Що таке рідкий вібратор і як він працює

Ти звикла до свого вібратора, який вірно чекає на тебе в тумбочці біля ліжка і це зрозуміло. Але якщо ти в пошуках нових відчуттів, то рідкий вібратор стане для тебе зовсім іншим експірієнсом. Що це таке і як ним користуватися, розповімо далі в тексті.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави 🍌

статья доступна на русском языке

Що таке рідкий вібратор

Що таке рідкий вібратор

Що як взяти звичний інтимний девайс і подати його в рідкому форматі? Звучить дещо незвично, проте, він існує і вже досить давно. Це не якісь нанотехнології, а гель, краплі або крем у флакончику, що мають стимулювальний ефект. За консистенцією рідкий вібратор схожий на лубрикант, але має абсолютно інші властивості. Зазвичай він продається в крихітних тюбиках по 10 або 25 г. Оскільки засіб витрачається дуже економно, цього обсягу тобі вистачить надовго.

Цікаво на тему: 5 найкращих інтимних іграшок для пар

Як працює рідкий вібратор

Як працює рідкий вібратор

Рідкий вібратор діє досить просто: активні речовини в складі засобу змушують приливати кров до тих місць, на які його нанесли. Часто до нього входять ефірні олії, екстракти рослин, ментол і амінокислоти. Засіб можна наносити на статеві губи, клітор, соски, пеніс або анус. Щоб відчути його вплив, знадобиться від 5 до 10 хвилин. Ти відчуєш пульсацію, легке поколювання і прохолоду в місцях нанесення. Якщо шкіра там стала гіперчутливою, значить, засіб працює як треба. Дія може тривати від 10 до 60 хвилин залежно від інтенсивності обраного тобою варіанту.

Шукай EVA Blog в Instagram

Плюси та мінуси рідкого вібратора

Плюси та мінуси рідкого вібратора

З цією секс-іграшкою твої відчуття стануть яскравішими порівняно з класичним вібратором. Вона допоможе тобі швидше досягти оргазму, якщо зазвичай для тебе це непросто. Після нанесення досить легкої стимуляції або просто звести стегна разом, щоб отримати насолоду. Додай до рідкого вібратора улюблені іграшки й ти просто полетиш у космос. Можеш брати з собою тюбик куди завгодно: він зробить самотній вечір у відпустці приємним і розслабленим.

Інтимні товари

Цікаво на тему: 10 незвичайних видів сексу, які ти не пробувала

Але не забувай, що активні компоненти в складі засобу можуть викликати алергію. Тому перед використанням краще протестуй його, нанісши на згин ліктя. В іншому ж будь-які явні недоліки відсутні.

Вибирай рідкий вібратор правильно

Вибирай рідкий вібратор правильно

Перед покупкою тобі потрібно дещо знати:

  • спочатку завжди бери тестери, які пропонують в аптеках або сексшопах;
  • читай склад засобу і переконайся, що в ньому немає компонентів, які ти не переносиш;
  • першого разу візьми менш концентрований варіант з мінімальною стимуляцією, а коли зрозумієш, що його недостатньо, тоді придбаєш високоінтенсивний;
  • звертай увагу на аромат: рідкі вібратори мають різноманітні приємні запахи, але головне, щоб він тобі подобався;
  • віддавай перевагу перевіреним тобою брендам (якщо досвіду немає, то розпитай подруг).

Як користуватися рідким вібратором

Як користуватися рідким вібратором

Нарешті, дісталися до найголовнішого. Ось короткий лікнеп щодо застосування:

  1. Не наноси багато, тобі достатньо 1-3 маленьких крапельок. Розітри їх по потрібному місцю, але не втирай. Через кілька хвилин ти відчуєш ефект.
  2. Стеж, щоб засіб не потрапив в очі або рот (для орального сексу необхідний спеціальний блиск з ефектом вібрацій), а якщо все ж таки потрапив, промий великою кількістю води.
  3. Якщо в тебе є подразнення або запалення, відклади використання до одужання, інакше ризикуєш рознести інфекцію.
  4. У разі вагітності або сечостатевих захворювань спочатку проконсультуйся з гінекологом.

До речі, рідкі вібратори більше підходять дівчатам. Для чоловіків існує інша подібна косметика, тому все, що ми обговорювали вище — це тільки для тебе. Пробуй і насолоджуйся.🍓

Читай також:

18 Серпня / 2023 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *