Листівки та привітання з Різдвом Христовим

Щороку ми з нетерпінням чекаємо на різдвяний вікенд. Це найкращий час, щоб відпустити буденні турботи, відпочити, подивитися святкові комедії та побути з рідними. Різдво приносить спокій та умиротворення, про які ми часто забуваємо, підтримуючи стрімкий ритм повсякденного життя.

Час читання: 2 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 13

Зупинися ненадовго і сповнись щасливим духом Різдва (Ебенізером Скруджем ти встигнеш побути, коли закінчаться вихідні ). Поки за вікнами кружляє хуртовина, а будинок наповнений ароматами імбирного печива, завари кухоль какао з маршмеллоу та зручніше влаштувався з пледом на дивані. Під тихе звучання різдвяних композицій, надішли теплі привітання коханим людям. ❤️️

EVA y Viber

Коли відзначають Різдво

Говорячи про різдвяні свята, часто згадуються дві дати — 25 грудня і 7 січня. Справа в тому, що в грудні Різдво відзначається за григоріанським та новоюліанським календарем, а в січні — за юліанським. Але саме 25 грудня є офіційною датою для більшості країн Європи та світу. Цього дня сім’ї збираються разом, щоб відвідати службу у храмах та влаштувати святкову вечерю.

Різдвяні листівки

Українські різдвяні традиції

В Україні з Різдвом пов’язано безліч, по-справжньому, гарних та автентичних традицій та обрядів. Великому святу передує сорокаденний піст, який допомагає віруючим очистити тіло та душу. У цей час дозволені каші, фрукти, овочі, гриби, бобові, риба, але суворо заборонені молочні продукти, яйця та м’ясо. Пост завершується в ніч на Різдво та починається магія свята!

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 12

Завантажити листівку

Цікаво по темі: Ідеї, як відзначити Різдво з родиною

На Святвечір до столу традиційно готують дванадцять страв, кількість яких, за різними версіями, пов’язана з числом апостолів або місяців року. Головною стравою Святого вечора, звичайно, є кутя. Її класичний рецепт складає варена пшениця з маком, родзинками, медом та горіхами. За старим обрядом, кутею було прийнято пригощати хрещених батьків, але сьогодні страва стала найсмачнішим символом українського Різдва, яким може поласувати кожен.

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 1

Завантажити листівку

Цікаво по темі: Кулінарні традиції в Україні у Святвечір

Головним різдвяним оберегом вважається дідух — декоративний букет із колосків, що символізує дух предків, який оберігає сім’ю та приносить у дім добробут. За традицією, солом’яний дідух наперед ретельно готують і ставлять перед образами.

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 3

Завантажити листівку

В Україні різдвяної ночі здавна прийнято колядувати. У цей час молоді хлопці та дівчата з традиційними різдвяними зірками в руках гуляють, веселяться, співають колядки та збирають частування. Кажуть, що чим більше колядників відвідали будинок, тим більше в сім’ї буде достатку у новому році.

Цікаво по темі: Різдвяні звичаї та обряди

Але яке чарівне свято обходиться без ворожіння? Вважається, що на Святвечір можна дізнатися про своє майбутнє, тому дівчата зазвичай ворожать на любов і долю. Також сни у ніч перед Різдвом є пророчими.

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 4

Завантажити листівку

Цікаво по темі: Ворожіння на Святки: карти, свічки, дзеркала та кавова гуща

Різдвяні вітання для всіх

Подивися, як за вікном кружляють пухнасті сніжинки, весело підморгують гірлянди на ялинці та щасливі посмішки світяться на дитячих обличчях. Значить, прийшло Різдво – найчарівніше свято року! У цю чудову мить загадай своє заповітне бажання і воно неодмінно збудеться, тому що у світі немає більш щасливого та світлого часу, ніж ніч перед Різдвом!

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 10

Завантажити листівку

Вітаю вас із різдвяними святами! Добра, миру та благополуччя вашому дому. Нехай ангели-охоронці оберігають вашу родину від нещасть, а в серці оселяться впевненість та спокій. Бажаю вам всього світлого, радісного та веселого у це Різдво!

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 5

Завантажити листівку

Різдво — це час чудес, коли всі мрії, немов заведений годинниковий механізм, приходять у дію і починають збуватися! Хоч на хвилинку повір у магію свята, впусти її в своє серце і побачиш, як світ навколо стане різнобарвним, яскравішим і трохи щасливішим. Посилаю тобі мої найміцніші обійми

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 11

Завантажити листівку

У це світле сімейне свято хочу побажати тобі миру, внутрішньої гармонії та щастя. Нехай усе найкраще, що є на світі, супроводжує по життю тебе та твою сім’ю. З Різдвом Христовим!

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 6

Завантажити листівку

Пам’ятаєш, як у дитинстві ми чекали на Різдво? Нам здавалося, що цієї незвичайної ночі трапляються дива. ✨ Давай сьогодні трішки побудемо дітьми і проведемо свято в нестримній радості і погуляємо від душі! Нехай ці вихідні запам’ятаються нам надовго, і щоразу ми будемо довго сміятися, думаючи про те, як нам було весело в Різдво!❤️

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 9

Завантажити листівку

Привіт, і з Різдвом! Лови твій персональний чек-лист, який обов’язково потрібно виконати у свято:

  • ❄ закидати сніжками своїх колег;
  • покататися на санчатах і впасти з них (без цього не буде магії!);
  • ⛄ зліпити незграбного сніговика, з якого знущатимуться навіть діти;
  • замість комедій переглянути різдвяні страшилки та півночі ховатися під ковдрою;
  • спекти для мене імбирних чоловічків (інакше не отримаєш свій подарунок ).

P.S. Я пролізу в димар і простежу, чи ти все виконав. Щасливого тобі Різдва!

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 7

Завантажити листівку

Нехай твоє Різдво буде таким само веселим, як у Кевіна Маккалістера і таким само щасливим, як у героїв «Реального кохання»! Обіймаю тебе 1000 разів і бажаю найяскравіших вражень, які бувають лише різдвяної ночі

Листівки та привітання з Різдвом Христовим 8

Завантажити листівку

Вітаю з Різдвом! Хочу, щоб у цей щасливий день тебе оточували посмішки, подарунки, дзвін келихів та конфетті. Мої тобі найкращі побажання цього казкового вечора!

Завантажити листівку

Від щирого серця вітаю з Різдвом! Нехай у цей чарівний вечір у вашій оселі зазвучить сміх, а атмосфера наповниться любов’ю і теплом. Нехай кожна мить буде немов блиск вогників на ялинці – радісною і блискучою. Зі святом світла і добра!

Обов’язково додай до привітань наші чудові листівки! Ми намагалися зробити їх максимально атмосферними, щоб у твоїх отримувачів одразу з’явився різдвяний настрій. Плюс, не забудь про оригінальні спешли від EVA із зображенням прекрасних балерин, що немов сніжинки, кружляють у святковому танці. ❤️️

Насамкінець хочемо сказати тобі кілька приємних слів. Нехай твоє Різдво пройде мирно та щасливо, в компанії рідних з келихами ігристого та співаючи Have Yourself a Merry Little Christmas!

Читайте також:

19 Грудня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *