Обираємо крем на весну: що потрібно врахувати + ТОП-12 відмінних засобів

Крем — фінальний етап у щоденній beauty-рутині, який слідує за очищенням, тонізацією і, можливо, використанням додаткових засобів (масок, сироваток etc). Яким він має бути на весну? З настанням тепла наша шкіра вже не має потреби у «важкому» живильному кремі, який вбереже її від сухого морозного повітря, вітру та перепаду температур. Тому на кожен день достатньо легших зволожувальних текстур. А для вечірнього догляду можна зробити ставку на більш щільні й відновлювальні продукти, які допоможуть привести шкіру до ладу після стресового зимового періоду. І, звісно ж, весна — це час, коли треба активно включати в догляд сонцезахисні засоби.

1-Денні-весняні-креми

На що звернути увагу у виборі хорошого весняного крему для обличчя? Чи потрібен окремо денний і нічний засіб? А як правильно доглядати навесні за шкірою навколо очей? Відповіді на ці запитання, а також 12 гідних продуктів для твого арсеналу, ти знайдеш нижче.

Цікаво на тему: Вічна боротьба: найкращі антивікові засоби для шкіри

Денні весняні креми

2-Денні-весняні-креми

Денний крем для теплої пори має якісно зволожувати шкіру, це базис, а також відповідати її потребам. Наприклад, для жирного типу будуть актуальні компоненти, що допомагають збалансувати вироблення себума і надають матуючу дію. Для догляду за проблемною шкірою знадобляться протизапальні та загоювальні інгредієнти в складі, а для сухої — ультразволожувальні та регенерувальні, які допоможуть відновити гідроліпідний бар’єр.

Шукай EVA Blog в Instagram

Незалежно від цільового призначення крему навесні варто віддати перевагу легкій текстурі, яка не буде обтяжувати. У його формулі, звісно ж, теж можуть бути олії (це особливо актуально для сухої, чутливої та зрілої шкіри), проте не в тій концентрації, в якій вони присутні в поживних зимових продуктах. Зібрали для тебе три класних креми для денного догляду.

Назва Країна Тип шкіри Активні компоненти
Cos De Baha Centella Gel Cream Південна Корея – всі типи. – алантоїн;

– пантенол;

– екстракт центелли, алое, зеленого чаю.

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre Франція – всі типи. – алое вера;

– олія ши;

– протеїни сої.

Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream Південна Корея – суха;

– чутлива.

– гіалуронова кислота;

– центелла;

– олія чайного дерева.

Cos De Baha Centella Gel Cream

01 Cos De Baha Centella Gel Cream (791)

Створений на основі екстракту центелли (цілих 80% у складі!), крем Cos De Baha Centella Gel Cream має різноспрямовану дію, легку текстуру і може бути застосований для будь-якого типу шкіри. Засіб має заспокійливу і регенерувальну дію, освітлює, підвищує пружність, сприяє відновленню захисного бар’єра і знижує вироблення шкірного сала. А завдяки гіалуроновій кислоті забезпечує пролонговане зволоження.

Цікаво на тему: Домашній догляд за чутливою і схильною до алергії шкірою

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre

02 Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre (1046)

Чи можна одним кремом замінити третину доглядових продуктів у твоєму арсеналі? Можна! Обирай Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre. Цей крем-концентрат має текстуру молочка, але, завдяки складу (бджолиний віск, олія ши, соєві протеїни та екстракт алое), зволожує, живить, надає еластичності, відновлює шкіру і підходить для будь-якого типу, зокрема для чутливої. А ще його можна використовувати різними способами: як універсальний крем день/ніч, як інтенсивну маску для обличчя і навіть для демакіяжу. Просто незаконна функціональність!

Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream

03 Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream (1028)

Власницям чутливої та сухої шкіри, яких при цьому турбують висипання, рекомендуємо звернути увагу на Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream. У його формулі містяться 7 видів гіалуронки, олії ши, макадамії та жожоба, алантоїн, екстракти центелли та лотоса, а також олія чайного дерева. Цей дієвий коктейль здатний зміцнити епідермальний бар’єр, живити та зволожити шкіру, стимулювати процеси регенерації, а також надавати антибактеріальний і загоювальний ефект.

Засоби з SPF-фактором

3-Засоби-з-SPF-фактором

На відміну від санскринів, які насамперед захищають від сонця, але не забезпечують належної доглядової дії, існують продукти, що об’єднують у собі і турботу про шкіру, і щит від ультрафіолету. Якщо перші потрібно наносити поверх денного крему, то другі не вимагають «багатошарового пирога» на обличчі й прекрасно справляються з обома функціями. Але зазвичай ступінь захисту у них менший.

Якщо тобі ближче поєднання догляд + санскрін зверху, можеш знайти класні засоби з високим SPF у нашій попередній добірці. А тут ми запропонуємо тобі саме ті креми, які об’єднують у собі та турботу про шкіру, і захист від УФ-променів.

Назва Країна Тип шкіри Активні компоненти
Biotrade Acne Out SPF 30 Болгарія – жирна;

– проблемна;

– комбінована.

– вітамін Е;

– гліколева кислота;

– ніацинамід.

Uriage Age Lift Protective Smoothing Day Cream Франція – всі типи. – гіалуронова кислота;

– ретинол;

– термальна вода.

Clinique Superdefense SPF 25 США – суха;

– комбінована.

– карнітин;

– вітамін Е;

– ніацинамід.

Biotrade Acne Out SPF 30

04 Biotrade Acne Out SPF 30 (574)

Biotrade Acne Out SPF 30 – прекрасний багатоцільовий крем для проблемної шкіри з висипаннями й слідами постакне. Він містить вітамін Е, гліколеву кислоту, гліцерин, ніацинамід, а також фізичні та хімічні фільтри, що захищають від ультрафіолетового випромінювання. Завдяки активним інгредієнтам, крем ефективний у боротьбі з недосконалостями шкіри, заспокоює і чинить протизапальну дію, м’яко відлущує, загоює та освітлює. Продукт підходить для щоденного застосування, зволожує, не скочується і може працювати, як праймер для макіяжу.

Цікаво на тему: Популярні запитання косметологу про догляд за шкірою

Uriage Age Lift Protective Smoothing Day Cream

05 Uriage Age Lift Protective Smoothing Day Cream (333)

«Заморозити» час і сповільнити передчасне старіння допоможе Uriage Age Lift Protective Smoothing Day Cream. Він має захист від синього випромінювання та ультрафіолету (SPF 30), а також збагачений гіалуроновою кислотою, гліцерином, термальною водою і ретинолом. Дія крему спрямована на підвищення пружності шкіри та боротьбу із заломами, підвищення еластичності й тонусу, а також зволоження й антиоксидантний захист.

Clinique Superdefense SPF 25

06 Clinique Superdefense SPF 25 (228)

«Вітамінна бомба» Clinique Superdefense SPF 25 створена спеціально для омолодження комбінованої та сухої шкіри. У її складі — безліч натуральних екстрактів (журавлини, моркви, огірка, шпинату, рису і броколі), карнітин, вітамін Е, ефіри на основі олії ши та ніацинамід. Крем захищає шкіру від окислення і впливу ультрафіолету, стимулює обмінні процеси, розгладжує, стирає сліди втоми та стресу, а також ефективно зволожує, не створюючи плівки на обличчі.

Нічні креми для весни

4-Нічні-креми-для-весни

Якщо шкіра потребує активного відновлення після зими, у весняний період це завдання можна доручити нічному доглядовому засобу. Такі продукти зазвичай більш щільні та мають у своєму складі ударну дозу регенерувальних компонентів. Їх слід наносити на шкіру за 1-2 години до сну, щоб засіб встиг увібратися і почати діяти. З трійкою гідних нічних кремів для весняного догляду ми поспішаємо тебе познайомити.

Назва Країна Тип шкіри Активні компоненти
BABE Healthy Aging+ Multi Repair Renovating Cream Іспанія – чутлива. – ретинол;

– бакучіол;

– оліяши.

Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Night Cream Франція – всі типи. – гвалуронова кислота;

– кераміди;

– натуральні олії.

Orientana Hello Daktyl Mask Польща – всі типи. – ніацинамід;

– екстракт фініка.

BABE Healthy Aging+ Multi Repair Renovating Cream

07 BABE Healthy Aging+ Multi Repair Renovating Cream (142)

Нічний крем-універсал Healthy Aging+ Multi Repair Renovating Cream від BABE можна застосовувати не лише для обличчя, а й для ніжної шкіри навколо очей. Формула засобу передбачає олії сої, какао, мигдалю та ши, екстракт календули та центелли, бакучіол, ретинол, аскорбінову кислоту та колоїдальне золото. Цей тандем сприяє глибокій реконструкції шкіри, живить її, стимулює вироблення природного еластину і колагену, підтримує молодість і рівний тон обличчя, а ще, пройшовши дерматологічні дослідження, підходить для реактивної та чутливої шкіри.

Цікаво на тему: Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Night Cream

08 Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Night Cream (76)

Олії зародків пшениці, ши, кунжуту і рисових висівок, гіалуронова кислота, кераміди та гліцерин у складі Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Night Cream мають виражені відновлювальні та антиоксидантні властивості. Дія крему спрямована на боротьбу зі слідами стресу, регенерацію і заспокоєння шкіри, а також поліпшення захисного бар’єра. Крім цього, засіб забезпечує зволоження протягом 24 годин, бореться з подразненнями та підвищує пружність.

Orientana Hello Daktyl Mask

09 Orientana Hello Daktyl Mask (98)

Orientana Hello Daktyl Mask подарує шкірі справжній вітамінний заряд, а також вирівняє тон і мікрорельєф. У складі продукту — олії манго, троянди, бавовнику і виноградних кісточок, ніацинамід, пантенол, натуральні екстракти, а також вітаміни В3, В5, Е і F. Крем-маска має ніжну шовковисту текстуру, а також приємну ароматну композицію, яка допоможе розслабитися після важкого дня.

knopka_ru

Весняний догляд за шкірою навколо очей

5-Весняний-догляд-за-шкірою-навколо-очей

Синці, зморшки, набряклість і в’ялість шкіри під очима як ніщо інше здатні надати обличчю втомленого вигляду. А після зими ці симптоми, на жаль, можуть посилюватися. Тому догляд за цією делікатною зоною вимагає більш ретельної турботи. На відміну від невагомих весняних кремів для обличчя, засоби для шкіри під очима можуть бути більш насиченими. А ще в їхньому складі мають бути компоненти, які ефективно живитимуть, відновлюватимуть та омолоджуватимуть. Лови 3 дієві продукти, які допоможуть повернути погляду свіжість.

Назва Країна Активні компоненти
GEN63 Genetic Lab Royal Filler Китай – пептиди;

– гіалуронова кислота.

Lancome Genifique Yeux Франція – пробіотики;

– вітамін С.

Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Eye Cream Південна Корея – морський колаген;

– пептиди.

GEN63 Genetic Lab Royal Filler

10 GEN63 Genetic Lab Royal Filler (66)

GEN63 Genetic Lab Royal Filler – концентрований продукт для шкіри навколо очей з потужним пептидним комплексом і гіалуроновою кислотою. Його фішкою стала наявність вібромасажера, який вбудований прямо в пакування. Активним компонентам під силу зменшити прояв зморшок, поліпшити пружність і тонус шкіри, а щоденний масаж допоможе посилити дію інгредієнтів і позбутися набряклості. Крім цього, концентрат може слугувати базою під макіяж, і його можна використовувати як соло, так і в поєднанні з іншими продуктами для інтенсивного живлення.

Цікаво на тему: Як прибрати темні кола під очима

Lancome Genifique Yeux

11 Lancome Genifique Yeux (38)

В основі формули Lancome Genifique Yeux лежать пробіотики, гіалуронка, пшеничні протеїни, вітамін С, екстракт дріжджів і насіння гречихи. У тандемі ці компоненти стимулюють вироблення колагену, освітлюють, прибирають запалення, борються з набряком і ненависними мішками під очима. Крім цього, крем зміцнює мікробіом, активуючи захисну функцію шкіри, має легку текстуру і вбирається за лічені хвилини.

Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Eye Cream

12 Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Eye Cream (44)

Крем Whitening Moisture Eye Cream з легендарної лінійки Collagen від Enough працює одночасно за трьома напрямками — освітлює, розгладжує заломи та ефективно зволожує. У ньому міститься колаген, гіалуронова кислота, олія ши, ніацинамід, а також екстракти шавлії, розмарину, лаванди та зеленого чаю. Активні інгредієнти додатково тонізують, омолоджують, живлять і захищають шкіру від негативних чинників довкілля. Зручна помпа дозволяє комфортно дозувати продукт, а великий об’єм крему дозволить довго не думати про поповнення запасів.

Сподіваємося, наші рекомендації допоможуть тобі оптимізувати постзимовий догляд і з захопленням розглядати в дзеркалі свою бездоганну шкіру. А якими принципами ти керуєшся у весняний період? Що допомагає тобі відновлювати шкіру після зимового стресу? Поділися з нами в коментарях.

Читай також:

23 Лютого / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дякую за дуже корисну статтю 🥰Давно шукала собі крем.Чудові підібрані представлені варіанти,гарний опис.Спасибі за рекомендації 🥰♥️

Рекомендовані статті
Centella asiatica
21 Березня / 2023 Догляд за обличчям