Астрологічний прогноз на серпень 2022 року

Липень зачинив за собою двері, а це означає, що настав час будувати плани на серпень. Як прожити місяць з користю і максимально захистити себе від небажаних “пригод”? Пропонуємо поцікавитися у зірок.

Час читання: 7 хвилин та шматочок шоколадки 🍫

статья доступна на русском языке

Астрологічний прогноз на серпень

Прогноз від астролога Василіси Яновськи

Для тих, хто вперше потрапив на нашу сторінку з астропрогнозом, поспішаємо познайомити вас із нашим експертом.

Василиса Яновскі  (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) – астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_2 (1)

Не будем зволікати, дізнаймося, що зірки приготували нам на серпень.

Що готує нам планетарне з’єднання

Отже, саме в серпні 2022 року нам доведеться прожити найнапруженіші події та пройти цілих три перевірки на міцність: фінансову, міцність людяності, духовності та спорідненості. Скажу відразу, виживе у всіх сенсах той, хто зуміє увійти в нову чисту та прозору еру Водолія, де вперше так близько стикаються квантові науки та вищі духовні знання. Вижити зможе тільки той, хто залишить взаємну ворожнечу і ненависть позаду, розкриваючи хоч і з болем історичний корінь війни, яка відбувається.

Напружені події серпня

1 серпня з’єднаються Марс, Уран та Північний Кармічний Вузол — такого найпотужнішого з’єднання не було вже 100 років! Що нам несе цей аспект?

Уран починає працювати раніше, ніж відбудуться події. Усі відчуватимуть на собі його дії: з 26 липня Марс перебуватиме у небезпечній близькості від Вузла та Меркурія. Імпульсивність у планах та ухваленні рішень може зіграти злий жарт у сферах газової промисловості, авіації, IT технологій. Буквально всі стабільні сфери можуть почати руйнуватися: побут, харчування, фінанси, енергоресурси, атомна енергетика. Можливі вибухи в прямому і переносному сенсах: ЗМІ, медіа – новини та плітки, що нагнітають, лякає інформація, закони, що виходять за рамки розуму.

Руйнування планів

Цікаво по темі: Криза, стрес, заїдання: як вийти з цього трикутника?

1-8 серпня пік планетарної сполуки. Складні емоційні конфлікти – аспект війни, розриву, немає перспектив у закладених в цей період відносинах. Сприятливий період лише для народження нових інформаційних та наукових технологій, а також будь-якої діяльності, пов’язаної з ними – працює аспект шансу-удачі. Велика ймовірність створення міцних об’єднань та спілок на віки.

27 липня – 3 серпня – на особистому фронті нас ніби провокують на розлучення: не приймати необдуманих рішень, знайомства та побачення буквально завдають шкоди здоров’ю та гаманцю. Однозначно будуть на світовому просторі заблоковані сайти, померлі телеканали, обмеження фінансів (контракти, договори, інвестиції, виплати), нафтова, газова, атомна, енергетична, зернова промисловість матимуть кардинальні зміни. Працює потужний аспект дефолту, стрибка курсу валют, змін на біржах, агресія, що загострюється, чисельні смерті людей і структур.

Проблеми у стосунках в серпні

29 липня – 9 серпня прекрасний Трин Надії Сонце-Юпітер. Тому сонячні, сміливі, виявлені персонажі розв’язують свої питання, пов’язані із закордоном, документами, візами, наставниками, людьми вищого духовного сану, громадянством та іншими культурами, освітою та іноземними мовами.

31 липня – 1 серпня найлогічніший і найрозумніший Місяць допомагає тим, хто приймає у своє життя оновлення. Зміни в IT технологіях, інноваціях, криптовалютах, NFT — час для довгострокових партнерських контрактів. Змінюйте своє життя на краще. Фінанси та відмова від старих установок дають вам елемент успіху.

На кого чекає успіх у серпні

Ключові дати місяця

Що ще важливо враховувати у серпні, які дні будуть важливими? Розберемося.

1 серпня – 2 серпня особливо в ніч, запускайте будь-які проєкти, активності, пов’язані з інтернетом, текстами, рекламою, просуваннями, масштабними маніпуляціями великими масами. Аспект великих звершень і грошей: викладаємо пости, купуємо будь-яку дорогу техніку, годинник – все це розкриє гігантський потенціал!

Покупки у серпні

1 серпня – 8 серпня найбільш травмонебезпечний аспект, ДТП, катастрофи, руйнування стосунків, портів, вокзалів, будівель, час активації шахраїв, злодіїв, але також допомога праведним, благочестивим, чесним людям. Буквально порятунок в останній момент.

Цікаво по темі: Як правильно завершити стосунки з хлопцем?

6 сепня — день, коли необхідно розчистити простір від ментального мотлоху, відмовившись від віджилого, інакше обставини самі дають обмеження та позбавляють джерела радості та харчування. Закладка подій на наступні 19 років! Цього дня виявляємо відповідальність, віддаємо свідомо матеріальну допомогу тим, хто її потребує, йдемо на курси, навчальні програми, беремо важливі проєкти, запроваджуємо здорові звички у щоденний розклад, відмовляємось від купання та солодкого.

Навчання у серпні

Цікаво по темі: Онлайн навчання – майбутнє, яке вже настало

9 серпня – 15 серпня ймовірний ризик лікарської помилки, травми голови, обличчя, шиї. На світовому просторі — зміни у керівних структурах, у верхах. У бізнесі призначення та звільнення одночасно.

Головні тренди серпня варто дивитися по індивідуальному гороскопу, оскільки одні стикаються із завданням просто вижити, без генерації ідей, інші ж розкривають свій дивовижний потенціал і ловлять ту саму хвилю удачі!

Читайте також:

29 Липня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *