Makeup-battle: хто з блогерів отримає перемогу?

Сьогодні хочемо поділитися з вами новим проектом Makeup-battle, у якому дівчата-блогери борються за звання Королеви макіяжу. Усі мейки учасниці виконують за допомогою однакових наборів косметики GlamBee та Patricia Ledo. Спостерігаючи за змаганням, цікаво порівнювати різні варіанти одного макіяжу, а також побачити коментарі професійних візажистів. А ще, голосуючи за учасницю, яка сподобалась, ви маєте можливість отримати приємні подарунки. Але про все за порядком.

Що таке мейкап-батл?

У битві зійшлися 8 блогерів, які отримали однакові набори косметики GlamBee та Patricia Ledo. За допомогою цих засобів дівчатам необхідно виконати макіяж на задану тему й викласти відео на своїй сторінці в Instagram.

Результати оцінюють журі, до якого увійшли професійні візажисти, та глядачі. Переможниця отримає звання Королеви макіяжу та сертифікат на курс із професійного мейкапу. А глядачі, які активно голосували, — косметичку із засобами GlamBee та Patricia Ledo.

 

Як проходить змагання

З 18 жовтня по 20 грудня 2019 р. дівчата попарно змагаються в 7 батлах:

  • відбірковий тур — 4 битви;
  • пів фінал — 2 битви;
  • фінал, у якому обирається переможниця.

Голоси глядачів і журі рахуються 50/50, тому кожна з вас, узявши активну участь, може привести одну з дівчат до перемоги. Спостерігати за перебігом подій та голосувати можна на сайті mbattle.liza.ua.

Бажаєте повторити модний мейк, як в учасниць Makeup-battle? Придбати косметику GlamBee та Patricia Ledo, за допомогою якої створюються конкурсні макіяжі, легко в улюбленій мережі магазинів EVA.

Як проголосувати та взяти участь у розіграші?

  1. Зареєструйтеся на сайті проекту або увійдіть через соцмережі.
  2. Протягом 7 днів після публікації відео оцініть виконання завдання кожним із двох блогерів, які взяли участь у битві.
  3. Після завершення всіх голосувань серед активних глядачів проводиться розіграш подарунків.

Його результати будуть розміщені на сторінці «Переможці».

 

А ми бажаємо успіхів усім глядачам та учасницям!

22 Листопада / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *