Тренди цього літа: Поради професійного візажиста

Яскраве, активне, романтичне й незабутнє — літо, мабуть, найбільш насичена пора року для кожної з нас. І коли ще, як не влітку, можна експериментувати з макіяжем! Яна Тимошенко, професійний візажист та експерт EVA Blog, знає все про модний make-up цього літа. Тож незалежно від того, плануєте ви пляжну вечірку або посиденьки з друзями, несподівано прямуєте на свято або збираєтесь до офісу, професійні поради допоможуть вам створити літній настрій та виглядати яскраво в будь-якій ситуації.

* * *

Літо — це безсумнівно час експериментів, буйства фарб і фантазій, творчості та позитивних змін. Влітку так хочеться дозволити собі яскраві відтінки, блиск, легкість і спонтанні емоції. Ні для кого не секрет, що мода циклічна і має властивість повертатися з відгомонами, здавалося, уже минулих трендів, але в більш свіжій та цікавій інтерпретації. Літо 2018 в цьому сенсі радує нас яскравими новинками й деякими абсолютно несподіваними поверненнями.

Кілька слів про доречність

У цьому сезоні неймовірних змін зазнали чи не всі правила макіяжу. Але перш, ніж втілювати їх, обов’язково треба розібратися з тим, що, коли й куди використати. Часто ми відкриваємо глянсовий журнал і мимоволі замислюємося: куди ж так фарбуватися? Тож краще замість чіткого копіювання покрокового плану взяти на озброєння цікаві елементи модних макіяжів, що допоможуть створити повсякденний або вечірній make-up та пасуватимуть вашому внутрішньому настрою.

Блиск під очима

У цьому сезоні є кілька варіантів роботи зі шкірою. Хайлайтера та відблисків завжди було достатньо, але вперше візажисти почали використовувати їх під очима! Такий макіяж виглядає чисто, свіжо і природно, тому його швидко оцінили не лише інстаграмні блогери, але й у світі високої моди та в повсякденному житті. Цей трюк нехай і виглядає зухвало, зате допоможе витончено приховати недосип і відвернути увагу від синців під очима.

  1. Опрацюйте зону під очима щільним консилером GlamBee.
  2. Поверх нього нанесіть хайлайтер Noir Elegant Silky від Patricia Ledo, що імітує вологий блиск шкіри.

Сяюча шкіра – хіт сезону

Скляна шкіра

Ще один варіант опрацювання шкіри виник у Південній Кореї й отримав назву glass skin, або «скляна шкіра». Глазур, на відміну від стробінга, не сяє як шиммер, а блищить як гладке відполіроване скло. Щоб домогтися такого ефекту, не шкодуйте сироватки або масла, а також зволожувального крему. Головне правило макіяжу glass skin — нашаровування продуктів.

  1. Нанесіть на шкіру зволожувальну сироватку Bielenda або олійку L’Orеál Paris.
  2. Ваш улюблений зволожувальний денний крем.
  3. Трохи тонального засобу LCF, що не створює ефекту матовості.
  4. На виступаючі ділянки — ще трохи олійки замість хайлайтера.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Рум’яна кольору чаю

Цього літа рожеві відтінки рум’ян та ефект «дівчина після пробіжки» відходять на другий план, віддаючи першість рум’янам кольору чаю, що моментально надають обличчю природності й здорового кольору. Тільки обирайте не надто темний або рудий відтінок і наносіть його на яблучка щік, а не як дрейпінг або контурінг. Для створення такого макіяжу ідеально підходять рум’яна Artist від GlamBee.

Яскраві тіні та ніжний рум’янець – ідеальне поєднання

Блакитні тіні

Справжньою сенсацією цього літа стало неймовірне повернення блакитних відтінків тіней. Так-так, саме тих, які йшли в комплекті з коричневими губами в ті самі 90-ті! Не бійтеся блакитного кольору на очах, адже якщо правильно обрати фініш та форму, він виглядає досить сміливо й ефектно. Ну, і звісно, як варіант легкого денного макіяжу розглядати їх не варто. Найефектніше виглядають блакитні кремові тіні Eye Paint №204 від L’Orеál Paris з широкою стрілкою, яку легко зробити за допомогою широкого лайнера GlamBee.

Різноманіття стрілок

А от стрілкам варто приділити окрему увагу. Цей сезон однозначно перенасичений стрілками на будь-який смак і колір. Це просто приголомшливо, тому що кожна дівчина зможе підібрати для себе варіант, виходячи зі своїх природних даних та настрою.

Блискучі стрілки — як варіант швидкого вечірнього макіяжу.

1. Виводимо широкі чорні стрілки, заводячи їх далеко за зовнішній куточок ока.

2. Додаємо гліттер LCF бажаного відтінку.

Подвійні стрілки — сучасна інтерпретація класичного макіяжу. Робимо звичні стрілки, але з двома хвостиками, намагаючись вивести їх досить тонко. Зробити це легко з тонким лайнером GlamBee.

Кольорові стрілки — з ними навіть простий літній сарафан заграє по-новому. Використовуйте підводку Masterpiece від Max Factor будь-якого кольору, крім чорного. Такий макіяж можна дещо ускладнити, надавши йому глибини за допомогою комбінування одразу двох кольорів підводки — ефект приголомшливий.

1. Промалюйте «тіло» стрілки одним відтінком.

2. Виведіть «хвостик» іншим відтінком.

Для виконання такого макіяжу використовуйте подвійний олівець для контуру очей DUO від GlamBee.

Цей сезон однозначно пропонує стрілки на будь-який смак і колір

Розтушовані стрілки — гарний вибір для елегантного вечірнього макіяжу. У поєднанні з рівною, ледь займаною сонцем шкірою він виглядає надзвичайно ніжно і звабливо.

Масивні стрілки — модний та зухвалий макіяж для сміливих дівчат. Такі стрілки витримає не кожна і намалювати зможе лише профі, зате якщо освоїте техніку, отримаєте гостромодний характерний образ та впевнений і сексуальний погляд.

1. Промалюйте лайнером High Precision від Seventeen чіткі контури від внутрішнього куточка ока майже до зовнішнього краю брови.

2. Зафарбуйте простір всередині.

Акцент на нижніх повіках

Але головним місцем для make-up-експериментів у цьому сезоні стала нижня повіка. На неї наносять туш, підводку по внутрішньому краю, стрілки. При цьому верхню повіку залишають вільною від косметики, створюючи цікавий і незвичайний ефект. Сміливо пускайте в хід яскраві барви, якщо бажаєте вразити, або обирайте класичні відтінки, щоб огорнути себе аурою загадковості. В будь-якому разі без уваги ви не залишитесь!

Стрази

Стрази — ще одне неймовірне відкриття цього літа. Сльози-стрази вже були взимку, та на жаль вони не прижилися, зате влітку перетворилися на справжній тренд! Їх клеять на повіки, губи, вилиці. Але будьте обережні й не зловживайте цим прийомом — парочки камінчиків буде цілком достатньо, щоб надати образу загадковості. І уникайте перевантаження — поєднуйте стрази з нейтральними елементами nude-макіяжу.

Цього літа повернувся улюблений багатьма блиск для губ

Блиск на губах

Матові помади почали втрачати свої позиції ще з зими, а влітку відбувся головний come back — повернувся улюблений багатьма блиск для губ. Щоб глянець лишився на місці навіть після обіду, підготуйте губи за допомогою матового праймера, або прозорої пудри від L’Orеál Paris. Також можна нанести бальзам від MAY face поверх улюбленої матової помади — не розлучатися ж з нею назавжди.

Літо 2018 неймовірне і барвисте, а макіяж цього сезону відрізняється особливою яскравістю. Який з трендів вам більше до душі: блакитні відтінки моря на очах, «скляна шкіра» у віддзеркаленні келиха улюбленого шампанського, блиск здорових доглянутих губ, чи щось інше? Діліться своїми враженнями в коментарях!

26 Липня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *