Знайомство з брендом: бальзами для губ Carmex

Ніжна й тонка шкіра губ — легка мішень для сухості та обвітрювання, тому вона вимагає підвищеної уваги в будь-яку пору року. Для тих, хто досі перебуває в пошуках ідеального бальзаму, який допоможе зробити шкіру м’якою та захищеною, ми дібрали 4 незамінних продукти від Carmex — мабуть, найвідомішої марки в цій категорії.

Бренд з історією

Як це часто буває з великими брендами, Carmex своєю появою зобов’язаний лише одній людині та щасливому випадку. У 30-ті роки Альфред Волбінг, якого турбували сухість губ, тріщини й часом герпес, просто на своїй кухні змішав ментол, камфору та саліцилову кислоту. Ця суміш допомогла йому зробити губи м’якими та здоровими, а трохи пізніше стала першим лікувальним бальзамом Carmex, який Альфред продавав фармацевтам прямо з багажника своєї машини.

Зараз продукція Carmex має впізнавану жовту упаковку та вдосконалений склад, але вона так само ефективно доглядає. А ще — відрізняється приємною текстурою та тонкими ароматами. Ці продукти неодмінно варто додати до косметички тим, чиї губи схильні до тріщин, пересихання та застуд.

Як зібрати свою базову косметичку — про це в ЄВА Блог говорили з професійним візажистом.

Захист від ультрафіолету

Усі засоби від Carmex мають ступінь сонцезахисту SPF 15. А завдяки вологостійким компонентам (бджолиному та канделільському воскам) засіб тримається на губах дуже довго, допомагаючи захистити їх від передчасного старіння.

І звісно, доглядові властивості. Наприклад, бальзам Sugar Plum містить колоїдний овес, котрий ефективно утримує вологу в шкірі, дарує губам шовковистість, має заспокійливу дію. У його формулі знайдете також натуральні олії — вони допомагають зволожити, розгладити та загоїти мікропошкодження.

Інтенсивне зволоження

За насичення губ вологою відповідають масла какао, ши, кокоса, ланолін, бджолиний віск. Вони ж перешкоджають пересиханню шкіри й допомагають зберегти її пружність. При регулярному використанні шкіра стає м’якою та перестає тріскатися.

Серед інтенсивно зволожувальних бальзамів Carmex радимо спробувати гранатовий (Pomegranate). Крім глибокого насичення вологою, він захищає від сонця (SPF 15), покращує регенерацію клітин і має водостійкість до 80 хвилин.

Порада від EVA Blog. Додати губам ще більше м’якості допомагає скрабування. Можна купити готовий засіб у EVA або приготувати самим з меду та цукру. Рецепт знайдете тут: «Скраби та обгортання, які можна зробити вдома».

Загоєння тріщин

Бальзами Carmex містять ментол і камфору, які створюють приємний охолоджувальний ефект і легке пощипування. Завдяки цьому загрубіла, потріскана шкіра губ позбавляється від подразнення та набуває здорового, доглянутого вигляду.

Серед ефективних загоювальних бальзамів — м’ятний (Mint). На додаток до м’яти та камфори, він також містить саліцилову кислоту, яка допомагає розгладити потріскану шкіру, і фенол, що працює як антисептик. Вітаміни й натуральні олії ефективно живлять і регенерують.

  • Бальзам Mint на EVA.UA

Мастхев — класичний бальзам Carmex

Той самий засіб, який ефективно справляється з доглядальними та захисними функціями, усуває сухість, тріщини й дарує комфортні відчуття. У його складі — класичні інгредієнти Carmex: камфора та ментол знімають запалення і заспокоюють, фенол прискорює загоєння та робить губи гладкими. Як і всі продукти цієї марки, він приємно наноситься та зволожує завдяки маслу какао. Має сонцезахисний фактор SPF 15.

  • Stick Classic — максимально комфортне нанесення.
  • Tube Classic — рідка консистенція та легкий блиск.

І звісно, доглянута шкіра губ — це запорука стійкого та красивого макіяжу. Бальзами Carmex можна використовувати окремо або наносити під помаду. Бажаєте додати яскравості? Тоді тримайте наш рейтинг стійких помад для найщиріших поцілунків.

Бальзам-стик для губ Carmex Pomegranate Stick Set Lip Balm Гранат Spf 15

96.00
Купити

Бальзам для губ Carmex Lip Balm Tube Mint Мята Spf 15

100.00
Купити

Бальзам для губ Carmex Comfort Care Colloidal Oatmeal Lip Balm Sugar Plum Сахарная слива Spf 15

100.00
Купити

Бальзам для губ Carmex Lip Balm Tube Classic Spf 15

79.00
Купити

Бальзам-стик для губ Carmex Lip Balm Stick Classic Spf 15

81.00
Купити
31 Серпня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті