ТОП ідей для градієнтного манікюру

Дизайн у стилі омбре міцно закріпився в манікюрних трендах і, здається, не скоро втратить свої позиції. Усе завдяки його універсальності: бажаєте легкості — обирайте м’які пастельні тони, потрібна яскравість — поєднуйте контрастні відтінки з різних частин колірного кола. Сьогодні на EVA Blog обговоримо модні варіанти дизайнів і способи створення манікюру з градієнтом.

Варіанти переходу між кольорами в градієнтному манікюрі

Це може бути класичний 2-кольоровий манікюр або такий, що складається з 3–4 відтінків, якщо довжина нігтів дозволяє. Надати витонченості коротким пальчикам і нігтикам можна за допомогою вертикальної лінії переходу. Утім, горизонтальна в кольорах класичного френчу теж цілком підійде.

Ще одна цікава й проста в реалізації ідея — різнокольорові нігті. У такому випадку беремо різні тони одного кольору та створюємо градієнт від мізинця (з найсвітлішим відтінком) до великого пальця (з найтемнішим).

 

Цікаво на тему: 10 небанальних варіантів френча

Основні способи створення градієнтного манікюру

Знаючи про способи розмиття меж між кольорами, такий дизайн цілком можна реалізувати й самим.

  • Спосіб 1. Нанести на губку відразу два відтінки так, щоб вони перетиналися і другий колір частково перекривав перший. Градієнт готовий — лишається тільки перенести його на ніготь.
  • Спосіб 2. Нанести кольори відразу на ніготь і розмити перехід між ними плоским пензликом.
  • Спосіб 3. Покрити весь ніготь основним відтінком. Потім взяти два додаткових, нанести їх на фольгу, розмити перехід пензлем або зубочисткою. Перенести градієнт з фольги на ніготь за допомогою губки.

Цікаво на тему: Новорічний манікюр: найактуальніші тренди

Трендовий градієнтний манікюр

Бажаєте створити градієнт у дусі останніх трендів? Надавайте перевагу модним кольорам 2020/21: класичному синьому, мальвово-червоному, пісочному, пильно-рожевому… Обирайте близькі тони або грайте контрастами, адже в моді — індивідуальність і самовираження.

Цікаво на тему: Кольори осені — зими 2020/2021 за версією Пантон

Крім фарб і лаків, для ефекту омбре можна використовувати блискітки або оксамитову пудру-флок. Ну, і звісно, не дуже контрастний манікюр з градієнтом — це чудовий фон для нейл-арту. Будемо чесні: об’ємний декор з намистинами та стразами сьогодні вже не в тренді. Альтернатива — нейл-арт з абстракцією або геометрією, який за бажання можна прикрасити великими блискітками чи глітером.

 

Фотоінструкція та поради по градієнтному манікюру

Для ефекту омбре підходить як звичайний, так і гель-лак. Останній не сохне на повітрі й тому з ним простіше створити рівномірне покриття з акуратними переходами.

Цікаво на тему: GlamBee ProGel: який колір палітри гель-лаків вибереш ти?

Ще кілька порад, що не будуть зайвими:

  • Якщо використовуєте для градієнта губку, попередньо нанесіть на кутикулу трохи крему. Так надлишки лаку легко видаляться ватною паличкою з рідиною для зняття, і шкіра лишиться чистою.
  • Щоб манікюр протримався довше, наносьте покриття в три шари: прозора база, основні кольори, топ. У самому кінці ще раз пройдіться топовим покриттям по передній частині вільного краю нігтя, щоб «запечатати» його.
  • Якщо вирішите піти далі й освоїти професійний манікюр у стилі омбре, купіть собі аерограф — пристрій для розпилення фарби. Він допоможе зробити переходи кольорів особливо м’якими.

Слідувати модним тенденціям чи створювати власні тренди? Вибір за вами! А придбати все для стильного манікюру й доглянутих ручок можна в EVA або на сайті EVA.UA.

22 Січня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталья

    Вообще амбре это ооочень красиво. К сожалению я сама не умею делать, но это супер техника. И просто и красиво