Астрологічний прогноз на липень 2022 року

Літо, постривай, куди ж ти так поспішаєш🥺? Не встигли й оком моргнути, як зі швидкістю світла повз нас пролетів червень. Напишіть у коментарях, хто встиг хоч трохи відчути перший місяць літа та насолодитися теплими променями сонечка☀?

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Ну а поки ви перемотуєте стрічку спогадів, липень вже на повну панує за вікном. І для того, щоб цей місяць для наших читачів пройшов спокійно і не приніс додаткових турбот, EVA Blog підготував астропрогноз на липень.

Як прожити липень з користю

Прогноз від астролога Василіси Яновськи

Нагадаємо, Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Василиса Яновскі 

Дорогі друзі! Нехай цей прогноз допоможе вам скоригувати дії у складні дати, якими липень ряснітиме. Не у всіх є можливість вирушити у відпустку або просто виїхати в безпечне, спокійне та відокремлене місце, адже це було б найактуальнішою поведінкою у липні.

Важливі дати липня

Небезпечні дати, в які краще не планувати важливих справ, бо згущення планетарних трендів створює напругу і збиває з пантелику, перевіряючи на міцність і ламаючи радар прийняття рішень.

1 липня заправляє балом Марс у всій своїй агресивній активності — руйнації, розрив стосунків та домовленостей. Цей аспект можна нівелювати лише здоровою та продуктивною ініціативою, взявши на себе відповідальність по-великому.

2 липня. Не встигнувши відійти від першого дня місяця, на зміну приходить наступне випробування — Місяць провокує конфлікти з рідними та близькими, несподівані та різкі спалахи гніву можуть зіпсувати будь-які найдобріші стосунки. Тримати удар допоможе усамітнення, рот на замку та благодійність.

Конфлікти з рідними та близькими у липні

9 липня працює аспект Меркурія — хибна інформація, плутанина в документах, нерозуміння в комунікації, психологічні стреси та бажання ухвалити неадекватне рішення. Залишитися у фокусі уваги на позитиві та утримати контроль над своєю промовою зможуть лише ті, хто впевнено йде до своєї мети. Увага! Не сперечайтеся сьогодні, тому що можете втратити роботу і будьте обережнішими за кермом — небезпека ДТП.

Цікаво по темі: Стрес: як не стати заручником своїх емоцій

13 липня «дива» Венери — від легкого потрапляння на гачку шахраїв та аферистів, які з’являться і на світовій арені, до подарунків небес: несподіване знайомство чи виграш у тих, хто не боїться ризикувати.

«Дива» Венери у липні

З 17 по 20 липня краще нікуди не їхати та відкласти заняття спортом, екстримом на потім – працює складний та деструктивний аспект із Плутоном, мета якого – трансформація через біль та великі втрати: аварії, травми, опіки та загоряння. У цей проміжок часу бунтує навіть природа. У такі дні ймовірні фінансові кризи, поневіряння та втрати, банкрутство світових лідерів та падіння влади. Ті, хто обирає зміни усвідомлено, досягнуть успіху в бізнесі або знайдуть чудове зцілення.

Цікаво по темі: Як зберігати спокій, коли навколо розгортається паніка

З 24 по 28 липня наше завдання просто вижити, оскільки на небесах вишиковуються в найскладніших конфігураціях Меркурій, Венера, Марс, Уран і Ліліт — Фам Фаталь, яка нікого не щадить.

У ці дні можливі вагомі руйнування, зміна влади у великій політиці і навіть природні катаклізми, а також авіакатастрофи та катастрофи планів.

Важливі дати у липні

Як не потрапити в “дати-капкани” у липні

Пам’ятаємо, що єдиний кого не чіпає Ліліт, залишаючи все набуте раніше на своїх місцях — високорозвинена духовна людина, яка не має жодної прив’язки до матеріальних цінностей. Тому, друзі, компенсація — весь місяць ділимося зі світом вдвічі більше, ніж дозволяють ваші можливості: годуємо птахів, тварин, допомагаємо людям похилого віку, дітям, просто будь-яким людям, які крають ваше серце, переводимо гроші ЗСУ і беремо активну участь у захисті пам’яток архітектури. Годуємо, лікуємо, дбаємо та допомагаємо вийти з кризи тим, кому важче, ніж вам.

Кохання та емпатія, як і раніше, залишаються живою водою і чарівним еліксиром!

 

Читайте також:

1 Липня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *