Таємнича краса з Піднебесної: знайомство з брендом Catkin

Азійські країни не так давно стали головними засновниками трендів у догляді за шкірою, як вже закріплюють за собою статус новаторів і завдяки декоративній косметиці. І не дивно, бо макіяж із деякими продуктами є продовженням щоденного догляду. Сьогодні в EVA Blog відкриваємо завісу над брендом декоративної косметики Catkin, яка за властивостями близька до люкс-сегменту, а за ціною — до масмаркету. Цю торгову марку обов’язково треба знати в обличчя, адже напис на її продуктах Made in China справедливо несе новий сенс та формує високу ноту довіри.

Косметика, яка покликана розкрити секрети жіночності

У перекладі Catkin — вербова сережка, що уособлює пробудження до життя навесні. У китайській філософії верба символізує жіночність, чарівну красу та любов. Вона дарує жінкам магічну силу. Торгова марка майстерно об’єднала у продукції національні мотиви та відповіді на сучасні бьюті-запити в мейкапі. І, до речі, завдяки цьому знайшла прихильниць серед європейських жінок, не втративши позицій на батьківщині. Тут ваблять насичені відтінки, інноваційні формули, шовковисті текстури (куди ж без шовку, якщо мова про Китай), матові та сяючі фініші, глітерні пігменти. Косметика не тестується на тваринах, про що свідчить відповідне маркування на упаковці. Доповнює всі ці чудові новини ще одна  — прості рецептури на основі натуральних компонентів.

Цікаво про актуальне: «Що мейк розповість про ваш вік: помилки та лайфхаки»

Окраса косметички та життєвий талісман: футляри з посланнями на вдачу

Гарантуємо: добирати косметику Catkin ви будете із великою цікавістю. Адже дизайн футлярів із китайським живописом не просто чіпляє погляд, а несе дещо особливе для душі. Кожному косметичному засобу — власне унікальне оформлення, кожному символу — окреме бажання. Художники майстерно закодували в національних малюнках символи, які притягують бажане:

  • ластівки символізують вірність та кохання;
  • дракон — захист від негараздів і багатство;
  • дикі гуси — приємні новини;
  • золоті рибки прискорять здійснення мрій;
  • метелики обіцяють сімейний добробут.

Ззовні фактура футлярів нагадує шовкову вишивку. Увесь секрет — у технології 3d-різьблення по металу. Така упаковка покликана створити нове уявлення про вишуканість.

Перше знайомство: ТОП засобів від Catkin, які точно справлять враження

Ви, напевно, зустрічали той факт, що вік азіатських жінок здебільшого важко вгадати. Один із секретів — ідеально чисте фарфорове обличчя. І ось що для цього є у Catkin.

Тональна основа Silky Smooth Moisturizing Liquid Foundation — відмінниця у додатковому зволоженні і захисті шкіри від ультрафіолету. Завдяки легкій консистенції лягає тонким шаром, швидко адаптується та вирівнює тон. Залишає матовий фініш, який, до речі, не втрачає своїх властивостей навіть у вологу погоду.

Компактна пудра Flower-Like Pressed дорого відчувається в руці, та неперевершено — на обличчі! Тиснення у вигляді квіткових мотивів, магнітна засувка, велике дзеркало — футляр за статусом стовідсотково відповідає вмісту. Оксамитовий фініш і атласне сяйво пудри забезпечує шкірі здоровий вигляд. М’яка текстура дає їй змогу вільно дихати. Дерматологічний контроль — ще один козир.

Розсипчаста пудра Trio-Color Lotus Loose Powder із сатиновим фінішем — це три ефекти в одному продукті. Завдяки жовтому та рожевому тонам ви легко замаскуєте різні недосконалості, а білою пудрою закріпите макіяж та додасте обличчю світла. Відтінки можна міксувати або використовувати соло. Розкішна коробочка гідно прикрашатиме туалетний столик!

Компактні рум’яна Rosy Cranes Blush дарують м’які акценти завдяки мармуровому поєднанню пігментів. Миттєва адаптація та жодних контрастів! Мерехтіння, яке вуаллю лягає на шкіру, розсіює світло, даруючи обличчю сяйво зсередини. Комфорт та делікатність формули оцінять дівчата з чутливою шкірою.

Макіяж китаянок завжди є лаконічним, але це не заважає яскравим пігментам оселятися у їхніх косметичках. Всьому свій час та місце. І якщо ритуал краси вам важко уявити без магії яскравих відтінків, то підберіть серед товарів Catkin засоби для акцентів.

  Палетка тіней Seasonal — це неперевершена стійкість та безліч варіацій на тему «Я особлива». Дев’ять теплих відтінків добре поєднуються між собою, наносяться рівномірно, залишаючи глибокий колір. Із цією палеткою можна зробити класичний денний макіяж, а також додати шимерних блисків для вечірнього образу. У будь-якому разі ви досягнете влучних комбінацій!

Також буде цікаво: «10 палеток, які варто подарувати самій собі»

Помада Rouge Lipstick — приклад, коли нашвидкуруч можна нафарбувати губи, а бонусом отримати дозу пом’якшення та задоволення від соковитості кольору. Вміст олій у складі забезпечує зволоження та запобігає сухості, а особлива технологія Waterproof Quick Dry робить засіб водостійким. Текстури приємні та не липкі. Без того приємне враження доповнюють деталі: ковпачок закривається на магніт. Покупка одного відтінку точно спонукатиме до придбання інших!

Блиск для губ Vivid Melody із глянсовим фінішем виглядає соковито та відчувається комфортно. Ані липкості, ані розтікань. Ти можеш навіть забути, що носиш його на губах, але при цьому він засліпить перехожих своїм сяйвом. Формула збагачена зволожувальними компонентами.

Блиск для губ New Liquid Lipstick у жодному разі не можна назвати буденним, адже глянсове сяйво — то завжди виклик. Шовковиста текстура легко розподіляється анатомічно зручним аплікатором. Водостійка формула ретельно доопрацьована, тож дарує шкірі губ глибоке зволоження.

Готові до нових вражень та смислів від бьюті-засобів? Тоді обирайте свою історію бажань серед продукції Catkin на EVA.UA!

Блеск для губ Catkin Vivid Melody Lip Gloss

109.00
Купити

Блеск для губ Catkin New Liquid Lipstick Lip Gloss

249.00
Купити

Компактные румяна Catkin Rosy Cranes Blush, C04 Saffron

235.00
Купити

Увлажняющая тональная основа для лица Catkin Silky Smooth Moisturizing Liquid Foundation

524.00
Купити

Палетка теней для век Catkin Seasonal 9 Color Eyeshadow

499.00
Купити

Рассыпчатая пудра для лица Catkin Trio-Color Lotus Loose Powder с матовым эффектом

314.00
Купити

Компактная пудра для лица Catkin Flower-Like Pressed Powder

299.00
Купити

Помада для губ Catkin Rouge Matte Lipstick

399.00
Купити
28 Січня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA