Гороскоп на квітень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Жінки ніколи не лінуються використовувати максимум доступних можливостей, щоб посилити свої шанси на удачу. Гороскоп березня вже можна порівняти з реальністю, а як прожити з користю другий місяць весни? Дізнайтеся від астрологині Василиси Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit). Адже перед вами зодіакальний гороскоп на квітень 2024!

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку 🌟

Гороскоп квітень 2024

Коридор затемнень і ретроградний Меркурій закликають бути вдесятеро акуратнішими в діях, словах і навіть думках. У всіх сферах відбудуться активні та різкі зміни. Цей період для хоробрих і сміливих, саме таким у квітні благоволить фортуна. На всі знаки Зодіаку вплине Ведичний місячний Новий рік і найважливіші транзити. Не дивіться на Сонце в момент затемнення — це небезпечно для вашого самопочуття.

Астролог Василиса Яновські

1-25 квітня — активно працює ретро Меркурій, тому не відкривайте рахунки, криптогаманці, не давайте гроші в борг. Не оформлюйте візи, документи на підприємство або купівлю житла. Перевіряйте всі рахунки, які приходять, перераховуйте гроші й уважно ставтеся до слів.

1-25 квітня — доробляйте все, до чого не доходили руки. Повертайтеся до тих фахівців, з якими вже були вдалі консультації та співпраця. Ідіть на навчання, яке відкладали.

8 квітня — затемнення в сузір’ї Риб дасть нам трансформацію, завершення періоду. Бережіть ноги й очі. Не варто робити корекцію зору або ставати на ковзани, обережніше з транспортом і будь-яким новим лікуванням. Після 20:00 — повне утримання від їжі! Допомагайте тілу відновитися.

9 квітня — нова енергія, що породжує революційні настрої в будь-якій структурі. Впроваджуйте геніальні задуми та швидко отримуйте результат, але уникайте місць скупчення великої кількості людей.

Цікаво на тему: Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку

10 квітня — з’єднання Марса і Сатурна. У світі зростає агресія і бунтівничість, знайомства і починання будуть запеклі та енергійні. Можна зробити різкий і швидкий прорив, але важливо для будь-якої дії мати чіткий план.

9-17 квітня — період осяянь, посиленої жіночої енергії, яка допомагає подолати перешкоди й рухатися вперед. Позбавляйтеся від токсичних людей, але з добротою в серці.

12-17 квітня — період для того, щоб працювати з наставниками, підвищувати свою кваліфікацію, здобувати силу і нові навички.

19 квітня — з’єднання Меркурія і ретро Венери. Зодіакальний гороскоп рекомендує не підписувати документи, не одружуватися, інакше будете мучитися сумнівами та постійно сперечатися.

Зодіакальний гороскоп для жінок на квітень

21 квітня — очищайтеся і тримайте піст, особливо, якщо хочете налагодити стосунки з чоловіками свого роду або начальником.

23 квітня — повний місяць у Терезах висвічує всі складнощі в партнерських стосунках, а також сильні сторони будь-яких союзів. Астропрогноз радить підготуватися до перевірки на міцність і початку нових стосунків.

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

Знаки Вогню за іронією долі опиняться між двох вогнів: чи то вас не можуть поділити друзі, чи то кохані. Перетягування каната, боротьба один з одним, якщо ви колеги, конкуренція і змагальні настрої проглядатимуть буквально у всіх сферах комунікації, чи то родичі, чи то просто приятелі, з якими вам і ділити нема чого. Гроші заробляєте з Левом і Скорпіоном, особливо, якщо ви Овен або Стрілець. Вогняні знаки, загалом, переможно крокують із виглядом тріумфатора.

Представники стихії Землі неохоче, але змінюють своє життя, перебудовують графік, роблять ремонт і сідають на дієту, а хтось впускає у своє життя нову людину, погоджується жити разом. Цього місяця у вас змінюється оточення, можете виїхати в іншу країну ненадовго і залишитися там назовсім. На цьому ґрунті можливі конфлікти з рідними. Або шеф раптом заявить, що ви його кинули після стількох років.

Астропрогноз для різних знаків Зодіаку

Ті, хто перебуває під заступництвом водної стихії, у квітні стануть майстрами переміщень і геніальних ідей. При чому, переміщатися будете як у прямому (безліч відряджень і поїздок, переїзд, спонтанна подорож в інше місто), так і в переносному сенсі слова. Можете перейти на роботу в іншу структуру, кампанію або навіть сферу діяльності, що вам не властиво. Як мінімум розширення вже наявного професійного формату вам забезпечено.

Повітряні знаки трансформуватимуть і трансформуватимуться самі, дивуючи оточення то безглуздими витівками, то геніальними ідеями. Будете перебувати в ситуаціях, де доведеться проявити вищий рівень артистизму, але ваші харизма і чарівність зроблять свою справу. Вам повірять, а ваші ідеї зустрінуть оплесками та виділять під них кругленьку суму. Не бійтеся творити та вражати уяву!

Цікаво на тему: Що форма брів говорить про характер жінки

Сприятливі дні:

  • загалом — 1, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 25, 28, 29, 30 числа;
  • для подорожей — 1, 10, 16, 19, 22, 24, 26, 30;
  • для нових починань — 1, 4, 7, 10, 18, 22, 29;
  • для творчості та нових проєктів — 10, 16, 22, 29, 30;
  • для особистих стосунків (ділових і романтичних) — 1, 4, 14, 15, 24, 25, 29, 30;
  • для походу до лікаря — 8, 10, 14, 16.

Шукай EVA Blog в Instagram

Несприятливі дні:

  • для нових починань — 2, 3, 5, 6, 9, 11, 13, 20, 21, 23, 27, 28.
  • для подорожей — 2, 3, 5, 6, 11, 13, 20, 21.
  • для фінансових або юридичних справ — 3, 11, 20, 28, 31.

Цікаво на тему: Що таке колесо життєвого балансу і як його побудувати?

♈️ Овен

Увага до гаманця, небезпека перенапруження і несподівані закоханості чекають на вас

Фінанси

_________________

У квітні гаманець Овнів тріщатиме в прямому і переносному сенсах. Доходи, нехай і не великі, отримаєте готівкою, в різних валютах. А сам гаманець пора б змінити на новішу модель. Рекомендується придбати червоний або білий аксесуар, залежно від того, який результат потрібен:

  • швидкий прибуток із різних джерел — вибирайте червоний;
  • тільки чисті доходи з офіційного заробітку — купуйте білий.

Родич попросить у борг, а ви замість цього відправите його на співбесіду в солідну кампанію. І правильно зробите! За вашою порадою людина істотно поліпшить своє матеріальне становище, але іншим, несподіваним для неї чином. Робіть вкладення в гаманець і відкладайте по 10% з кожного прибутку — це порада місяця від зірок у зодіакальному гороскопі для Овнів!

Гороскоп на квітень для Овнів

Здоров’я

_________________

У першій декаді квітня справ буде настільки багато, що ваш тиск дасть про себе знати, може навіть статися напад мігрені. Запобігайте проблемі, намагайтеся не перенапружуватися на роботі та відпочивайте на вихідних на свіжому повітрі. Більше гуляйте, насичуйтеся киснем, а також майте в сумці знеболювальне і пляшку з водою.

Кохання

_________________

Для вільних представників знака астрологічний романтичний прогноз звучить так: “Кохання раптово прийде!” Почуття застануть вас зненацька і буквально “по дорозі”. Хтось з Овнів переплутає таксі й сяде помилково в автомобіль цікавого незнайомця. Хтось гулятиме в парку з собакою і зустрінеться з ним очима. У будь-якому разі, самотніми цього місяця ніхто з Овнів не залишиться! Що більше ви виходите з дому, то частіше знайомитеся, тож одягайте яскравіший одяг і вперед, назустріч своїй долі! Стосунки на шаленій швидкості очікують і на одружених представників цього знака Зодіаку, і на тих, хто живе в цивільному шлюбі. Друга половинка проявить ініціативу, і ви або переїдете в нове житло, або отримаєте довгоочікувану пропозицію на додачу до шикарного подарунка на день народження!

Сюрпризи

_________________

Зодіакальний гороскоп каже, що весь квітень до вас приходитимуть новини з минулого від людей, з якими ви давно втратили контакт. Дні, коли фортуна у вас на дорозі — 4, 8, 9, 12, 19, 24 і 27 квітня.

Цікаво на тему: Імператор Таро: значення і тлумачення четвертого аркана

♉️ Телець

Шукайте нові способи заробітку, насолоджуйтеся розвитком стосунків і не забудьте сходити до зубного

Фінанси

_________________

Якщо гроші не йдуть до вас самі, то вирушаєте на їхні пошуки тієї самої хвилини, як розумієте, що баланс досяг критичної позначки з трьома нулями. Ви активно почнете шукати престижну роботу або підробіток у сфері послуг, краси та комфорту і з успіхом її отримаєте. Але от невдача: або надто далеко від дому, або вам доведеться вибирати з кількох рівносильних варіантів. Зірки в зодіакальному гороскопі не рекомендують вам погоджуватися на сумнівний, хоча й гарно запакований інтернет-проєкт, який запропонує хтось із близьких друзів або знайомих. Хоча, почувши про космічну оплату, ви захочете прийняти пропозицію. Обирайте стабільнішу та зрозумілішу роботу, де вам з першої миті сподобається і шеф, і колектив. Саме там реалізуєте себе. Витрати у Тельців у квітні будуть здебільшого на молоде покоління і невеликі оновлення в гардеробі.

Гороскоп на квітень для Тільців

Здоров’я

_________________

У другій половині квітня ви знехотя, але відвідайте дантиста, адже справа не терпить зволікань. Лікар цілком може виявити проблему, яка давно зріє. Вирішивши її, ви займетеся і важливішим питанням: нарешті поставите собі довгоочікувані вініри або коронки. Загалом, стан здоров’я у Тельців як у космонавтів, а бадьорості хоч відбавляй! Саме час у спортзал!

Кохання

_________________

Романтична сфера в зодіакальному гороскопі Тельців — те, чому всі оточуючі заздритимуть, адже стосунки з партнером розвиваються з неймовірною швидкістю. Щойно познайомилися — і одразу під вінець! Так-так! Саме одруження, а не просто з’їхатися жити разом. Астрологія підказує, що на представників цього знака Зодіаку чекає знайомство з батьками, друзями та колегами по роботі, спільний відпочинок і походи по ресторанах, театрах, концертах. Велика ймовірність, що ці стосунки будуть з кимось із вогняних знаків. Так, це нетиповий для вас партнер. Він діє з напором, знає, чого саме хоче, і вміє вмовляти красивими словами й вчинками. А їх на підтвердження серйозності намірів буде неймовірна кількість.

Тельцям, які все ще в пошуку, буде корисно і продуктивно виїхати на пікнік із друзями, здійснити вилазку на природу. Саме там ви й зустрінете того, хто зачепить серце, і вже за кілька днів зрозумієте, що закохалися. Тим, хто вже знайшов щастя в міцному союзі, варто приділити більше уваги стосункам із родичами свого партнера. Сварки з ними можуть стати каменем спотикання у вашій парі.

Сюрпризи

_________________

У зодіакальному гороскопі квітня здивуванням для вас буде езотеричний ритуал, який несподівано почав діяти і який ви зробили з інтересу. Носіть відтінки рожевого золота і привертайте у своє життя удачу — 1, 3, 6, 16, 17, 19, 22 і 29 квітня.

Цікаво на тему: Ієрофант Таро: значення і тлумачення карти Верховний Жрець

♊️ Близнюки

Квітень — час несподіваних доходів, любовних хвилювань і прогулянок на свіжому повітрі

Фінанси

_________________

У квітні значних вкладень або фінансової допомоги зажадають найближчі родичі. Але у вас буде, чим поділитися, адже ви отримали чималу суму за давно і продуктивно зроблену роботу. До речі, ті самі замовники або роботодавці підкинуть вам ще кілька проєктів, а також можуть виступити інвесторами вашої свіжої та сучасної ідеї, пов’язаної з дизайном або високими технологіями. Спочатку здасться, що грошовий контракт не такий вже й великий, але пізніше, коли придивитеся до дрібних цифр (або одягнете окуляри), зрозумієте, що не побачили ще два нулі. Наважуйтесь і будьте сміливими, демонструйте впевненість і отримуйте гідні гонорари, вищі за ринок! Багато хто з Близнюків отримає гроші від продажу речей, які давно припадають пилом у шафі, або знайде вдома якийсь антикварний предмет, який теж має високу ціну. А ви то вважали його мотлохом!

Гороскоп на квітень для Близнюків

Здоров’я

_________________

Попри потепління за вікном, тиждень ви просидите вдома з несподіваною застудою. Запасіться заздалегідь листям свіжої м’яти та ягодами журавлини, адже квітень у гороскопі для вашого знака Зодіаку — місяць антиоксидантів і впровадження здорових звичок. Почніть бігати вранці, або принаймні багато ходити, слухати лекції про здоров’я в навушниках.

Кохання

_________________

Близнюкам, які все ще в пошуку, буде корисно і продуктивно виїхати на пікнік із друзями, здійснити вилазку на природу. Саме там зустрінете того, хто зачепить серце і вже за кілька днів зрозумієте, що закохалися. Уваги протилежної статі вам завжди вистачає, але квітень принесе щось більше, буквально поклоніння вашим талантам і зовнішності. Активізуються старі зв’язки, навіть із тими, хто давно живе за кордоном. Ви по-новому подивитеся на свого партнера або давнього друга. Буде нелегко зробити вибір, якого від вас вимагають. Але на те ви й Близнюки, що будь-яка подвійність для вас — рідна стихія. Ви й не подумаєте обирати, а залишитеся з усіма в чудових стосунках, просто трохи недоговорюючи.

Сюрпризи

_________________

Ваш учитель або шкільне кохання надішле подарунок чи запрошення сходити на обід. Дні, коли вам вдасться спіймати удачу за хвіст — 3, 5, 7, 8, 14, 16, 18, 19 і 22 квітня.

Цікаво на тему: Закохані Таро: значення і поєднання карти Коханці

♋️Рак

Місяць змін у роботі та особистих стосунках

Фінанси

_________________

Ви точно поміняєте роботу у квітні, особливо сприятлива для цього друга декада місяця. Знайомство з новим роботодавцем або партнером по бізнесу відбудеться на святі. Вам необхідно буде отримати ліцензію або документ, що підтверджує вашу кваліфікацію, щоб обійняти певну посаду. Ця процедура потребуватиме грошових вкладень, але воно того варте! Робота чекає перспективна і грошова, з відмінною зарплатою, бонусами та навіть соціальним пакетом. Зірки радять оформити страховку на машину і здоров’я. Такі витрати все одно є у квітневому зодіакальному гороскопі Раків, тож нехай же вони принесуть користь. Не факт, що скористаєтеся страховками, але компенсація складних аспектів спрацює.

Гороскоп на квітень для Раків

Здоров’я

_________________

Раки, стежте за нирками та жовчним міхуром. Ці органи можуть дати серйозний збій і вибити вас зі звичної колії. Не переохолоджуйтеся, не ховайте в шафу теплі речі, введіть у свій раціон детокс і трав’яні чаї для нирок.

Кохання

_________________

Зодіакальний гороскоп рекомендує Ракам приготуватися до яскравих поворотів подій у любовній сфері! Хтось із вас передумає розлучатися вже в той момент, коли перевозитиме речі у своє нове життя. У партнера, у стосунках із яким ще вчора було поставлено жирну крапку, вистачить аргументації, щоб розтопити ваше серце і спонукати вас розпакувати валізи. Пристрасті киплять не тільки в тих представників знака Зодіаку Рак, хто перебуває на роздоріжжі, а й у тих, хто ще вчора почувався самотнім. Вам освідчується в коханні той, з ким втратили надію на реальне знайомство, з ким давно спілкуєтеся в інтернеті заради розваги й не вважаєте цю комунікацію чимось серйозним. Для тих, хто не захоплюється соцмережами й не збирається розлучатися, друга половинка приготує сюрприз у вигляді екзотичної поїздки на відпочинок.

Сюрпризи

_________________

Дивуватися Ракам доведеться подарованій путівці й тому, що ви вирушите туди самі! Удача на вашому боці — 4, 5, 9, 19, 29 і 30 квітня.

Цікаво на тему: Колісниця Таро: значення і поєднання карти

♌️ Лев

Зверніть увагу на медитації, фінансову подушку і власну цінність у стосунках

Фінанси

_________________

Цього місяця Левам, з одного боку, щастить. Реалізуються великі задуми й проєкти, фінанси приходять активніше і грошовий потік розширюється як за помахом чарівної палички. А з іншого боку, витрат теж додається. Хтось задумав переїзд, тривалий час займався купівлею, продажем житла або пошуком квартири в оренду. І ви з успіхом реалізуєте найкращий із варіантів. Але пам’ятайте про те, що лукавий і хитрий Хірон у вашому домі грошей буде створювати фінансові припливи й відливи. Відкладайте з кожного надходження грошей певну суму для створення фінансової подушки та навіть не думайте витрачати все під 0. Якщо вчините так, то доходи протягом наступного місяця зростуть щонайменше у 2-3 рази.

Гороскоп на квітень для Левів

Здоров’я

_________________

Зірки в зодіакальному гороскопі рекомендують Левам ввести у свій ранковий ритуал медитації на зміцнення ментального здоров’я і гармонізацію стосунків, а перед сном випивати чашку липового чаю, що поліпшує колір обличчя. Проблемні зони — кістки, зуби та шкіра. Не нехтуйте порадами лікарів і не зволікайте з лікуванням, навіть якщо це незначна пломба або не сильний біль у спині. Продукти місяця — зелень і ягоди.

Кохання

_________________

Роки тренувань не минули даремно, і друга половинка нарешті усвідомлює, який ви скарб. Причому повідомить вам про це найнетривіальнішим способом: подарунком, серенадою під вікном, любовним посланням привселюдно або іншим помітним вчинком. Загалом, отримаєте ті оплески, яких будь-який, навіть найскромніший Лев так жадає. Якщо ж терпіння скінчилося, і більше не бажаєте терпіти витівок свого партнера, а освідчення в коханні від нього виглядає як чергове вибачення за ті самі витівки, то, по-левиному розлютившись, ви підете, демонстративно грюкнувши дверима.

У вільних від тенет шлюбу Львів романтичний градус підвищується ближче до кінця місяця. Новий знайомий запропонує почати зустрічатися, і ви офіційно оголосите, що тепер перебуваєте у стосунках. Шукати половинку слід на роботі або там, де ви зайняті виконанням зобов’язань і спілкуєтеся за протоколом. Але місце знайомства ніяк не вплине на любовну сферу. Ви відчуватимете, що йдете на роботу як на свято, окрилені почуттям, що зароджується.

Сюрпризи

_________________

Астрологія припускає, що значна частина вашого прибутку піде на кардинальну трансформацію тіла, найімовірніше через пластичну хірургію. Ви знайдете варіант ціна/якість і швидко приймете рішення, здивувавшись до глибини душі. Сприятливі дати — 2, 6, 8, 10, 11, 17, 19, 21 і 23 квітня.

Цікаво на тему: Сила Таро: значення і поєднання аркана за датою народження

♍️ Діва

Займіться інвестиціями, отримуйте радість через тіло і не гарячкуйте під час сварок

Фінанси

_________________

У квітні Діви зможуть дозволити купити собі все, що захочуть, побалувати себе шопінгом або дорогими брендовими речами, замовленими здалеку, про які мріяли. Але хоч ви й матимете вдосталь коштів, вирішите, що приємніше дивитися, як округляється і зростає банківський рахунок, тож відкладіть купівлю гардероба та аксесуарів до літа.

А ось з інвестиціями Дівам безумовно щастить. Цінні папери або фондові ринки, вкладення в нерухомість, акції — все добре. Ті Діви, хто погано розбирається поки що в подібних питаннях, підуть вчитися фінансової грамотності або наймуть наставника, який допоможе вибудувати надійний пасивний дохід. Ті ж із вас, хто займається консультуванням, навчанням або оптовою торгівлею, досягнуть ще більшого успіху. Зірки в зодіакальному гороскопі рекомендують не надто демонструвати свої успіхи оточуючим людям, а насолоджуватися результатами в колі найближчих.

Гороскоп на квітень для Дів

Здоров’я

_________________

Масаж для релаксу, обгортання для пружності тіла, процедури для обличчя — вибирайте що завгодно, головне люкс-класу. Здоров’я у жінок в порядку протягом усього квітня. Його необхідно просто берегти й отримувати таку необхідну вам радість через тіло. Продукти місяця — куркума і зелений чай.

Кохання

_________________

Заміжні Діви захочуть розібратися зі своїми другими половинками й з’ясувати, хто ж більше бажає цього союзу. Будьте обережні, адже, здавалося б, безневинна фраза може спровокувати справжній скандал. Тому краще утримайтеся від суперечок і використайте шанс вирушити в далеку поїздку, як мінімум на два тижні. І віддалення, і стосунки збережете рівними та спокійними. Хоч би яким був ваш соціальний статус, пам’ятайте, що ідеальні для вас стосунки побудовані на правильному економічному розрахунку й розумінні того, що служите спільній справі, виконуєте зобов’язання одне перед одним у визначений термін. Вільні Діви мають усі шанси для перспективного знайомства серед ближнього кола друзів і через дитячу тему. Заходьте на дитячий майданчик, водіть племінників до педіатра, прислухайтеся до своєї дорослої дитини й разом сходіть на дискотеку.

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою місяця в зодіакальному гороскопі буде та кількість роботи, яка звалиться на вас разом із мішками грошей! Ловіть удачу і фінанси — 3, 7, 12, 14, 15, 19, 24 і 27 квітня.

Цікаво на тему: Відлюдник Таро: значення і поєднання карти

♎️ Терези

Час економити, відмовлятися від шкідливих звичок і брати ініціативу у свої руки

Фінанси

_________________

Начебто ще вчора в гаманці водилися гроші, а сьогодні їх і сліду не залишилося. Ви не можете зрозуміти, як допустили такі витрати на своє зовсім недороге хобі. Доведеться затягнути пояс або сісти на дієту, щоб протриматись до кінця місяця, адже зарплату вже витрачено, а на календарі лише перша декада квітня. Терезам, особливо жінкам, захочеться прикрасити свою оселю, вкласти гроші в щось стильне і вишукане. Марнотратство стимулює шукати нові види заробітку і примножувати свої активи. Ви цілком можете зробити кар’єрний прорив, коли самі прийдете просити підвищення у начальника. Якщо ви працюєте на себе, то візьмете новий проєкт навіть без упевненості, що впораєтеся з ним. Що більша ваша зухвалість заробити гроші, то легше вам відчиняються потрібні двері. Можете розраховувати на підвищення. Отримаєте його за свою сміливість і фантазію, адже і те, і інше зустріне відгук у тих, від кого залежить ваш фінансовий добробут.

Гороскоп на квітень для Терезів

Здоров’я

_________________

Астрологія рекомендує Терезам кинути палити й взяти аскезу від алкоголю або солодкого. Бережіть слизову, очі, печінку і ШКТ. Сходіть на профілактичне УЗД для того, щоб упевнитися, що все гаразд або, якщо не зовсім, вжити своєчасних заходів. Продукт місяця — імбир.

Кохання

_________________

У коханні Терези втомляться чекати дива і візьмуть ініціативу у свої руки. Хтось розмістить анкету на сайті знайомств, тут же отримає безліч заявок і пропозицій зустрітися. А хтось вимагатиме від своєї другої половинки негайно визначитися зі статусом особистих стосунків. Партнеру не позаздриш, адже поставите людину в безвихідну ситуацію. На любовну сферу Терезів впливає ретроградний Меркурій, який з’єднається з Венерою у вашому сьомому, партнерському домі зодіакального гороскопа. Це означає, що ви почнете переглядати навіть ті стосунки, в яких були максимально впевнені. Звідси вимогливість, підозрілість, нескінченні роздуми й сумніви в коханій людині. Ті Терези, хто тривалий час перебуває в періоді самотності й не страждає від цього, вийде нарешті у світ і знатно примножить кількість знайомих та уваги вже за один вечір. Знайомтеся в місцях, де люди щось вивчають, водять автомобіль або проходять перекваліфікацію.

Сюрпризи

_________________

Здивує таємниця, яку розкриє старий знайомий. Стосуватиметься вона ваших колишніх пасій. Успіх приходить 5, 6, 7, 10, 12, 19 і 28 квітня.

Цікаво на тему: Справедливість Таро: значення і тлумачення аркан за датою народження

♏️ Скорпіон

Схильність маніпулювати та жага до грошей знову зведуть вас із колишніми

Фінанси

_________________

Коли Скорпіони відчувають брак грошей, у хід ідуть заборонені методи: стеження, шантаж, хитрі маніпуляції. Ваша майстерність робити гроші з гри на почуттях і емоціях інших людей досягне досконалості. У гонитві за фінансами ви будите діяти так, що комар носа не підточить. На роботі ніхто не запідозрить, що розставляєте пастки, інтригуєте і ведете віртуозні шахові ігри. Вами рухає мета: хочете новий автомобіль люкс-класу і провести літо у своїй власній квартирі біля теплого моря. Навіть ті Скорпіони, чиї амбіції поки що не досягли таких масштабів, увійдуть у раж і отримають достатньо грошей, щоб задовольнити всі свої забаганки й побажання найвищого рівня. Зухвалість і сміливість — що більше ви проявляєте ці якості у фінансовій сфері, то масштабнішими будуть успіхи!

Гороскоп на квітень для Скорпіонів

Здоров’я

_________________

Зверніть особливу увагу на ділянку живота, шлунково-кишковий тракт, гормони та слизову. Не переїдайте і зміцніть імунітет зеленню, смузі та детокс-коктейлями. Прекрасним рішенням стане антипаразитарна програма на травах, відмова від солодких і продуктів х крохмалем.

Кохання

_________________

Романтична сфера в зодіакальному гороскопі Скорпіонів розгорнеться найнесподіванішим чином. З’являться колишні, про яких і думати забули. Ви б і далі не згадували, якби не такі їхні приголомшливі фінансові та соціальні успіхи, нова автівка та розкішний зовнішній вигляд. Хотіли з гордістю відмовити, але ні. На одне побачення все ж підете, настільки розпирає цікавість. Тепер ви ще більше собою пишаєтеся, адже одна справа — розстатися з нічим не примітним чоловіком, і зовсім інша — відправити геть персону рівня глави корпорації. У будь-якому разі, ви познайомитеся з високопоставленим босом, або таким керівником стане ваша половинка, що зуміє організувати власну справу, здобути статусність і гроші. Знайомитися можна там, де їдять і насолоджуються життям.

Сюрпризи

_________________

Подарунок, який вам зроблять у квітні, просто приголомшить вас, перевершить найсміливіші очікування. Дні фортуни — 1, 4, 5, 6, 9, 19, 22, 23, 26 і 27 квітня.

Цікаво на тему: Смерть Таро: значення і тлумачення 13 аркана

♐️ Стрілець

Пам’ятайте про кармічний баланс і знаходьте натхнення у закоханості

Фінанси

_________________

У першій декаді місяця у винахідливий і новаторський спосіб розв’яжете всі грошові питання, оплатите рахунки й погасите борги, а ваша діяльність почне давати такий прибуток, про який ви й не мріяли! Хоча, ні! Мріяли, звичайно, і навіть прописували собі в планах, а вони у вас грандіозні. Ви отримаєте щедрі комісійні від тих, кому допоможете продати або купити нерухомість, влаштуватися на роботу або познайомитися з потрібною людиною. Одним словом, допомагаєте ви, а світ усім, чим може, допомагає вам. Не тільки в плані кар’єри, а й грошима. Не забудьте відразу ж відкласти 10% доходу для створення фінансової подушки, а ще 10% витратити із задоволенням на благодійність. Вам це необхідно, щоб відчувати себе багатою і щедрою людиною. Після вже купуйте дорогі речі собі. Вони вам знадобляться на приголомшливий вихід у світ.

Гороскоп на квітень для Стрільців

Здоров’я

_________________

Нервова система і тиск — ось ваші слабкі сторони цього місяця. Зірки радять вашому знаку Зодіаку відвідувати басейн, причому щодня і рано вранці, поки там немає нікого. Вам корисно буде залишитися наодинці з собою, очищаючись водою і набираючись у неї сил. Фрукт місяця — ананас, а напій — безалкогольна “Піноколада”.

Кохання

_________________

Ретроградний Меркурій поверне Стрільців ненадовго в минуле. Ви або по-новому подивитеся на колишнього, або в новому знайомому роздивитеся його якості та риси характеру. Може навіть здатися, що закохалися, настільки сильним виявиться натхнення і бажання змінювати себе і світ навколо. Але не поспішайте позбуватися ілюзій і рожевих окулярів, адже відчуття метеликів у животі та постійна романтична піднесеність дадуть вам сміливість на звершення великих справ і спрямують вас до мрії про… фінанси.

Закоханість наділить вашу і без того діяльну особистість відчуттям всемогутності. Звернете гори, перевершите всі свої найпотужніші досягнення. А все для того, щоб справити враження на кохану людину. Знайомитися можна буквально скрізь, але особливо там, куди приїжджають на екскурсії, більше бувати на туристичних маршрутах. Вас неможливо не помітити, настільки ви випромінюєте любов і весну!

Сюрпризи

_________________

Несподіванкою стане запрошення від роботодавця або людини з минулого на захід в інше місто, де ви зустрінете свою долю. Удача на вашому боці 2, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 19 і 22 квітня.

Цікаво на тему: Поміркованість Таро: значення і поєднання карти

♑️ Козоріг

Висока ймовірність професійного зростання і розвитку кохання в кризі

Фінанси

_________________

Нова посада в кар’єрі буквально ходила за вами по п’ятах усі зимові місяці. І ось якраз у квітні вона вас наздожене! Вам лестить, що з усіх кандидатів вибрали саме вас, а також істотно підвищили зарплату. Але як реаліст ви вже передбачаєте, яка кількість обов’язків навалиться в майбутньому. У вас з’явиться можливість не тільки поліпшити матеріальне становище і статус, а й делегувати частину повноважень. Також у багатьох із вас побутові умови стануть набагато кращими. Переїдете в новішу і просторішу квартиру, винаймете помічницею по господарству або купите дорогу побутову техніку, про яку давно мріяли. Наприкінці місяця отримаєте конверт із грошима як бонус за ваш професіоналізм і копітку працю на благо організації. Зодіакальний гороскоп попереджає Козорогів: не давайте цього місяця в борг, хто б вас не попросив. Гроші не віддадуть, а стосунків не відновите.

Гороскоп на квітень для Козорогів

Здоров’я

_________________

Астрологія радить у квітні частіше бувати на повітрі, придбати арома-лампу і набір олій із запахом кедра або евкаліпта. Від перенапруження на роботі та відповідальності, що звалилася, страждає нервова система, яку необхідно підтримати. Аюрведа теж у списку ваших квітневих процедур. Напій місяця для Козерогів — чай з м’ятою.

Кохання

_________________

Зодіакальний гороскоп підказує, що в коханні зустрінете людину, яка стане вашим джерелом енергії на довгі роки. Познайомитеся з нею за кризових обставин, коли ситуація з минулого увірветься у ваше життя. Поліція, травмпункт чи банальна сварка в магазині — все почнеться, здавалося б, не найкращим чином, але новий знайомий прийде на допомогу і захистить. Ви розглянете зовсім інші якості, не ті, на які звертали увагу раніше. Ті ж Козороги, хто перебуває в міцному союзі, відчують від партнера холодок і нотки претензій, укол ревнощів у словах “Робота для тебе важливіша, ніж я!”. Віддайте коханій людині два вечори на тиждень і ви помітите, як покращаться стосунки за короткий час. Не забувайте потішити свою половинку смачною вечерею, приготованою власноруч, або корисними подарунками, що стосуються її хобі та інтересів. Ви будете винагороджені сторицею і теж отримаєте знак уваги. Можливо, не один.

Сюрпризи

_________________

Як вихор у життя Козерогів увірветься нове знайомство з людиною, яка переверне життя. Дні для будь-яких починань — 6, 8, 11, 12, 14, 17, 19, 23 і 25 квітня.

Цікаво на тему: Диявол Таро: значення і тлумачення 15 аркана

♒️ Водолій

Привертайте до себе увагу і не відкидайте можливість дружби, яка переросте в кохання

Фінанси

_________________

Цілий місяць ретроградний Меркурій перебуватиме в секторі публічності, виступів і медійності. Це означає, що саме в цих сферах Водоліям вдасться заробити гроші, привернути до себе підвищену увагу і, як наслідок, вигідні пропозиції, що переростуть у хороший дохід у майбутньому. Найсприятливіший місяць для творчих людей, дизайнерів і тих, хто займається офіційною медициною. Так само, у другій декаді квітня можна сміливо вступати в ділове партнерство з повітряними знаками та представниками стихії Землі. Непередбачені витрати будуть на улюблених членів сім’ї, а також на купівлю гаджетів, адже старий комп’ютер дає збій. У будь-якому разі зодіакальний гороскоп попереджає Водоліїв, що без ремонту або купівлі техніки не обійтися. Вибирайте з кількох магазинів або сервісних центрів, поки не запропонують вигіднішу ціну. Економія не завадить, адже в травні очікують витрати на дні народження або ювілеї колег.

Гороскоп на квітень для Водоліїв

Здоров’я

_________________

Зірки настійно рекомендують Водоліям зайнятися йогою або цигун, щоб привести розфокусований розум у баланс. До речі, ці заняття стануть чудовою профілактикою для здоров’я хребта, адже наприкінці місяця явно проглядається візит до мануального терапевта. Продукт місяця — риба в будь-якому вигляді.

Кохання

_________________

Відверта розмова з випадковим попутником у поїзді чи автобусі переросте в душевну близькість і, коли поїздка добіжить кінця, ви не зможете розлучитися, відчуєте небувалу спорідненість душ і схожість світоглядів. Як це часто у вас буває: спочатку приходить міцна дружба, а потім кохання. Ви зустрінете справжнього однодумця, і не виключений варіант, що він працює або навчається в тій самій сфері, що й ви. І плани на майбутнє у вас абсолютно однакові. Хтось ризикує настільки захопитися, що може потрапити в трикутник, з якого буде практично неможливо вибратися. У цьому разі не характерні для Водолія муки совісті забезпечені, причому надовго. Для тих же, хто вже перебуває у шлюбі або готується туди вступити, кохана людина підготувала сюрприз, пов’язаний із поїздкою або родичами.

Сюрпризи

_________________

Головним здивуванням стане виграш або блискуча ідея, яку вам легко буде реалізувати. Удача чекає на вас — 2, 4, 7, 11, 19, 21, 24 і 29 квітня.

Цікаво на тему: Зірка Таро: значення і тлумачення 17 аркана за датою народження

♓️ Риби

Не поспішайте з рішеннями в кар’єрі, займіться поставою і будьте раціональнішими в коханні

Фінанси

_________________

Почекайте з тим, щоб йти з роботи, яка вам не подобається, але приносить непоганий дохід. Зовсім скоро нова посада з вищою зарплатою знайде вас сама. Якщо ж вирішите активно шукати просування в кар’єрі, то не варто розсилати резюме в різні компанії та на сайти пошуку вакансій. Знайти нове джерело доходу вам допоможе друг або старший наставник. Не забудьте йому віддячити й зробити гідний подарунок. Взагалі, у квітні фінансова допомога з боку буде особливо актуальною, хоча й несподіваною, але зірки рекомендують брати та не замислюватися. Вважайте, що повертають те, що ви щедро роздали в минулому житті. Ті Рибки, хто працює не поодинці, а в колективі, зіштовхнуться з інтригами й підсиджуваннями. Вам спробують насолити, обмовити й позбавити премії. Але все одно отримаєте зарплату і бонуси по заслугах, адже ви відмінно виконували свої обов’язки та дотримувалися субординації. Наприкінці місяця в професійній діяльності з’явиться можливість змінити посаду або показати себе в новому проєкті у всій красі.

Гороскоп на квітень для Риб

Здоров’я

_________________

Відмовтеся від сидіння вечорами біля комп’ютера і перегляду серіалів, оскільки ваш зір і кровоносна система дають про себе знати. Защемлення в шиї та грудному відділі — результат такої напруженої роботи та неправильного розслаблення. Зірки в гороскопі рекомендують вашому знаку Зодіаку робити масаж, що поліпшує кровообіг, і ходити на пілатес.

Кохання

_________________

Ви кидатиметеся між трьох вогнів: надійне минуле, туманне сьогодення, де вам, по суті, нічого не пропонують, але багато обіцяють, і, стабільне, солідне майбутнє, де все прозоро і ясно. Важливо робити вибір не серцем, а розумом, тоді зірвете джекпот. Вибирайте того, хто вас любить і дивиться як на божество. Якщо голову втратите ви в гонитві за міфічним птахом щастя, то ризикуєте все поставити на кін і втратити те мале, але надійне, що маєте. Або упустити стабільне майбутнє, яке вже ось-ось постукає у ваші двері (або вже постукало, а ви все боїтеся впустити). Одним словом, Риби, буде шанс на хорошу людину і здорові стосунки, де все прозоро, а не примарно, як це зазвичай буває. У ваше життя увійде сильна особистість, покровитель, спілкування з яким переведе в інший ранг. Знайомитися варто в місцях, де поправляють здоров’я або вигулюють тварин, хоча виставка кішок теж підійде. Для заміжніх Риб без особливих змін, крім того, що ваша половинка може поскаржитися на здоров’я. Але в цьому ви з вашою чуйністю швидко допоможете.

Цікаво на тему: Місяць Таро: тлумачення 18 аркана за датою народження

Сюрпризи

_________________

Вас здивує величезна знижка на товар або продукт, про який мріяли, а також людина, яка повернула борг. Фартові дати — 3, 7, 11, 12, 15, 18, 19 і 23 квітня.

Ось таким на думку астрології буде квітень для всіх знаків Зодіаку. Діліться в коментарях, виконання яких прогнозів чекаєте найбільше!

 

Читайте також:

27 Березня / 2024 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті