Небанальні подарунки на 14 лютого та ідеї, як цікаво відзначити

Цукерки, букети, строкаті картонні валентинки, вечеря в ресторані (або вдома при свічках) з феєричним продовженням «банкету» – досить звичний спосіб відзначити день закоханих, багато в чому навіяний нам кінематографом. Ні-ні, якщо для тебе це в кайф, і ти вже прикупила божественний комплект білизни, щоб вразити коханого, в цьому немає нічого «неправильного». Але якщо хочеться чогось незвичайного, нового і незабутнього, для натхнення EVA Blog приготував для тебе добірку небанальних подарунків та ідей, як яскраво відзначити День святого Валентина.

01-Valentines-day

Цікаво на тему: Ідеї сюрпризів, які можна підготувати за добу до Дня святого Валентина

Персональний dream book

1-Персональний-dream-book

Ти напевно бачила в продажу різні чекові книжки бажань для хлопців і дівчат. Одні з них, присвячені спільному дозвіллю і «дозволу» пропетляти від прибирання (або зібратися з друзями на пиво), досить милі та допомагають зміцнити стосунки. Інші ж створені для того, щоб додати перчинки у ваше інтимне життя. І той, і інший варіант, безумовно, цікавий, але було б краще, якби ти сама зробила подібний dream book.

Шукай EVA Blog в Instagram

У чому плюс саморобного сюрпризу? У тому, що ти сама можеш вибирати бажання! Адже хто, як не ти, знає його інтереси та що дійсно потішить коханого чоловіка або хлопця. Якщо він жодного разу в житті не тримав у руках спінінг, то «благословення» на риболовлю його навряд чи вразить. Крім цього, ти можеш сама визначитися з тематикою (чи буде подарунок романтичним, чи еротичним), а також із межами дозволеного. Адже в купленій чековій книжці з позначкою 18+ можуть бути такі завдання, до яких ти не готова. А може й навпаки — якщо у вас яскраве сексуальне життя, пропоновані автором дії можуть бути вже пройденим етапом. Загалом, оформлення такого подарунка краще брати у свої руки.

2-Персональний-dream-book.1

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які поліпшать якість сексу

До речі, якщо ідея побути таким собі джином тобі сподобалася, запропонуй коханому піднести тобі такий самий подарунок. Тільки нехай теж зробить його сам. Це не так складно, як здається. Можна навіть обійтися невеликим блокнотом з відривними аркушами, де кожен з вас напише, на що він готовий «підписатися» заради своєї половинки.

Фото на пам’ять

3-Фото-на-пам’ять

Сьогодні у всіх є смартфони з камерами, але, якщо подивитися в галерею, як багато там ваших спільних знімків? А вдалих? Таких, які можна і в фотоальбом вставити, і на стіну в рамку повісити, не кажучи вже про стрічку соцмереж?

Цікаво на тему: Як правильно позувати для фото: 11 секретів

День святого Валентина — чудовий привід організувати спільну фотосесію. А як і яку саме — є варіанти. Можна знайти хорошого фотографа, забронювати стильну студію (необов’язково прикрашену серцями та плюшевими іграшками на весь зріст) і створити красиву love story. А можна зробити спільну зйомку в стилі ню. Тільки уяви собі, який крутий вигляд матиме в спальні чорно-білий постер, на якому ви будете закарбовані в обіймах одне одного…

4-Фото-на-пам’ять

Не подобається ідея зі студіями? Організуй street-фотосет! Напевно у твоєму місті є локації, де вийдуть просто запаморочливі знімки. А ще можна зазирнути в затишну кафешку або в хол театру чи готелю і наробити фотографій там. Загалом, варіантів маса. Увімкни фантазію і ти зможеш влаштувати вам двом справжню фотопригоду, яка запам’ятається не тільки в знімках.

Подаруй нові враження

5-Подаруй-нові-враження

Кажуть, що спільне переживання нових позитивних емоцій привносять новизну у стосунки та ще більше зближують. І це чудовий варіант подарунка не тільки для пар зі «стажем», а й для тих, хто все ще насолоджується «метеликами в животі».

Зима, звичайно, вносить свої корективи й зобразити позу з «Титаніка» на носі орендованого катера навряд чи вийде 😁, але варіанти є. Наприклад, можна вирушити на прогулянку на конях, майстер-клас із гончарного мистецтва (ти ж пам’ятаєш цю романтичну сцену з «Привида»?), живопису або навіть скелелазіння, прогулянку на квадроциклах або на дегустацію вин. Якщо ви обоє любите головоломки, можна знайти цікаву квест-кімнату, а якщо більше комп’ютерні ігри — зануритися у світ віртуальної реальності з шоломами та всім оцим. Зрештою, можна сходити на екскурсію в секс-шоп (день закоханих же!) і прикупити собі що-небудь цікавеньке для нових відчуттів.

6-Подаруй-нові-враження

Як бачиш, навіть взимку небанальних варіантів дозвілля хоч відбавляй. Повір, такий подарунок точно запам’ятається і допоможе зробити цей День святого Валентина одним із найяскравіших.

Цікаво на тему: Що подарувати, якщо він любить грати на приставці, а ти — на його нервах

Прагматичні подарунки

8-Прагматичні-подарунки

Безумовно, є пари, які ставляться до цього свята зі скепсисом. Для них романтика — це щось із паралельного всесвіту. Але навіть у цьому випадку залишати одне одного зовсім без привітання теж не хочеться. Що робити? Здійснити більш матеріальну, але, безумовно, приємну мрію. Давай тільки відразу обмовимося, що мова піде не про звичайні побутові речі, типу сковорідки для неї або станка для гоління для нього. Це, звісно, прагматично, але все-таки too much. Утім, якщо половинка сама виявила бажання отримати такий подарунок, тоді питань немає.

 

Цікаво на тему: ТОП-3 ідеї, що подарувати на 14 лютого, якщо ти хейтер свята

Якщо ви разом уже не перший місяць, тобі напевно відомо, про що мріє твій благовірний. Краще вибирати з того, що йому хотілося б, але він скупиться собі придбати. Для геймера це може бути топова комп’ютерна гра або аксесуар на кшталт навушників чи джойстика, для книгомана — гарне видання улюбленого автора, для спортсмена — щось з інвентарю, для майстра на всі руки — класний органайзер для інструментів, а для парфумерного «маніяка» — новий аромат у його колекцію.

7-Прагматичні-подарунки

Рекомендовані товари:

Якщо не впевнена, що точно «зайде», то хоча б розумієш сферу його інтересів. А це означає, що можна не обирати щось конкретне, а презентувати сертифікат у його улюблений магазин. Дехто вважає такий подарунок занадто безликим, але прагматик оцінить напевно.

Влаштуй тематичну вечірку

9-Влаштуй-тематичну-вечірку-2

Поваляти дурня 14 лютого — чому б і так? Зазвичай День святого Валентина відзначають парами, але хто сказав, що вона має бути одна? І, ні, ми зараз не про свінгер-party. Хоча… 😁 Гаразд, жарти відкладемо до 1 квітня, а сконцентруємося на самій ідеї. Як варіант, зберіться вашою компанією «одружених» (або парочок, які зустрічаються) і влаштуйте колективну тусовку. Щоб було цікавіше, можна продумати якусь тематику. Вона необов’язково має точно узгоджуватися із самим святом.

10-Влаштуй-тематичну-вечірку

Зараз набирають тренд «кольорові» вечірки, де кожен гість (а тут можна прямо парами) приходить в одноколірному total-look (жовтому, зеленому, синьому тощо) і приносить із собою частування «свого» кольору. Наприклад, якщо тобі випав червоний, прихопи з собою пляшечку Campari, Skittles, яблука, журавлинний сік (або гранатовий Schweppes). А може і помідорчики з крабовими паличками, якщо ви прямо організовуєте застілля з розмахом. Загалом, суть ти вловила. А тепер уяви, коли вас багато і ви всі такі «різноколірні»! Це щонайменше весело. Тільки не забудьте наробити купу фоток — такі моменти мають залишатися з вами!

Утім, можна обрати інший напрямок. Наприклад, організувати Rock-вечірку, у стилі 90-х, Голлівуду, Playboy або навіть за улюбленою кінофраншизою. У будь-якому разі приємна метушня і підготовка до тусовки додасть яскравих вражень усім учасникам.

Сподіваємося, наші ідеї надихнуть тебе влаштувати вам обом незабутнє свято, яке має шанси стати одним із найбільш пам’ятних у вашому спільному житті. 😉

Читай також:

29 Січня / 2024 Натхнення

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Цікаві та чудові ідеї для подарунку 💕💕💕🥰Супер 🩷

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA