Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Ти без проблем збереш б’юті-косметичку з купою баночок, тюбиків та палеток. Але я знаю засіб, завдяки якому обличчя буде сяяти краще, ніж від наймоднішого хайлайтера. Щирі, яскраві та чуттєві стосунки чудово в цьому допомагають. 🙂 Тож пропоную зібрати інтимну косметичку, яка сприятиме покращенню якості сексу та розширить грані задоволення. Ці прості, на перший погляд, засоби, зможуть відчутно змінити глибину та палітру відчуттів.

Презервативи

1-Презервативи

Так, презервативи мають бути не лише у партнера. Жінки теж цілком можуть додати їх у свою інтимну косметичку, щоб бути впевненою, що бренд, який використовуватиметься, не порветься, і його матеріал не спровокує молочницю. До того ж за бажання можна підібрати з додатковими властивостями, наприклад спеціальною рельєфністю, щоб додати нових відчуттів у стосунках та покращити якість сексу. Але не накуповуй багато. Матеріал, з якого зроблені презервативи, може псуватись від зберігання, і вони стануть не такими надійними. Та й презервативи у жіночій секс-косметичці – це скоріше на випадок, коли збудження виявилось сильнішим, ніж розраховували. А з порадами цієї статті так і буде!

Цікаво на тему: Контрацепція для неї: жіночі презервативи та латексні серветки

Лубриканти

2-Лубриканти

Лубрикант – друге, що має опинитись у твоїй інтимній косметичці після презервативів.  Проста деталь, яка значно покращить комфорт під час сексу, знизить імовірність мікротравм та натирання, покращить відчуття. Головна задача інтимної гель-змазки – полегшити ковзання, коли не вистачає природної змазки. Ти можеш не купувати всі інші цікаві засоби для покращення якості сексу з цієї статті, але лубрикант – це must have!

Запам’ятай: слина не може бути заміною змасці! Вона не має достатьої в’язкості і не забезпечує необхідного ковзання. А лубрикант допомагає знизити хвилювання, що під час проникнення буде боляче.

Шукай EVA Blog в Instagram

Гель-змазки – дуже важлива річ під час першого сексу, адже стереотип про болючу втрату цноти досі існує в тому числі через те, що партнерка недостатнього готова, замало природної змазки. Лубрикат позбавляє больових відчуттів, робить секс приємнішим.

Для базової інтимної косметички краще вибирати лубриканти на водній основі, адже вони поєднуються і з презервативами при класичному вагінальному сексі, і з соло іграми пальцями, і з інтимними іграшками. Починати краще з гель-змазок без запаху та смаку, і вже поступово тестувати варіанти з ароматами, бо це індивідуальна історія.

3-Лубриканти

Силіконові лубриканти мають більш щільну, часом трохи маслянисту текстуру, та краще ковзання (ніжніше та довше). Але вони менш універсальні, бо їх не можна поєднувати з силіконовими іграшками,

Пам’ятай, що у лубрикантів є термін придатності після відкриття. Якщо він закінчився, гель-змазкою не варто користуватися, навіть якщо ще залишилось багато. Виробники пропонують засоби у різних об’ємах, тож якщо не тестувала взагалі – візьми найменший, щоб бренд та різновид підібрати під себе.

Цікаво на тему: Що заважає жінкам отримувати оргазм під час сексу?

Масажна олія

4 Масажна олія

Масаж – простий спосіб включити у тактильну взаємодію все тіло. Він може бути як частиною прелюдії, так і способом “перевести дихання” між активними фазами. Масаж допомагає розслабити партнера чи партнерку, на доторк перевірити чутливість різних зон та, як результат, покращити якість сексу у стосунках.

Важливий нюанс виконання – забезпечити плавне ковзання рук та інших частин тіла по шкірі. Для цього варто запастися спеціальною масажною олією. Вона допоможе зробити рухи більш ніжними та плавними. Почни торкатись руками, і поступово підключай тактильність всього тіла. Але при бажанні перейти до масажу інтимних зон враховуй, що не всі олії придатні для цього за складом.

Звичайний гель-змазку теж частково можна використовувати під час тактильних практик, але він може швидше висихати та давати менше ковзання. В деяких брендів є засоби 2в1, що поєднують властивості лубриканту та засобу для масажу.

Цікаво на тему: Райське задоволення: техніки еротичного масажу для чоловіків

Масажні свічки

5 Масажні свічки

Цей пункт можна було б об’єднати з попереднім, адже у складі свічок для масажу зазвичай є соєвий віск та спеціальні масла, які при нагріванні плавляться. Але винесу окремо, адже у бажанні покращити якість сексу вони не лише створюють атмосферу, а й залучають сенсорне багатство відчуттів. Нюх, зір, тактильність – все вмикається від поєднання аромату, світла та тепла.

Як їх використовувати:

  • запали свічку та дай їй погоріти хвилин 10, щоб верхній шар розтанув;
  • затуши гніт;
  • крапай розтопленим маслом на тіло.

6 Масажні свічки

Зверни увагу, що варто брати саме спеціальні масажні свічки, масло й віск яких мають низьку температуру плавлення та не обпечуть. Одразу грайливо крапай на тіло, не давай охолонути, бо відчуття будуть менш яскраві.

Масло з масажних свічок не варто наносити на геніталії. Воно не корисне для латексу. Ним не роблять інтимний масаж, лише по тілу, вмикають таким чином всі свої нервові закінчення.

Цікаво на тему: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Їстівні лубриканти для орального сексу

7 Їстівні лубриканти

Ще один спосіб підключити нові відчуття та покращити якість сексу. По-перше, їстівні оральні лубриканти, як і їх стандартні брати, покращують ковзання, яке не може забезпечити слина. По-друге, звичайні гель-змазки не завжди підходять для оральних практик, бо в’яжуть язик та й просто не смачні. А от їстівні додадуть цікаву родзинку та додатковий збуджуючий ефект. Ще вони можуть допомогти подолати сором’язливість, якщо маєш заморочки щодо природних запахів інтимних частин тіла.

Їстівні лубриканти для орального сексу у своєму складі можуть містити компоненти, що зменшують блювотний рефлекс та сприяють виділенню слини. Але будь уважна: не всі з них поєднуються з подальшим вагінальним сексом. Тож уважно дивись склад та звертай увагу на примітки виробника.

Цікаво на тему: 10 ознак, що чоловік тебе хоче

Рідкі вібратори

8 Рідкі вібратори

Спеціальні збуджуючі засоби, що мають назву рідкі вібратори, теж займуть почесне місце у твоїй інтимній косметичці. Підійдуть як для соло ігор, так і для взаємодії у парі.

Рідкий вібратор зазвичай має консистенцію гелю або крапель. Нанеси їх на геніталії, трохи помасуй, аби стимулювати кровообіг та підготуйся до ефекту. В залежності від складу засобу відчуватимеш перепад холоду/тепла, який сприятиме збудженню. Нанось потроху, бо ефект наростає, і можна перестаратися.

Інтимні товари

Рідкі вібратори допомагають покращити якість сексу, якщо знизилась чутливість (наприклад, на фоні стресу) або хочеться нових відчуттів. В залежності від складу мають різну інтенсивність дії, тож важливо пробувати поступово, щоб підібрати під свою чутливість. Можна поєднувати з секс іграшками.

Важливо врахувати, що ці збуджуючі засоби не замінюють лубрикант, хоч і сприяють посиленню виділення природної змазки.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Секс-іграшки

9 Секс іграшки

Вибір на сьогодні досить різноманітний, можна підібрати девайси як для жінок, так і для чоловіків. Найпопулярнішими типами стимуляції в секс-іграшках є вакуум та вібрація. Їх можна використовувати як самостійно, так і як додатково активувати ерогенні зони під час класичного сексу. Деякі виробники пропонують також спеціальні додатки для керування інтимною іграшкою, в яких можна налаштувати та зберегти режими взаємодії.

При виборі важливо враховувати власну чутливість. Девайс, від якого в захваті подружка та дівчата у відгуках, цілком може тобі не сподобатись. Тож не накуповуй одразу багато, досліджуй поступово, які секс-іграшки підходять саме тобі.

Цікаво на тему: 5 найкращих інтимних іграшок для пар

Засоби для дезінфекції секс-іграшок

10-Засоби-для-дезінфекції-секс-іграшок

Цей пункт інтимної косметички спрямований на те, щоб вберегти твої гроші та нерви. Адже простіше регулярно дбати про чистоту секс-іграшок, ніж купувати нові через зіпсований матеріал чи ще гірше – лікуватися від проблем з мікрофлорою. Є звісно й домашні методи, але спеціальними засобами скористатися швидше й ефективніше. Тож не забувай дбати про іграшки до та після використання, аби вони якомога довше дарували тобі задоволення.

Цікаво на тему: Що таке жіноче лібідо та як його підвищити

Пов’язка на очі

11 Маска

Наостанок не зовсім еротично-косметичний засіб. Але такий аксесуар як пов’язка на очі може легко підвищити якість сексу, додати нових відтінків чуттєвих вражень шляхом виключення з гри зору. Одразу вмикається збуджуюче відчуття очікування “а що далі”: просто ніжний масаж, грайливий поцілунок олії масажної свічки чи стимуляція секс-іграшкою?

Це максимально бюджетний спосіб додати перчинку у стосунки, адже для багатьох зав’язування очей є збуджуючими фактором для фантазії. Не обов’язково купувати спеціальну брендовану пов’язку. Тонка хустина або широка стрічка чудово впораються з задачею.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Наведені засоби для інтимної косметички корисні не лише якщо маєш партнера. Більшість з них можна цікаво використовувати для соло ігор, в яких пізнаватимеш своє тіло, відкриватимеш свої особисті ерогенні зони. Жінкам так довго нав’язували сором за свої відчуття, там довго заганяли у підпілля сексуальність, що треба повертати собі право на власне тіло. Не соромно бути гарячою та чуттєвою, соромно лізти у чужі труси, коли туди не кликали!

Читайте також:

26 Січня / 2024 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті