Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків Зодіаку

Щоразу на початку вересня хочеться сказати: “Як це літо вже минуло?” Адже справді, саме час перевірити, які з прогнозів гороскопа на серпень справдилися, а які так і залишилися ймовірністю. До того ж EVA Blog разом із психологом та астрологом Василісою Яновські (@vasilisa_astrology, t.me/vasilisagovorit) вже готові відкрити секрети першого місяця осені! Адже це гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень 2023 року!

Час читання: 6 хвилин та склянка лимонаду

статья доступна на русском языке

Основні рекомендації для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на вересень

23 серпня нас таки наздогнав ретроградний Меркурій, а це, як ми знаємо, загрожує пробуксовуванням у справах, пов’язаних із документами та поїздками, навчанням, технікою та домовленостями. Але вже після 15 вересня майже кожен з нас матиме чудову нагоду зробити серйозний прорив у тій сфері, яка є ключовою на даному етапі життя. Весь вересень Марс, планета війни, перебуватиме у Терезах, а це сприяє врегулюванню конфліктів шляхом домовленості та покращення дипломатичних відносин.

Яновски_1024х500 (1)

1-5 вересня — Юпітер і Венера перебувають у стаціонарному положенні, а остання ще й пригальмовує задуми та плани ретроградністю. Нові проєкти та угоди, пов’язані з фінансами та вкладеннями, протипоказані. Прибуток буде, але незначний, а зусиль докласти доведеться багато. Імідж теж краще не змінювати, висока ймовірність, що знадобиться переробляти або нові речі просто перестануть подобатися.

4 вересня — Юпітер у шикарній співпраці з Меркурієм, що дозволяє розв’язувати будь-які питання, пов’язані з іноземними державами, далекими переїздами, високим статусом та навчанням високого рівня. Досягнення домовленостей між країнами, підписання іноземних контрактів, заслужені перемоги та нагороди. День вдалий для будь-яких починань.

6-8 вересня — Юпітер, Сонце, Меркурій у гармонійних аспектах один з одним. Справи йдуть на лад навіть там, де надія вже покинула вас: викладання, отримання ліцензій та віз. Удача з документами, переїзди освітлені Сонцем, а справи набувають підтримки та оптимізму Юпітера.

8-15 вересня (новолуння в Діві)— час, щоб довести до ладу всі справи, розкласти по поличках думки, речі та документи, повернутися до здорових звичок, перейти на корисне харчування, здати аналізи та вичистити мотлох з дому, комори, складу, продати стару техніку та відремонтувати машину. Якщо ви все це зробили, можна планомірно і розумно братися за будь-які починання — удача вам сприятиме.

16 вересня — нарешті Меркурій пішов у директний рух, і справи зрушили з мертвої точки. Ловіть момент саме в цей день, коли Сонце в гармонійному аспекті з Ураном: реклама в соціальних мережах, розміщення анкет та будь-яких оголошень в інтернеті, запуск сайтів та зміна іміджу на яскравіший. Знайомства принесуть удачу, але ходити потрібно місцями, де зустрічаються наука та технології.

Романтична жінка у світлі Сонця

17-21 вересня — Сонце перебуває у напруженому аспекті з Нептуном, що дає ситуації, які підсвічують негативні та проблемні сторони, з якими доведеться розбиратися, навіть якщо ми того не хочемо. Не варто відвідувати місця скупчення народу у ці дні.

22 і 25 вересня — працюють чудові бізнес-аспекти, які дають змогу зробити й завершити по-справжньому великі справи, трансформувати своє життя, вирішити, нарешті, питання з документами або зустрічами, які постійно відкладаються.

24-28 вересня — гармонійний аспект між Венерою та Меркурієм дозволяє нам вигідно купити чи продати, познайомитися, домовитися про премію чи покращити житлові умови, придбати транспорт, а також зустріти добрих людей у дорозі. У повітрі витатиме відчуття, що ось-ось усі неприємності закінчаться.

29 вересня — повний місяць в Овні вимагатиме від нас підвищеної активності. Навколо буде безліч прикладів хоробрості та самовідданості, але якщо у вас цих якостей недостатньо, краще прожити цей день у спокої та строгості до себе. Несподівані ситуації можуть траплятися на фронті та на публіці.

30 вересня — гармонійний аспект ретро-Урану та Меркурія дозволяє нам нестандартним чином розгорнути ситуацію на свою користь і логічно, але по-новому знайти вихід із глухого кута. Найвдаліший день для інтернет-проєктів, реклами та космічних новин!

Гороскоп на рік

6, 8, 15, 16, 25, 28 та 30 вересня — сприятливі дні для будь-яких починань та практик на благоденство.

1, 3, 7, 13, 17, 29 вересня — краще не впроваджувати жодних новацій і не вкладати нікуди гроші.

Цікаво на тему: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Знаки Вогню цього місяця, нарешті, зможуть трохи розслабитися і зробити невеликий перепочинок перед осіннім стартом у нове життя. Ваше завдання не тільки працювати, а й знайти собі хобі до душі, де ви відпочиватимете думками й тілом. Хоча роботи буде хоч греблю гати вже після 15 вересня, коли відновиться робочий графік минулої осені. Не варто розраховувати на вашу вогняну енергію, адже її теж варто хоч інколи поповнювати. Родичі наскочать як грім серед ясного неба, але вам уже буде куди тікати пару разів на тиждень – це те нове захоплення.

Жінка медитує

Представники стихії Землі поїдуть у далеку подорож, де на них чекатимуть приємні враження, чарівні краєвиди та нові, несподівані знайомства з цікавими та незвичайними людьми. Одним словом, розкриття нових горизонтів вже на початку місяця, а те, що здасться тимчасовим і хиткім на перший погляд, виявиться найпостійнішим і найнадійнішим. Висока ймовірність позитивно вирішити всі питання з документами раз і назавжди.

Повітряні знаки цілий місяць святкуватимуть або початок, або закінчення прибуткових та творчо перспективних проєктів, новосілля в офісі чи будинку, відкриття виставки. Весь вересень — суцільна веселість та натхнення, галасливі кампанії та радісні вилазки на природу з колегами та друзями. З’явиться багато однодумців, життя битиме ключем, а геніальні ідеї приходитимуть одна за одною — тільки встигайте реалізовувати!

Грайлива дівчина

Знаки Води, а особливо Скорпіони, пожинайте плоди своєї кропіткої праці та радійте, адже ваші доходи суттєво зростуть. З вашою любов’ю до розкоші та домашнього затишку, потягу до езотерики, ви неодмінно витратитеся на ці сфери, значно полегшивши свій гаманець. А гаманець, до речі, рекомендується купити новий і дорогий, зробити тим самим практику залучення фінансів. Ловіть хвилю успіху, адже зараз ви на самому піку!

Шукай EVA Blog в Instagram

♈️ Овен

Увага до деталей, емоційного стану та контроль над почуттями

Фінанси

_________________

Знайомства та зв’язки – ось ваш ключик до фінансів цього місяця. Творчі особистості, відкривайте свій гаманець – вам щастить! Але будьте дуже уважними до своїх підлеглих: хтось відверто краде на роботі! У вашому колективі можуть розпочатися бродіння та невдоволення. Вас врятує дисципліна, зібраність, цілеспрямованість та увага до деталей. А решту зірки зроблять за вас. До речі, вони рекомендують цього місяця не розпочинати нових справ, доки не закінчили зі старими. Тільки тоді можна думати про нові проєкти та плани.

Уважна до деталей жінка Овен

Здоров’я

_________________

Від вашого емоційного стану залежатиме здоров’я тіла та душі. Гоніть геть упадницькі настрої, скигління та невдоволення. Тільки радісний та позитивний настрій – ось основа вашого здоров’я, Овни. Висипайтеся, сядьте на дієту, робіть розвантажувальні дні, займайтеся своїм тілом у спортзалі або на пробіжці у парку. Слідкуйте за хронічними хворобами. Вони можуть підкрастися ближче до кінця цього місяця. Контролюйте свій тиск. Але фізичні навантаження мають бути помірні, не перевантажуйте себе. Показано курс вітамінотерапії.

Кохання

_________________

Особисте життя цього місяця дуже нестабільне. Суцільні гойдалки: добре, погано, добре, погано. Ви не можете вибратися з любовного трикутника, а хтось навіть чотирикутника. Та й ваш коханий все ніяк не визначиться з вибором, з ким бути, з розумною чи вродливою, не розуміє, хто розумна, а хто вродлива. Стримайте запал. Навчіться контролювати свою дратівливість, нетерплячість, упертість та незговірливість. Не ревнуйте до стовпа. Не збирайте образи. Постарайтеся зрозуміти кривдника, може, це він від власного безсилля так поводиться? Якщо категорично не зможете зрозуміти та пробачити, самотність на найближчі пів року вам точно забезпечена. Вільним Овнам зірки рекомендують знайомитись у магазині чи банку — там, де витрачають чи знімають гроші.

Сюрпризи

_________________

Успіх у цьому місяці чекає на вас 15 і 16 вересня. Сюрпризом стане нетривіальне знайомство, а ось 29 числа містичні обставини увійдуть у ваше життя.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Місяць, коли варто бути обережними з витратами та блискавичними романами 

Фінанси

_________________

Заробляєте легко і так само легко витрачаєте. Старі фінансові зобов’язання нагадають про себе, тож у витратах будьте обережні, адже гроші вам знадобляться. Зв’язки та відносини з партнерами з-за кордону вступають у дуже складну фазу, аж до остаточного розриву, навіть відвертої раптової ворожнечі, відкритої протидії. Це тому, що закінчився особисто ваш черговий професійний цикл, і ви переходите на високий рівень розвитку, а ваші партнери залишаються на попередньому. Вони вже вичерпали себе, і вам далі не по дорозі.

Красива жінка Телець

Здоров’я

_________________

Особливих проблем зі здоров’ям цього місяця у своєму гороскопі Тельці не мають. Але не перевантажуйте організм харчуванням та виснажливими тренуваннями. Пройдіть обстеження. Саме час сісти на дієту, скинути зайву вагу та взагалі привести себе у форму. Зробіть це зараз, час дуже вдалий. Ваше тіло буде вельми вдячне. З’явиться енергія, яка поділася кудись в останні місяці. Дуже корисно пройти чищення всього організму під наглядом фахівців.

Кохання

_________________

Самотнім Тельцям можна сміливо прогнозувати короткострокові романи, яскраві, немов блискавки: раптово спалахують і різко закінчуються. У сімейному житті багато змін: нове житло, переїзди, придбання земельної ділянки свого майбутнього будинку, дачі. У когось це станеться на рідній землі, у когось – в іншій країні. А ось не дружні подружжя можуть часто сваритися, що врешті-решт призведе до розриву стосунків. У багатьох сім’ях народяться діти, навіть двійні. Для одиноких Тельців зірки пророкують створення міцних пар. Союз, укладений цього місяця, буде вдалим і міцним. Особливо, якщо партнер Діва, Лев чи Козоріг.

Сюрпризи

_________________

Той, хто не сподобається вам, на перший погляд, абсолютно категорично, цілком може стати найкращим другом на все життя. Ідеальний час для здійснення планів та знайомств 6, 8, 12 та 30 вересня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

Ризик, авантюризм та таємниці на любовному фронті

Фінанси

_________________

Подорожі та ризикові авантюри — під таким знаком житимуть Близнюки цього місяця. Не бійтеся! Все у вас вийде, адже Всесвіт любить авантюристів. Фінансове становище стабільне: жодних особливих доходів, але й витрати дуже скромні цього місяця у Близнюків. Настав час виводити свої проєкти у люди. Місяць для цього дуже сприятливий. Та й близькі допоможуть. Сміливіше пропонуйте свої ідеї! Вони обов’язково втіляться і матимуть успіх. Величезне значення набудуть зв’язки з інших міст та країн. Проєктів буде безліч, беріться за все – цейтнот вам дасть фінанси та натхнення!

Авантюрна жінка Близнюки

Здоров’я

_________________

Від хандри з’являються всі хвороби. Це не так нешкідливо, як здається. Забезпечте себе позитивними емоціями, частіше радуйте себе спілкуванням з добрими людьми, з тваринами. Вкотре зірки нагадують: відвідайте стоматолога, займіться серйозно спиною, хоча б розтяжкою та гімнастикою вдома, якщо ліньки ходити до спортзалу. Найголовніший ворог вашому здоров’ю — це лінощі, дорогі Близнюки. І взагалі, місяць вдалий для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю, новою зачіскою або косметологічними процедурами. Це піде вам тільки на користь, у тому числі в особистому житті та у діловій сфері.

Кохання

_________________

На любовному фронті відкриються якісь таємниці, які можуть зашкодити вашій репутації. Це варто врахувати тим, хто має надійного постійного партнера. Ви переросли стосунки зі своєю половинкою, і захочете позбутися цього набридлого союзу. А якщо давно і нероздільно закохані, то може стати тягарем ця невизначеність, і ви, напевно, заведете новий яскравий роман. Знайомитись найкраще на поетичних вечорах, концертах чи в соцмережах. Найчастіше спілкуйтеся зі Стрільцями та Левами – від них прийде найсильніший драйв!

Сюрпризи

_________________

У період з 4 по 14 вересня висока ймовірність величезного фінансового надходження, на який ви не очікували, або пропозиції, від якої не можна відмовитися.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Рішуча зміна роботи та несподівані романи – емоції вирують

Фінанси

_________________

Плутанина у фінансах — просто павутиння, з якого, здається, не виплутатися. Все тому, що займаєтеся нелюбою справою, яка й доходів приносить мало, так, тільки на хліб без масла. Гроші з’являться, якщо рішуче зміните своє заняття. Можливе поновлення старої юридичної проблеми. Але ви впораєтеся з нею. Насилу, але зробите це.

Дуже потрібно протриматися саме цей важкий для вас місяць. Адже вже наступного Фортуна прихильно повернеться до вас обличчям. Але саме цей такий складний період дає можливість відкрити свою успішну справу.

Емоційна жінка Рак

Здоров’я

_________________

Потрібно серйозно поставитися до різного роду нездужань. Здайте аналізи та зверніться до фахівця. Можливі авітамінози, нервові та фізичні виснаження. Алкоголь виключається просто безповоротно. Назавжди! Ні каплі. Від слова зовсім. Зверніть увагу на тиск та судини. Це все результат підвищеної емоційності та дратівливості. Тримайте себе в руках, якщо хочете, щоб здоров’я не давало збоїв.

Кохання

_________________

Нещодавні романи отримають своє несподіване продовження. Буквально кожен день буде наповнений романтикою та щастям. Старе й непотрібне помре само собою без з’ясувань і сліз. Зірки сприяють новим перспективним знайомствам і романам. У сімейних Раків у гороскопі застій у стосунках. Душа кудись рветься, а куди  — й сама не знає. Ось такий стан буде цілий місяць. Серйозні розбіжності з вашою половинкою можуть кидати з одного ліжка до іншого. Намагайтеся бути максимально чесними зі своїми близькими.

Сюрпризи

_________________

Дні, коли можна вдало продати чи придбати будь-який товар, укласти вигідний контракт чи налагодити комунікацію на довгі роки – 9, 14, 16, 22 та 29 вересня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Перешкоди як шлях до очищення, недовірливість та несподіванки у стосунках

Фінанси

_________________

Цього місяця гороскоп Левів гарантує суттєве підвищення зарплати або інших доходів. Але тільки для дуже працьовитих та завзятих. А ось відносини з бізнес-партнерами далекі від ідеальних. Ваш рух уперед у плані кар’єри припиниться, виникнуть перешкоди й у справах, і у бізнес-відносинах. Але це тимчасові труднощі, скажімо, просто генеральне прибирання зв’язків, що віджили, уявних друзів і невдалих бізнесів. Саме тому на вашому шляху зустрінуться різноманітні перешкоди. Прислухайтеся до своєї інтуїції, подумайте, чи вам так потрібно те, чим зараз займаєтеся.

Жінка Лев читає книгу

Здоров’я

_________________

Дуже уважно поставтеся цього місяця до свого здоров’я. Підступний недуг може підкрастись непомітно і надовго зіпсувати життя. За перших ознак нездужання зверніться до лікаря, не займайтеся самолікуванням. Пропущені сигнали можуть бути ознакою серйозних захворювань. Ворогом здоров’я стане ваша надмірна недовірливість. Візьміть себе до рук, щоб не носити гроші в аптеку. Але не запускайте своє здоров’я.

Кохання

_________________

Сімейне життя у Левів висить на найтоншій волосині, досить одного маленького поштовху, необдуманого слова — і все розвалиться. Випливуть старі зв’язки та романи. Ситуація може стати некерованою. Тільки внутрішній голос підкаже вам, що зараз важливіше: зберегти ілюзію стосунків, які є, або вступити до нових. У колі найближчої рідні може вибухнути велика сварка, пов’язана з чиєюсь невірністю. Це відобразиться на стосунках усієї родини. Спокійно та тихо на любовному фронті лише у тих Левів, хто критично зайнятий відповідальною роботою.

Сюрпризи

_________________

Цілковитою несподіванкою може стати приїзд родичів здалеку та фінансовий сюрприз від партнера. І те, й інше цілком може статися одночасно. Сприятливі дати – 6, 8, 9, 16, 27 та 30 вересня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Попрацюйте з самооцінкою та активно заводьте нові знайомства

Фінанси

_________________

Абсолютна невпевненість у собі, своїх силах і талантах — ось із чим треба боротися у гороскопі Дівам цього місяця. Саме ця низька самооцінка заважає дозволити собі гідно заробляти, отримувати по заслугах за вкладену працю. Повірте у себе. Шукайте опору у старих друзях, які пам’ятають вас активною та ініціативною. Поверніть собі свій драйв і запал. Це дасть відчутний результат. І навіть якщо не все вдається втілити в життя, не вішайте ніс, а краще прислухайтеся до поради зірок. Вони знають, що робити! Вірте в себе, вкладайтеся в саморозвиток цього місяця. Підіть на курси фінансової грамотності. І жовтень принесе багато приємних фінансових сюрпризів.

Успішна жінка Діва

Здоров’я

_________________

Що може бути кращим за стабільне здоров’я? Воно саме таке у вас у вересні. Але викиньте з голови погані думки, невдоволення, злість та вічну незадоволеність своїм життям. Інакше буде барахлити щитоподібна залоза. Сьогодні вона лише зрідка дає сигнали, але перші сигнали вже є. Це все на ментальному рівні. Приберіть занудство — і все налагодиться. Будьте дуже уважні у прийомі лікарських засобів. Аспірин або прості вітамінки іноді можуть бути гіршими за отруту. І саме цього місяця велика ймовірність отруєння лікарськими препаратами.

Кохання

_________________

Діти тішать. Але на їхні потреби йдуть значні суми, а грошей у сім’ї чомусь дедалі менше. Через це стосунки стають напруженими. Не поспішайте нервувати та сваритися. Безгрошів’я скоро закінчиться. Тому Дівам варто набратися терпіння і не псувати добрі стосунки з надійним партнером, що любить. Самотнім Дівам цього місяця щастить на нові перспективні та романтичні знайомства. Не конфліктуйте, інакше користі від цих знайомств не буде ніякого. Краще включіть чуттєвість і пристрасніть до свого арсеналу, тоді успіх у коханні забезпечений. Запаморочливий роман можливий із представниками знаків Вогню, а знайомитися краще в кінотеатрі чи на концерті.

Сюрпризи

_________________

З 3 по 18 вересня вам наполегливо траплятимуться знаки Всесвіту, причому все на тему особистого життя. Зупиніться, прислухайтеся, поговоріть з тим, хто давно шукає вашої уваги.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

Мінливий успіх у фінансах та дуже сильна потреба у відпочинку

Фінанси

_________________

Будь-які великі покупки краще відкласти на жовтень. У вересні то порожньо, то густо, жодної стабільності немає. Навчіться правильно розподіляти фінанси. Якщо не вистачає знань та умінь, запишіться на курси фінансової грамотності. Якісь грошові питання ви зумієте вирішити цього місяця, якісь плавно перетечуть у наступний. Але вплив зірок день за днем відкриває нові горизонти. У жовтні з’являться перші результати ваших зусиль. Ви будете ними дуже здивовані. І ніхто не бачитиме і не розумітиме, яких титанічних зусиль коштував вам успіх. І правильно! Багатство любить тишу.

Жінка Терези відпочиває

Здоров’я

_________________

Здоров’я не підводить загалом, але нервова система дає збій. Стримайте свою агресію та невдоволення. Все гаразд з вами. Просто нерви розхиталися. Вам життєво необхідний відпочинок, бажано на самоті, на природі, хоч у печері. Серйозно подумайте про профілактику здоров’я. Зробіть курс масажу, сходіть пару разів у сауну, в басейн, приймайте ванни з морською сіллю, якщо прямо зараз не можете поїхати до моря.

Кохання

_________________

Не влаштовуйте сцен ревнощів, не розгойдуйте і так дуже гарячі сімейні стосунки. Краще відпочиньте один від одного десь в окремих місцях. Інакше розрив неминучий. Потім шкодуватимете. Зверніть увагу на старших дітей. Вони як ніколи потребують вашої підтримки та допомоги. Цього місяця можливі конфлікти на рівному ґрунті з близькими людьми. Не збирайте образи. Краще пробачити, ніж вбити стосунки. Можуть з’явитися партнери з минулого, про яких ви давно забули: колишні пасії та друзі. Можливо, з кимось із них ви відновите стосунки та навіть знову спалахне забуте почуття.

Сюрпризи

_________________

Цього місяця сюрпризом для Терезів стане любов, романтика і серце, що частіше забилося. Осінь стане для вас весною! Відчуйте закоханість, якої вже давно не траплялося. Бережіть себе від важких поглядів – 11,15, 17, 19 та 23 вересня.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

Місяць прибутку, пристрастей та помірності у харчуванні

Фінанси

_________________

Скорпіонів наприкінці цього місяця чекає відчутний прибуток. Гроші, як завжди, звідкись буквально впадуть вам у руки. Подякуйте небу. Але не розслабляйтеся: жовтень буде менш вдалим у фінансовому плані. З’являться нові витрати на переїзд чи насолоди. Багато чого, що ви робите зараз, стане в пригоді в найближчому майбутньому. Отримайте гідну винагороду за те, що боролися, страждали, не спали, не поступилися недоброзичливцям та обставинам. Небеса вас особливо бережуть у важкі часи. Пам’ятайте про це і не забувайте дякувати.

Врівноважена жінка Скорпіон

Здоров’я

_________________

Зірки радять усім Скорпіонам у вересні та жовтні вести спокійний спосіб життя. Харчування має бути тільки натуральне та маленькими порціями. Дуже рекомендовано низькокалорійну дієту. Масаж, басейн, просто необхідно зараз. Пийте достатню кількість звичайної чистої води без жодних добавок. Не вживайте продуктів, де є дріжджі.

Кохання

_________________

Цього місяця Скорпіони закохуються і закохують представників протилежної статі. Дуже романтичний настрій упродовж усього місяця. Просто вулкан пристрастей! Зі своєю родиною — міцні, надійні та щирі стосунки. Якщо Скорпіони перебувають у близьких стосунках, то порада від зірок — оцінюйте їх реалістично, не піддавайтеся ілюзіям. Можлива поява у вашому житті колишніх коханих, чоловіків, просто залицяльників, які дуже сумують за спільним життям, яке було, і хотіли б все повернути назад. Для одиноких Скорпіонів найкращим місцем знайомства стане вокзал, таксі, автосервіс чи тренажерний зал.

Сюрпризи

_________________

Несподівані гроші нахлинуть на вас цього місяця. Найбільш вдалими фінансовими днями стануть 16, 20, 22, 26 вересня. А повня в Овні (29 вересня) і зовсім зробить з вас улюбленця долі!

Детальний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

Вдалий час заявити про себе та знайти нове кохання

Фінанси

_________________

Місяць, коли прибутки знову почнуть зростати. І так буде до кінця року. Це час, коли ви зможете по-новому заявити про себе та заробити пристойні гроші. Цілком можливо, що, нарешті, наважтесь написати або видати вже написану книгу. Або навіть дві. Зірки гарантують, що вона матиме великий успіх. Цього місяця у вашому оточенні з’являться впливові люди, які готові допомогти і словом, і ділом. Руку допомоги простягнуть близькі. З ними ви зможете покращити свій бізнес-імідж та практичні справи.

Впевнена у собі жінка Стрілець

Здоров’я

_________________

Особливих проблем зі здоров’ям цього місяця у Стрільців не передбачається. Тільки не підпускайте до себе горе-лікарів. Ви в порядку. Єдине, на що потрібно звернути увагу, це ваша нервова система. Бережіть її. Відсипайтеся. Не беріть на себе багато обов’язків, перекладайте наскільки можна їх на інші плечі. А щоб депресія не стала вашим супутником у вересні, оточіть себе люблячими людьми. Покатайтеся на коні, погодуйте птахів, тварин. Це ж такий бальзам на душу!

Кохання

_________________

Посилиться потреба у ніжних почуттях. Можете вирішити, що у вас немає справжнього зв’язку на емоційному та фізичному рівні. приваблюватимуть сильні люди, спілкування з якими піде тільки на користь. Повернеться потяг до чуттєвих задоволень, прагнення ідеалізувати партнера. Ви готові закривати очі на його недоліки, якщо раптом здасться, що кармічно пов’язані. Заспокойтесь. Це лише ваше сприйняття і бажання. У жовтні об’єктивність повернеться до вас. Ідеальні місця для романтичних знайомств – інші країни, візовий центр чи курси іноземних мов.

Сюрпризи

_________________

Рішення про блискавичну поїздку, куди ви ледве встигнете зібрати невелику валізу, стане для вас цілковитим сюрпризом. Той випадок, коли не знаєш, що на тебе чекає за поворотом нове життя. Успіх у ваших руках – 3, 12, 15, 23, 29 і 30 числа.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козоріг

Відмовтесь від перенавантажень та обережніше зі з’ясуванням стосунків

Фінанси

_________________

Цього місяця ви, Козероги, можете відкрити свою справу, яка стане дуже успішною. Повага впливових людей із вашого оточення сприятиме розвитку починання. Але дивіться в обоє: хтось за спиною плете інтриги, заздривши вашій удачі. Фінансові позиції значно покращаться, стануть стабільними. З’являться гроші від нових проєктів. Цього місяця категорично не можна давати гроші у борг. Нікому! Краще подаруйте, якщо хочете допомогти тому, хто просить.

Ділова жінка Козоріг

Здоров’я

_________________

Не мучте себе, дорогі Козероги, жорсткими дієтами, важкими фізичними навантаженнями в спортзалі, тягаючи залізо. Такі методи знущань з себе принесуть вам непоправну шкоду замість користі. У всьому вам у вересні зірки радять помірність. Зверніть увагу на свій ШКТ. Зверніться до фахівця. Є велика ймовірність опинитися на лікарняному ліжку, але загалом здоров’я весь цей місяць перебуватиме у відновлювальному режимі.

Кохання

_________________

Козероги у вересні будуть дуже емоційно з’ясовувати любовні стосунки. Від бурхливих скандалів до такого ж бурхливого примирення. І знову спочатку. Буде дуже важко знайти порозуміння із близькими людьми. Це ж стосується і взаємин дорослих дітей та батьків. Ви захочете будь-що розірвати стосунки зі своєю другою половиною. Романтики поменшало, побут заїв і взагалі, все набридло. Ви просто втратили інтерес до партнера на фізичному та емоційному рівні. Залишилася лише звичка. Вільним представникам знаку зірки рекомендують вирушити у поїздку та проявляти активність із протилежною статтю. Тоді все складеться якнайкраще!

Сюрпризи

_________________

Ви отримаєте щедрий і, головне, дуже практичний подарунок – сертифікат на послугу, про яку давно мріяли, або побутовий прилад. Удача чекає на вас з 5 по 15 вересня!

Детальний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Період ділових успіхів, загострення хронічних хвороб та випробувань у стосунках

Фінанси

_________________

Ділова хватка та ентузіазм — ось девіз місяця для Водоліїв. Наважуйтеся! Цей місяць надзвичайно щасливий для ділових поїздок, укладання вигідних договорів та контрактів, нових знайомств із іноземними інвесторами. У цей період пощастить як менеджерам, і підприємцям. Залиште скромність, вимагайте підвищення зарплати, нової посади, заслуженої відпустки на морі. Погоджуйтесь на нову складну посаду. Сміливо йдіть вперед і вгору кар’єрними сходами. Це ваш час!  Жовтень не буде таким щедрим на вдалі шанси.

Впевнена жінка Водолій

Здоров’я

_________________

У гороскопі Водоліїв у вересні можливі загострення хронічних хвороб. Особливу увагу зверніть на суглоби, особливо на ногах. Є необхідність почистити кров. Можливо, вас наздоженуть у дорослому віці дитячі хвороби, такі як кір та вітряна віспа. Так іноді буває. Не пийте з алкогольних напоїв, оскільки чергове похмілля може привести вас до реанімації. Інтоксикація та тяжке отруєння алкоголем — те, чого треба побоюватися цього місяця. Навіщо вам занепад сил, втрата енергії та здоров’я загалом?

Кохання

_________________

Ваші стосунки цього місяця пройдуть вогонь, воду та мідні труби. Зможете гідно пройти ці випробування разом зі своїм партнером, загартуватися в спекотних баталіях і залишитися в добрих стосунках. Це період перевірки власних почуттів на міцність, потрібність та вірність. Самотні Водолії на роботі, у клубах, на тренуванні, у колі друзів нарешті знайдуть свій ідеал.

Цього місяця ви — улюбленці Фортуни, чарівні та дуже схильні закохуватись. Однак доведеться розібратися зі своїми потаємними бажаннями. Можливо, вашому ідеалу щось не сподобається. Не доводьте веселу суперечку до абсурду. Ідеальні місця для романтичних знайомств — морські узбережжя та туристичні походи, де людей поєднує висока мета: віра чи філософія життя.

Сюрпризи

_________________

Цього місяця ви або кинете курити, або позбудетесь іншої шкідливої звички, від якої не могли відмовитися роками. Будете дуже пишатися самі собою та своїм досягненням. Загалом весь місяць вдалий.

Детальний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Утримайтеся від конфліктів, побережіть нерви

Фінанси

_________________

Рибки будуть йти напролом на шляху до досягнення своєї мети. Багатьом оточуючим це не подобатиметься, можете нажити собі ворогів. Тому стримайте свій запал. Усіх грошей не заробиш, а репутацію можете втратити. Зберіться з силами і йдіть далі. Будьте обережні! Імовірні юридичні чи навіть кримінальні проблеми. Можете влипнути в негарну аферу, з якої дуже складно виплутуватиметесь. Ні з ким не конфліктуйте, не сваріться. Поводьтеся тихо і спокійно. Тоді доля вас милує.

Жінка-Риби відпочиває

Здоров’я

_________________

Риби, цього місяця у гороскопі зірки  попереджають, що психічне здоров’я вимагатиме пильної уваги фахівців. Ви самі загнали себе в кут. Дратівливість, нескінченна сонливість, млявість і апатія пов’язані з вашими вічними переживаннями з будь-якої дрібниці. Надмірна недовірливість грає з вами погану гру. Ви не вмієте відчувати та отримувати радість від життя. І в цьому є секрет поганого самопочуття.

Кохання

_________________

Складнощі в сімейному житті вимотують вас і вбивають бажання навіть бачити свого партнера. Ваші вчинки під сильним збільшувальним склом, нікуди не сховаєшся. Велика фізична і психічна напруга дається взнаки. Зараз не до кохання, пристрасті, сексу, нових стосунків. Зі старими б розібратися без скандалу. Такий підвішений стан триватиме три місяці. Їх треба просто пережити. Потім очікується відлига як у стосунках, так і в емоційному стані. В цьому місяці хороші порадники у любовних справах Стрільці та Водолії, а в одного із представників цих знаків Зодіаку можна й закохатися.

Детальний гороскоп на 2023 рік:  Риби: сміливо дивіться у майбутнє

Сюрпризи

_________________

Не відмовляєтеся від роботи, яка здається вам нецікавою, адже саме там на вас чекає сюрприз — можливість отримати те, про що ви давно мріяли. Бажання здійснюються ближче до кінця місяця — 28, 29, 30 вересня.

Підказки зірок — це, звичайно, не посібник до дії, але хто знає, можливо, вони наштовхнуть вас на власні цікаві ідеї, як провести вересень 2023 року з користю! До речі, напишіть у коментарях, реалізації якогось прогнозу для свого знака Зодіаку хотіли б найбільше!

 

Читайте також:

28 Серпня / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *