Страшний Суд Таро: значення та поєднання карти

Двадцятий Старший Аркан — Страшний Суд. Ця ворожильна карта про кардинальні зміни, проходження яких залежить від вчинків та здобутків у минулому. Висновки, які ти не зробила з попередніх ситуацій, знову й знову повертатимуть тебе до проблемного моменту. Якщо хочеш зрозуміти, чого очікувати в характеристиці людини для якої Страшний Сударкан по даті народження, ця стаття саме для тебе!

Час читання: 6 хвилин та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Аркан Страшний Суд: дизайн карти Таро

1-Аркан-Страшний-Суд-дизайн-карти-Таро

Символіка ворожильної карти Страшний Суд часто відсилає до понять душі та розплати за вибори, які робила раніше.

На карті 20 Старшого Аркана з Таро Райдера Уейта трубить янгол, і назустріч йому постають з могил люди. Символіка карти у розкладах відсилає до асоціацій, пов’язаних з воскресінням.

Шукай EVA Blog в Instagram

У Таро Світлого Провидця побачиш інший напрямок тлумачення поняття Страшного Суду. Жінка з заплющеними очима та складеними руками ніби випускає з себе душу, яка зображена невагомим силуетом. Розшифровка карти — про довіру, можливість бути собою, вивільнити та оголити внутрішнє “Я”.

На ворожильній карті з Таро 78 дверей бачимо дві пари чоловіків та жінок. Одна пара слідом за янголом підіймається до неба, інша за дияволом падає з обриву та поступово перетворюється на демонів. І здається, що в першому випадку жінка намагається втримати коханого на землі, а в другому чоловік у розпачі падає за своєю демоницею. Символіка карти вказує, що можливі різні варіанти розвитку ситуації, і залежатиме він від твоїх вчинків у цьому житті.

Цікаво на тему: Місяць Таро: значення та тлумачення карти

20 аркан Страшний Суд в Таро Манара зображає оголену жінку, яка лежить на галявині, закинувши голову. З неї вилітають білі птахи, а позаду видно силуети темних, ніби опалених, дерев. Загальне враження від ворожильної карти, ніби персонаж 19 аркана Таро Манара таки досяг сонця і через це впав на землю. Розшифровка карти у передбаченні на майбутнє вказує на те, що навіть після карколомного провалу духовні надбання можуть дати нове життя.

2-Аркан-Страшний-Суд-дизайн-карти-Таро

У колоді Таро Шаленого Місяця на карті 19 аркана луноликий ангел трубить, призиває до себе фігури для воскресіння. Але вони, судячи з виразів обличчя, не впевнені, чи готові до того. Чоловіча фігура молитвенно склала руки, жінка притискає до себе дитя, а чоловік по центру схопився за голову. Розшифровка карти, як і в Таро 78 дверей, відсилає до того, що результат Страшного Суду може бути як в позитивному, так і негативному світлі.

Цікаво на тему: Вежа Таро: значення та поєднання карти

Загальна характеристика людини з арканом Страшний Суд

В житті людини з картою дня народження Страшний Суд часто трапляються зміни глобального масштабу, що позбавляють будь-якого шансу залишитись такою, як була.  Завжди є можливість успіху, а от в разі невдачі чекає болюче і безповоротне падіння. В моменті важливо чітко усвідомлювати, які наслідки спровокують твої дії. Якщо навчишся зміни сприймати як можливість, удача допоможе.

3-Загальна-характеристика-людини-з-арканом-Страшний-Суд

Результати вибору, кармічна відповідальність за нього — одна з ключових тем у житті людини з арканом Страшний Суд по даті народження. Вона позначатиметься і на здоров’ї, і на фінансах, і на особистих стосунках.

Часом представники 20 аркана налаштовані повертатись до чогось старого, тим самим переосмислювати його. Це може стосуватися роботи, знайомств, почуттів чоловіка, які трапились раніше, але були не на часі. А от що завжди актуально для людей з цією картою дня народження — атмосфера у родині, налагодження взаєморозуміння зі старшими поколіннями.

Цікаво на тему: Золота середина: що означає — бути амбівертом?

Аркан Страшний Суд у плюсі

Коли аркан Страшний Суд в плюсі, кризові події стають трампліном для зростання людини. Але їй важливо вміти беземоційно оцінювати всі ситуації, судити неупереджено.

4-Аркан-Страшний-Суд-у-плюсі

Людина з картою дня народження Страшний Суд приділяє багато уваги аналізу своїх вчинків. Саморефлексія сприяє розвитку духовної частини особистості, її ментальному зростанню. Перед тим, як прийняти рішення, зважує, до чого воно може призвести. До речі, ці наслідки здатні зачепити не лише саму людину, а й змінити долю інших.

В характеристиці особистості з арканом Страшний Суд може з’являтися поняття “правдоруб”, якщо вона прагне всьому додати мітку “добро” чи “зло”. І часом ці визначення занадто негнучкі, не враховують всю багатогранність життя.

Якщо це твій аркан по даті народження, в плюсі ти навіть провальні ситуації можеш трансформувати в духовний розвиток. Проблеми матеріального світу загартовуватимуть твій характер. Проходитимеш трансформацію, щоб досягнути наступного духовного рівня.

Цікаво на тему: Що таке синдром рятівника і як його позбутися

Аркан Страшний Суд у мінусі

Характеристика особистості, якщо енергія аркана Страшний Суд в перевернутому значенні, — це слабка людина, чиє боягузтво призводить до поразки. Погано відчуває час, складно адаптується до змін. Схильна до надмірної критики інших. Нерідко страждає відсутністю емпатії, має холодне серце. Кризові події витягають та підсвічують найтемніші частини її душі. Застрягає у ситуаціях, які не пропрацювала, не змінила свою поведінку в них.

5-Аркан-Страшний-Суд-у-мінусі

В перевернутому значенні 20 аркана Страшний Суд програються небажані сценарії, на які людина не має сил вплинути. Зовнішні фактори відіграють вирішальну роль у тому, що відбувається в житті. Як на карті з Таро Райдера Уейта: воскресіння можливе лише після кличу архангела.

Хоча те, як поводилась раніше, яку карму напрацювала, все ж може змінити розклад сил навіть в мінусі. Гарні вчинки у минулому допоможуть знайти тих, хто підтримає, не дасть остаточно впасти. Але якщо нажила забагато ворогів, жалітися зможеш лише на себе.

Цікаво на тему: Що таке пасивна агресія, як її розпізнати та протистояти

Естетика 20 аркана Страшний Суду зовнішності

6-Естетика-20-аркана-Страшний-Суду-зовнішності

З одного боку, образи в естетиці 20 аркана Страшний Суд можуть бути досить стриманими, ніби ”приглушеними” подіями, що стаються в житті. З іншого боку, базові налаштування легко і досить раптово доповнюються зухвало-виразними деталями. Бо якщо світ все одно перевернеться догори дриґом, навіщо стримувати своє бажання отримати увагу? Тож попри переважання сіро-білої гами цілком можливо побачити чорний манікюр, червоні елементи одягу та зухвалі локони.

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Як проявляється в одязі

7-Як-проявляється-в-одязі

Естетика 20 аркана Страшний Суд в одязі підкреслюється нещільними тканинами, що струменять, цікавими акцентами у вигляді декору зі страз та каміння, масивними ланцюгами та металевою фурнітурою. Кольорова гама обертається довкола білого та сірого з додаванням блакитного чи синього.

У формуванні щоденних луків в естетиці аркана Страшний Суд комбінуй:

  • біле шкіряне взуття зі спідницями плісе;
  • сукні-сорочки та пояси з масивними пряжками;
  • одяг в офісному стилі з яскравим взуттям;
  • ніжні сукні та акцентне взуття чи жакет.

8-Як-проявляється-в-одязі

Аксесуари в естетиці цього аркана виконують переважно акцентну роль. Це можуть бути довгі ремені, прикраси на шию, сумки незвичних форм та розмірів, масивні окуляри та сережки.

Цікаво на тему: Як зробити макіяж у стилі гранж?

Як проявляється у макіяжі

9-Як-проявляється-у-макіяжі

У макіяжі жінки з 20 арканом Страшний Суд досить стримані при виборі кольорів, з нахилом в сіро-білу гаму. Коли хочеться виразності та драматичності, віддають перевагу смокі айз в сірих або холодних коричневих тонах. Якщо при нанесенні тіней можуть робити це з певною недбалістю “мені не треба ваше схвалення”, то стрілки зазвичай малюють досить чіткими лініями. Щоб всі бачили, як невідворотно доля штовхає їх певною дорогою, немов по прокресленій пензликом кривій.

Представниці аркана Страшний Суд активно використовують консилери та коректори, аби приховати сліди невдалих рішень (чи то лягати спати під ранок багато ночей підряд, чи то видавити висипання). Також немало уваги приділяють бровам, зокрема полюбляють процедуру ламінування. Але й гарна туш-фіксатор для підтримування форми також є у косметичці.

10-Як-проявляється-у-макіяжі

Рекомендовані товари від EVA Blog:

  • Корейський праймер The Saem Eco Soul Pore Master Primer завдяки комплексам рослинних екстрактів та олій сприятиме візуальному розгладженню рельєфу шкіри та регулюванню виділення себуму.
  • Палетка тіней Catrice 5 In A Box Mini у відтінку 080 Diamond Lavender Look поєднує сатинові текстури від темно-сірого до сріблясто-білого, плюс має приємні шимерні відтінки. Шовковисту текстуру легко розтушувати, щоб зробити плавні переходи. Міні формат, який кинула в сумочку — і завжди зручно скористатися.
  • Туш L’Oreal Paris Infaillible Brows 24H теж легко всюди брати з собою. Відтіняє брови та гарно фіксує форму. Завдяки спеціальному куту її щетинок дуже зручна у використанні, підхопить та профарбує кожну волосинку. А ще стійка до тертя.

Кохання, сумісність

Аркан Страшний Суд — не надто сприятливий для особистих стосунків, хоч його представники й цінують важливість родини. Але енергія кармічної відплати та трансформації може підштовхувати до радикальних дій. Наприклад, раптово кинути партнера, щоб побути на самоті.

11-Кохання,-сумісність

Якщо це твій аркан по даті народження, то важливо будувати щирість партнерських стосунків, наповнювати їх не лише фізичною, а, в першу чергу, духовною близькістю. Вам має бути інтелектуально цікаво один з одним.

Представники аркана можуть стикатися з “кармічними стосунками”, повторенням одного й того ж розвитку подій. І доки ти не зміниш свої реакції та поведінку, з кожним новим партнером програватимеш ту ж історію.

В розкладах на кохання карта Страшний Суд вказує, що ти стоїш на розпутті. Окрім того, може розшифровуватись як зміна статусу, яка є своєрідним прощанням з попереднім станом. Таким чином, карта натякатиме на шлюб, розлучення або вагітність.

Цікаво на тему: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

Аркан Страшний Суд: призначення

У фінансах людям з арканом Страшний Суд складно рости. В професійній сфері нерідко опиняються в ситуації, коли успіх чи невдача в роботі залежать від однієї ситуації та вибору. І, відповідно, результати можуть бути як максимально бажаними, так і відчутно критичними: втрата грошей, руйнування кар’єри.

12-Аркан-Страшний-Суд-призначення

Якщо це твій аркан по даті народження, позитивні вчинки виводитимуть на новий рівень, сприятимуть розвитку. Готовність бути гнучкою та адаптуватись до змін допомагатимуть успішно вести перемовини та вигідно домовлятись.

У перевернутому значенні аркана можеш проявляти трудоголізм. Але він не конвертуватиметься у гроші, а лише відбиратиме час, призначений родині.

У розкладах на фінанси та роботу Страшний Суд може мати позитивне значення у поєднанні з картою Блазень.

Цікаво на тему: FOMO: що таке синдром втрачених можливостей і як з ним боротися

Якщо тобі по даті народження дістався аркан Страшний Суд, то перш ніж різко осудити когось, замислись, чи впевнена, що знаєш всі факти для цього. І свої вчинки теж варто оцінювати справедливо, але без надмірної суворості. Зваженість рішень, вміння робити висновки з ситуацій та змінювати при необхідності поведінку сприятимуть твоєму духовному зростанню. Саморефлексія — найкращий друг. Не дозволяй невпевненості та зовнішнім обставинам керувати долею. Ти маєш вплив на своє життя, навіть якщо часом здається, що це не так.

Читайте також:

15 Січня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *