Астропрогноз на жовтень 2022: що приготував нам один із важилих місяців цього року

Як обіцяють астрологи, жовтень принесе дуже багато новин. Цей місяць буде переповнений важливими датами. Чого чекати, до чого готуватися і який загалом настрій задасть другий місяць осені — намагатимемося відповісти на ці всі та інші питання, що хвилюють усіх.

Час читання: 3 хвилини та шматочок шоколадки 🍫

статья доступна на русском языке

Астропрогноз на жовтень

Астрологічний прогноз від Василіси Яновськи

Пропонуємо почати з невеликого знайомства з експертом EVA Blog.

Василиса Яновскі  (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_1024х500 (1)

Занурюємося у жовтень

Мабуть, це найзначущий місяць року за насиченістю, навіть сильніший за серпень і вересень.

1 жовтня та до кінця місяця! — Квадрат Сатурн-Уран — у багатьох зміниться соціальний стан: обвал посад, підсиджування, звільнення, побіг з позицій. Бажано взяти відпустку та не брати участь в інтригах.

 

2 жовтня розв’язуємо ділові питання, а також питання стосовно переїзду або переходу на іншу роботу. Але! Будьте обережні, адже це період великого блефу, де виграти можна тільки перевіряючи ще раз всі папери та інформацію безліч разів. Вся перша декада говорить про те, що можна чудово побудувати особисте партнерство, стабільне, рівне, стійке – знайомтеся та приймайте пропозиції про серйозні стосунки.

Переїзд та зміна роботи у жовтні

1-23 жовтня – стабільність для навколодомних та споріднених сфер, коли багатьом з нас вдасться відновити зв’язки з рідними, пробачити та отримати/надати підтримку, а також вирішити питання з житлом та нерухомістю (але не між 12-23 жовтня!)

Цікаво по темі: Щастя бути разом: сімейні ритуали, які роблять нас щасливими

1-12 жовтня у цей період можна купувати у кредит, якщо у вашій карті сильний, міцний, впевнений, опрацьований Сатурн і відповідальність ваше друге ім’я.

Протягом усього місяця ті, хто перебуває при владі, переживають не найкращий час — ті, під ким хитається крісло, будуть зміщені зі своїх позицій.

EVA у Telegram

Поки ще Сатурн знаходиться у Знаку Водолія, це говорить про колосальні можливості зміни світопорядку, про трансформації у ключових для кожного сферах життя. Причому, якщо ви не змінюватимете свій статус, становище в суспільстві, небесні формули зроблять це за вас. Цивільні шлюби розпадаються, домовленості розриваються, на посади призначаються інші особи, що виходять із тіні своїх покровителів, розкривається багато таємниць як на особистому, так і на загальносвітовому рівні. Чинності набирають нові закони.

 

Увага! 1-8 жовтня – підписуйте контракти та договори з новими правилами, відкривайте динамічні сторони своєї натури, записуйтесь на курси водіння та… кардинально змінюйте форму стосунків, вимагайте «титул»! Амбіції зашкалюють і включають бажання правити.

Відкривайте динамічні сторони своєї натури

8-12 жовтня розворот Плутона та підготовка до входження до коридору затемнень, який починає впливати на нас уже з перших днів місяця. Надмірна активність, дія на максимумі, ініціатива жорстка, пряма, але необхідно розслабитися, навіть сховатися від світу на самоті, щоб уникнути агресії, тиранії, деспотизму. Масові смерті, громадські муки, повсюдний смуток і занепад сил, безвихідь і багато болю. Можливі навіть катастрофи, пов’язані з паливом та природними ресурсами, хвилювання у найчорніших народних масах, зради та тюремні бунти, розстріли, розкриті могили.

Цікаво по темі: Де брати ресурс, і куди спрямувати агресію?

З 23 жовтня розворот Сатурна справи, які затримувалися, почнуть рухатися наступного дня, але ТІЛЬКИ у найвідповідальніших і психологічно стійких людей.

Ділові справи у жовтні

15-31 жовтня — період статичності особливо вдарить по тих, хто не надто активний: борги, у тому числі кармічні, суди, заклики до дії, коли світ напружує по всіх больових точках. Справи затримуються, соціум блокує бажання.

 

25 жовтня — молодий Місяць і сонячне затемнення одночасно, початок коридору затемнень, скупчення планет у Скорпіоні — говорять про найважливіші політичні, соціальні та економічні зміни. За тиждень до і два тижні після почуття вириваються з-під контролю, люди підсвідомо прагнуть руйнувати все, що стабільно, лідери хворіють, йдуть і не керують собою.

Найважливіші зміни у жовтні

15 жовтня – 15 листопада – ситуації криз, травм, дефолту, біржі, банки – фінансова система не підконтрольна! Крадіжка, обман, заплутаність. Не можна позичати, а от віддавати гроші можна і потрібно. Впроваджуючи погані звички та піддаючися впливу особистостей, які дуже давлять, ви ризикуєте стати їх рабами. Дивіться особисті аспекти в натальній карті перед тим, як вкладати гроші. На світовому рівні кармічна розплата за нерозумне ставлення до грошей. Уважно спостерігаємо, яка валюта завалиться і яка країна розплатиться за рахунками.

Фінансові питання у жовтні

Увага! Грандіозні успіхи для тих, хто має гармонійні, сильні аспекти Венери, Місяця, Сонця, Скорпіонового каналу.

Сподіваємося, цей астрологічний прогноз був корисним для вас. Будуйте плани на жовтень, і нехай цей місяць буде максимально сприятливим для вас.

 

Читайте також:

28 Вересня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA