Гороскоп на лютий 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Ось і пролетів січень 2024 року, поступаючись своїм місцем лютому. Що ж на всіх нас чекає в прийдешньому місяці, які сюрпризи він підготував…? Астрологиня Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) вже розповіла про все це в астропрогнозі на лютий. 

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку🌟

1-Основні-тренди-для-всіх-знаків-Зодіаку

Головною астрологічною подією закінчення січня і початку лютого, безумовно, стане перехід Плутона в знак революцій, геніальності, турбулентних змін і відкриттів у галузях науки, технологій, медицини — Водолія. Трансформації в хаосі — саме так можна охарактеризувати цей складний, активний, але дивовижний період.

Весь лютий ми відчуватимемо, як під тиранічними людьми та структурами хитається крісло і вони втрачають владу.

1-18 лютого — серйозні трансформації у фінансових сферах, зміни в системі доходів і витрат. Тому сидіти на місці, склавши руки, і плисти за течією категорично не рекомендується. Усі серйозні вкладення мають бути заплановані тільки заздалегідь, у листопаді-грудні 2023 року.

2, 8, 10 лютого — позбуваємося мотлоху, шкідливих звичок, починаємо ремонт, лагодимо техніку й автомобіль, продаємо непотрібне

Яновски_1024х500 (1)

8,15 і 26 лютого — дні, коли безперечно варто реєструвати підприємство або шлюб, відкривати рахунок у банку або створювати скарбничку для готівки

9 лютого — повний місяць у Діві застерігає нас від конфліктів, втрати документів, неприємних новин стосовно здоров’я і рекомендує завершувати розпочате за місяць до цього дня, оскільки ситуації можуть повторитися.

23 лютого — молодик в Овні подарує удачу на найближчі 28 днів тільки особливо впевненим у своїх силах і хоробрим. Добре починати займатися спортом, особливо тим, де є яскравість і конкурентна боротьба.

2-Основні-тренди-для-всіх-знаків-Зодіаку

Вогняні Знаки впродовж усього лютого дивуватимуться стрімкості виконання своїх бажань і ледь встигатимуть відходити від сюрпризів, які підносить їм життя. Дехто раз і назавжди найнесподіванішим для себе чином вирішить давнішню проблему в міжособистісних або ділових стосунках. Ви захопитеся власною винахідливістю і тим, як геніальне рішення не спало на думку раніше.

Представники Земної стихії весь лютий займатимуться оформленням документів, що стосуються здебільшого когось іншого, а їх самих лише побічно. Наполегливість і цілеспрямованість зіграють важливу роль у досягненні мети й приведуть до результату, про які ви не могли й мріяти. Складнощі обернуться можливостями, а скандальне знайомство — доброю дружбою.

Шукай EVA Blog в Instagram

Тих, ким керує Повітря, протягом усього місяця супроводжуватиме жага до творчості та справедливості одночасно. Так само ви опинитеся перед складним вибором, коли потрібно буде ухвалювати доленосне рішення, яке впливатиме на все подальше життя. Зараз або ніколи — ось девіз місяця для представників Повітря!

Водні Знаки хоч і намагатимуться плисти за течією, але їм не дуже це вдасться, з огляду на недвозначний контекст сімейної або особистої ситуації, яка вимагатиме їхньої безпосередньої участі. Особливо у Скорпіонів і Раків усе складеться так, що вони не зможуть пройти повз. Родичі, сім’я, колеги та друзі — ось чиїми питаннями ви займатиметеся весь лютий.

Несприятливі дні для вступу в будь-які стосунки та подорожей — 6, 13, 14, 17, 21, 24, 28.

Сприятливі дні для починань — 1, 2, 3, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 19, 20, 21, 27 і 29 лютого.

♈ Овен

Лютий — місяць нових можливостей і приємних сюрпризів

Фінанси

_________________

Зірки в січні попереджають усіх Овнів без винятку: на вас чекає фінансовий марафон впродовж року, постійні перегони за грошима. Тому не рвіть свої жили на роботі, заощаджуйте сили та не витрачайте їх на нові проєкти. Краще приділіть увагу незакінченим. Це набагато важливіше, ніж братися за незнайому і примарну, хоча й багатообіцяючу співпрацю. Така тенденція триватиме до кінця року, задавши тон у першій декаді лютого. Цього місяця обов’язково приділіть пильну увагу незакритим боргам.

Хороший місяць для переходу на нову роботу, звільнення з мало перспективного, хоч і насидженого місця.

3-Овен

Здоров’я

_________________

У першій декаді місяця ви зрозумієте, що занадто перестаралися у святкові дні, і настав час поправляти своє здоров’я детокс-програмами, лікувальними голодуваннями та відновленням піших прогулянок у найближчому парку. Мігрень і швидка стомлюваність можуть змусити вас кардинально переглянути ставлення до свого тіла, і ви почнете замість ранкової кави пити імбирний чай, що бадьорить, а вечірнє сидіння за комп’ютером заміните книжкою.

Кохання

_________________

Ті з вас, хто перебуває в довгих і стабільних стосунках, можуть отримати “сюрприз” від коханої людини у вигляді догани та претензій — “ти надто багато працюєш”. Подібні слова спровокують справжній скандал, якщо ви не приймете цілком справедливу критику на свій рахунок спокійно, врівноважено і не скоротите кількість зайнятості. Зірки рекомендують йти на випередження і постаратися здивувати свою другу половинку чимось приємним, наприклад, вечерею при свічках, приготованою власноруч.

Ті ж з Овнів, хто перебуває в активному пошуку, будуть раптово приголомшені кількістю людей, охочих вирушити з ними на романтичну зустріч, а похід у кіно може обернутися переїздом до спільної квартири швидко і стрімко.

Сюрпризи

_________________

Ви навіть уявити собі не могли, що людина, яку ви вважали просто добрим другом, давно таємно закохана у вас. А дізнаєтеся ви про це абсолютно несподівано і, здавалося б, випадково. Час удачі — 2, 4, 7, 19, 20, 23 лютого.

Цікаво на тему: Таємна закоханість: що робити, якщо обранець вас не помічає

♉ Телець

Не бійтеся ризикувати, адже цього місяця удача на вашому боці.

Фінанси

_________________

Тельцям цього місяця може несподівано посміхнутися удача в казино або лотереї. А, може, успіх прийде під час вдалої купівлі акцій або грі на біржі. Ризикуйте, не бійтеся і не слухайте, що говоритимуть особливо обережні партнери та колеги. Ви можете все поставити на кін і виграти, навіть якщо це ніколи не робили. Головне — вірити в успіх запланованого заходу, тоді все вийде рівно так, як ви хотіли.

Не варто триматися за роботу, що віджила свій вік, або просиджувати в нудному офісі, де у вас немає ні росту, ні перспектив — рвіться у нове, не бійтеся піти у фріланс або взяти додатковий і ризиковий проєкт. Слухайте свою інтуїцію щодо фінансів і вона вас не підведе. Наприкінці місяця вже будете підраховувати, нехай і невеликий, але прибуток.

4-Телець

Здоров’я

_________________

Баня, сауна, хамам і будь-які схожі, теплові, прогрівальні процедури підуть вам на користь, подарувавши силу та енергію. Але впроваджувати їх необхідно, порадившись із лікарем, попередньо перевіривши стан судин. Не ігноруйте дискомфорт у суглобах, а також відвідайте фахівця, щоб попередити можливі весняні проблеми в цій сфері. Прийом комплексу вітамінів групи B буде не зайвим.

Кохання

_________________

Ніхто з вас, Тельці, цього місяця не без гріха в плані своїх симпатій і вподобань: так і хочеться дати собі волю і покласти око на того, на кого не можна категорично. Ви ризикуєте опинитися в любовному трикутнику, а дехто так і зовсім заплутається в романтичному листуванні, повідомленнях, обіцянках і зв’язках. Місяць, хоч і зимовий, але у вас, схоже, весна і ви вирішили згадати про прихований арсенал своїх чар, застосовуючи їх на кожному кроці, відчайдушно вбиваючи всіх оточуючих своєю сексуальністю і харизмою. Складно буде встояти перед вашим тельцівським напором. Причому все вищесказане стосується як вільних представників знака, так і тих, хто тільки-но розлучився і вирішив побути в гордій самоті.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує власний вибір навчання або нового хобі, а також швидкість, з якою ви заводите нових знайомих. Ловіть удачу — 7, 8, 16, 21 і 29 лютого.

Цікаво на тему: Що таке аскеза і як вона працює

♊ Близнюки

Вчіться нового і розвивайтеся, але також не забувайте про відпочинок… Він для вас дуже важливий.

Фінанси

_________________

Близнюки прямо з початку цього місяця і до кінця року займуться вивченням нейромереж і нових технологій. Ці знання знадобляться для зміцнення вашого фінансового благополуччя, а також для того, щоб відкрити свій бізнес, який одночасно вабить і лякає, оскільки у вас немає чіткого уявлення, з якого боку до нього підійти. Ловіть підказку від зірок — вивчайте нейромережу та високі технології, особливо в напрямку дизайну. На постійній основі, серйозно і вдумливо. Близькі вас підтримають. Ви будете дуже здивовані прекрасним результатом, який не змусить себе довго чекати.

У будь-якому разі, де б ви не працювали, порада від зірок — отримуйте цього місяця нові й сучасні навички, щоб зберегти своє фінансове благополуччя.

5-Близнюки

Здоров’я

_________________

Зверніть особливу увагу на кінцівки та нервову систему, не допускайте переохолодження і тепло одягайтеся, приймайте БАДи, що регулюють ваш сон, адже проблема, з якою ви можете зіткнутися в лютому — безсоння, коли книжки або перегляд серіалів не допомагають. Фіточай, заспокійлива музика і тепла ванна — ваші друзі в ці зимові дні.

Кохання

_________________

Близнюки отримуватимуть як регулярні пропозиції від протилежної статі кудись разом сходити, так і не менш часті скарги від своїх коханих на брак уваги до останніх. Ви будете настільки захоплені творчим процесом пізнання, навчання, можливо, освоєння нових технологій або методів, що допомагають у роботі, що повністю поринете в себе. Але пам’ятайте, що формула неба попереджає вас бути пильним і фокусуватися більше на особистому житті, інакше у вас може з’явитися кілька конкуруючих сторін, і всі битимуться за увагу вашої другої половинки.

Вільні Близнюки опиняться в неоднозначній, але звичній для них ситуації: між колишніми та стосунками, які тільки-тільки заражаються.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою місяця буде поїздка до родичів або в компанії рідних і близьких. Сприятливий час для здійснення задуманого — 2, 8, 10, 16, 17, 22, 23 і 28 лютого.

Цікаво на тему: 7 ідей, як цікаво провести вихідні в місті

♋ Рак

Давно планували відкрити свій бізнес? Саме час діяти! А ще Ракам зірки рекомендують переглянути свій режим харчування.

Фінанси

_________________

У Раків на початку місяця різко підуть у гору фінансові справи. Можливе відкриття нового, нетипового бізнесу разом зі старими партнерами та компаньйонами. Надійде гарна пропозиція від давніх друзів. Сміливо приймайте всі варіанти заробітку, які самі йдуть у руки, а особливо від людей із близького оточення. Підступу або збитків не буде, на вас чекає хороший і несподіваний дохід у майбутньому. Може, не відразу, але в щось пристойне ваша співпраця безумовно виросте. Але наберіться терпіння! Це якраз той випадок, коли розвиток справи буде довгим, але дуже результативним. Витрати на автомобіль або предмети побуту цілком можливі, причому кілька разів.

6-Рак

Здоров’я

_________________

Порада від зірок — скоротити кількість алкоголю, повністю прибрати цукор і газовані напої, але збільшити споживання води. А ще потрібно розібратися з тим, якими продуктами ви харчуєтеся, і обмежити себе в стравах із борошна і солодощах. Місяць хороший для того, щоб повністю змінити режим і харчування, залишивши шкідливі харчові звички в минулому і ніколи до них не повертатися.

Кохання

_________________

Поставтеся з гумором до того, що колишня пасія робить вам нерви, а нове кохання, не встигнувши виникнути у вашому житті, ставить нездійсненні умови й намагається порушити кордони. Мабуть, всесвіт хоче сказати, що ви все ще не там і не з тією людиною. Ті, хто давно в сімейному житті, протягом місяця займатимуться питаннями здоров’я свого партнера, який опиниться в безпорадному становищі, цілком і повністю перекладаючи обов’язки за своє самопочуття на вас. Але ви, як завжди, впораєтеся.

Вільні Раки легко і невимушено познайомляться з цікавою людиною у відрядженні або поїздці.

Сюрпризи

_________________

Таємниця, яка вам відкриється, дивуватиме вас до кінця року, обростаючи все новими подробицями. Ваші щасливі дати — 3, 11, 12, 16, 18, 22, 24 лютого.

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

♌ Лев

Проявіть стійкість як в особистих стосунках, так і на роботі.

Фінанси

_________________

Очікуються витрати на поліпшення побутових або житлових умов, можливо, на ремонт або нові меблі, а й заробітки виявляться на висоті та приємно вас потішать. Не давайте в борг родичам, навіть якщо будуть дуже слізно просити. Причому ситуація з фінансами може бути повторною, коли ви собі вже обіцяли не чинити необдумано, але все ж проявили співчуття, давши велику для вас суму. Увесь лютий вас трястиме на роботі від вимог начальника, а, якщо ви самі начальник, вам доведеться поміняти когось із підлеглих.

Досить не мала сума протягом місяця піде на витрати на здоров’я. Але ви ж знаєте, що це завжди можна попередити, витративши гроші на планове обстеження або вітаміни.

7-Лев

Здоров’я

_________________

Слабкі місця — зір і носоглотка, але проблема хоч і випливатиме на рівні тіла, більше має психосоматичну природу. Додавайте до свого раціону моркву, жовтий болгарський перець і куркуму з медом, їжте нехай і заморожену, але всю темну ягоду, особливо чорницю. Слідкуйте за психологічним кліматом на роботі й не перевантажуйте себе обов’язками.

Кохання

_________________

В особистому житті перші дві декади місяця нагадують емоційні гойдалки: то ви не натішитеся своїм партнером і його ставленням до вас, то запитуєте себе, де ж були мої очі, вступаючи в цей союз. Шлюб проходитиме перевірку на міцність різноманітними випробуваннями, і вам знадобляться сталеві нерви, щоб зрозуміти та прийняти того, хто буде вам клястися у вічному коханні, повторюючи, що більше таких помилок не буде. Місяць за тенденціями схожий із закінченням минулого року, а за енергетикою сповнений конфліктністю і бажанням висловити все, що ви думаєте.

Вільні Леви теж не нудьгуватимуть, вийдуть у люди й в перший же день знайомства з новою людиною влаштують показові виступи. Знайомитися краще в кампаніях спільних друзів або місцях розваг.

Сюрпризи

_________________

Те рішення, яке ви приймете, здивує вас більше, ніж вчинки коханої людини, а також несподіванкою стане повтор кризової ситуації, з якої ви точно виберетеся. Фортуна за датами — 5, 6, 10, 14, 16, 21, 23 і 26.

Цікаво на тему: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

♍ Діва

Інвестуйте у свій розвиток і відкривайтеся новим знайомствам, адже вони будуть багатообіцяючими.

Фінанси

_________________

У вашій скарбничці все прибуває і прибуває, — можливо, працює афірмація “гроші йдуть до мене легко і швидко з різних джерел”. Їх дійсно стає на порядок більше, і ви виходите на новий фінансовий рівень, особливо ті з вас, хто працює в медицині або сфері послуг, пов’язаних із турботою про людей. Ви нарешті зможете дозволити собі інвестувати у власні навички та навчання, яке давно відкладали, наважитеся піти на курси водіння або поміняти техніку, автомобіль, вигідно продавши попередні чи старі моделі гаджетів.

Витрачатися також рекомендується на консультації з дорогими та кваліфікованими фахівцями, якої б сфери це не стосувалося.

8-Діва

Здоров’я

_________________

Практично ідеальне здоров’я вам гарантоване в лютому, але все ж таки варто зайнятися профілактичною лімфатичною і дренажною гімнастикою, щоб не виявити в себе застою рідини через сидячу роботу і малорухливий спосіб життя. Розтяжки та пілатес теж підуть вам на користь. Занадто сильних навантажень не шукайте, адже ваше завдання — відчути легкість.

Кохання

_________________

У сімейних Дів усе стабільно і зрозуміло, навіть якщо тільки-тільки відгуляли весілля і медовий місяць. Відчуття, що ви вже 100 років живете одне з одним і кожен день став передбачуваним до неможливості. Внесіть яскравості у стосунки: вирушайте з коханою людиною в невеличку відпустку, організуйте вечірку-сюрприз або спонтанний похід до ресторану, інакше ваша друга половинка шукатиме увагу десь в іншому місці.

У вільних Дів відкриється друге дихання і вони з ще більшим ентузіазмом і запалом візьмуться за пошуки свого особистого щастя, використовуючи всі можливі способи. Наприкінці місяця буде досягнуто непоганих результатів: доведеться вибирати, з ким же з безлічі кандидатів піти на побачення.

Сюрпризи

_________________

Вас, Діви, здивує хтось із ваших братів або сестер, або людина з найближчого оточення, що живе по сусідству. Дні удачі — 3, 5, 6, 7, 9, 12 і 24 лютого.

Цікаво на тему: Стосунки на відстані: як зрозуміти, що ви до них готові

♎ Терези

Лютий — ідеальний час для зміни виду діяльності та нових стосунків.

Фінанси

_________________

Підвищення, про яке ви так довго думали, не відбудеться, але не варто з цього приводу засмучуватися або відчувати несправедливість. Адже щойно зачиняться одні двері, вам одразу ж відчиняться інші — ще вигідніші. Хтось із друзів, з ким ви давно не бачилися або колег по минулій роботі, запропонує вам вигідну співпрацю або навіть зайняти його місце. І колектив, і посада вам дуже сподобаються, у вас буде можливість проявити себе якнайкраще на новому місці вже в перший місяць роботи.

Для декого з вас місяць стане періодом, коли ви всерйоз замислитеся про зміну виду діяльності та знайдете нове джерело доходу. Витрати будуть на ситуації з минулого, що вимагають фінансів і часу. Можливо, це закриття боргових зобов’язань або податки.

9-Терези

Здоров’я

_________________

Бережіть ноги, особливо коліна і ступні. Зірки рекомендують зайнятися профілактикою і робити ванни для ніг доктора Кнайпа, чергуючи максимально крижану і максимально гарячу воду по одній хвилині. Слабким місцем також можуть виявитися судини, тому міряємо тиск і не перенапружуємося, навіть якщо у вас завжди все гаразд. Поповніть в організмі запас вітаміну D і С, придивіться собі новий велосипед. Нехай це буде для вас додатковим стимулом.

Кохання

_________________

Вам відчайдушно захочеться звільнитися від гнітючих душу, токсичних, важких стосунків, які не мають перспектив. Хтось зі знайомих буквально струсоне вас і змусить подивитися на вашу особисту, багаторічну ситуацію, як на глухий кут, з якого є один тільки вихід — злетіти вгору, відмовившись від ілюзій і обману, на які ви одного разу погодилися. У будь-якому разі, Терези, на вас чекає непростий вихід із тривалого періоду напівправди або серйозна переоцінка цінностей в особистих стосунках.

Вільні представники знака теж змінять свої пріоритети та звернуть увагу на тих кандидатів, у чий бік раніше й не подивилися б. Естетичні вподобання — ще не все у виборі постійного партнера! Це те, що ви зрозумієте наприкінці цієї зими.

Сюрпризи

_________________

Вас здивує власний вибір місця для проживання — країни, міста, квартири. Можливо, ви кардинально переглянете це питання. Дні везіння з 1 по 11, а також 17,19 і 27 лютого.

Цікаво на тему: Як організувати переїзд на нову квартиру без стресу та метушні

♏ Скорпіон

Змінюйте імідж і не бійтеся заводити нові знайомства, адже шанс зустріти свою другу половинку дуже і дуже високий.

Фінанси

_________________

Ви опануєте нову навичку або навіть спеціальність за доволі короткий час і вже наприкінці місяця почнете отримувати дивіденди, хоча ще доволі скромні за вашими мірками. У тих, хто шукає роботу, буде цілих дві гідні пропозиції. З’явиться окрема стаття витрат — на новий автомобіль чи ремонт квартири, а хтось захоче вкласти накопичені гроші у власне перевтілення та змінити імідж на дорожчий і елегантніший. Гроші також знадобляться для розв’язання проблеми родичів, до того ж вас навіть не проситимуть про це, ви самі дасте і все владнаєте якнайкраще.

10-Скорпіон

Здоров’я

_________________

Астро-порада — відвідати остеопата або фахівця з питань спини та суглобів. У зоні ризику перебуває шийно-комірцева зона і хребет, також не зайвим буде впровадити у свій раціон побільше зелені, особливо шпинату, і подбати про нову подушку для комфортного і здорового сну.

Кохання

_________________

Зірки сприяють як вільним, так і окільцьованим Скорпіонам, усюди буквально оточуючи увагою і милими сюрпризами як від постійного партнера, так і від нових знайомих, які мають на вас погляди. Зверніть увагу на того, хто любить те ж саме, що і ви — так само проводить вільний час або віддає перевагу тій же кухні, з ким у вас схожі погляди на світ.

У лютому у Скорпіонів висока ймовірність зустріти споріднену душу і кохання назавжди, а хтось перейде на новий етап стосунків, отримавши довгоочікувану пропозицію руки та серця. Знайомства трапляться в найнесподіваніших місцях і за нетривіальних обставин, коли розумієш, що так буває тільки в гостросюжетному серіалі.

Сюрпризи

_________________

Здивує партнер по бізнесу або по шлюбу, якого ви, як виявилося, зовсім не знали. Що ж за таємниця розкриється? Ваші вдалі дати — 2, 7, 10, 13, 23, 28 лютого.

Цікаво по темі: Звички, які допоможуть досягти успіху

♐ Стрілець

Не бійтеся змін, адже в поточному місяці вони будуть тільки на благо.

Фінанси

_________________

Із самого початку місяця Стрільцям буквально з неба впаде можливість значно примножити фінанси та реалізувати свою давню мрію. А з чим же буде пов’язана мрія? Звичайно, з переїздом, подорожами, з благородними цілями допомогти рідним і близьким, з новим навчанням або транспортним засобом, власником якого ви, Стрільці, цілком можете стати протягом місяця. Крупна покупка вам забезпечена, навіть якщо це не автомобіль, але щось значне з вельми бажаного вами. Якщо хочете, щоб вам віддали борги, допоможіть закрити комусь із родичів його борг, навіть частину невеликої суми.

11-Стрілець

Здоров’я

_________________

Варто придивитися до нових варіантів спортивної активності та не перенапружуватися в тренажерному залі, залишити поки що агресивні тренування і зайнятися дихальними практиками, йогою або м’якою розтяжкою. Намагайтеся більше бувати на свіжому повітрі й не заганяти себе в кут роботою, бережіть судини.

Кохання

_________________

У першій декаді місяця Стрільці зрозуміють, що не бажають більше доводити свою правоту і відстоювати свої амбіції перед партнером, що значно охолодить стосунки. Якщо ви потенційно не готові розірвати союз, у якому перебуваєте, то краще навіть не пробувати висловлювати претензії та з’ясовувати, хто з вас правий. Конфлікт може нарости, як снігова куля, і перетворитися на довготривалу проблему. Безумовно, цього місяця варто будувати стосунки по-стрільцівськи правильно — розмовляти з душею людини навпроти, намагаючись зрозуміти потреби та ввімкнути мудрість, адже партнер із великою ймовірністю опиниться в кризовій ситуації, коли знадобиться ваша допомога.

Вільні Стрільці знайомитимуться там, де відіграватимуть роль рятувальника або вчителя: все, як ви любите! Зверніть увагу на людину, з якою познайомитеся в кризових обставинах — цілком може бути вашою долею!

Сюрпризи

_________________

Вас вразить легке розв’язання питання, яке здавалося вам дуже складним, і також удача в отриманні фінансів тим шляхом або в тій кількості, на яку ви не розраховували. Удача буде зі знаком “+”. Дні фортуни — 3, 7, 11, 14, 17, 18, 19, 22 і 29 лютого.

Цікаво на тему: Як впоратися з рутиною у стосунках

♑ Козоріг

Не наступайте на одні й ті самі граблі, тримайте курс до нових можливостей і знайомств.

Фінанси

_________________

Від самого початку місяця на Козорогів навалюється мільйон побутових питань, що вимагають не тільки часу, а й дрібних витрат, які в підсумку складуться в кругленьку суму. Ви самі собі додасте робочих обов’язків з метою отримати більше грошей наприкінці місяця: бонуси, премії, підвищення — все ваше в лютому, але гроші як приходять, так і йдуть частково до ваших родичів або тих, кого ви любите. Не скупіться! Будьте щедрими та виконуйте прохання, даруйте подарунки, просто допомагайте фінансово, не чекаючи прохань про допомогу. Будь-яка благодійність піде вам на користь і позначиться на значному поповненні вашого гаманця. Зірки рекомендують відкрити накопичувальний рахунок, а особливо це актуально робити у вдалі для вас дати місяця.

12-Козоріг

Здоров’я

_________________

У групі ризику ті Козороги, у яких зовсім сидяча робота — спина, суглоби, а також застої в печінці від неправильного харчування і перекушування на бігу. Відмовтеся від користування ліфтом, більше ходіть і не переохолоджуйте шию, запишіться на масаж, навіть профілактично, щоб уже наступного місяця не довелося займатися питаннями хребта по-серйозному. Замініть вершкове масло оливковою або кунжутною олією, перестаньте наїдатися після 18-ї години й… заведіть собаку або гуляйте із сусідським!

Кохання

_________________

На горизонті, як ясне сонечко, з’явиться колишній партнер, який не на жарт завинив, і солов’єм заспіває про те, як же гризе його душу співчуття про свій вчинок. Подарунки, обіцянки, залицяння і вмовляння у вічному коханні — як же вам захочеться знову повірити! Але не поспішайте втрачати голову і занурюватися в романтику, адже, якщо ви підете на зближення, то на вас чекає нове розчарування.

У тих же Козорогів, хто щасливий у своєму союзі, є чудовий шанс вирушити з коханою людиною в подорож або провести разом незабутній романтичний вікенд.

Вільні представники знака познайомляться на виставці, у парку, займаючись активностями, на ковзанці чи лижах і навіть у спортивному клубі. Головне — не сидіть удома!

Сюрпризи

_________________

Вас здивує людина, якій ви довіряли як собі та вважали своїм другом — вам відкриється така інформація про неї, що ви вирішуватимете, а чи варто з нею продовжувати спілкування. Дні удачі, особливо для фінансів — 1, 4, 8, 13, 14, 15 і 27 лютого.

Цікаво на тему: Як пережити зраду і чи варто давати йому другий шанс

♒ Водолій

Заряджайтеся позитивною енергією, яка так вам необхідна для нових звершень.

Фінанси

_________________

Цього місяця вам буде хотітися феєричних змін як у зовнішньому вигляді, так і в роботі. З цієї причини ви з легкістю відпустите колишню діяльність і підете шукати нові можливості: те, чим давно хотіли займатися, але не наважувалися. Отримання нової навички потребуватиме не тільки часу, а й грошей — сміливо наважуйтеся на будь-які професійні зміни, вкладайте фінанси в ті проєкти, де ви бачите потенційну позитивну реалізацію свого потенціалу. Головне завдання — працювати у сфері однодумців. Нові фінансові можливості у вигляді пропозицій або додаткових клієнтів надійдуть цього місяця від старих друзів.

Витратитися на зміну іміджу потрібно обов’язково, навіть якщо це не входить у ваші плани — новий образ, яскраві речі даватимуть вам потрібну для заробітку енергію.

13-Водолій

Здоров’я

_________________

Бережіть ступні та коліна, а ті, хто працює руками — кисті рук. Будьте обережні з рідинами, з вкритими льодом дорогами та загалом із холодом. Не найкращий місяць для того, щоб починати загартовування або впроваджувати в графік ранковий контрастний душ. А ось басейн або теплові розслаблювальні процедури від стоун-масажу до зігрівальних масок для ніг і рук — будуть якраз. У раціон додавайте гранатовий сік і свіжий імбир.

Кохання

_________________

Як за помахом чарівної палички несподівано нагряне кохання, але одразу з кількох сторін. Ви не звертали уваги на колегу або того, хто живе по сусідству, і з ким ви вітаєтеся щодня? Що ж… тепер зверніть і все почнеться з милої посмішки або щирого компліменту. Все, як у кіно! До кінця місяця ви вже можете з’їхатися і жити разом, до того ж самі у вирі подій не зрозумієте як же це сталося, коли вас про це запитають ваші батьки або друзі.

Окільцьовані Водолії в першій половині місяця будуть повністю зосередженні на питаннях партнера, допомагаючи їх вирішити та вкладаючи в це весь свій час. У другій половині місяця ваш партнер піднесе вам шикарний сюрприз у вигляді подяки за вкладені вами ресурси. Знайомства підстерігають зовсім недалеко від дому: досить вийти на каву або забігти в магазин і тут — любовна удача!

Сюрпризи

_________________

Порадує те, на що у вас відкриються очі, ви завдяки цьому знайдете своє щастя або реалізуєте ідею. Дні удачі — 6, 9, 12, 13, 18, 22 і 26 лютого.

Цікаво на тему: Особисті кордони: вибудовуємо та відстоюємо

♓ Риби

Саме час зважуватися на серйозний крок і змінювати погляди на життя. Будь-які зміни цього місяця будуть сприятливими.

Фінанси

_________________

Ваші фінанси співатимуть романси — на самому початку місяця ви спустите все, що у вас було накопичено дочиста, але на задоволення, здоров’я і красиві речі, тож відчуття щастя вас не залишить, незважаючи на фінансові складнощі. Із грошима справді то густо, то порожньо, але наприкінці лютого ситуація вирівняється, і хтось із вас зважиться на серйозний крок — переїзд або перехід на іншу роботу.

Ті, хто працює у сфері послуг, — удача на вашому боці, і клієнти все додаються і додаються, немов із нізвідки. Ви опинитеся на висоті як фахівець і прибуток не змусить себе довго чекати. Закрийте кредити, вчасно оплачуйте комунальні та штрафи, тоді у вас не буде фінансових провисань у наступні пів року.

14-Риби

Здоров’я

_________________

Відмовтеся від жирного і солодкого, сядьте на дієту і покажіть собі свій залізний характер на шляху до досягнення мети. Приймайте засоби від набряків, попередньо відвідавши свого лікаря, додайте в раціон вітамін С і займіться зміцненням імунітету. Можуть спливати минулі не доліковані, але дрібні болячки. Нічого критичного, але відкладати на потім такі питання не варто.

Кохання

_________________

Романтичний градус підвищений у тих Риб, хто тільки нещодавно познайомився з другою половинкою або давно перебуває в парі: немов щойно почали зустрічатися, буквально воркуєте, як голубки, на заздрість оточуючим.

А ось, що стосується вільних Риб, вам буквально нічого не хочеться, лише піти у відлюдництво і насолоджуватися своєю самотністю, проходячи період серйозних особистісних трансформацій. Хтось із вас із легкістю відпустить старе кохання і відчує справжнє звільнення. Познайомитися ви можете, хіба що чекаючи своєї черги до психотерапевта чи психолога або, на крайній випадок — до терапевта.

Сюрпризи

_________________

Вас потішить несподіваний подарунок здалеку або пропозиція з-за кордону, від якої ви не зможете відмовитися. Дні удачі для будь-яких починань — 7, 9, 12, 16, 24, 25 лютого.

Ну що, готові зустрічати лютий? Адже він має принести багато позитивних змін і можливостей для кожного знака Зодіаку.

Читай також:

25 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за гороскоп 😉