Зимовий нейл-арт у теплих тонах: кава з молоком, шоколад і зефір

Манікюр може розповісти, яка ти сьогодні, підкреслити стиль, позначити любов до блискіток і кави вранці. А взимку, коли бракує тепла й сонця, насичені та «смачні» відтінки лаку для нігтів — хороший засіб, щоб зігрітися. Щоб тобі не довелося нескінченно шукати варіанти теплого зимового манікюру, найстильніші дизайни ми зібрали тут, у EVA Blog.

Зимовий кавовий манікюр

Безпрограшний манікюр для зими — усі відтінки кави від темно-коричневого еспресо до світло-кавового та майже нюдового лате. Спробуй поекспериментувати з холодним та елегантним відтінком тауп або обволікаючим кольором гарячого шоколаду. Варіантів безліч, але головне, що всі вони немовби створені для холодних зимових днів.


Зимовий коричневий манікюр із золотом

Інкрустація золотом відмінно підходить для вечірніх заходів і для новорічного манікюру й при цьому дрібні блискучі часточки чудово переливаються в променях зимового сонця. У якості альтернативи також зверни увагу на фольгу й блискітки у металевому сріблястому й пудрово-рожевому кольорах.

Коричневий матовий манікюр

Шанувальницям матового манікюру неодмінно припадуть до душі відтінки коричневого із сатиновим фінішем. Добре сприймаються на нігтях будь-якої довжини й підходять як фон для декору, принтів і малюнків. У будь-якому виконанні виглядають дуже ніжно, природно та шляхетно.

Будь-який твій лак можна зробити матовим за допомогою закріплювача або топу. А якщо захочеш створити апетитний «цукровий» манікюр, тоді тобі знадобиться акрилова пудра для нігтів.

Зимовий коричневий манікюр із блискітками

Є в цьому дизайні щось домашнє та обволікаюче — неначе чашка чогось гарячого з пікантними спеціями зимовим вечором. Можна зробити манікюр з додаванням блискіток або повністю покрити нігті коричневим лаком з глітером.

Кавовий френч

Коли з усього різноманіття дизайнів не знаєш, що обрати, зупинися на французькому. Вибравши класичний дизайн, завжди залишишся у виграші, а щоб твій зимовий манікюр вийшов ненудним, поекспериментуй з відтінками та формами: скошеним, подвійним, зворотним або V-подібним френчем.

Чашка кави на нігтях

«Є речі, які варті того, щоб їм зберігали вірність. Наприклад, кава». Якщо ти любиш цей напій, тобі буде цікаво подивитися на такі круті ідеї нейл-арту з чашкою кави. У якості фону обирай бежеві, пастельні та будь-які шоколадно-кавові тони, що ідеально поєднуються із зимовим настроєм, а значить, модні фото з улюбленої кав’ярні у твоєму інстаграмі забезпечені!

Манікюр з кавовими зернами

Крім кавового відтінку та малюнків з чашкою кави, надати зимовому манікюру теплоти можна й за допомогою зображень стаканчика з кавою навинос, написів coffee та кавових зерен. А якщо бажаєш заглибитися в тему й піти ще далі, додай якісь ласощі, зефірки, пончики, круасани або шоколадки.

І, звісно, не варто забувати, що головна складова ефектного манікюру — це здорові та міцні нігті. Поради про те, як зміцнити нігті в домашніх умовах і наш топ зміцнювальних засобів знайдеш за посиланням у ЄВА Блог.

1 Лютого / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA