7 ідей подарунків для жінок до Дня захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України – це особливе свято для жінок і чоловіків, які захищали й продовжують захищати нашу країну, її територіальну цілісність і свободу народу. Висловити свою щиру вдячність і безмірну повагу можна, приготувавши приємний презент. У цій статті ми поговоримо про подарунки для жінок, які стоять на захисті нашої Батьківщини. Тому, якщо ви не можете придумати, як цікаво привітати маму, сестру або подругу з цим святом, обов’язково прочитайте статтю до кінця.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

День захисників і захисниць України

Що важливо враховувати при виборі подарунка

Вибір презенту – це відповідальне і хвилююче діло. Щоб не помилитися з подарунком, потрібно врахувати кілька важливих моментів:

  1. Бюджет. Це перше, з чого слід починати вибір подарунка. 
  2. Інтереси та хобі. Знаючи, чим захоплюється людина, буде набагато простіше підібрати щось цікавеньке.
  3. Бажання і мрії. У кожної людини є свої бажання і мрії, а у дівчат їх хоч забирай. Можливо, про якесь із них ви точно знаєте і зможете втілити в реальність.
  4. Практичність. Подарунок, який стане в пригоді в повсякденному житті, завжди оцінюється вище. Це можуть бути аксесуари, декор та інші предмети для дому та побуту.
  5. Персональний подарунок. Це завжди приємно. Іменний принт, портрет, гравіювання на певних речах тощо. 
  6. Обмеження за часом. Якщо немає часу придумувати оригінальне привітання, можна звернути увагу на вже готові подарункові набори або сертифікати, які завжди виручають у таких ситуаціях.
  7. Не забудьте про пакування. Оформлення подарунка також відіграє далеко не останню роль. Гарно оформлений презент зробить перше враження ще більш приємним.

Вибір подарунка

Цікаво на тему: 5 ідей подарунків для чоловіків до Дня захисників

7 ідей подарунків для жінки

EVA Blog підготував цікаві варіанти презентів, серед яких ви точно знайдете найкращий.

EVA y Viber

Патріотичні подарунки

Сьогодні кожен українець переповнений гордістю за свою країну, культуру та мову, а також за тих, хто її відважно боронить. Тому одним із найкращих подарунків можуть стати:

  • одяг у національному стилі (вишиванка, сукня, хустка з українським орнаментом);
  • сувеніри;
  • худі або футболки з цитатами українських письменників, гербом;
  • національні прикраси та аксесуари.

Патріотичні подарунки

Цікаво на тему: День захисників і захисниць України: листівки та привітання

Сертифікат на купівлю косметики

Жінка в будь-якій ситуації залишається жінкою. Макіяж і догляд за собою – це не тільки необхідний кожній представниці прекрасної половини б’юті-ритуал, а й спосіб виразити себе. Подарунок у вигляді сертифіката на купівлю косметики дасть змогу вибрати саме ті продукти, що відповідають індивідуальним потребам і вподобанням. Тим паче, що зараз у лінії магазинів EVA та EVA.UA можна придбати звичайний та електронний сертифікат номіналом на суму від 100 до 1000 грн, що дуже зручно.

Сертифікат

Похід у SPA-салон або на масаж

Ніщо не зрівняється з можливістю розслабитися, відпочити та приділити час собі. Подаруйте день спа-процедур, де можна насолодитися масажем, ароматерапією та іншими доглядовими процедурами. Це чудовий спосіб трохи відволіктися, а також подбати про своє фізичне та емоційне здоров’я.

SPA-салон, масаж

Товари для домашнього затишку

Безперечно, подарунки, які створюють затишок і комфорт у домі, завжди актуальні. Ароматичні свічки з приємними запахами, м’який халат, стильна ваза або плед можуть стати ідеальними презентами. Вибираючи такі подарунки, намагайтеся врахувати особисті вподобання одержувача подарунка.

Товари для домашнього затишку

Набір солодощів

Ну, хто ж не любить солоденьке? Панкейки, пряники, набір цукерок та інші види ласощів із тематичним оформленням не тільки піднімуть настрій, а й зроблять чаювання дуже приємним. 

Набір солодощів

Аксесуари та прикраси

Аксесуари та прикраси завжди є чудовим подарунком, який може доповнити образ і підкреслити індивідуальність. Ви можете вибрати гарну каблучку, кулон, браслет, зробити іменне гравіювання або вибрати прикрасу в національному стилі

Модна українська прикраса

Книги

Книги – це найкращий і дуже цінний подарунок для любителів літератури. Виберіть книжку, яка відповідає інтересам і хобі одержувача презенту: чи то художня література, чи то наукові дослідження, чи то кулінарні рецепти. 

Книги

Пам’ятайте, неважливо, який подарунок ви виберете, головне, щоб він був подарований від щирого серця і став проявом турботи та уваги.

 

Читайте також:

11 Вересня / 2023 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *