10 палеток, які варто подарувати самій собі

Улюблені зимові свята можна зробити ще приємнішими, якщо подбати про подарунки не лише близьким, але й самим собі. Адже святковий час — чудова нагода порадувати себе тим, що так давно хотілося, але весь час відкладалося. Ми закликаємо вас перервати цю традицію й почати балувати себе подарунками. У новій статті EVA Blog — 10 найбільш бажаних мейкап-палеток, які вдало доповнять ваш beauty-арсенал.

Набір для контурингу Lamel

З цією палеткою для контурингу від Lamel ви легко створите макіяж, як у професіоналів.

  • Консилер — для маскування недосконалостей шкіри.
  • Темні відтінки — для коригування форми обличчя та затемнення окремих ділянок (вилиць, бокових частин носа і лоба).
  • Світлий відтінок — для підкреслення ліній під бровами, ямки над губою, приховування темних кіл довкола очей та висвітлення центру лоба.

Набір для контурингу обличчя Lamel Professional Colour Fix на eva.ua

Пігменти для макіяжу Lamel

Ця палетка від Lamel — універсальний продукт, який можна наносити на повіки, губи, обличчя, все тіло. Світлі сяйливі відтінки легко заміняють улюблений хайлайтер, а насичена концентрація пігментів дозволяє створити дійсно яскравий мейк.

Пігменти для макіяжу Lamel Professional Fly High на eva.ua

Палітра глітерів Lamel

Ще одна універсальна палетка, котра може використовуватися для макіяжу очей, губ, обличчя — це набір глітерів з комфортною гелевою текстурою від Lamel. Must-have у косметичці кожної красуні, яка любить створювати ефектні та блискучі образи.

Палітра глітерів Lamel Professional Glitter Factory на eva.ua

Нюдові рожеві тіні Bourjois

Ідеальний варіант для тих, хто бажає зробити макіяж з нотами паризької розкоші. Універсальний рожевий нюд від Bourjois добре пасує для денного та вечірнього макіяжу. 8 неймовірних відтінків чудово суміщаються між собою. А двосторонній пензель дозволяє професійно наносити та розтушовувати їх.

Палітра тіней Bourjois Beau Regard Palette № 001 Rose Nude на eva.ua

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: Пензлі для макіяжу: збираємо найнеобхідніші

Набір для моделювання брів Bourjois

Ніщо так вдало не доповнює макіяж, як виразні натуральні брови. Якщо свого часу ви перестаралися з вищипуванням або ж маєте від природи надто тонкі чи світлі брови, тоді вам точно потрібна палетка для моделювання від Bourjois. Обирайте свій відтінок для блондинок чи брюнеток та наносьте засоби зручним пензлем.

  • 1 етап: нанесіть віск за напрямом росту волосків.
  • 2 етап: довершіть форму пудрою.
  • 3 етап: покладіть хайлайтер у зону під бровами.

Набір для моделювання брів Bourjois Brows Palette на eva.ua

Палетка хайлайтерів Bourjois

Бездоганний інструмент для того, щоб надати макіяжу природного сяйва та уникнути недоречного блиску. Хайлайтери з палітри Bourjois з пудровою текстурою та приємним ароматом шоколаду легко наносяться та розтушовуються. Використовуйте різні відтінки для спинки носа, вилиць, зони росту волосся, середини лоба, під бровами та над верхньою губою.

Палетка хайлайтерів Bourjois DELICE DE POUDRE на eva.ua

Палітра тіней Maybelline

Тіні з лімітованої колекції DoDo Afterparty від Maybelline New York — це 6 трендових відтінків, висока пігментація та чудова стійкість. У палетці — матові та шимерні тіні, за допомогою яких ви легко створите свій зірковий мейкап.

Палітра тіней для повік Maybelline New York DoDo Afterparty на eva.ua

Палетка тіней L’Orе́al

Ще одна ексклюзивна палітра тіней — створена легендарним Карлом Лагерфельдом сумісно з L’Orе́al Paris. У ній аж 9 відтінків у матових та ніжних сатинових фінішах. З цими тінями можна створювати безліч різноманітних образів — від легкого денного нюду та класичних чорних смокі до яскравих кольорових.

Палетка тіней для повік L’Orе́al Paris Collection Karl Lagerfeld на eva.ua

Палітра для корегування обличчя Eveline

Метод приховування недоліків протилежними кольорами (кольорокорекція) давно застосовується професійними візажистами, а тепер доступний усім. Палетка кремових коректорів від Eveline допомагає за лічені хвилини повернути обличчю свіжий, доглянутий та відпочилий вигляд.

  • Жовтий — вирівнює тон шкіри та приховує сліди втоми.
  • Фіолетовий — відмінно маскує пігментні плями.
  • Зелений колір — для нейтралізації почервонінь (акне, капілярної сітки).
  • Персиково-рожевий — щоб прибрати синяву під очима.

Палітра для корегування обличчя Eveline Concealer Sensation 4 in 1 на eva.ua

Палітра тіней Eveline

Палетка тіней від Eveline містить аж 12 універсальних відтінків, за допомогою яких можна легко надати погляду виразності та глибини. Універсальні кольори з матовою та шимерною текстурою добре поєднуються між собою та дозволяють створити безліч модних образів: від легких денних до трендових вечірніх.

Палітра тіней для повік Eveline ALL IN ONE NUDE на eva.ua

Завітайте до найближчої EVA або на eva.ua, щоб обрати найкращі подарунки для себе та близьких. Бажаємо неймовірних свят та чудового настрою!

23 Грудня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *