Астропрогноз на вересень 2022: що радять зірки

Ось і розпочалася активна підготовка до осені. Літа, як і не було… 😔 Але не вішаємо носа, адже попереду оксамитовий сезон і золоте листя в парку 🍂, яке створює такі гарні пейзажі.

Що ж нам підготувала осінь? Відкрити завісу таємниці та зазирнути одним оком у таке недалеке майбутнє допоможуть зірки. 

Час читання: 3 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

Астрологічний прогноз

Прогноз від астролога Василіси Яновськи

Якщо ви ще не встигли познайомитися з нашим експертом, тоді саме час це зробити!

Василиса Яновскі  (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) – астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_1024х500 (1)

Нас чекає петля часу і багато хто з вас уже відчув на собі її дію ще протягом непростого і такого трансформаційного серпня. Кардинально змінюється ситуація у сферах спілкування, освіти, комунікації, транспорту та будь-яких переїздів, переміщень.

Двічі за вересень місяць Меркурій – планета рухливості, знайомств, торгівлі та документації, розуму – проходитиме від 24 градуса Діви до 8 градуса Терезів, а це свідчить про бажання розставити всі крапки над «I» у вищеперелічених сферах і стабілізуватися з холодною головою.

Цікаво по темі: ТОП-10 книг, які має прочитати кожен

Що нам приготував вересень

Увага! 1 вересня Місяць у поєднання з південним вузлом – минуле наздоганяє нас, але дає можливість виправити помилки, накриваючи подіями та завданнями. На світовому рівні: час шикарних домовленостей на майбутнє та стирання розбіжностей минулого! А Опозиція на Уран та Південний Вузол дасть можливість поставити крапку в інформаційній війні та залишити недоліки у минулому.

Інформаційна війна

2-3 серпня – битва добра з інтелектом. Напружений день розум працює проти вас, але Місяць допомагає внутрішній потенції, тому прислухайтеся до серця. Місяць теїном на Юпітер допоможе завоювати весь світ, але добром і благочестям, шляхетністю і бажанням врятувати людство. Це особливо сприятливий час для отримання дозволу грантів, початку навчання, всім, що пов’язано із закордоном.

4 вересня – потужні помилки на всіх фронтах, заправляють балом шахраї, відкладіть всі важливі питання та бережіться води! Після 14:00 сприятливий час для побачень, ділових переговорів та домовленостей про пластичні операції.

Цікаво по темі: Побачення з собою: як давно ви насолоджувалися часом на самоті?

5 вересня – розум сперечається з інтуїцією: не слід ані сперечатися, ані вступати в словесниці баталії – проявляється неприємна правда та виходи назовні у ЗМІ та кампаніях. Хороший день для отримання подарунків та виконання бажань.

Час для подарунків

6 та 7 вересня – грандіозні, незвичайні, неординарні події, аспект чудес, а також порятунок в останню хвилину. Вкрай вдалі та найсприятливіші дні вересня. Ідеальний час для початку занять спортом – легко досягнете результату. Прориви на фронті, вигнання ворога!

1-8 вересня стане визначальним періодом для тих, у кого в карті яскраво виявлений Меркурій, а особливо це стосується людей, які бажають пов’язати своє життя з освітою, іноземними мовами, продажем, подорожами, переміщеннями та зміцненням свого інтелектуального статусу, а також роботою з текстами та документами, письменництвом ораторським мистецтвом, дипломатією, журналістикою, блогерством, політологією та консультуванням. Уважно спостерігаємо (це стосується всіх!) за тим, що приходить у наше життя і як складаються комунікації: події є відображенням сили та гармонійності вашого Меркурія.

прогноз на 1-8 вересня 2022

9-30 вересня не розпочинаємо важливих проєктів, почекайте з кардинальними рішеннями: вони можуть бути помилковими та вплинуть на все ваше життя! Імовірний ризик ДТП, загорянь, аварій у повітрі (подорожуємо наземним транспортом, але максимально акуратно!), спалахів, витоку газу. Краще зупинитися і закріпити результат, інакше у всіх сферах можна повернутися до помилок та складнощів минулого, ще більше їх посиливши.

Підіб’ємо підсумки

Вересень ознаменується прийняттям важливих рішень на світовому економічному рівні, створенням спілок на віки та змінами в освітньо-політичній сфері, появою та відходом найважливіших постатей. Все станеться на кармічних вузлах, адже це є закономірним результатом нашого вибору з вами. 100% можливість протягом місяця для кожного змінити кардинально своє життя, релігію, світогляд, професію та місце проживання, вивчити з легкістю іноземну мову та купити машину!

Кардинальна зміна життя

А що ж війна? Вона йде на спад.

З любов’ю, Ваша Василиса.

 

Читайте також:

31 Серпня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті