Найкращі ідеї подарунків подрузі на Новий рік

Приємна передсвяткова метушня тільки розпочинається, і тепер настав час подумати, що подарувати на Новий рік подругам. Увага, турбота й догляд — найбажаніші презенти для кожної жінки. Тому ми підібрали для тебе 5 цікавих косметичних ідей, від яких твої подруги точно будуть у захваті. Адже це не лише догляд, але й неймовірні аромати та оригінальні пакування.

Час читання: 3 хвилини та зелений чай

статья доступна на русском языке

Цікаво на тему: Ідеї для оригінальних подарунків на Новий рік

Поніжитися

Набір для СПА

Що подарувати подрузі, яка любить SPA та теплу ароматну ванну? Звичайно, набір по догляду за тілом! Адже хто, як не ти, знає, чого потребує шкіра твоєї найкращої подруги? Сьогодні можна знайти безліч класних варіантів таких наборів — у яскравих подарункових пакуваннях та з різним наповненням.

Шукай EVA Blog в Instagram

Так, наприклад, для дівчини із сухою шкірою можна знайти сет із поживними лосьйонами для тіла та олійками, а для вагітної подруги — набір із засобами від розтяжок. Насправді це доволі універсальний та оригінальний подарунок, який дуже приємно побачити під ялинкою будь-якій жінці. Його можна презентувати і подрузі, і сестрі, і мамі, і навіть колезі, якщо ви з нею товаришуєте.

Рекомендовані продукти:

  • Набір Mr.Scrubber Chocolate зі скрабом для тіла, гелем для душу та зручною мочалкою у стильному пакуванні.
  • Clarins Spa at Home, що складається з бальзаму для тіла, геля для душу та ванни, а також ароматичної свічки для атмосфери релаксу.
  • Набір з 10 бомбочок для ванни Uterra Narive Sensitive Bombs.
  • Крем для душу, тверде мило та лосьон для тіла в подарунковій коробці від Dr. Hauschka.

Підкорити всесвіт

Набір для обличчя

Підкорювати всесвіт набагато приємніше в гарному настрої, самопочутті та з ідеальною шкірою. Тож ось ще одна цікава ідея новорічного подарунка — набір по догляду за обличчям. Можна обрати сет повнорозмірних косметичних засобів, якщо ти точно знаєш, що полюбляє твоя подруга. Або це може бути класна добірка мініатюр, які дають змогу протестувати певні продукти, а також можуть стати чудовими компаньйонами під час поїздок, адже не займатимуть багато місця. До речі, це більш бюджетний та символічний варіант, яким можна доповнити й основний подарунок.

Рекомендовані продукти:

  • Крутий набір Babor ReVersive Treatment Set з 6 предметів.
  • Три базових засоби Reclaire для обличчя для очищення, тонізації та зволоження шкіри.
  • Сет корейських міні-засобів (тонер, емульсія, крем для обличчя і для шиї та декольте) Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Trial Kit.

Побавитись

Набор по уходу за лицом

Якщо твоя подруга — нестримна любителька селфі, тоді набір для догляду за волоссям та обличчям із прикольними аксесуарами їй точно сподобається. У ньому поєдналися турбота про красу, релакс і багато смішних кадрів!  Тож питання, що подарувати подрузі, можна вважати вирішеним

Цікаво на тему: Що таке адвент-календар і чому він може стати ідеальним подарунком?

Обери набір для волосся із тюрбаном, або сет для догляду за шкірою обличчя із пов’язкою на голову, масажером або прикольною маскою. Повір, з таким трендовим подарунком вона наробить безліч класних селфі для соцмереж!

Рекомендовані продукти:

  • Набір зі спеціального рушника та маски для волосся Instagood Time for Miracles Hair Care Ritual.
  • Патчі для шкіри навколо очей та нефритовий масажер гуаша від Mermade.
  • Набір Mr.Scrubber Glow & Moisture з маски та сироватки для обличчя, а також милою пов’язкою для волосся із вушками.

Подбати

Набір масок для обличчя

Дивовижний коктейль для сяйливої та здорової шкіри обличчя — це подарунковий набір масок. Адже чого-чого, а цього добра багато не буває!

Такий новорічний подарунок можна зібрати самостійно і запакувати у коробочку зі стрічкою, а можна обрати вже готові варіанти, яких, як ти розумієш, безліч. Формат масок може бути яким завгодно — тканинні, гелеві, кремові чи експрес-маски у вигляді сироваток. Обирай найцікавіші!

Рекомендовані продукти:

Насолодитися

Набор парфюмерии

Що подарувати на Новий рік людині, у якої все є? Приємних емоцій та гарного настрою багато не буває! Тож завжди бажаний та оригінальний подарунок для будь-якої жінки — набір з парфумами. Як і з косметичними сетами, можна зробити ставку на набір мініатюр для затесту, а можна обрати варіант з повнорозмірним ароматом та приємним доповненням у вигляді крему для тіла чи лосьйону, які будуть подовжувати стійкість парфуму.

Рекомендовані продукти:

  • Набір мініатюр Versace Miniatures Set (Dylan Blue, Dylan Turqoise, Bright Crystal та Yellow Diamond).
  • Сет Cacharel Amor Amor з повнорозмірної туалетної води та лосьйону для тіла.
  • Набір ароматів-бестселлерів Paco Rabanne Feminine у міні-форматі.

Придбати ці та інші корисні подарунки для рідних і близьких можна у найближчій EVA або на eva.ua. Бажаємо веселих свят!

Читай також:

7 Грудня / 2021 Свята

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA