Найближчим: ідеї для новорічних подарунків

Новий рік — мабуть, найчарівніше свято, коли хочеться дарувати оточуючим гарний настрій і радувати подарунками всіх близьких людей. Але у передноворічній метушні часто не вистачає часу на спокійні прогулянки магазинами у пошуках презентів.

EVA Blog підготував приклади косметичної продукції, яку можна вручити всім родичам і друзям.

Час читання: 3 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

Подарунки колегам

Колеги першими зустрічають з нами Новий рік ще до його настання. Тому на корпоративі буде доречно вручити друзям-колегам невеликі новорічні «компліменти». Радимо звернути увагу на аромадифузор і свічку з ароматом апельсина і кориці чи набір MAN KEY Expert, до якого входять гель та бальзам для гоління.

Колежанкам можна подарувати крем для рук от Etude House Missing U Hand Cream Panda в оригінальному пакуванні. Він допоможе пом’якшити та зволожити шкіру рук, яка в зимовий період особливо потребує додаткового живлення та догляду.

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

Подарунки батькам

Новий рік вважається сімейним святом. І хоча традиції зустрічати його в родинному колі дорослі діти дотримуються не часто, подарунки батькам завжди вибирають з особливою увагою.

Ви напевно знаєте, які аромати подобаються мамі. Можете подарувати їй улюблені парфуми або вибрати нову ароматичну композицію. Наприклад, взимку буде доречною туалетна вода Armand Basi In Red з тонкими нотками мандарина, імбиру, бергамота і кардамону. Будь-яка мама зрадіє корейським гідрогелевим патчам для повік із золотом або регенерувальному крему для обличчя від L’Oreal.

Чоловіки сьогодні теж доглядають за собою. Тому для тата можна вибрати набір доглядової косметики для обличчя. Він також зрадіє чоловічим парфумам чи парфумованому набору для гоління.

Подарунок чоловікові чи хлопцю

Чоловіки, які люблять ходити з виголеним обличчям, завжди зрадіють подарунковому набору від Gillette: бритва з гелем для гоління — корисний презент, який подарує позитивні емоції. Але щоб не посваритися після дарування гострого предмета, за традицією, потрібно його «продати». Перш ніж вручати презент, не забудьте взяти в коханого монетку чи купюру невеликого номіналу.

Якщо ваш обранець носить вуса або бороду, йому точно сподобається набір для догляду за ними. Хлопцеві можна подарувати набір Barbers Original з бальзамом та олією-сироваткою для бороди, а чоловікові — набір для волосся та бороди Hillary New Smart Care.

EVA в Telegram

Хочете, щоб новорічний подарунок підкреслив вашу любов і увагу? Тоді рекомендуємо вручити коханому чоловікові елітну туалетну воду Givenchy Blue Label з комбінацією нот бергамота, кардамону, кедра, прянощів і цитрусових, яка чудово пасує до зимових свят.

Подарунок подрузі

Улюблена подруга в новорічні свята теж не повинна залишитися без уваги. У магазинах EVA є безліч засобів для жіночої краси та чарівності. Взимку особливо актуальний догляд за шкірою, яка страждає від вітру, снігу і морозу. Тому як подарунок можна вибрати пінку для обличчя Ottie Fruit Yogurt Foam Cleanser Strawberry, яка підійде для нормального та змішаного типу шкіри.

Подрузі також можна вручити набір для макіяжу очей від Lancome або палетку легкиих перламутрових хайлайтерів від GlamBee для святкового сяйва. Хороший варіант презенту — Surprise Box, в якому зібрані улюблені засоби для догляду за собою.

Подарунки друзям

Святкові знаки уваги буде приємно отримати й друзям-чоловікам. Пропонуємо кілька ідей, серед яких можна знайти потрібний варіант для кожного друга.

Хлопцям з густою шевелюрою завжди потрібен якісний шампунь. Подарунковий набір Fa Men можна дарувати хлопцям, які захоплюються спортом чи відвідують тренажерну залу. Безбородим чоловікам точно знадобляться доглядові засоби для гоління. Можна вибрати набір для догляду за чоловічою шкірою 3W Clinic Homme Classic Moisturizing Freshness Essentia Skin Care Set.

Подарунки дітям

А от які подарунки Дід Мороз покладе під ялинку вашим дітям, ви напевно вже знаєте. Але дитина точно буде в захваті, якщо крім замовленого новорічного презенту, фруктів і солодощів, отримає ще й сюрприз від Снігуроньки.

Маленькі діти ще не розуміють значення подарунка. Будь-яка нова річ зацікавить їх і викличе позитивні емоції. Можна підібрати милі м’які та розвивальні іграшки для дітей різного віку.

Цікаво по темі: 13 новорічних поробок, які можна зробити з дітьми

Якщо ваш малюк не любить купатися, можна подарувати йому шипучі бомби для ванни від Beauty Jar. З таким корисним і веселим презентом дитина точно полюбить водні процедури.

Дівчата зрадіють дитячій декоративній косметиці або блиск для губ від Honey Bunny. А у подарунок дітям-підліткам ваших друзів і сусідів Дід Мороз може передати дитячу туалетну воду з новорічним ароматом апельсина для хлопчиків і дівчаток.

Подарунок собі

Щоб у новорічну ніч настрій був дійсно святковим, не забудьте про подарунок і собі коханій. Якщо ви давно про щось мріяли, саме час згадати про це і порадувати себе. А якщо ви не знаєте, чим себе побалувати, рекомендуємо на годину забути про метушню і «походити» серед віртуальних полиць інтернет-магазину EVA. Придивіться до мініатюр парфумерії: серед них точно знайдеться аромат саме для вас. Можливо, вам сподобається туалетна вода Chloe Nomade з деревними та квітковими нотками.

Оригінальне пакування для новорічних подарунків

У передноворічній метушні важливо не забути й про святкове пакування подарунків. Часто навіть оригінальне оформлення презенту та його незвичайна подача створюють казковий настрій і чарівну атмосферу свята. Ми підготували для вас фотогалерею ідей, як оригінально упакувати подарунок, щоб він точно запам’ятався одержувачу.

Бажаємо вам приємних сюрпризів, оригінальних подарунків, веселого Нового року та щасливого Різдва!

 

Читайте також:

16 Грудня / 2021 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *