Місія здійсненна: Ідеальний макіяж для холодів

Зима — по-справжньому неймовірна пора року: натхненна, казкова, святкова, розкішна. Як же приємно огорнутися теплим вовняним светром, коли за вікном хурделиця й мороз! Так само, як ми готуємо зимовий гардероб, варто подумати про сезонний макіяж. Кому з нас не знайомі сльози від холодного вітру і снігу? А червоний ніс від морозу?

У новій статті наш експерт – стиліст-візажист Яна Тимошенко розповість про основні особливості й секрети макіяжу для холодів, щоб ваша зима була лише чарівною!

Бездоганний тон для зими

Величезним плюсом зимової пори року є те, що макіяж можна робити навіть з використанням стійких продуктів — так ви не тільки позбудетеся недоліків, але і зможете захистити обличчя від негативного впливу навколишнього середовища.

Зверніть увагу на тональний крем, який ви використовуєте щодня. Він повинен мати зволожуючий ефект і не містити спирту. Навіть якщо у вас жирна або комбінована шкіра, взимку відмовтеся від підсушуючих тональних кремів, щоб не порушити природний водний баланс. Ідеальний варіант для морозів — зволожуючий тональний крем LCF.

Мій особистий must have — термальна вода — чудово бореться з сухістю і знімає подразнення шкіри. Не менш чарівними засобами взимку стануть консилер і коректор з палетки Lamel: ці продукти завжди замаскують і червоний ніс, і темні кола під очима, не кажучи вже про нерівності шкіри.

Зимовий макіяж губ

Не меншої уваги взимку заслуговують губи, оскільки саме вони є найбільш чутливими до морозів. Ми розмовляємо, підтискаємо, облизуємо їх, цілуємося — усе це оголює незахищену шкіру губ для морозу та вітру.

Перше, що варто запам’ятати: помада для холодної пори року повинна мати в своєму складі вітаміни й зволожуючі компоненти. Вона має відображати не лише ваш настрій, але й відповідати погоді, тому в сильні морози обирайте жирний засіб, наприклад, помаду Color Me. Навіть блиск для губ варто відкласти до весни, адже він не дає таке жирне і надійне покриття, як живильна помада.

Також взимку добре виглядають яскраві помади теплих відтінків, які чудово контрастують з блідою шкірою обличчя. Зимові кольори помади — червоний, винний, махаон, мокко, карамель. А якщо ваші губи потріскалися, замість помади краще обмежтеся живильним бальзамом для губ.

Зимовий макіяж очей

Важливою проблемою макіяжу очей в холодну пору лишається туш для вій. Всі ми знаємо, що цей продукт нерідко може підвести у найвідповідальніший момент. Тому логічно використовувати взимку водостійку туш для вій Max Factor. А дівчатам з чутливими та алергічними очима краще за все обирати аптечну серію декоративної косметики.

Улюблений усіма зимовий макіяж очей — це, безперечно, матові smoky eyes. Також цікаво сніжною зимою виглядають пігменти і блискітки на повіках з палетки глітерів LCF. Звичайно, не втрачає своєї актуальності натуральний make up.

І наостанок. Під час сильних морозів ефективним порятунком для чутливої та вразливої шкіри обличчя стане косметика на основі натуральних олій. Постійно користуйтеся зволожуючими кремами та не зловживайте пілінговими засобами. Зимовий період не час експериментів — це час турботи про себе. А це завжди актуально і модно.

2 Січня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *