Що подарувати коханому в Міжнародний чоловічий день?

Близько 60 країн щорічно святкують 19 листопада як Міжнародний чоловічий день. Таким чином його творці намагаються привернути увагу до питань дискримінації чоловіків в різних сферах життя (освіта, сімейне право, охорона здоров’я, ЗМІ), а також відзначити позитивний внесок чоловіків в суспільство та їхні досягнення.

Якщо ви хочете порадувати коханого та вручити йому подарунок у цей день, я склала список анти-подарунків – чого дарувати не варто. І невеликий список ідей, що ж все-таки можна подарувати.

Насправді досить бути уважною, щоб зрозуміти бажання чоловіка. На відміну від жінок, вони рідко натякають, частіше говорять відкрито. Припустимо, ви зайшли в спортивний магазин вибрати термобілизну, а він каже: «О, баскетбольні м’ячі привезли. Давно хотів покликати на дачу кумів і затіяти дружній матч». Чули? Повертайтеся при нагоді за м’ячом і чекаєте літа і матчу разом.

Перед тим, як пропонувати добірку подарунків, ось список речей, які краще залишити на полицях в магазинах:

  1. М’які іграшки. Милі пухнасті звірята, які викликають у вас розчулення, навряд чи чіпатимуть дорослого чоловіка.
  2. Даремні «романтичні» сувеніри на кшталт листівок, рамок або пазлів з вашою спільною фотографією. Чоловік швидше оцінить або смішний, або функціональний подарунок. «Милий» – ні.
  3. «Суспільний» подарунок. Товари для дому, якими ви зможете разом користуватися, теж не викликають ентузіазму. Новий пилосос замість поламаного або садовий шланг – приблизно те ж саме, що набір сковорідок для вас. Краще вже тоді набір інструментів для господарства або для автомобіля.
  4. Сорочки, запонки, затискачі для краваток і самі краватки. Все це – про роботу, а вона і так займає більшу частину його життя.
  5. Прикраси. Дуже слизька тема.
  6. Щось масштабне і пов’язане з хобі. В чому тут помилка? Якщо чоловік чимось дуже захоплений, то у нього вже або є найкращий «важливий предмет» (наприклад, та сама вудка), або він точно знає, як вудка – найкраща в світі. Інших дарувати не варто. Краще вибрати якісь аксесуари для захоплення, але не основний предмет.
  7. Навігатор. Серйозно, ця функція є в будь-якому телефоні.

«Окей, що повз, я зрозуміла. Так що ж дарувати?» – думаєте ви. Кращий подарунок для чоловіків – той, яким можна похвалитися друзям. Я не маю на увазі автомобіль, тут, скоріше, працює бажання продемонструвати нові навички та поділитися враженнями. Стрибнув з парашутом, підкорив Говерлу, вибив «страйк» в боулінгу, проїхав сотню кілометрів на велосипеді – все це ознаки відмінного подарунка. Таким чином, король списку ідей подарунків – це …

1)Враження. Зараз маса компаній, які допоможуть вам вибрати сертифікат на що завгодно – масаж, політ в аеротрубі, стрільба з лука або майстер-клас гри на барабані.

 

2) Звичні предмети в нереальній кількості. Наприклад, не пару шкарпеток, а кілька десятків. Знаєте, чому чоловіки дарують іноді непідйомний букет з троянд? Тому що цінують вау-ефект більше нас. Ми б вважали за краще постійні знаки уваги – отримувати по одній троянді при кожній зустрічі замість букета з дев’яносто дев’яти штук. Тому, якщо хочете подарувати чоловікові щось на кшталт шкарпеток, варто приголомшити його кількістю. Нехай їх буде дійсно багато.

 

3) Іграшки. Ніхто вам в цьому не зізнається, але всередині кожного чоловіка є маленький допитливий хлопчик, який прийде в захват від подарунка з кнопками, лампочками і пультом управління. Інакше чим пояснити неймовірну популярність квадрокоптера?

 

4) Спортивна атрибутика. Якщо ваш чоловік захоплений якимось видом спорту, вибрати йому подарунок легко, а вболівальникам – ще легше. Чоловік не пропускає жодної гри улюбленої футбольної команди? Купуйте квитки на гру або даруйте атрибутику. Якщо ви складете йому компанію і перейметеся грою, він оцінить.

 

 

5) Гаджети. Класні навушники, приставка або окуляри віртуальної реальності – годиться все.

 

6. Доглядова косметика. Крем для рук, косметика по догляду за бородою або, навпаки, набір для гоління теж гарний варіант для подарунка в холодний сезон.

Звичайно, не варто сприймати ці рекомендації буквально. Якщо це обговорено або ви точно знаєте, що коханий хоче пилосос, сорочку або навігатор – сміливо вирушайте саме за цим! Або беріть на озброєння сім пунктів вище плюс десять ідей, про які я писала в минулому році до Дня Козацтва

18 Листопада / 2019 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *