Двофазна парфумерія: чим відрізняється від звичайної? Розповідає бренд 6th Sense!

До двофазних засобів усі давно звикли й здавалося, що нас уже нічим не здивувати, доки парфумери не придумали дещо нове — двофазні аромати. У них олійна складова відокремлена від інших компонентів. Щоб активувати парфум, флакон потрібно потрясти протягом 2 секунд, і рідина перетвориться на непрозору емульсію. У чому відмінність таких парфумів та як вони розкривають свої ноти, у EVA Blog розповідає бренд 6th Sense.

Чим двофазна парфумерія відрізняється від звичайної?

Двофазна парфумерія — це щось нове в нашому звичному ранковому або вечірньому ритуалі. Вміст флакона розділений на дві частини: одна складається з ароматної олії, інша — це парфумерна композиція. Перед нанесенням двофазного аромату флакон потрібно струснути, щоб часточки змішалися між собою, утворюючи єдине ціле. А за кілька хвилин, коли молекули повернуться на свої місця, ти знову можеш побачити окремі компоненти.

Одним із новаторів у ніші двофазної парфумерії став датський бренд Zarkoperfume, а цією осінню колекцією двофазних ароматів порадував бренд 6th Sense.

У чому особливості такого парфуму:

  • не сушить шкіру й волосся завдяки зменшеному відсотку спирту: у традиційній парфумерії він становить 75–82%, у двофазних ароматах — 32%;
  • завдяки олійній складовій аромат довше пахне.

Двофазні парфуми не рекомендується наносити на одяг, оскільки олія може залишати плями на тканині. А ось на шкіру та волосся — будь ласка. Наявність олій хоча й не замінює твій крем для тіла, але додатково доглядає та живить.

Цікаво по темі: Унісекс парфуми з Alchemist Collection від Fabien Marche: які вибрати?

Двофазна парфумерія від 6th Sense

Раніше ми писали в EVA Blog про цікаві layered-аромати від 6th Sense у дуо-флаконах, які можна використовувати окремо або змішувати між собою. А тепер бренд випустив четвірку двофазних жіночих парфумів з різним наповненням і звучанням.

Dopamine — аромат-легкість

Втілення радості та позитивного настрою — це Dopamine від 6th Sense. Що це за аромат? У нього зелений фруктово-квітковий характер, а розкриваючись протягом дня, його ноти додають ніжності й жіночності кожному твоєму руху.

На старті чутні напівпрозорі переливи соковитої айви та кисло-солодкого ревеню. Слідом за ними приходить черга зеленого листя, що розпускається в серцевому акорді. А в шлейфі Dopamine звучить букетом із конвалій у компанії витонченого білого мускусу.

Аромат сподобається, якщо ти прихильниця Azzaro Mademoiselle L’Eau Très Florale або Flora by Gucci Gracious Tuberose.

Vitamin — аромат-натхнення

Ніжна фруктово-квіткова композиція Vitamin, мов яскравий сонячний день, надихає та заряджає життєвими силами. Перше враження складають ноти півонії та троянди, підсолоджені стиглим бананом і соковитим персиком. У серці аромату звучать мотиви залитих сонцем абрикосів і жасмину. І вся ця краса розчиняється в деревно-мускусній базі, що надає парфуму шляхетність і чарівність.

Vitamin завжди дарує яскраві враження й точно ніколи не забудеться. Підійде, якщо тобі подобаються композиції Nina Ricci Love in Paris або Late Night Her FCUK.

Endorphin — аромат-задоволення

Солодка фруктово-квіткова композиція Endorphin звучить гламурно, яскраво та дуже чуттєво. У верхньому акорді в сяйві цитрусової свіжості переливаються стигле манго та червоне яблуко. Жіночний квітковий букет в серці парфуму зібраний із фіалки та магнолії, приправлених пікантною гірчинкою апельсинового цвіту. Як бурхливі оплески, завершує звучання цієї композиції розкішний шлейф з оксамитової деревини, амбри та солодкої малини.

Почуття, які викликає цей парфум, такі ж життєрадісні, як у VIP Private Show від Britney Spears та Escada Taj Sunset. Якщо тобі подобаються ці жіночі аромати, тоді Endorphin — точно твій.

Adrenalin — аромат-мотивація

Парфумована вода Adrenalin — це солодкий фруктовий тренд, який асоціюється з яскравістю та динамічністю літа. Акценти розставлені дуже цікаво — подібно плину літнього дня, в якому є місце свіжості, і солодкості, і безтурботності.

Починається історія на світанку освіжаючим фруктово-ягідним асорті з ананаса, полуниці, малини та чорної смородини. Опівдні, коли сонце світить особливо яскраво, на передній план виступають сонячні ноти персика й дині. Ніжний ванільно-карамельний акорд зливається з мускусною спокусою та приносить відчуття радості з настанням сутінків.

Незважаючи на велику кількість солодких нот, солодкість в Adrenalin приємна, збалансована та зовсім не задушлива. Краса цього парфуму порівнянна з Escada Turquoise Summer або Mad About You Bath and Body Works.

Нові парфуми такі різні й у рівній мірі чарівні, що навіть важко визначитися, з якого флакончика почати знайомство. Усі вони однозначно гідні зайняти своє місце в нашій парфумерній колекції.

Цікаво на тему:

6th Sense Adrenalin Парфумована вода жіноча

349.00
Купити

6th Sense Vitamin Парфумована вода жіноча

549.00
Купити

6th Sense Endorphin Парфумована вода жіноча

349.00
Купити

6th Sense Dopamine Парфумована вода жіноча

349.00
Купити
12 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті