Живи у своєму тоні: медитуй, фотографуйся, тренуйся, вражай разом з Maybelline NY

Тренд на бездоганну шкіру зумовив розширення лінійок косметичних продуктів. Серед тонувальних засобів з’явилося багато гібридних формул, які одночасно доглядають та відповідають запитам сьогодення. Тут і нові інгредієнти, і нові технології. Обираємо разом із Maybelline NY ідеальний тональний крем під потреби та ритми вашого життя!

Цікаво на тему: «Краса за 15 хвилин: лайфхаки для швидкого щоденного мейку разом із Maybelline New York»

 Перш ніж вибрати засіб, потрібно визначитися: чого ви від нього очікуєте? Маскування пігментних плям та висипань, зволоження, легкого сяйва або, навпаки, безкомпромісного матування. Знаючи «супротивника в обличчя», ви легко знайдете зброю для боротьби. Тональні основи відрізняються текстурами, формулами, палітрами та фінішем. Серед тональних засобів Maybelline NY — влучні комбінації на всі випадки.

Медитуй з Affinitone

Легке покриття забезпечить тональний крем Maybelline NY Affinitone — він плавно розтушується, залишившись непомітним. При цьому замаскує недосконалості та додасть натурального сяйва, а вітамін Е та гіалуронова кислота у складі зволожать. Хіба не знахідка для дівчат, які тяжіють до гармонії та природного мейку?

Ніжної текстури крем бажано наносити пензлем або пальцями. Ступінь покриття регулюється від легкого до більш щільного — засіб нашаровується без ефекту маски. Фіксується швидко. Доповнити досконалість Maybelline NY в лінійці Affinitone пропонує коректором та пудрою. Усі вони чудово працюють і поодинці, але разом доповнюють один одного для більш швидкого результату за лічені хвилини!

Також буде цікаво: «Секрети сенсаційно-спокусливого погляду від Maybelline New York»

Фотографуйся з Fit Me

Епоха селфі визначає нові правила для виробників косметики. Maybelline NY Fit Me! створить ефект 100% матовості. Цей тональний крем завдяки частинкам пудри чудово маскує недоліки нормальної та комбінованої шкіри. Вирівнює рельєф, адаптуючись до натурального відтінку. Ховає висипання, але при цьому не закупорює пори. Розподіляти можна за допомогою будь-якого інструменту: пензля, спонжа або пальців.

Вибір тих дівчат, для яких надважливо адаптувати шкіру обличчя для фото чи відеозйомок. 

Більше цікавинок цієї лінійки можна знайти на eva.ua

Порада від EVA Blog: розтушовуючи тональний засіб, пам’ятайте про шию та лінію волосся. Це допоможе уникнути переходів від одного відтінку до іншого.

Тренуйся разом з SuperStay

Навіть у непогоду та під час активних тренувань ваше обличчя «не попливе», якщо за його рівний тон відповідає Maybelline NY SuperStay 30H. Практично не відчувається на обличчі, і це за умови впевненого ступеня покриття!

Фішка основи — ультралегкі пігменти та запатентована технологія Micro-Flex. Завдяки їм рівний колір із матовим фінішем зберігається протягом усього дня. Незамінний для тих випадків, коли немає можливості зайвий раз поправити мейк.

Для дивовижних бьюті-історій в лінійці SuperStay знайдеться чимало засобів й для акцентів на губах. Обирайте на свій смак та колір!

Вражай з Instant Eraser

Локальні проблеми, пов’язані з тоном шкіри, вирішить консилер Maybelline NY Instant Eraser. Надасть обличчю неперевершений вигляд, зберігши максимальну природність. Аплікатор-кушн першим дотиком приховає сліди втоми, а другим — підсвітить шкіру. Саме тому вкрай необхідний перед важливою зустріччю, коли ясний погляд може зіграти важливу роль. Окремий плюс — легка текстура зволожує завдяки екстракту ягід годжі та прибирає візуальні недоліки.

Для виразного або природного мейку серед продукції Maybelline NY можна дібрати цікаві косметичні засоби. Бренд завжди знається на beauty-тенденціях, які залишають простір для маневрів. А EVA.UA дарує можливість придбати цю косметику в один клік, заощадивши час для приємних подій!

Стійкий тональний крем Maybelline New York Superstay 30H

194.00
Купити

Консилер для обличчя Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer

184.00
Купити

Матувальний тональний крем Maybelline New York Fit Me! Matte

172.00
Купити

Тональний крем для обличчя Maybelline New York Affinitone

189.00
Купити
27 Квітня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія

    Бездоганний тон, який на першому місці для мене, реально круто лягає

  2. Олена

    Корисна стаття. Дякую!

  3. Канюк Оксана

    Скористалася вашою порадою: розтушовуючи тональний засіб, пам’ятайте про шию та лінію волосся. Це допоможе уникнути переходів від одного відтінку до іншого. Це справді виявилося чудово,ніяких переходів.Дякую за лайфхак

  4. Цибульська Олена

    А мені дуже подобається Maybelline NY Fit Me! Він ідеально підходить для моєї жирної шкіри,ніжно маскуючи недоліки та прибирає блиск зі шкіри

  5. Еліна Ганжала

    Мені дуже подобається тональний крем Maybelline NY Affinitone. Він рівномірно лягає на шкіру і залишається непомітним

  6. Nadija Filipchuk

    Лінійка SuperStay – це справжня знахідка для ваших губ. Спробуйте-не пошкодуєте

  7. Цейко Ганна

    Для виразного або природного мейку серед продукції Maybelline NY дійсно можна дібрати цікаві косметичні засоби. Бренд завжди знається на beauty-тенденціях, які залишають простір для маневрів. І ваша стаття допомогла мені зробити правильний вибір

  8. Руслана Леонюк

    консилер Maybelline NY Instant Eraser часто допомагає мені ,коли потрібно приховати проблеми шкіри

  9. Illona Girnjak

    Навітьпід час активних тренувань моє обличчя «не пливе», якщо за його рівний тон відповідає Maybelline NY SuperStay 30H

  10. Галина Семенюк

    користуюся коректором Maybelline NY Affinitone , якість вражає своєю досконалістю

  11. Ірина Семенюк

    Люблю користуватися Instant Eraser, це справжній помічник,коли потрібно гарно виглядати

  12. Лада

    Хочу похвалити тоналку SuperStay!Має насиченний робочий графік,і іноді не вистачає часу десь «припудрити носик»,але після використання цього тону зранку я маю ідеальний вигляд до самого вечора.

  13. Марія

    Хороші поради, обов’язково спробою продукцію Maybelline New York!!!

  14. Валентина

    Дуже цікава стаття. Класна підбірка косметики❤️

  15. Оксана

    Завжди подрбався натуральний макіяж,і якщо використовувала тональний крем ,то тільки з природніми відтінками .Дякую Maybelline за Affinitone,це моя любов!Легко наноситься,має зволожуючий эффект і виглядаю просто прекрасно!)

  16. Оксана

    Завжди подобався натуральний макіяж, і якщо використовувала тональний крем,то тільки з природніми відтінками. Дякую Maybelline за Affinitone,це моя любов!Легко наноситься,має зволожуючий ефект і виглядає просто прекрасно..!

  17. Христина

    Користуюсь Maybelline NY Fit Me! вже давно, ідеально підходить, не створює маску на обличчі.

  18. Оля

    Всем добрый день! Я просто обожаю бренд Maybelline New York. Вся моя косметика этого бренда. В ней только плюсы как по мне – качество на высшем уровне, доступная цена, наличие на прилавках магазинов. Дизайн радует, состав отличный, результат – идеальны! Сама пользуюсь и Вам советую!

  19. Альона

    Тональна основа Фіт Мі має чудову легку текстуру. Рівномірно лягає на шкіру та надає їй оксамитовість . Має матуючий ефект але при цьому не пересушує і не стягує шкіру. Дарує відчуття комфорту та легкості на весь день.

  20. Татьяна

    Как долго тональный крем можно “носить” на лице?

  21. Татьяна

    Частые акции и подарки- отличный маркетинговый ход!

  22. Татьяна

    У ТМ хорошая ценовая политика!

  23. Татьяна

    Тональный крем Maybelline отлично маскирует дефекты на лице

  24. Татьяна

    А есть тональный крем с SPF эффектом?

  25. Татьяна

    Теперь хочу попробовать тональный крем для спорта))

  26. Татьяна

    Узнала много нового

  27. Татьяна

    Очень познавательная статья

  28. Татьяна

    Люблю наносить тональный крем пальцами

  29. Татьяна

    Почему лицом Maybelline стала Дорофеева?)

  30. Татьяна

    Благодаря статье узнала много нового)

  31. Татьяна

    Maybelline – в ногу со временем

  32. Татьяна

    Тонального крема надолго хватает!

  33. Татьяна

    Весьма экономное средство

  34. Татьяна

    Тональный крем наносится тонким слоем

  35. Татьяна

    Отличная цветовая гамма)

  36. Татьяна

    Большой выбор средств!

  37. Наталія

    З Maybelline New York завжди виглядаєш суперово!

  38. Татьяна

    Хорошая текстура

  39. Наталія

    Завжди #живиусвоємутоні разом з косметикою від Maybelline New York!

  40. Наталія

    Виглядай круто з стійким тональним кремом Superstay 30H від Maybelline New York!

  41. Дарья

    Ваша косметика самая крутая, пользуюсь сама и ещё и маму подсадила :))))))

  42. Дарья

    Вот и мне интересно насчёт оттенка под городской загар. Обычно пользуюсь оттенком 115 айвори серии фит ми. Что-то немножко потемнее, без розового подтона, скорее с жёлтым – есть такое?)) Заранее спасибо)

  43. Анна

    Посоветуйте, пожалуйста, оттенок тоналочки под умеренный городской загар на лето??? Серия фит ми 😉 А то как солнышко пригрело, привычный тон скоро перестанет мне подходить)))))

  44. Анна

    Было бы интересно попробовать консилер-кушон, никогда не попадались средства в таком формате)

  45. Дарья

    Мой личный лайфхак в нанесении тональных средств – наносить их пальцами, а не всякими там кистями и спонжами))) пальцы, разумеется, мыть до и после 🙂 Но тон ложится намного лучше и расход меньше, чем когда половина на спонже останется… 😉

  46. Анна

    Мне очень нравится текстура Фит Ми, она лёгкая, и одновременно хорошо перекрывает, не забивает поры, ложится нежной невесомой вуалью. Спасибо вам))

  47. Игорь

    Добрый день. Отличный бренд Maybelline New York. У жены весь дамский столик занят этой косметикой. Она всегда говорит – что хороший результат это качественная косметика! Да и как по мне цена доступная и большой выбор!

  48. Светлана

    Классное качество Мейбелин. Хорошо ложится

  49. Тамара

    Maybelline NY – мій зручний ранок, підтримуючий красу день та вдячний вечір!! Обожнюю цю лінійку догляду та доброго настрою!! Від основ для обличчя до останніх штрихів нігтіків!!! Продовжуйте в такому руслі та розквітайте разом з нами, вашими прихільницями!!!!

  50. Анна

    Была приятно удивлена качеством косметики , спасибо

  51. Валерия

    О це моя любов, якщо взяти мою косметичку то там все торгової марки Maybelline. Мені здається що там вся продукція ідеальна) купляла туш falls lash effects з силіконовою щіточкою так вона не засохла на протязі року!!! Уявляете?Я була в шоці,
    А пудра affiniton 17 номер неймовірне покриття і підходить всім в кого світла шкіра, так вона невагома, її не помітно на шкірі, але при цьому тон рівний, та ще й не закупорює пори. Всієї моєї любові не описати. One love ❤

  52. Наталія

    Fit me – це саме те, що потрібно моїй шкірі

  53. Наталія

    Якщо тоналка, то лише Fit me або Affinitone

  54. Наталія

    Користуюсь завжди помадами тільки Colorsensational

  55. Ор

    Maybelline NY Affinitone улюблений тональний в моїй косметичці для легкого мейку, без ефекту масок і тп неприємностей. Буду купляти ще. Тепер хочу консилер Instant Eraser.))
    Стаття буде корисна усім хто в пошуках чим поповнити свою косметичку.)))
    Дякую за інформацію.))

  56. Марія

    Парочка моїх рятівників: Аффінітон і Instant Eraser, вже багато років. Дуже зручно, коли базу скл продукти 1 бренду і ще є дещо,але про це в іншому коменті. У єві бувають акції від Мейбелін 2+1, можна забрати собі чудовий подаруночок або якийсь мерч. Завжди беру і знаю, по закінченню, розпочну нову цяцю, хоч консилера вистачає надовго. І тон не набридає! А відірватись через різноманіття можна в іншій декоративні: тінях кремових і радниках, хайлайтерах, тому числі кремових з блистками, рум’янах.

  57. Наталія

    обожнюю Instant Eraser. Для дівчат які навчаються та мало сплять, ідеально маскує синці. Мої фаворити це відтінки 00 та 01. Рекомендую

  58. Наталія

    обожнюю Instant Eraser) справді, дівчата які навчаються та майже не мають сну – ідеальний варіант для маскування синців. Фаворити відтінки 00 та 01

  59. Анна

    А какая из этих тоналочек больше всего для жирной кожи подходит? А то я пока одну облюбовала, но вдруг есть что-то ещё более подходящее?.. Спасибо

  60. Анна

    Спасибо за статью. Мне идеально подошла тоналочка фит ми в оттенке 110. На лето возьму ещё что-то потемнее, под загар))

  61. Юлия

    Всем привет. Совсем недавно я вышла замуж. Как принято невесте делают красивый макияж, прическу. Я нашла (по советам знакомых) хорошего визажиста и она оказалась поклонницей косметики Maybelline NY. В торжественный день она мне сделала крутой мейк этой косметикой и я была удивлена. Результат всех поразил! Мой шикарный вид все оценили и макияж стойко держался целый день! Теперь я тоже стала поклонницей продуктов Maybelline NY.

  62. Александр

    Сам не пользовался, но сестра сказала тоналка мейбеллин фит ми топовая :))

  63. Анна

    Очень люблю косметику Мейбеллин. Даже не знаю, какая серия нравится больше. Наверное, всё-таки Фит Ми.

  64. Татьяна

    Мне идеально подошла вся линейка Fit Me. Консилер в оттенке айвори отличный!

  65. Дарья

    Обожаю линейку туш от Maybelline

  66. Альона

    Fit me – ідеально для мене! Шкіра матова, як після пудри. Виглядає максимально природньо.

  67. Оксана

    Найкраща продукція, люблю тональні основи і консилер.

  68. Христина

    Ми з подругою збиралися на вечірку, і в неї я спробувала Maybelline NY SuperStay 30H. Ефект вразив, так як макіяж був стійкий увесь час, не обтяжував обличчя тон, гарно дивився! Загалом, давно з продукцією Мейбеллін, і всі тональні засоби від Мейбеллін пробувала. Наразі, лінійка від Fit Me Matte Poreless Foundation найменше мені підійшла у використанні, а от новинка SuperStay 30H відмінно підійшла.

  69. Дарія

    Консилер допомагає з ранку замаскувати синяки під очима

  70. Дарія

    Колекція Fit Me! Просто бомбезна

  71. Дарія

    Всі тональні крема та консилери підходять для підліткової шкіри?

  72. Світлана

    Я не використовую тональный засіб в цілому, але використовую кожен день Instant Eraser у відтінку 00 ivory, вже друга баночка в моїй косметичці. Дуже класний засіб, особливо для тих, хто хоче свіжий погляд без синців під очима

  73. Дарія

    Стійкий тотальний крем Maybelline робе тебе суперовою

  74. Тетяна

    Матувальний тональний крем Maybelline New York Fit Me! Matte і Тональний крем для обличчя Maybelline New York Affinitone -це кохання з першого погляду ! Дуже подобається !

  75. Юлія

    Тональный крем-легенда MAYBELLINE Affinitone “Совершенный тон” – один из любимейших тональных кремов на протяжении многих лет. Прекрасно перекрывает высыпания и выравнивает общий тон кожи!

  76. Анастасия

    Дуже корисна стаття.
    З продукції Maybelline, для кожного знайдеться щось корисне

  77. Анастасия

    Дуже корисна стаття.
    З продукції Maybelline, для кожного знайдеться щось корисне

  78. Мария

    Хочу відмітити якість і чудовий матовий ефект тонального крему FIT ME.
    Гарно маскує деякі недоліки моєї шкіри,при цьому не шкодять ій.

  79. Ольга

    Тональний крем Maybellin New York Affinitone мій фаворит! Чудово перекриває недоліки і не залишає плівки на обличчі. Має легкий мерехтливий блиск,тому обличчя виглядає більш свіжим і рум‘яним. Буду купувати ще не один раз.

  80. Валентина

    Взагалі вся серія мейбелін неймовірна. Раніше пробувала Better Skin. Тоналочка неймовірна. Думаю Super Stay 30 H також крута. Потрібно спробувати

  81. Valichkagipska@i.ua

    Дуже подобається консилер. Використовуємо з сестрою саме його. Невід’ємний предмет у нашій косметичці. Підходить під будь який тон шкіри, замальовує синці під очима. Маскує всі недоліки. Плюсом є постійні акції і знижки

  82. Олена

    Пудра дуже класна

  83. Анастасия

    Instant Eraser это прям любовь, использовала уже 5 шт! Идеально постраивается под тон!

  84. Наталья

    Обожаю тональные средства мейбелин а ещё имею любимую матовую стойкую помаду которая держится на губах 24 часа а то и больше !!! На работе посоветовала всем и теперь мы с девочками просто нереально красивые , пьём кофе обедаем а Губки такие же красивые

  85. Ірина

    Пользуюсь консилером ,очень им довольна .использую его также как базу под тени.

  86. Елена

    Мій улюблений тон 110 Fit my!
    Завжди залишається фаворитом ❤️

  87. Людмила

    Дуже корисна стаття. Дає можливість розібратися у різноманітності тонуючих засобів та способах їх використання

  88. Олена

    обожнюю тональний крем Fit Me від Maybelline NY

  89. Татьяна

    А мне очень нравится тональный крем Affinitone, для возрастной кожи подошёл очень хорошо.

  90. Дарья

    Очень люблю линейку Fit Me! Особенно тоналку, это прямо лучшая тоналка, которая мне попадалась!!!!))))

  91. Юлія

    Корисна інформація. дякую

  92. Lana

    Після прочитання статті виникло бажання щось придбати)))

  93. Люда

    Всем привет. Спешу поделится с вами своим мнением о косметике – Maybelline New York. Пользуюсь уже давно и поняла что это №1 в моей косметичке. Доступная цена, высокое качество, шикарные выбор на полках магазина. Сама пользуюсь и другим советую!!!

  94. Юлия

    Здравствуйте. Пару недель назад с помощью сайта Ева намекнула мужу что хочу себе – “Тональний крем для обличчя Maybelline New York Affinitone”. Ему на почту пришло это сообщение (спасибо Еве за такую функцию!) и вуаля – муж мне его купил. Пользуюсь уже неделю – всем рекомендую. Очень удобный в использовании, хорошая консистенция. Довольна такому подарку! Надеюсь мой комментарий будет полезным!

  95. Оксана

    Мені останнім часом подобається консилер Instant Eraser, а саме його практичність і здатність із легкістю вирівнювати мій тон шкіри, і при цьому мати максимальну природність

  96. Яна

    Чудовий тональний крем Meybelline Affinitone він затоновує всі не бажаючі недоліки на обличчі має трішки сяйва надає більш природній ефект який не помітний, він мій фаворит серед всих тональних кремів.
    Консилер Instant наноситься легко, приємно за допомогою своєї подушечки дійсно приховує чорноту під очима.
    Суперова фірма

  97. Алиса

    Очевидно, тональные крема – не моя история. Ни один из описанных здесь мне не подходит. То ли дело пудра Affinitone (у меня в оттенке 24 – golden biege). Нейтральный оттенок, тающая текстура, аккуратный жемчужный блеск.
    Внимание, в магазинах, как правило, тестерами этой пудры выставлена предыдущая её версия. Она не имеет ничего общего с нынешней (с прозрачной крышечкой).

  98. Тамара

    Сьогодні якраз була в магазині EVA,та обирала новий тональний крем від Maybelline.
    Дівчатка,я дууууже довго не могла обрати,мені подобалися всі!
    Але таки вибір потрібно було зробити,хоч це було і дуже важно для мене)Мій вибір це Maybelline NY Affinitone,так як там у складі є гіалуронова кислота.

  99. Оксана

    Дівчата. Хтось використовує консилер Maybelline NY Instant Eraser. Напишіть відгуки. Підходить для шкіри +35?

    • Світлана

      Я користуюсь ним майже рік. Він дуже класний, не сильно пігментований, перекриття на 7/10, не лягає маскою і головне не сушить шкіру. Мінус це губка для нанесення, її не помити звичайно)

  100. Ксана

    Ця фірма дуже давно на ринку,пам’ятаю як ми чекали скидки на неї,десь 10 років назад,а зараз можна придбати все що нам треба,це велике щастя!

  101. Оксана

    Дуже подобається тональний крем Maybelline NY Affinitone . Він легкої текстури, маскирує не великі недолікі шкіри. Має делікатні блисточкі.Те що треба для моєї зрілої шкіри.

  102. Наталия

    Fit me мой фаворит. Этот крем – именно то что нужно для моей жирной кожи. Держится, отлично, не желтит. Припудрить личико в середине дня и и вечером. Идеальный и зимой и летом.

  103. Інеса

    Дякую за статтю) Дуже корисно))

  104. Любовь

    Мне нужен набор для макияжа тональный розового отенка и праймер такого цвета