Як працює натуральна косметика від українського бренду Mayur?

Українські виробники радують і якісною косметикою для догляду за шкірою, і екологічними засобами для дому. А сьогодні пропонуємо поговорити про натуральну косметику🌱, зроблену в Україні. У фокусі уваги EVA Blog бренд Mayur. На його прикладі розглянемо, як створюється натуральна косметика без силіконів, парабенів та мінеральних олій. Які компоненти у складі допомагають досягти бажаних результатів? На які продукти варто звернути увагу в першу чергу? Розберемося прямо зараз!

Час читання: 4 хвилини та одне яблуко 🍏

статья доступна на русском языке

Сертифікація сировини для максимальної користі

Натуральна косметика Mayur

Якість не можлива без старанності та контролю. Тож перш, ні розглядати окремі цікавинки з асортименту бренду, подивимось на загальний підхід до вибору постачальників сировини. Для Mayur вони мають відповідати наступним стандартам: 

  • Ecocert; 
  • Cosmos Standard of Natural and Organic Cosmetics; 
  • ICEA Ethical and Environmental Certification Institute; 
  • Organic Standard Soil Association.

Косметика з натуральних інгредієнтів Mayur

Для бренду важливо, щоб його прихильниці могли радувати себе натуральними косметичними засобами, у складі яких відсутні мінеральні олії, парабени та силікони. Натомість інгредієнти природного походження та сировина з рослин займають почесне місце у формулі кожного продукту. Увага до складу фінальної версії засобу починається ще на етапі вирощування, яке відбувається без залучення агрохімії. Не менш важливо, що турботливе ставлення до природи проявляється й у відсутності тестування продукції на тваринах

EVA в инстаграм

Цікаво по темі: Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу

Хітові пропозиції від Mayur

Бренд Mayur вже більше десятка років дотримується стратегії дружнього ставлення до природи та допомагає українкам відкривати для себе натуральні косметичні засоби за приємними цінами. Тож не дивно, що певні засоби встигли стати справжніми хітами для покупців.

Кокосова олія для відновлення волосся

Кокосова олія Mayur

Раніше EVA Blog вже розповідав про користь кокосової олії для обличчя та шкіри, а також ділився рецептами масок для волосся з цим дієвим продуктом. І логічно, що завжди виникало питання, товар якого виробника для цих цілей вибрати. 

Кокосову олію холодного віджиму від Mayur можна використовувати для покращення стану волосся (надання блиску, зменшення посіченості кінчиків) як у складі масок, так і додавати до шампуню чи кондиціонеру. Окрім того, вона стане вірним помічником для дівчат з сухою та подразненою шкірою, оскільки має заживляючу та зволожуючу дію, а володарки зрілої шкіри оцінять дію вітамінів та кислот, якими багатий натуральний продукт. 

Засоби з кокосовою олією від Mayur

Цікаво по темі: Догляд за шкірою голови від А до Я

Натуральна хна для брів 

Натуральна хна для брів

Акуратні та доглянуті брови – і вже половина макіяжу готова. Хтось обирає довготривалу укладку шляхом ламінування, хтось просто частіше їх фарбує. Але у будь-якому випадку хна для брів може прийти на допомогу. Головне – підібрати правильний відтінок та не забути протестувати на невеличкій ділянці шкіри, чи не має індивідуальної реакції на цей продукт. 

Хна та засоби для брів від Mayur

Цікаво по темі: Намалюй їх: як правильно робити макіяж брів

Догляд за волоссям та шкірою 

Шампуні, гелі для душу та соляні скраби з ефірними оліями Mayur – постійні гості на полицях жіночих ванних кімнат. Радують приємними, ненав’язливими ароматами, а також допомагають позбутися проблем з лущенням шкіри та тьмяністю волосся. 

Натуральна косметика для волосся Mayur

Буде цікаво дізнатися, що не лише звичайні покупці, а й масажисти оцінили якість антицелюлітної олії, яка допомагає впевнено та дієво боротися за красу та підтягнутість тіла. До її складу входить мікс олій (зокрема, мигдальна, жожоба, кавова та екстракт перцю чилі), які комплексно стимулюють кровообіг та покращують стан шкіри. 

Антицелюлітна олія Mayur

А як ти ставишся до натуральної косметики? Які косметичні засоби вже є у твоєму арсеналі? Поділись досвідом у коментарях!

 

Читайте також:

18 Липня / 2022 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA