Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2023 року

Попереду три місяці безтурботного літа! Ти готова дізнатися свій гороскоп на червень? Астрологиня і психологиня Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) знає, як прожити червень із користю і чого очікувати кожному знаку Зодіаку найближчими тижнями. Поїхали!

Час читання: 8 хвилин та удон з креветками 🥡

статья доступна на русском языке

Основні тренди місяця для всіх знаків Зодіаку👇

4 червня — перший літній Повний місяць у Скорпіоні. Він спонукає зануритися в психологію, сексуальність, гіпноз, регрес, астрологію і все таємне і містичне, що поспішає стати явним. Окультизм, внутрішня і зовнішня боротьба, глибока трансформація фінансової сфери та сектора влади. Марс у Раку даватиме нам бажання закритися від навколишнього світу і водночас відвоювати те, що належить нам по справедливості.

5-13 червня — найкращий час для починань, підкріплених практиками й духовними ритуалами, глобальні зміни на краще для сміливих і розсудливих, які мають чіткий план.

13 червня — Молодик для початку важливих справ — найсильніший і найпотужніший день, особливо пов’язаних зі сферами фізичного розвитку, родовими програмами й питаннями переїзду в далекі країни, візами, купівлею та продажем нерухомості, ВНЖ, візами, громадянствами, начальством, оформленням документації. Усе може вирішитися дивовижним чином або завершитися

17 червня — початок руху ретроградного Сатурна — повертаються минулі зобов’язання на тему закону і порядку, загострюються питання здоров’я і стають більш актуальними дії, спрямовані на кар’єрне просування. Особливо «спекотно» доведеться тим, хто живе в хаосі та не поважає правил, а так само запускає своє здоров’я. Відповідальним же людям, навпаки, дари з небес за їхню наполегливу працю у вигляді підвищення по службі або спадщини.

17-19 червня — не варто укладати шлюб і вступати в судові суперечки, а ось питаннями карми та роду безумовно потрібно зайнятися. Земельні та територіальні питання так само будуть актуальними.

21 червня — дисципліна, самоорганізованість і правильно вибудувані плани — ключ до перемоги на всіх фронтах у день літнього рівнодення, у який на нас чекають неймовірні дива і зміни на краще. Потужний відкат у минуле, це справедливе розв’язання всіх довготривалих питань, повернення територій і впливу великих груп людей, що змінюють сьогодення і майбутнє.

Яновски_1024х500 (1)

Стихія Вогню (Овен, Лев, Стрілець) цього місяця рішуче займається розстановкою пріоритетів у колективі, на роботі й у своїй родині. Вогняні знаки стануть безперечними лідерами за досягненнями, а оточуючі лише дивуватимуться, звідки в них стільки енергії. Початок місяця ознаменується крутим поворотом долі, в який представники стихії Вогню органічно і хвацько впишуться. Місяць наповнений звершеннями та дорогими покупками для себе і своїх близьких, а також серйозним фінансовим проривом і грошовими преміями, нагородами та бонусами.

Представники Земних знаків (Козеріг, Телець, Діва) зіткнуться з дилемою вибору в питаннях нерухомості, будівництва та ієрархії. Вам запропонують узяти на себе нову керівну функцію в уже знайомому вам проєкті, пов’язаному з консультаціями, інтернетом або творчістю. Деякі з вас відкриють у собі несподіваний, але сильний талант до прикладного мистецтва або роботи з інструментами. Хтось відшліфує свою майстерність на практичних курсах або завдяки освоєнню нової комп’ютерної програми.

Тим, кому протегує Повітря (Близнюки, Терези, Водолій), не доведеться нудьгувати навіть дня, а відпочинок узагалі буде тільки снитися. Увесь червень ви не стільки стежитимете за подіями у світі, скільки за своїм насиченим графіком, адже на вас зваляться кілька проєктів одночасно. Перцю додадуть нові співробітники або колеги, яких вам доведеться навчати та вводити в курс справи. Друга половинка (якщо це не такий самий знак Повітря, як і ви) неодмінно образиться на відсутність обіцяних походів у кіно й уваги з вашого боку, тож зірки рекомендують заздалегідь задобрити кохану людину, а потім уже кидатися у вир нескінченної робочої рутини.

Водні знаки (Рак, Риби, Скорпіон) не забарилися скористатися щасливими випадковостями, про які вони буквально спотикаються на кожному кроці. Червень сповнений сюрпризів і несподіванок, особливо у сфері фінансів: комусь зроблять повернення на карту, а комусь подарують сертифікат у дорогий магазин або квиток на концерт.

Будуть і такі щасливчики (переважно серед Близнюків і Водоліїв), яким усі довкола заздритимуть — вони виграють у «Мафію», лотерею і стануть переможцями в будь-якій тривалій війні.

EVA у Telegram

♈️ Овен

Більше творчості в рутині та уваги до здоров’я!

Фінанси

_________________

Шукаємо! Від сенсу життя, вишу, нових проєктів до перспективної роботи. Велика ймовірність досягти успіху у фінансовому плані в першій половині місяця. Але з великими зусиллями. Друга половина місяця — повне затишшя у фінансовому плані. Гроші приходять до тих, хто багато працює. І працює із задоволенням, творчо підходячи до самого процесу. Потрібне велике бажання і здоровий ентузіазм. Хороша динаміка в нерухомості. Віддаємо весь місяць перевагу червоному кольору, на нього, як на вогонь метелики, злітатимуться гроші й удача. Червоний колір в одязі: сукня, помада, краватка, сумочка, машина тощо. Червоний колір додасть вам цього місяця шарму і впевненості в собі.

Овен-1- червень

Здоров’я

_________________

Ви дуже багато сидите в соцмережах і перед екраном монітора. Можливі проблеми з очима і слухом, скільки б вам не було років. Зір падає, а ви не помічаєте. Перевіртеся у лікаря. Зробіть профілактику і купіть комплекс для очей із чорницею.

Цікаво по темі: Зарядка для очей: ТОП-вправи для покращення зору

Кохання

_________________

Вам доведеться відчувати розчарування в коханні. Але все залежить від вас, не від близької людини. Будьте сміливі та рішучі у своїх діях. Ви будете сумніватися в правильності свого рішення і вчинків. Ви хочете побудувати довготривалі стосунки, але вам здаватиметься, що це ви щось робите не так. Вірте тільки своєму серцю і проявіть наполегливість. Ви зумієте відновити здавалося б втрачені стосунки, якими ви дорожите. Не поводьтеся конфліктно. Прояв пристрасті протягом усього місяця, підвищене лібідо. Все зашкалює! Робимо самі пропозицію і не важливо, чоловік ви чи жінка. Проявляйте ініціативу самі. Успіх гарантовано! Людина, до якої ви небайдужі, повірить вам і відгукнеться на ваші почуття. Сміливіше! Парі ж потрібно проявити терпіння і витримку, щоб своїм вогненним характером не наламати дров. Стримайте свій запал і перестаньте тринькати! Або потім сто разів пошкодуєте про це, але гроші будуть витрачені. Стрільці й Тельці вам на допомогу.

Овен-2- червень

Сюрпризи

_________________

Вам зроблять подарунок, про який ви давно мріяли, але ніяк не могли собі його дозволити, оскільки було занадто багато витрат на здоров’я і необхідні для роботи матеріали. Ви будете радіти як дитина — 7, 13, 24, 25 і 29 червня. Ваша радість передасться й іншим!

Цікаво по темі: ♈️ Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Кохання і фінанси — ваш девіз на червень.

Фінанси

_________________

На діловій зустрічі або ланчі велика можливість зустріти свою другу половинку, яка стане і вашим діловим партнером. Потрібно прислухатися до порад близьких людей. Сміливо звертайтеся за фінансовою порадою до тих, кому довіряєте. Так можливо уникнути невдалих операцій із грошима. Потрібно уникати великих покупок, зроблених на емоціях. Труднощі з фінансами в першій половині місяця через близьку людину, яка заважає рухатися, ставить палиці в колеса або будує підступи. Друга половина місяця з’являється фінансова ніша. Потрібно встигнути потрапити в неї. Це може бути зовсім не знайомий вам напрямок. Пробуйте! Буде успіх. Друга половина місяця фінансово стабільна.

Телець-1- червень

Здоров’я

_________________

Нервова система дає збій. Розхиталася від нічних пильнувань і нескінченних походів до холодильника. Дайте собі відпочинок, але не гастрономічний, а душевний. Запишіться на консультацію до улюбленого психолога. Купіть БАДи та пийте побільше водички з лимоном і м’ятою.

Кохання

_________________

Невдачі й неприємності на особистому фронті минають, але цього місяця ви будете кидатися між почуттями та розумом. Вас можуть налякати труднощі у взаємодії з партнером як з колишнім, так і новим. Постарайтеся згладжувати всі гострі кути гумором. У сімейних пар виникнуть непорозуміння і конфлікти. Дуже важко буде розуміти одне одного. Постарайтеся спокійно прояснити в партнера, у чому причина його нападок на вас. Схильність до зрад як із вашого боку, так і з боку партнера. Вас потягне на романтику. Кохання з першого погляду — це про вас цього місяця. Стоятимете перед вибором: залишитися зі своїм старим перевіреним партнером чи пуститися берега з новим. Слухайте своє серце. Воно точно не обдурить, хоча може завести в ті ще пригоди. Розлад із партнером, з’ясування стосунків. Саме ви будете розгойдувати човен. Бережіться розриву з вашою другою половинкою, особливо в перших числах червня. Аспекти розійдуться, а миритися буде складно. Вмикайте в коханні холодний розум!

Телець-2- червень

Сюрпризи

_________________

Знаки Землі —  Козероги та Діви — ваші найкращі друзі, будуть, як і ви, на висоті та не стануть скупитися на розкішні бенкети як у ресторані, так і на лоні природи. Саме тут на вас чекає вдале ділове знайомство, яке допоможе вам просунутися по службі. Дні удачі — 1, 6, 14 і 23 червня.

Цікаво по темі: ♉️ Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Світ готовий до вашого кохання та успіхів!

Фінанси

_________________

Дуже хороша біла смуга. Жодних труднощів і несподівані фінансові надходження. Початок нового проєкту, який давно виношували. Але женемо якомога далі від себе всіляких прохачів і дармоїдів, підлесників і негідників, готових спустошити ваші кишені. Хапайте удачу за хвіст: вона сама йде до вас у руки! Фортуна вас любить. Але остерігайтеся не обдуманих конфліктів із близькими людьми або колегами по роботі, це може похитнути вашу фінансову стабільність. Потрібно поберегтися від необдуманих вкладень і витрат, інакше потім доведеться економити, щоб закрити всі свої дірки в сімейному бюджеті.

Близнюки-1- червень

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на хребет і кістково-м’язову систему. Ідіть у спортзал, на витяжку, на масаж і все прийде в норму. Зірки рекомендують вам серйозно переглянути ставлення до свого здоров’я. У першій декаді місяця вам доведеться відвідати лікаря.

Цікаво по темі: Ранкове домашнє тренування для здоров’я спини: відчувай легкість увесь день!

Кохання

_________________

Таке враження, що вас готовий любити весь світ! З усіма ви зможете знайти спільну мову і закохати в себе тих, хто поруч. Якщо будете уважними та турботливими до своїх близьких, удача і везіння самі впадуть вам у руки. Розставання цього місяця вам не загрожує. Зірки наліво і направо роздаватимуть вам увагу протилежної статі. Самотнім точно не будете. Але вашій половинці явно не вистачає уваги з вашого боку. Більше часу проводьте з коханою людиною, не конфліктуйте через дрібниці. Не давайте порожніх обіцянок, які не зможете або не захочете виконати. Краще підлаштовуйтеся під емоційний стан своєї половинки та будете винагороджені сторицею. Комусь навіть зроблять пропозицію або запропонують з’їхатися.

Близнюки-2- червень

Сюрпризи

_________________

Ваше життя перевернеться з ніг на голову і ви отримаєте «спадок» у вигляді потрібних зв’язків або дорогоцінних для вас книг, комп’ютера чи необхідних інформаційних матеріалів. Сюрпризом так само може стати ваше рішення піти вчитися. Успіх наздожене вас —  2, 4, 5, 9, 12 і 25 червня.

Цікаво по темі: ♊️ Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Використовуйте свій потенціал і не пропустіть шанс відправитись в подорож.

Фінанси

_________________

Гаманець без грошей говорить про те, що ви не використовуєте свій потенціал на повну потужність. Просто не вірите у свої сили. А даремно! Увімкніть резерви, довіртеся інтуїції. Цей місяць — переосмислення своїх можливостей. Зірки підказують: зверніть увагу на несподіване джерело доходів. Раки майже весь місяць співають романси. Краще перечекати та зайнятися незакритими побутовими питаннями. І тільки з 25 числа фінансове становище стабілізується, завдяки тому, що у вашому оточенні є заповзятливі Стрільці або грошові Скорпіони.

Рак-1- червень

Здоров’я

_________________

Зуби час приводити до ладу і робити повний капітальний ремонт. Ви занадто довго затягуєте з візитом до стоматолога. Почнете з гігієни та купівлі електричної щітки, а в підсумку зробите голлівудську посмішку. Найкращі дати для подібних процедур — з 8 по 29 червня.

Кохання

_________________

Настрій не на висоті, а любовно-романтичний градус зростає з кожним днем, але як! У Любовних справах нерозуміння і роздратування, туга і розчарування в колишньому партнері. Провокації та спокуси від протилежної статі. Любовні гойдалки весь місяць: то холодно, то жарко, то добре, то погано. Частіше говоріть зі своєю коханою людиною начистоту. Наприкінці місяця на вашому горизонті з’явиться людина, з якою ви зможете побудувати прекрасні особисті стосунки. Не пропустіть її та будьте дуже уважні до найближчого оточення! Порада зірок: поменше критикуйте свого партнера. Будьте стриманішими у висловленні свого невдоволення та опинитеся у виграші в усіх сенсах.

Рак-2- червень

Сюрпризи

_________________

Вас потішить пропозиція когось із друзів або родичів поїхати в поїздку на вікенд у бік гір або моря. А вам і на думку не спаде відмовитися, тим паче, що в поїздці ви напевно кинете курити. Дні успіху для Раків — 5, 8 і 18 червня.

Цікаво по темі: ♋️ Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Слідкуйте за своїм емоційним станом.

Фінанси

_________________

Кар’єра на злеті в перші 20 днів місяця. Не перестарайтеся. Не злякайте удачу. Егоїзм і марнославство можуть послужити вам погану службу. Увага! Наприкінці місяця з’явиться поруч людина, яка захоче перешкодити вам рухатися вперед. Вона здаватиметься другом, але це не так. Монетизуємо своє хобі та запускаємо курси! Що завгодно! Подивіться на нього, як на джерело нового доходу. Правильно плануйте свої зустрічі. Не пускайте нікого зайвого у своє життя, особливо у фінансову сферу. Не висіть у соціальних мережах — вони висмоктують ваші сили, в тому числі погано впливають на фінанси. Виняток становить той випадок, якщо інтернет — ваша робота. Є ризик витратити більше запланованого на розваги, особливо, якщо вас оточують діти або молодші брати та сестри.

Лев-1- червень

Здоров’я

_________________

Емоції зашкалюють. Починаються проблеми з психологічним станом. Тиск скаче, напруга зростає. Терміново! Психолог, психолог, ще раз психолог, якому довіряєте. Або регресивні та гіпнотичні техніки. Робота з підсвідомістю, яка може все.

Кохання

_________________

Конфлікти в сім’ї. Лев, як завжди, хоче бути головним і блищати, але партнеру це вже набридло. Зустрічі на стороні принесуть тільки розчарування і залишать не приємний осад. І не обов’язково, що все через секс. Його може й не бути. Вас, наприклад, можуть побачити у веселій компанії й донесуть коханій людині. Гонитва за задоволеннями не принесе бажаних результатів, але ускладнить ваше і без того не дуже комфортне сімейне життя. Цього місяця ви зможете швидко розв’язувати особисті суперечки та конфлікти, якщо постараєтеся влізти в шкуру свого партнера. Залагодьте давні розгляди з коханою людиною і примиріться. Адже цього місяця старі непорозуміння і сварки можуть дати про себе знати з новою силою. Не ворушіть минуле. Відпустіть контроль над партнером і довірте на всі сто!

Лев-2- червень

Цікаво по темі: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

Сюрпризи

_________________

Діти або молодші друзі та родичі піднесуть справжній сюрприз, а можливо і друга половинка теж здивує премією на роботі або походом до вашого улюбленого ресторану, де вам пощастить познайомитися з потрібною людиною. Так само зірки рекомендують звернути увагу на нові ділові починання в ці дати — 1, 4, 5, 11, 24 червня.

Цікаво по темі: ♌️ Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Очікуйте на вдалі ділові пропозиції.

Фінанси

_________________

Є спокуса піддатися на привабливу пропозицію в середині місяця і потрапити у фінансову пастку. Бережіться! Якщо встоїте, фінансове благополуччя з наступного місяця почне зростати. Спробуйте зіграти в лотерею. Цього місяця зірки на вашому боці. Спокійний фінансовий місяць: жодних потрясінь чи особливих злетів. Усе рівно, по накатаній, за правилами, як і властиво педантичній Діві. Нікуди не звертайте, нічого не міняйте, нікого не слухайте. Уникайте чвар і пліток на роботі. Це може вдарити по вашому гаманцю! Допоможуть зберегти фінанси Скорпіони та Тельці.

Діва-1- червень

Здоров’я

_________________

Можна цього місяця робити пластичні операції, про які давно думали. А так само проходити курси омолоджувальних і регенерувальних процедур для шкіри обличчя. Показаний лазер і новий набір живильних масок. Хороші дати для наведення краси — 5 і 12 червня.

Кохання

_________________

Дуже сприятливий місяць для амурних справ. Радість, гармонія зі світом, влюбливість — це про вас цього місяця. Узаконюємо терміново стосунки, закохуємося, вляпуємося в божевільні любовні авантюри. Розберіться в собі, підіть на курси, тренінги, щоб отримати кращу версію себе вже до наступного місяця. Ви навчитеся розуміти свою кохану людину з півслова, набудете впевненості в собі.
Цього місяця не потрібно квапити події. Нехай все йде своєю чергою. Не бійтеся спонтанних романтичних знайомств. Підвищуйте свою самооцінку. Це піде безсумнівно вам на користь у любовних справах і у вас буде з кого вибирати. Окільцьовані Діви отримають дорогі подарунки від своїх партнерів і пропозиції вирушити в подорож мрії.

Діва-2- червень

Сюрпризи

_________________

Найголовнішою і найнесподіванішою подією стане, як не дивно, новий проєкт на роботі, на який ви абсолютно не розраховували, думаючи, що він пішов в інші руки. Але ваша нагорода знайшла вас — вам зробили хорошу рекламу за вашу працьовитість і цілеспрямованість, за щире бажання служити людям, і ви отримаєте перспективну роботу, яка принесе величезний прибуток. Удача цілий місяць, крім 1 і 2 червня, це нейтральні дати.

Цікаво по темі: ♍️ Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Готуйтеся до несподіваного зростання доходу.

Фінанси

_________________

Підвищення по службі, добавка до зарплати, премія, бонус, подарунок. Нові вдалі проєкти гарантовані, якщо ви шукаєте нову роботу! Знайомство з дуже впливовою людиною, що додає грошей на рахунок. Нарешті, вас оцінять гідно. Завдяки щасливому випадку багато хто з вас зможе поправити свій сімейний бюджет уже в другій половині місяця. Фінансове благополуччя тісно переплітається з особистими подіями. Багато хто вийде заміж за впливову і забезпечену людину або почне фінансово вигідні стосунки. Тримайтеся якомога далі від Козерогів і не піддавайтеся на фінансові провокації Стрільців!

Терези-1- червень

Здоров’я

_________________

На дієту! Перевірте свою вагу та об’єм талії. Сходіть на масаж, у спортзал. Запишіться на курси, тренінги з поліпшення найголовнішої людини у своєму житті — себе. У вас з легкістю вийде довести себе до досконалості, якщо ви прислухаєтеся до астролога і почнете діяти в правильну дату.

Цікаво по темі: 15 жироспалювальних продуктів, які допоможуть схуднути

Кохання

_________________

Ви дуже зухвалі цього місяця. Але зухвалість, як не дивно, ваш помічник у справах кохання. Хочу шлюб і самотужки веду до РАГСу, якщо сподобався хтось на вулиці чи корпоративі, жодного сорому закрутити інтрижку чи познайомитися. Гумор — ще один ваш чудовий союзник. Не сприймайте все занадто серйозно. Просто насолоджуйтеся моментом. Полюбіть, нарешті, себе, чудову людину і харизматичну особистість. Незадоволеність собою заважала вам будувати гармонійні стосунки. Пора з цим розпрощатися. Вам потрібно зрозуміти, що хороші стосунки з партнером важливіші за свою правоту. Дайте відповідь собі, що для вас важливіше: мати рацію чи бути щасливим. Розберіться в собі. Освіжіть свої стосунки якою-небудь поїздкою або вилазкою на природу. Хоч на риболовлю з юшкою, зрештою. Але сімейні урочистості та заходи цього місяця не проводимо. Краще перенести на наступний. Для знайомств гарні парки, сквери, ботанічний сад або ресторан біля води.

Терези-2- червень

Сюрпризи

_________________

Головним здивуванням місяця для Терезів стане несподіване зростання доходу партнера або члена сім’ї. Ви ніяк не очікували, що людина, яка довго працювала на невеликій посаді й не подавала особливих надій, раптом просунулася кар’єрною драбиною та почала заробляти суми вищі, ніж будь-хто з вашого оточення. Основний сюрприз — він поділиться з вами. Чекайте подарунків 5, 7, 13, 23 і 27 числа.

Цікаво по темі: ♎️ Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

У червні на вас чекають успіх і стабільність у всьому.

Фінанси

_________________

Фінансова стабільність. Щедрість Всесвіту — гроші з нізвідки. Щасливий випадок додасть грошенят у гаманець. Дуже хороший місяць у фінансовому плані, головне — про це нікому, навіть близьким друзям. Зберігаємо твердість характеру. Тільки від вас залежить, у який бік усе зміниться і яким буде баланс наприкінці місяця. Життя битиме ключем і фінансовий бік воно не омине. Не бійтеся брати на себе відповідальність! Сміливо хапайте всі шанси та вартісні пропозиції, фільтруйте їх та обирайте лише найкращі. Адже тільки від вас залежить здійснення ваших бажань і від сміливих візуалізацій! Витрати на шикарні вбрання та подорожі чекають на вас уже на початку місяця.

Скорпіон-1- червень

Здоров’я

_________________

Здоров’я стабільне. Усе гаразд і вашому імунітету можна лише позаздрити. Але до косметолога все ж таки завітати слід і зробити заплановані процедури краси. Зірки рекомендують вам зайнятися аюрведою та дихальною гімнастикою.

Кохання

_________________

Вам захочеться поповнити колекцію тих, хто до вас не рівно дихає, та так, що б усі залишилися в полі вашого зору. Ох! Не обпечіться. До того ж і колишні намалюються ближче до другої декади. Такими темпами можна залишитися в гордій самоті. Ви, як завжди, дуже привабливі для протилежної статі, але не закохуйтеся одразу в кількох і не закохуйте в себе. Це дуже небезпечно саме цього місяця. Авантюра розкриється і мало нікому не здасться.
Ви дуже вимогливі в коханні. Хочете постійно чути захоплення на свою адресу. Ваш партнер теж цього хоче. Майте це на увазі. Втілюйте в життя всі романтичні прагнення, але не втрачайте голову. Дайте більше тепла своєму партнеру і він вас заново полюбить всією душею. Для самотніх Скорпіонів картина приблизно така сама: безліч знайомств і всі вдалі. Залишається тільки вибрати, з ким же йти далі в особистому плані.

Скорпіон-2- червень

Сюрпризи

_________________

Скорпіони самі собі стануть основною несподіванкою місяця, оскільки романтична історія, що трапиться або, принаймні, почне закручуватися, зовсім не в їхньому дусі. Дивуватися своїй поведінці! Що може бути яскравішим? Удача на вашому боці всю першу декаду місяця. Дерзайте!

Цікаво по темі: ♏️ Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Подбайте про своє ментальне здоров’я.

Фінанси

_________________

Потрібно побоюватися нечистих на руку людей, жадібних і заздрісних. Потрібно їх гнати безжально, хто б вони не були. Ці люди можуть запропонувати легкі гроші, але не варто їм вірити. Дуже хороші надходження з 10 числа місяця. Потік наростатиме з 12 числа і вже не зупиниться! Удача як нагорода за вашу копітку працю. Перевіряйте інформацію про гроші, навіть якщо вона здається вам правдоподібною. Особливо у фінансах будьте пильними та не давайте в борг. Але хто не ризикує, той, як відомо, шампанське не п’є! У вас є дуже хороша можливість поліпшити свої фінансові справи. Здорова частка ризику вам не буде зайвою. Хороша динаміка в справах із нерухомістю та документами. Місяць подарує вам фінансове благополуччя і зростання та відправить у розкішну подорож до моря.

Стрілець-1- червень

Здоров’я

_________________

Лікуйте нерви, якщо хочете освоїти весь обсяг роботи, що навалилася на вас. Про це свідчить навіть перехід у ваш шостий дім найщедрішої планети Юпітера. Ідіть у басейн, на природу, поїдьте до моря. Як мінімум, масажі для релаксу і підтримки здоров’я нервової системи.

Кохання

_________________

Не рубайте з плеча. Будьте розважливі у справах сердечних. Подумайте добре, перш ніж про щось говорити. Не найкращий місяць для з’ясування стосунків або впровадження нових правил, вигідних тільки вам. У вас є таємний залицяльник і шанувальник зі старих знайомих. Хоче вам зізнатися. Ночі не спить, але боїться видати себе мимоволі. Місяць багатий на нові цікаві знайомства. Почуття радості й упевненості в собі не покидатиме вас увесь місяць. Взаємовідносини з представниками протилежної статі стануть успішнішими, зрозумілішими, легшими й душевнішими. З’явиться взаєморозуміння і романтика. Дерзайте! Ви гідні всього найкращого. Зірки спонукають до цього. Відчуйте, нарешті, себе щасливою людиною. Знайомства всюди, а особливо в момент соціального успіху або в далеких подорожах.

Стрілець-2- червень

Цікаво по темі: Перше побачення: на що звернути увагу

Сюрпризи

_________________

1, 4, 5 і 13 червня удача посміхається вам, де б ви не перебували. Несподівані доходи там, де ви й не думали їх чекати. З минулого теж повернуться гроші або вам допоможе малознайома людина. Але прибуток буде високим!

Цікаво по темі: ♐ Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козеріг

Піти на поступки — не завжди погане рішення.

Фінанси

_________________

Надія тільки на себе і свої сили. Працювати, що б тільки протриматися на плаву, додаткові витрати на офіс або будинок. З кінця місяця можна трохи розслабитися та отримати заслужену винагороду, але гроші краще відкласти якомога швидше і побудувати фундамент на майбутнє. Не витрачайте їх даремно. Вони вам знадобляться наступного місяця. Не продавайте нерухомість. Угода може бути невдалою. Зараз не час! Зачекайте. Використовуйте час дбайливо. Не витрачайте час на непотрібних і відверто злих людей. Так ви витрачаєте свої не зароблені через них гроші. Гроші просто до вас не прийдуть у цьому випадку, навіть за сильних зусиль. Тельці та Діви будуть вам хорошими фінансовими консультантами та діловими партнерами.

Козеріг-1- червень

Здоров’я

_________________

Перевірте свій шлунково-кишковий тракт і органи малого таза. Є ризик непоміченого процесу порушення роботи шлунка або банального гастриту в початковій стадії. Краще сходити до лікаря і перевіритися завчасно. Дати для візиту на УЗД і консультацію гастроентеролога — у проміжку з 6 по 11 червня.

Кохання

_________________

Поступайтеся! Ось ваш девіз місяця. Як би ви не любили, наполягайте на своєму. Хоч би як складно вам було це робити, все одно, заради збереження спокою і гармонії у стосунках — поступайтеся. Корона точно не впаде, а нерви та стосунки ви збережете. Стримайте свою гарячність, особливо на початку місяця. Інакше на вас чекають довгі виснажливі з’ясування. Вам це треба? Для тих, хто без пари, велика ймовірність закохатися по самі вуха в людину набагато молодшу за вас. І зовсім не свій типаж. Ніколи такі вам не подобалися, але ось… серцю не накажеш, а воно в присутності нової пасії б’ється дедалі частіше. Любовна удача чекає на вас на роботі або в офіційних адміністративних установах. Ох, Козероги! І тут усе по вашому!

Козеріг-2- червень

Сюрпризи

_________________

Цього місяця вам відкриється таємниця, пов’язана з вашою родиною або далекими родичами. Сюрпризи можуть піднести тварини: вам їх подарують, ви знайдете чотириногого друга або, навпаки, відвезете котика до батьків, щоб не псував шикарний інтер’єр вашої ідеальної квартири. Дні для починань і грошової вигоди — 2, 3, 6 і 22 червня.

Цікаво по темі: ♑ Козеріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

На вас чекає романтика та нові знайомства!

Фінанси

_________________

Виконання дрібних планів з великими потрібно почекати до наступного місяця. Просто спокійно і без ривків робіть те, що зазвичай. Весь місяць ситуація фінансової кардіограми та це необхідно пережити й не драматизувати. Використовуйте час на тренінги, курси, семінари, які можуть вам надалі дати фінансове зростання і додатковий хороший дохід. Не бійтеся обмежувати себе у витратах цього місяця. Є ризик витратити більше запланованого й утворити дірку в бюджеті, якщо занадто запустили здоров’я в попередні місяці.  Не давайте в борг — не віддадуть і може навіть дійти до розриву стосунків. Відкрийте нову дебетову картку і зробіть фінансову практику на день Рівнодення — ця магія спрацює на збільшення доходу. Допоможуть із фінансами Козероги та Овни.

Водолій-1- червень

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на свою кісткову систему. Великі навантаження в спортзалі або на важкій роботі дають про себе знати. Дозовані м’які навантаження, масаж, відпочинок або заняття йогою. Місяць цього місяця потребує додаткової стимуляції, тож не лінуємося і робимо перед сном знамениту практику «Привітання Місяця», яка не лише зробить гнучкішим ваше тіло, а й приведе в баланс ваш внутрішній стан.

Цікаво по темі: Основи пілатесу: комплекс вправ для початківців

Кохання

_________________

Романтика, романтика і ще раз романтика! Божевільні вчинки на межі фолу, що зводять з розуму другу половину. Але приведіть своє особисте життя хоч у якийсь порядок. Інакше так закрутить, що тільки встигай відбиватися. Приділіть особливу увагу дітям, які підросли. Місяць сприятливий для укладення шлюбу або подання заяви, крім дня повернення Сатурна, про який сказано вище. Якщо ви будете проявлятися і перебувати в центрі подій, вам забезпечено успіх у протилежної статі. Вивільняється величезна енергія кохання, яку ви так довго та абсолютно марно стримували. Час трансформацій, поліпшень себе коханих, успіх у представників протилежної статі. Романтичні знайомства в супермаркеті або на ринку можуть призвести до чогось серйозного навіть вас!

Водолій-2- червень

Сюрпризи

_________________

Здивування очікує на вас у сфері друзів, які запросять вас на виставку або невеликий, майже домашній концерт у клубі. Ви познайомитеся з людиною, яку давно бачили у снах, але от повірити, що така існує не могли навіть ви з вашою трансцендентною фантазією. Ловіть шанси на успіх і фантастичні знайомства — 7, 9, 15 і 21 червня.

Цікаво по темі: ♒ Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Навчіться бути ощадливими та стежте за здоров’ям.

Фінанси

_________________

Не витрачайте гроші на підозрілі авантюри. Бережіться нечистоплотних людей зі свого найближчого оточення. Сто разів порадьтеся з фахівцем на всі фінансові теми, багато разів перевіривши ще раз. Інакше виправити що-небудь буде вже не можливо. Не варто цього місяця сподіватися на диво, раптом пронесе: плануйте витрати на майбутнє. Само по собі не пронесе, тож тримайте руку на пульсі та все буде добре. У всіх сферах, пов’язаних із грошима: починаючи від продажу і купівлі, закінчуючи вкладеннями в будь-який проєкт, наприклад будівництво. Досягти фінансового успіху допоможуть консультанти, рієлтори, брокери й просто фінансово грамотні й освічені Стрільці та Леви. Наприкінці місяця несподівано з’являться нові джерела доходу, хоч, поки що, і не значні.

Риби-1- червень

Здоров’я

_________________

Вам просто необхідно підлікувати свою дихальну систему. Кидайте курити та більше бувайте серед квітів і зелені, дихайте лісовим повітрям. Пропийте вітаміни, перевірте свої легені — це ваше вразливе місце цього місяця. І пам’ятайте, що будь-які нездужання і порушення мають психосоматичну природу. Кидайте шкідливі звички — 21 червня, щоб уже назавжди.

Кохання

_________________

Уникаємо стресу. Місяць не найкращий для з’ясування стосунків із колишніми. На горизонті нових залицяльників теж не спостерігається. Не бійтеся йти на компроміси. Будьте м’якшими, добрішими, теплішими. Не витрачайте свою енергію на гнів і чвари. Це підточить ваші сили. Більше уваги дому та дітям. Дуже багато чого зміниться у вашому особистому житті цього місяця. Будьте активні. Усвідомте шляхи, що ведуть до подолання труднощів і всіляких перешкод в особистому житті та любовній сфері. Якщо зараз не взяти ситуацію у власні руки, вона вийде з-під контролю і потім змінити що-небудь буде дуже важко. До 15 числа постарайтеся якомога менше довіряти новим знайомим, оскільки вам доведеться вже незабаром зняти рожеві окуляри, через які ви дивитеся на них.

Риби-2 - червень

Цікаво по темі: ♓ Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Сюрпризи

_________________

На вас чекають несподівані віражі в коханні й водночас на роботі: можливо, вам доведеться приховувати роман, що виріс із професійних стосунків із колегою. Вас провокуватимуть і підозрюватимуть оточуючі, але не піддавайтеся на виверти. Тримайте свою лінію і залякуйте всіх, як умієте тільки ви. Ідеальні дні — 6, 18, 19, 21 і 28 червня.

Читайте також:

30 Травня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті