Райське задоволення: техніки еротичного масажу для чоловіків

Збудити чоловіка можна по-різному, проте еротичний масаж є найефективнішим способом. Особливо це відмінно працює, коли він втомлений: інтимний масаж водночас розслабляє і збуджує, дозволяючи швидше налаштуватись на секс. Існують різноманітні техніки, які легко повторити вдома. Але перед тим краще створити романтичну атмосферу і підготувати деякі допоміжні речі. Про все це детально розповімо далі.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Як підготуватись до еротичного масажу

Техніки еротичного масажу для чоловіків

Кожна любляча жінка повинна опанувати техніки еротичного масажу. Справа в тому, що ці нехитрі, ніжні рухи дійсно райське задоволення для чоловіка. Після такого масажу (а може навіть в процесі😉) він буде готовий до будь-яких сексуальних звершень! А задати правильний настрій коханому допоможуть наступні кроки:

  1. Налаштуйте освітлення так, шоб воно було приглушеним і не подразнювало очі. Використовуйте ароматичні свічки, які створюють розсіяне світло і приємний, нав’язливий аромат.
  2. Приберіть з ліжка зайві ковдри, подушки, застеліть його чистеньким, приємним до тіла простирадлом, а під голову краще підкласти рушничок.
  3. Придбайте спеціальну олію. Вона не викликає запалень і алергічних реакцій при нанесенні на інтимні місця, тому ідеально підходить для такого масажу. Пам’ятайте, що ці засоби не використовують з презервативами.
  4. Оберіть розслаблюючу музику, наприклад, ту, під яку ви медитуєте.
  5. Одягніть красиву, але зручну білизну, яка не заважатиме вільно рухатися.
  6. Відчуття від еротичного масажу будуть приємніше без довгих нігтів, тому на цей час залиште просто гігієнічний манікюр.
  7. Доповніть романтичну атмосферу грайливими аксесуарами — пір’ям, шовковою хустинкою на очі, кубиками льоду.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що ти — сапіосексуал?

5 технік еротичного масажу для чоловіків

Як підготуватись до еротичного масажу

Розминання від кінчиків пальців до пяток

Теплими руками починайте рухатися від долонь, переходячи до рук, плечей і грудей. Погладжуйте шкіру пальцями і торкайтеся чоловіка своїм тілом, підтримуючи контакт і підвищуючи збудження. Пам’ятайте, що ви не в масажному салоні, тому не перебільшуйте із натисканнями. Рухи повинні бути плавними, але не зовсім лоскотливими. Особливу увагу приділіть стопам, адже вони є дуже чутливими. Зона від пальців до п’ят добре розігрівається щіткою для сухого масажу. Знайдіть точку під п’ястковою кісткою, яка чудово стимулює ерекцію, і помасуйте її.

Слідкуйте за реакцією партнера і чергуйте інтенсивність рухів від ніжних до більш наполегливих

З увагою до спини

Розминаючи і погладжуючи шкіру, спускайтеся від шиї і до попереку. Внизу робіть колоподібні рухи зі сторони в сторону. Такі дії стимулюють кровообіг в органах тазу і тим самим підвищують потенцію. Але не зосереджуйтесь на спині та рухайтесь далі.

EVA в инстаграм

Поплескати по сідничках

Сідницям підходить більш інтенсивний масаж із додаванням легкого ляскання і пощипувань, які підсилюють статеве збудження. Пробіжіться руками по стегнах вниз і вгору до самих сідниць, трішки торкаючись промежини, але не захоплюючись!

5 технік еротичного масажу для чоловіків

Торкання до грудей і не тільки

Розітріть долонями груди і живіт. Також чоловікам подобаються поцілунки, торкання язиком пупка і сосків. При цьому не приділяйте увагу статевому органу (всьому свій час!)

Інтимні товари

Стати лагідною кішкою

Використовуючи олійку, зробіть коханому масаж власним тілом. Плавно рухайтесь вздовж його тіла, потрираючись і прогибаючись у попереку, наче киця.

В процесі не викладайтесь на всі сто, інакше самі ризикуєте втомитись. Робіть масаж із задоволенням і відчувайте той нестримний потяг один до одного, який неодмінно закінчиться пристрасним сексом. Експерементуйте, пробуйте власні техніки, адже це урізноманітнює інтимне життя❤️️

Читайте також:

14 Червня / 2022 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *