рекомендує Близнюкам бути обережнішими з новими знайомими, які спробують втягнути вас у сумнівну авантюру “заробити мільйон за два дні”. Дивіться в обидва за своїми гаджетами. Поміняйте телефон або ноутбук, адже ця сфера потребує змін, без фінансових вливань не обійтися. Не купуйте найдорожче, але поновіть обов’язково.

5-Близнюки-березень

Здоров’я

_________________

Зірки рекомендують представникам вашого знака Зодіаку зайнятися сатурніанською темою у здоров’ї. Приведіть до ладу хребет, суглоби та зуби. Хоча б почніть лікування, і вже до середини місяця стане легше, особливо, якщо у вас сидяча робота. Впровадьте у свій розпорядок дня ранкову гімнастику для зміцнення спини або запишіться до мануального терапевта. До кінця місяця всіх проблем зі здоров’ям — немов не бувало!

Кохання

_________________

Щойно з кимось розстаєтеся і даєте собі слово не вступати поки що у стосунки, особливо серйозні, на горизонті одразу ж з’являється один-два, а то й три цікавих потенційних партнери. І ви мучитеся складним вибором, адже одна кандидатура краща за іншу. Хтось із колишніх знову спробує замилити очі й розповісти вкотре притчу про “усвідомив”. Зірки радять Близнюкам, особливо жінкам, тримати почуття й емоції при собі та не піддаватися на сльозливі романтичні провокації, інакше потім пошкодуєте про свій вибір. Варто перевірити й нові стосунки на міцність, не з’їжджатися одразу. Не будуйте далекосяжних планів із тим, із ким щойно познайомилися, хоч нова пристрасть, на перший погляд, і відповідає вашому ідеалу.

Сюрпризи

_________________

Близнюки, зодіакальний гороскоп радить гарненько придивитися до тих, у кому вже розчаровувалися в минулому. Не вступайте в діалог, якщо не відгукується тема. Сюрпризом стане реакція й усвідомлення після розставання, коли скажете собі: “А я молодець, не дозволяю себе обкрутити!”. Будете раді, що відкрилися очі й вчасно спрацювала інтуїція. Найкраще вона, до речі, працює в ці дати — 5, 7, 8, 14, 18, 19 і 25 березня.

Цікаво на тему: Використовуємо косметику, яка не підійшла: ТОП лайфхаків

♋️Рак

Утримайтеся від ремонту та необдуманих знайомств, краще приділіть увагу здоров’ю

Фінанси

_________________

Почекайте з витратами на розширення житлоплощі або загалом на поліпшення квартирних умов. Гороскоп радить вашому знаку Зодіаку не вкладати зараз гроші в ремонт, хіба що по дрібницях, оскільки у більшості Раків імовірний швидкий переїзд. Це стосується як домашнього простору, так і офісу. У роботі все стабільно добре, різких змін не передбачається. Ви крутитеся як в’юн на сковорідці, а великі гроші, про які мрієте, поки стоять на стопі. Якщо хочете зрушити фінансову ситуацію з мертвої точки, знайдіть грамотного консультанта в тій сфері, де у вас є прогалини. Не перестарайтеся з добрими справами й благодійністю, інакше самі залишитеся вже в другій декаді місяця ні з чим, стримайте свій запал. А ось діти, племінники або молодші брати та сестри вимагатимуть серйозних витрат. Ви не зможете відмовити їм, адже гроші знадобляться терміново і на добру справу.

6-Рак-березень

Здоров’я

_________________

Найуразливіші в перший місяць весни — ноги та голова. Астрологія застерігає Раків, що можуть повернутися наслідки травм минулого, коли щось не долікували, або обридлі мігрені. Не терпіть і не чекайте, після першого дзвіночка йдіть до фахівця. Не нехтуйте вихідним днем, особливо жінки, присвятіть його оздоровчим процедурам. Найкращим подарунком для тіла стане абонемент у басейн або SPA.

Кохання

_________________

У березні 2024 року ваш знак Зодіаку повною мірою відчує на собі принадність твердження “У коханні всі засоби хороші”. Хтось, кому залишили свій номер, буквально полюватиме на вас і докучатиме запевненнями у вічному коханні, бо вже побудував плани про спільне життя за вас. Але навіть добродушні жінки-Раки не потерплять такого втручання у своє життя і, найімовірніше, цього місяця спроби залицяльника не увінчаються успіхом, дасте йому гарбуза. А ось ті, хто давно і міцно перебуває у стосунках, відкриють для себе нові грані знайомого партнера. Йому, до речі, знадобиться ваша допомога, адже близька людина перебуватиме в непростій життєвій ситуації. Уважно поставтеся до проблем, що навалилися на другу половинку, навіть якщо від вас приховували справжній стан справ. Спочатку допоможіть, а розбиратися будете потім, коли проблема вирішиться. Знайомитися цілий березень можна в інтернеті або на навчальних курсах.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою місяця для Раків стане людина з-поміж родичів або звістка про її справжні наміри та цілі. Ох і таємниця розкриється! Сприятливі дні в зодіакальному гороскопі — 2, 5, 7, 11, 19, 21 і 28 березня.

Цікаво на тему: Як вибудувати та відстоювати особисті кордони?

♌️ Лев

Виконуйте свої заповітні бажання, додайте фізичну активність і приготуйтеся до любовних хвилювань

Фінанси

_________________

Березень для Левів стане найпотужнішим місяцем у побудові фінансової моделі та найактивнішим у плані контактів із людьми. Ви зрозумієте, як і з ким можете і хочете заробляти гроші. Але також доведеться посумувати над матеріальною втратою, яку вже не повернути. Це або не отримані від партнера (ділового чи особистого) гроші, або той самий родич, якому віриш востаннє, бо його шкода, а він знову не віддає гроші. Хороша новина полягає в тому, що більше ви їх не дасте в борг подібному типажу особистостей. І працювати з людьми, з якими розходяться принципи, теж не станете. Ближче до кінця місяця зодіакальний гороскоп рекомендує Левам самостійно виконати своє заповітне бажання. Купіть собі те, на що давно дивилися і ніяк не наважувалися. Інакше гроші як прийдуть, так і підуть на здоров’я або дрібні поїздки до родичів.

7-Лев-березень

Здоров’я

_________________

Якщо в березні ви не дійдете до спортзалу, то навряд чи зробите це протягом усього року, оскільки цей місяць просто кричить Левам у зодіакальному гороскопі про необхідність фізичної активності. Бігова доріжка, велотренажер, прогулянки швидким ходом — тіло просить кардіо навантаження і насичення киснем. Коліна і зона голови, а також горло перебуватимуть у групі ризику, тому будьте напоготові й бережіть їх особливо ретельно. Поки не вийшло літнє сонечко, не забудьте приймати вітамін Д і С, щоб зміцнити імунітет.

Кохання

_________________

У березні у Львів не буде золотої середини в романтичній сфері. То радієте тому, яке щастя вам дісталося, то хочете зібрати речі й піти, попередньо висловивши партнеру всі свої претензії. Врівноважити емоції можуть довгі й ніжні залицяння та відверті душевні розмови в затишному кафе. Головне, щоб людина, яка сидить навпроти, щиро бажала вас не тільки вислухати, а й зрозуміти. В іншому разі стосунки в парі можуть неабияк загостритися і, зачепившись за дрібницю, перерости в справжній скандал. Для вільних Левів астрологічний прогноз не менш яскравий, адже в перший місяць весни ви можете познайомитися з другою половинкою за найкризовіших обставин, коли вас побачать у всій бурхливій красі. Новий знайомий оцінить і ваш характер, і вашу палкість у відстоюванні свого погляду, але це нікого не відлякає. Стосунки продовжаться і навіть матимуть успіх. Хто ж злитися на споріднену душу?

Сюрпризи

_________________

Гороскоп для вашого знака Зодіаку натякає, що здивує друг чи знайомий, який підкаже, як реалізувати ваш задум, ідею чи план, щоб мати успіх. Ви скористаєтеся порадою і правильно зробите. Дні для починань — 1, 2, 4, 6, 8, 13, 16, 18 і 25 березня.

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які поліпшать якість сексу

♍️ Діва

Не відмовляйтеся від грошей, влаштуйте організму детокс і приділіть час другій половинці

Фінанси

_________________

Діви довго і наполегливо працювали, відкладали гроші на важливу покупку. За таку ощадливість вас немов винагородять згори, дадуть не просто шанси, а справжній фінансовий прорив. Для когось це обернеться новою посадою і серйозним підвищенням кар’єрного статусу. Для когось отриманням ліцензії, реєстрацією підприємства або вигідною пропозицією від партнера, від якої не зможете відмовитися. Та й навіщо? Якщо пропонують гроші — бери! Чи це не життєвий принцип Діви? Адже на ці гроші, напевно, зробите щось корисне для себе, свого здоров’я й оточуючих. Багато представників вашого знака Зодіаку в першій половині березня почнуть старанно і з ентузіазмом працювати над новим проєктом, пов’язаним із навчанням або інформацією, а також повернуться в ті місця, де отримували знання раніше. У когось, навпаки, буде справжній наплив клієнтів із минулого, який принесе прибуток і моральне задоволення.

8-Діва-березень

Здоров’я

_________________

Звільніть свій організм від шлаків і застоїв. Чищення ШКТ, лімфодренажний масаж і помірне навантаження — те, що Дівам зараз потрібно. Додайте в раціон більше зелені та овочів, приймайте контрастний душ, обов’язково закінчуйте процедуру прохолодною водою. І вже наприкінці місяця відчуєте значний приплив сил і бадьорості. Пам’ятайте про два літри чистої води на день, який би робочий графік у вас не був.

Кохання

_________________

Незалежно від того, перебуваєте в офіційних стосунках чи тільки зустрічаєтеся, партнер буде висловлювати претензії та ображатися. Адже ви зовсім забуваєте про романтику і так мало часу проводите разом. Як би Діви не виправдовувалися, не вийде довести, що робота важливіша за особисті стосунки. Вам доведеться робити вибір на користь чогось одного. Зірки в зодіакальному гороскопі на березень рекомендують не намагатися переробити всі справи й вийти на перше місце у своїх професійних досягненнях. Краще змістити фокус на свою другу половинку і спільні інтереси. Вільні Діви можуть легко познайомитися в магазині, торговельному центрі або кафе, а так само в таксі або поїзді. Головне — завжди виглядати стильно, немов йдете на побачення мрії. У третій декаді місяця чекайте серйозної розмови та навіть пропозиції про те, щоб жити разом на ваших умовах.

Сюрпризи

_________________

Діви самі себе здивують своїм чесним і однозначним вибором в особистому житті. Коли планували відреагувати чи відповісти одним чином, а насправді вийшло зовсім по-іншому. Дні успіху в зодіакальному гороскопі — 4, 5, 8, 9, 11, 16,18, 23, 31 березня.

Цікаво на тему: Особливості стилю Baddie Aesthetic

♎️ Терези

Приготуйтеся до несподіваних витрат на техніку та бурхливих романів

Фінанси

_________________

Протягом усього місяця в кар’єрі й у грошових питаннях у Терезів повний штиль, коли й хотілося б запланувати покупки, але доводиться задовольнятися тим, що є. Хоча витрачати все одно доведеться, оскільки підведуть гаджети або загубиться зарядний пристрій від планшета. Удома так само вийде з ладу техніка, і вам забезпечений дрібний ремонт. З позитивного: несподіваним чином спрацює техніка візуалізації або карта бажань. Ви отримаєте дорогий подарунок, який наразі не по кишені. Висока ймовірність у зодіакальному гороскопі Терезів двох або навіть трьох джерел доходу. Підробітки зваляться вам як сніг на голову і тішитимуть цілий місяць. Потроху, але регулярно.

9-Терези-березень

Здоров’я

_________________

Вам на допомогу прийде аюрведа або познайомитеся з цілителем, з людиною, яка займається нетрадиційною медициною, біоенергетикою. Можливо, навіть пройдете кілька сеансів рейки й вам це піде на користь. Бережіть слизову, шлунок і не допускайте переїдання. Ваші продукти в березні — болгарський перець, хурма і гарний настрій.

Кохання

_________________

Для тих представників знака Зодіаку, які тільки недавно розлучилися зі своєю другою половинкою, зірки обіцяють новий бурхливий роман. Та такий запаморочливий, що забудете про все на світі! Вас зблизить спільне хобі або друзі з клубу за інтересами. Почнете спілкуватися як однодумці, без жодних задніх думок. Сходите прогулятися кілька разів і не помітите, як симпатія переростає в щось справді серйозне. Для тих же Терезів, хто вже перебуває в парі, стосунки з партнером будуть сповнені здійсненням далекосяжних і доволі амбітних планів, пов’язаних із переїздом або ремонтом нерухомості, а хтось почне будівництво дачі або будинку. Це вас захопить і зробить ваш союз міцнішим!

Сюрпризи

_________________

Здивує родич, який приїхав здалеку, або старий знайомий, який оселиться у вас на три дні, але розмови з цією людиною додадуть у життя великі зміни. Дні для радості для цього знака Зодіаку — 2, 12, 22, 25, 26 березня.

Цікаво на тему: 7 хобі, які допоможуть стати цікавим співрозмовником

♏️ Скорпіон

Будьте обережнішими у фінансових справах і насолоджуйтеся змінами в особистих стосунках

Фінанси

_________________

Вам знову запропонують допомогу у вигляді роботи або місячного утримання, яке виявиться запаморочливо щедрим і покриє всі витрати з лишком. Але зодіакальний гороскоп попереджає, що пропозиція може виявитися слизькою, з додатковими умовами. Сума не мала, але, щоб її отримати, доведеться неабияк постаратися. Найімовірніше, з гордості ви не погодитеся, хоча яка гордість у грошових питаннях. Ближче до середини місяця на Скорпіонів чекає поїздка далеко від дому. Але ви на неї майже нічого не витратите, а, знову ж таки, оплатите чужими грошима. Витрати на поїздки супроводжуватимуть вас протягом усього місяця, але й заробіток теж передбачається. Щоправда, звідки ви його й не очікуєте.

10-Скорпіон-березень

Здоров’я

_________________

На початку березня може спостерігатися занепад сил, немов хтось підживився вашою енергією. Але ви на те й Скорпіон, щоб зцілювати себе самостійно. Астрологія радить: сходіть на сеанс гіпнотерапії або регресу, приділіть час своєму психологічному здоров’ю, подбайте про своєчасне поповнення водного балансу, зробіть зволожувальну процедуру для шкіри обличчя. Рекомендується додати в раціон морську капусту та морепродукти.

Кохання

_________________

Перший місяць весни, згідно із зодіакальним гороскопом, принесе рішучі зміни в особистому житті та з тими, кого ви кохаєте загалом. Ваш п’ятий дім, який відповідає за кохання, творчість і романтичні прихильності, переповнений показниками, а це означає, що тема особистого заграє новими фарбами. Існує висока ймовірність для вашого знака Зодіаку розійтися з тим, хто знову покаже себе не з кращого боку, але кому був даний шанс усе виправити. Цього разу астрологічний прогноз рекомендує: відрізати, так відрізати. Для вільних жінок-Скорпіонів, які чекають стосунків, хороші новини. Любов знайде і наздожене сама, навіть, коли від неї тікаєте. Ви й справді уникатимете того, хто проявляє ніжну симпатію і наполегливо піарить свою кандидатуру. Квіти, подарунки й знаки уваги не допоможуть, хоча разок на побачення все ж сходити не завадить. Хоч смачно поїсте і послухаєте компліменти.

Сюрпризи

_________________

Основним сюрпризом не тільки місяця, а всього року, можна назвати несподівану подію в березні, пов’язану з переїздом або вибором місця для життя на найближчі кілька років. Дні фортуни в зодіакальному гороскопі — 10, 11, 12, 15, 18, 25 березня.

Цікаво на тему: 15 міфів про жіночу сексуальність, у які досі вірить суспільство

♐️ Стрілець

Амбітний місяць у фінансах і період перегляду стосунків із партнером

Фінанси

_________________

Вкрай вдалий і активний місяць у професійній та фінансовій сферах. Безліч можливостей, які амбітні Стрільці обов’язково використають, ще й іншим допоможуть працевлаштуватися та заробити. Зірки в зодіакальному гороскопі рекомендують проявляти щедрість і робити подарунки своїм співробітникам або молодшим членам сім’ї, дітям друзів, оскільки все одно доведеться витрачатися на освіту підростаючого покоління. Так само слід звернути увагу на нові пропозиції про заробіток, які йдуть у ваше життя через людей із минулого, друзів і клієнтів. Цілком імовірна ситуація, коли хтось із них стане вашим роботодавцем або проінвестує у ваш проєкт велику суму грошей. Загалом, місяць сприятливий для заробітку і поповнення рахунку з різних джерел.

11-Стрілець-березень

Здоров’я

_________________

Фізичних сил у Стрільців хоч відбавляй, енергії через край. А ось психологічний стан межує з виснаженістю: реакція на стрес або перепрацювання. Можуть докучати головні болі. Захочеться розслабитися з келихом чогось міцного чи не дуже, але зірки попереджають: це не ваш метод! Будьте акуратнішими з рідинами та візьміть аскезу на алкоголь, щоб не нашкодити печінці. Більше гуляйте на свіжому повітрі, якою б не була погода.

Кохання

_________________

Стрільцям, як ніколи, відчайдушно захочеться побути на самоті й переглянути свої пріоритети та погляди на стосунки, чим їхні половинки залишаться вкрай незадоволені. Вони вимагатимуть уваги, вередуватимуть і не відставатимуть ні на хвилину. Зодіакальний гороскоп натякає, що в першій декаді місяця ви дізнаєтеся про близьку людину якусь таємницю, яка зберігається багато років. Саме ця інформація стане приводом для серйозної розмови. Ви гостро поставите питання, не бажатимете чекати слушного моменту для пояснення з партнером, і це може затьмарити райдужну картину. Вільним Стрільцям зодіакальний гороскоп рекомендує не сидіти під замком, а ходити місцями, де люди радіють життю, або хоча б зареєструватися на сайті знайомств. В особливо щасливих представників знака Зодіаку відбою не буде від залицяльників уже після першого виходу у світ. Не познайомитися немає шансу!

Сюрпризи

_________________

Зміна іміджу або роботи стане для вас справжнім сюрпризом! Ні в подібному амплуа, ні на подібній посаді ви себе точно не уявляли. Дні успіху і процвітання — 1, 5, 8, 14, 18, 19, 22, 31 березня.

Цікаво на тему: Мудборд як інструмент формування свого стилю

♑️ Козоріг

Старанна робота, висока ймовірність травм і особистих конфліктів

Фінанси

_________________

Як би ви не працювали, витрати перевищують доходи, і ви знову виходите з бюджету. Для Козорогів такий стан справ неприйнятний! Тому ви перегрупуєтеся і вже на самому початку місяця організуєте себе, своїх підлеглих, членів сім’ї й навіть шефа, змусите всіх працювати вдвічі старанніше, покажете власним прикладом, як це робити на всі 100%. Астропрогноз підказує, що ви заробите більше, ніж очікували, або вам дадуть премію за успіх кампанії, або з’явиться більше клієнтів, які прийдуть завдяки сарафанному радіо. Ключовим моментом місяця у фінансах стане приваблива грошова пропозиція або контракт. Вдалий період для продажу старої техніки, інструментів, обладнання, меблів або будь-яких предметів інтер’єру. Ви будете тільки у виграші, а отриманий прибуток одразу ж відкладете на банківський рахунок, адже немає нічого прекраснішого, ніж милуватися його поповненим балансом.

12-Козоріг-березень

Здоров’я

_________________

Козорогам варто зайнятися хребтом і привести м’язи у тонус, інакше в один прекрасний день без лікаря не обійтися. Місяць досить травмонебезпечний, особливо для спини та ніг. Щоб уникнути ударів на рівному місці, розвивайте гнучкість і реакцію. Розтяжка і медитації допоможуть вам у цьому. Для тих, хто хоче сісти на дієту, найвдалішим днем для цього буде молодик 10 березня. Якщо ви почнете впроваджувати харчові обмеження саме в цей період, їх буде легко перенести.

Кохання

_________________

Друга половинка не має до вас претензій, чого не скажеш про вас. Дратівливість, запальність, бажання посваритися та висловити своє невдоволення так і рветься назовні, збиває партнера з пантелику та змушує метатися у власних думках. Може, зглянетесь над нещасним коханим і поясните, що виною всьому фінансові проблеми? Вас не тільки пожаліють, але ще й допоможуть розв’язувати питання, взявши в них безпосередню участь. Для вільних Козорогів зодіакальний гороскоп підготував сюрприз — знайомство в книжковому магазині або театрі. Одним словом, попри всі турботи, наповнюйте себе інтелектуально і культурно. Не забувайте при цьому мати бездоганний вигляд, і доля подарує радість зустрічі з цікавим співрозмовником і водночас вельми привабливою зовнішньо персоною.

Сюрпризи

_________________

Друг чи подруга подарують вам абонемент до басейну або разово запросять до спорт-клубу, на урок тенісу чи гольфу, а можливо, покататися на конях. Дні посмішки фортуни — 4, 7, 9, 13, 15, 19, 30 березня.

Цікаво на тему: 6 причин, чому ти притягуєш неадекватних чоловіків

♒️ Водолій

Стабільність у фінансах, позбавлення від старих образ і перспектива нових знайомств

Фінанси

_________________

Місяць для Водоліїв буде в грошовому плані досить рівним і спокійним. Можете навіть сміливо дати в борг друзям. Як не дивно, вони вам швидко повернуть ще й принесуть подарунок. Єдині витрати в березні — оновлення планшета або телефону, але Водолії з цим легко впораються. Далекий родич або однокласник запропонує перспективну роботу, участь у спільному проєкті. Великих грошей не заробите, але в перспективі отримаєте пропозицію про співпрацю в компанії своєї мрії. Якщо хочете змінити місце роботи, розсилайте резюме, попередньо його прикрасьте. У боротьбі за місце під сонцем усі засоби згодяться! Є всі шанси, що запросять відразу на дві співбесіди, і ви будите вибирати з рівносильних варіантів.

13-Водолій-березень

Здоров’я

_________________

Не переїдайте і не перевантажуйте шлунок! Цілий місяць для Водоліїв є небезпека отруєння і, як наслідок, випасти з робочого графіка на 3-4 дні. Лежати в ліжку пластом і сидіти на жорсткій дієті ви не любите, тому запобігайте проблемі та заздалегідь обмежте себе в харчуванні, приберіть з раціону солодощі та жирне. Так само, зірки рекомендують кинути палити, а відповідний день для цього 25 березня.

Кохання

_________________

Березень принесе Водоліям привіти з минулого. У когось з’явиться колишнє кохання, від однієї згадки про яке холоне кров, а хтось отримає довгоочікувану пропозицію руки й серця або знайомства з батьками, що, погодьтеся, серйозний крок. У представників цього знака Зодіаку загалом налагодяться стосунки з людьми з минулого, особливо з тими, на кого давно таїли образу. Людина попросить вибачення, і вас немов відпустить після цих слів. Березень у зодіакальному гороскопі жінок хороший для знайомств і флірту, адже він подарує вам особливий магнетизм і привабливість. До речі, ті з вас, хто вже створив свій ідеальний союз, теж не будуть обділені увагою другої половинки, яка бачить, скільки у вас ресурсу. Коли ми купаємося в успіху, безсумнівно, стаємо ціннішими в очах коханої людини. І хто знає, можливо, ви переживете другий медовий місяць!

Сюрпризи

_________________

Гаряча путівка або квиток на концерт дістануться вам за найнижчою ціною, практично задарма! Ось що значить друзі всюди! Сприятливі дні — 6, 7, 9, 12, 17, 18 і 29 березня.

Цікаво на тему: 6 серіалів, які змінять твій погляд на стосунки

♓️ Риби

У березні приготуйтеся робити грошові практики, займатися питаннями здоров’я і несподіваними почуттями

Фінанси

_________________

Ви, Риби, це любите — витрачати гроші на езотерику або захоплення мистецтвом. Але цього місяця, як ніколи, і те, й інше піде на користь. Можливо, замовите собі дорогий амулет із каміння або ритуал на залучення удачі, але взаємодія з грошовою магією точно станеться. Ви відчуєте її дію поповненням на рахунку і в гаманці. Зробіть грошову практику, і до вас буквально натовпами підуть заможні клієнти. Ледь встигатимете впоратися з напливом замовлень, а від охочих дати вам заробити відбою не буде. Головна теза місяця в зодіакальному гороскопі для Риб: “Те, що сприймається як гра, дає найбільший результат”. Грайте! На біржі, у житті, зі своїми проблемами й труднощами — і вони швидко вирішаться. Цього місяця навіть є ймовірність виграшу в лотерею або отримання серйозного бонусу, наприклад, сертифіката в дорогий магазин.

14-Риби-березень

Здоров’я

_________________

З питаннями здоров’я Рибам доведеться справлятися не один раз протягом місяця. Можуть проявитися старі захворювання, які не долікували, навіть якщо вік ще молодий. Рідини й гормони, серцево-судинна система — найбільш схильні до впливу, з ними Рибам варто бути обережнішими й уважнішими. Продукти місяця — цитрусові та волоські горіхи.

Кохання

_________________

Почуття, що несподівано нахлинули, буквально лавиною змиють усі інші, які Риби переживали до цього. Причому людина, яка стане об’єктом романтичного інтересу, давно вам знайома. Можливо, дружите або працюєте разом, а може, зверталися до неї за консультацією, як до фахівця. І тут, немов блискавка пронизує, ви раптом побачите свою людину. Зірки рекомендують не зволікати з освідченням, а взяти ініціативу у свої руки. Якщо вас і не приймуть одразу з розпростертими обіймами, то, повірте, оцінять цей сміливий крок через зовсім короткий час. Ви захочете проявити себе, навіть якщо перебуваєте в шлюбі, і хвилею пристрасті, що знову заграла, приголомшите свою другу половинку. Вільним Рибам зодіакальний гороскоп рекомендує частіше бувати в місцях відпочинку і там, де є тварини (наприклад, зоопарку, кінному клубі, фермі), адже саме там висока ймовірність знайомств.

Цікаво на тему: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Сюрпризи

_________________

Те, що ви задумали, трапиться набагато швидше і яскравіше, ніж ви розраховували. Дні удачі — 1, 10, 11, 19, 21, 24, 27 і 30 березня.

Тепер ви знаєте, чого чекати від березня 2024 і як усім знакам Зодіаку провести його з користю для себе! Залишилося вдало втілити все в життя. І зберегти посилання на цю статтю, щоб наприкінці місяця перевірити, чи всі вдалі можливості зодіакального гороскопа реалізувалися!

Читайте також:

28 Лютого / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA