Ампули та вітаміни для волосся: для чого потрібні та як ними користуватися

Хочете повернути волоссю блиск, гладкість і густоту? Заручіться допомогою вітамінів! Таке «підживлення» не тільки зміцнює пасма, але й бореться з сухістю, ламкістю і повільним зростанням. Сьогодні розберемося, які вітаміни корисні та як включити їх у доглядову схему. EVA Blog поділиться рекомендаціями бюджетних та професійних засобів для укріплення волосся та покращення їх стану.

Час читання: 4 хвилини та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

Ключові вітаміни для волосся

Ампули для волосся

Найбільш корисними для пасом вважаються:

  • вітамін А;
  • вітаміни групи В (В2, В3, В6, В12);
  • вітамін Е;
  • вітамін С.

У чистому вигляді або в складі добавок вони продаються в аптеці, можна знайти достатньо бюджетні варіанти. Але більшість вітамінів нестабільні, що значно ускладнює їх використання в домашніх умовах.

Цікаво на тему: Користь кератину, колагену та гіалуронової кислоти для волосся

Які вітаміни для волосся додати в шампунь і маску, щоб позбутися лупи та сухості?

Ампули проти лупи та сухості

Для блиску пасом і здоров’я шкіри голови використовуйте вітамін А. Для зниження секреції шкірного сала підійде В2, а В6 ефективно бореться з лупою і сухістю.
EVA у Telegram

Які вітаміни втирати в голову для зростання волосся?

Вітаміни для росту волосся

«Рятівником» від раннього випадання волосся буде вітамін Е. Він діє на волосяну цибулину, зміцнюючи її, а також стимулює зростання сплячих фолікулів. Вітамін С живить капіляри шкіри, забезпечуючи хороший приплив крові до фолікулів. Засоби з цими компонентами послужать для укріплення волосся.

Цікаво на тему: Як зміцнити волосся від випадіння в домашніх умовах

Як повернути пігмент за допомогою вітамінів?

Красиве жіноче волосся

Щоб повернути пігмент і блиск пасмам, просто додайте в доглядові засоби вітаміни В10 і В3. Група вітамінів РР також допоможе запобігти ранній сивині.

Щоб волосся було здоровим, недостатньо вітамінізувати його тільки зовні. Насичуйте свій раціон овочами, фруктами, м’ясними та рибними продуктами. У них міститься багато корисних вітамінів для зростання волосся і нігтів.

Що таке ампули для волосся?

Ампули для волосся з вітамінами

Ампули для волосся — це готове рішення для тих, кому не хочеться експериментувати з додаванням аптечних препаратів. У них уже міститься стабільний склад з вітамінами, оліями, протеїнами та іншими поживними інгредієнтами. Крім цього, ними дуже зручно користуватися: 1-2 ампули на одне застосування залежно від довжини та густоти волосся.

Цікаво на тему: ТОП-20 найкращих шампунів без сульфатів

Як використовувати вітаміни для волосся в ампулах?

Як використовувати ампули для волосся
Незалежно від того, вибрали ви бюджетні або професійні засоби в ампулах для укріплення волосся та надання йому здорового вигляду, можна використовувати наступну схему:

  1. Помийте голову. Використовуйте звичний шампунь, який підходить для вашого волосся. Обережно підсушіть пасма рушником, приділяючи особливу увагу прикореневій зоні.
  2. Розкрийте ампулу і нанесіть на шкіру голови та довжину. Важливо: наносити засіб можна тільки на чисте волосся! Розподіліть вміст ампули по всій довжині та голові біля коренів. Зробіть легкий масаж, стимулюючи кровообіг. Далі дійте за інструкцією.
  3. Змийте склад і завершіть догляд. Промийте волосся теплою водою або залиште засіб без змивання. Дайте пасмам висохнути природним способом. Зазвичай після ампул не потрібен додатковий догляд, адже вони вже містять достатньо корисних компонентів.
  4. Пройдіть рекомендований курс. Уже до кінця курсу будуть помітні позитивні результати! Застосовувати ампули слід суворо за інструкцією. Перед використанням протестуйте невелику кількість на шкірі, щоб перевірити індивідуальну реакцію.

Цікаво на тему: Незмивний догляд для волосся: ТОП-17 продуктів

Ампули та вітаміни для волосся: добірка від EVA Blog

Змивані ампули Dikson Ristrutturante — засіб для сухого і пошкодженого волосся. Він відновлює структуру пасом, заповнюючи порожнечі, робить їх м’якими та еластичними. Можна використовувати як на натуральному, так і на фарбованому волоссі.

Змивані ампули Dikson Ristrutturante

Засіб Fanola Nutri Care розроблено для реструктуризації пошкоджених прядок. Ампули оптимально підходять для сухих пасом, схильних до ламкості. Також їх можна додавати в доглядову маску.

Ампули Fanola Nutri Care

Якщо прагнете зміцнити волосся і прискорити його ріст, зверніть увагу на набір з 15 ампул Farmona Radical Med. Ця сироватка стане корисною знахідкою для тонкого волосся, позитивно вплине на шкіру голови та зменшить випадіння, у тому числі через стрес. Для видимого ефекту використовувати засіб необхідно курсом. Особливість застосування – втирати у шкіру голови, а не по довжині.

Ампули Farmona Radical Med

Ампули Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Treatment Ampoules містять амінексил — ефективний компонент проти випадання волосся. Цей продукт потрібно використовувати на ніч, рівномірно розподіляючи по шкірі та не змиваючи.

Ампули Kerastase Genesis Anti Hair-Fall

Ампули CP-1 Premium Silk від корейського Esthetic House привернуть увагу тих, хто часто використовує плойки та фен, а тому стикається з ламкістю та сухістю. Гідролізовані протеїни шовку, кератин і еластин подбають про структуру волосся, зроблять його більш слухняним. Амінокислоти у складі сприяють зменшенню випадіння, тому сироватка в ампулах підійде, якщо шукаєш засіб для зміцнення волосся. А органічні олії живитимуть і покращуватимуть пружність локонів.

Ампули Esthetic House CP-1 Premium Silk

Confume — корейські бюджетні ампули з аргановою олією для прядок, які часто піддаються термічному впливу, фарбуванню та укладанню. Жирні насичені кислоти відновлюють здоров’я пасом і глибоко живлять шкіру голови.

Ампули Confume

Також представляємо вітаміни для волосся:

  1. Ellips Hair Vitamin Repair — капсули з вітамінами та оліями для відновлення здоров’я волосся. Комплекс Pro-Keratin покращує структуру пасом, захищає від високих температур і впливу ультрафіолету.
  2. Ellips Hair Vitamin Vitality з натуральними оліями та вітамінами А, С, Е живлять і зволожують, полегшують розчісування, повертають природний блиск. Склад швидко вбирається, не залишаючи плівки на пасмах.

Вітаміни від Ellips випускаються у зручній формі: 1 застосування = 1 вітамінна капсула.

Вітаміни від Ellips

Ампули та вітаміни для пасом — дуже ефективні засоби, які повернуть здоров’я волоссю. А ще зручно, що ви можете підібрати оптимальний склад з урахуванням ваших потреб. Діліться відгуками про представлені продукти та заходите до каталогу eva.ua — у нас найкращі продукти для краси та здоров’я прядок за приємними цінами!

 

Читайте також:

8 Жовтня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *