Косметика в ампулах: плацебо чи эліксири краси?

Жінка залишається жінкою завжди. Навіть на карантині. Адже цей час можна приділити більш приємним речам, ніж цілодобовий моніторинг новин. Наприклад – догляду за собою. На наше щастя, пропозиції косметичних компаній сьогодні настільки різноманітні, що дозволяють влаштувати альтернативу б’юті-салону просто в себе вдома. Тому пропонуємо трохи розслабитися, відволіктися і поговорити про косметичні знахідки для домашнього використання. А саме про ампульну косметику для обличчя  і волосся.

Косметика в ампулах: плацебо или эликсиры красоты? | EVA Blog

У чому відмінність ампульної косметики?

Почнемо з того, що косметика в ампулах не має жодного стосунку до ін’єкцій, як може здатися судячи з назви. Тоді для чого поміщати косметичні речовини в ампули? У такого методу пакування одразу декілька переваг.

Сироватка в ампулах має максимальну концентрацію корисних речовин – значно вищу, ніж у звичайному кремі. Усі компоненти ідеально поєднуються один з одним, діють спрямовано і вирішують конкретні косметологічні завдання.

Формула сироваток не містить зайвих компонентів, крім діючих речовин. Вона майже не потребує загусників, емульгаторів, емолентів, барвників і віддушок. У герметичній ампулі речовини зберігаються значно краще, тому консервантів в ампульній косметиці також значно менше, а в деяких продуктах вони взагалі відсутні.

А ще ампульну косметику зручно використовувати і легко дозувати – не потрібно змішувати інгредієнти і виміряти необхідну кількість засобу.

Як працює косметика в ампулах?

Корисні речовини ампульної косметики проникають у глибокі шари шкіри, утримуються в них і накопичуються у клітинах епідермісу, діючи тривалий час. Тому у ланцюгу засобів «есенція–серум–звичайна сироватка–сироватка в ампулі» саме остання є найефективнішою.

Найбільшу проникну здатністю мають пептиди, тому їх активно використовують у засобах спрямованої дії. Зокрема антивікова програма GEN 63 GENETIC LAB Lift Genesis містить цілий пептидний комплекс на основі пептидів Hexapeptide-9 та Copper Tripeptide-1. Вони прискорюють синтез колагенових волокон та борються з мімічними зморшками, відновлюють пошкоджені фібробласти й роблять шкіру більш гладкою та еластичною.

У складі ампульних сироваток можна знайти й різноманітні природні компоненти. Наприклад, ампули для обличчя Витэкс «Моментальний ліфтинг + розгладження зморшок» містять мікроводорості, що насичують шкіру вітамінами і мінералами, відновлюють структуру шкіри, покращують колір обличчя, та смолу акації, яка посилює захисний бар’єр шкіри та повертає їй пружність. Для більшої ефективності, засіб рекомендовано застосовувати з мезоролером.

Звичайно, доглядом за обличчям асортимент ампульної косметики не обмежується. Аналогічні засоби широко застосовуються для вирішення проблем волосся. Яскравий приклад – ампули для волосся проти випадіння GEN 96 GENETIC LAB. У їхньому складі революційний компонент Baicapil ™ 3%, який не тільки зміцнює волосяні цибулини, а й «вмикає» сплячі стовбурові клітини фолікул, ініціюючи фазу анагену – період росту нового волосся.

Інша розповсюджена проблема – погіршення зовнішнього стану локонів. Вирішити її допоможуть засоби з аргановою олією брендів Estima та Confume. Аргана відома своєю здатністю відновлювати структуру пошкодженого волосся, повертати йому здоровий блиск і шовковистість, живити, усувати сухість та ламкість.

Як застосовувати ампульну косметику?

Як ми вже зазначили, косметичні засоби в ампулах дуже концентровані і мають спрямовану дію. Епізодичне використання не буде достатньо ефективним, а у постійному застосуванні немає сенсу, оскільки активні речовини ампульної косметики мають накопичувальний ефект і пролонговану дію. Тому косметику в ампулах рекомендовано застосовувати курсами. Мінімальний курс становить 1 місяць, але деякі продукти розраховані на більш тривале використання. Тривалість також залежить від віку і вираженості проблеми. Після одного курсу слід зробити перерву на 1-2 місяці.

Вміст ампули необхідно використати одразу, поки сироватка не почала окислюватись. Лише окремі засоби розраховані на кілька використань, як вищезгадані ампули для волосся GEN 96 GENETIC LAB.

Сироватку для обличчя необхідно наносити після тонізації шкіри. Через 5-10 хвилин, коли засіб повністю вбереться, нанесіть базовий крем або маску для закріплення ефекту.

Ви також можете особисто протестувати ефективність косметики в ампулах. Продукт, який вас зацікавив можна зручно і безпечно замовити онлайн на eva.ua

Ампули Confume для волосся з арганії

341.00
Купити

Ампули-концентрат BABE Laboratorios ampule solution з антиоксидантним ефектом

199.00
Купити

Ампулы Estima для волос 7 мл

189.00
Купити

Ампули краси для обличчя Витэкс моментальний ліфтинг + розгладження зморшок

195.00
Купити
10 Квітня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
10 кращих фарб для волосся - 1
10 Серпня / 2023 Волосся
Що таке ензимна пудра і як нею користуватися
23 Червня / 2023 Догляд за обличчям
15 Вересня / 2023 Догляд за обличчям