Незвичайні ідеї для зустрічі Нового року

Зовсім скоро настане Новий рік, і дбайливі батьки вже починають планувати новорічну вечірку. Якщо вам наскучили традиційні свята з салатами, телевізором і мандаринами, пропонуємо кілька незвичайних ідей, як зустріти Новий рік цікаво, весело та по-новому, щоб ця казкова ніч назавжди запам’яталася вам і вашим дітям.

На екзотичному пляжі

Що може бути більш незвичайно, аніж новорічна ніч на пляжі? Адже всі знають, що як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш, а хто не хоче провести рік у відпустці далеко від усіх проблем і холодної зими! Певно, тому багато хто на свята їде в теплі краї.

Пляжний Новий рік — чудова нагода наповнити звичне свято новим сенсом, незвичайними емоціями та враженнями. Одним з найпопулярніших місць для такого Нового року лишається Єгипет. Недорогі готелі All inclusive з тематичними новорічними вечірками та аніматорами для дітей, тепле не палке сонечко, пляжний релакс посеред зими — ось те, що притягує сюди мандрівників. Такий новорічний відпочинок обов’язково запам’ятається всій родині!

В повітрі над землею

Напередодні новорічних свят кількість пасажирів авіакомпаній стрімко зростає, тому квитки на літак зазвичай дорожчають. А от власне на свято летіти захоче мало хто, тож скористайтеся нагодою незвичайно зустріти Новий рік в літаку. Такий Новий рік обов’язково запам’ятається вам і вашим дітям, а про компанію можна не переживати: з вами неодмінно летітимуть цікаві люди, тож можна познайомитися і відзначати разом.

Зазвичай святкові рейси більше нічим не відрізняються від звичайних, але члени екіпажу часто самі проявляють ініціативу й одягаються в новорічні костюми, вітають пасажирів та навіть дарують невеликі сувеніри. Замість президента після бою курантів по гучному зв’язку ви слухатимете привітання від командира повітряного судна, а потім весело вітатиметеся з усіма іншими пасажирами та екіпажем. Чим не романтика!

Тематична вечірка

Якщо ж ви вирішили зустріти Новий рік вдома, але бажаєте зробити свято не таким, як завжди, ось кілька цікавих ідей.

«Оскар»

З чим асоціюється у вас найвідоміша світова кінопремія? З червоною доріжкою, голлівудськими красунями в розкішних сукнях, красенями-акторами в вишуканих смокінгах або чимось іще? Якщо ви плануєте зустрічати свято у веселій компанії, тоді вечірка в стилі «Оскар» — те, що треба. Продовжуючи кінематографічну тематику, можна зупинитися на улюблених сюжетах: «Великий Гетсбі», «Пірати Карибського моря», «Снігова Королева» — який фільм ви любите найбільше? Разом з дітьми оберіть святковий одяг, оформіть фотозону з імпровізованою червоною доріжкою і веселіться досхочу!

Кольорова вечірка

Проста у виконання та цікава для дітей будь-якого віку. Прикрасьте кімнату бантами обраного вами кольору (білий, зелений, блакитний), разом з дітьми зробіть запрошення для гостей на кольоровому папері, підберіть одяг, застеліть скатертину, запакуйте подарунки для гостей у відповідному кольорі. Влаштуйте веселі конкурси й розважайтесь усю ніч!

Національна вечірка

Темою вашої вечірки може стати національна українська або ж будь-яка інша країна, наприклад, Китай. Підготуйте відповідне меню, одяг, музику, стиль відзначання. Прикрасьте будинок в китайськими ліхтариками, за китайською традицією підберіть гостям парні подарунки: дві чашки, парні свічки тощо. Заздалегідь продумайте активність дітей під час свята, наприклад, складання орігамі, гра «Вірю-не вірю» з питаннями про Китай, чайну церемонію тощо.

Новий рік у лісі

Якщо погода дозволятиме, з дітьми старшого віку на зустріч Нового року можна відправитися в ліс. Засніжені дерева, справжня жива ялинка, вогнище, чисте повітря — що може бути романтичніше! При правильній підготовці такий Новий рік стане однією з найяскравіших подій.

Заздалегідь вирішіть питання з транспортом: хто буде за кермом або ж домовтесь зі службою таксі. Візьміть з собою теплі пледи й необхідний інвентар: сірники, лопату для розчистки снігу, дрова, мангал і т.д. А щоб святкування Нового року в лісі не було схоже на звичайну прогулянку, прихопіть з собою гірлянди на батарейках, свічки у свічниках, новорічну мішуру, шапки Санта Клауса і т.д.

Також ретельно сплануйте меню: шашлик, уха з димком, бутерброди, чай, традиційні мандарини. А за кілька хвилин до бою курантів, про який вас сповістить прихвачене з дому радіо, усім учасникам святкування можна запалити бенгальські вогні й обов’язково загадати бажання!

А які незвичайні зустрічі Нового року траплялися з вами? Поділіться з нами в коментарях ↓

25 Грудня / 2017 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті