Як відсвяткувати Міжнародний чоловічий день

Сьогодні є чудовий привід для святкування! Адже саме 19 листопада святкується Міжнародний чоловічий день. Тож давайте влаштуємо нашим коханим сюрприз. Ми маємо для вас кілька цікавий ідей, як реалізувати привітання ввечері, якщо ви не знали чи забули про свято вранці.

Крім Міжнародного дня батька, який відзначається у червні, є ще International Men’s Day — Міжнародний чоловічий день. Це свято відзначають у більш ніж 60 країнах світу, а його мета — привернути увагу до дискримінації чоловіків, права яких останніми роками особливо послабли у питаннях медицини, сімейного права та освіти.

Як порадувати тата у Міжнародний день чоловіків

Чому б не зробити приємність нашим татам? Вони щодня вкладають сили, енергію і час у свою родину, тому буде не зайвим показати, що ми помічаємо їх зусилля. Тож пропонуємо вам 5 простих варіантів, як порадувати тата і привітати його з Міжнародним чоловічим днем.

Прокладіть новий шлях до серця

Порадувати чоловіка набагато простіше, ніж жінку. Якщо ви приготуєте улюблений смаколик чоловіка, він буде у захваті! Пригадайте, від чого коханий задоволено «муркотить»? Це домашні варенички чи ваш фірмовий запечений короп, або ж він обожнює солоденьке? Якщо ж улюблених страв багато, але всі вони трохи набридли, спробуйте здивувати чоловіка! За посиланням «Експрес-вечеря для втомленої мами» ви знайдете кілька варіантів повноцінної нестандартної вечері, на приготування якої ви не витратите багато часу. А задоволеними залишаться всі!

Подаруйте абонемент в найближчий фітнес-зал

Це не вимагає великих коштів, натомість може стати стимулом для початку нового життя! Якщо у прайсі фитнес-клубу є індивідуальні тренування з тренером, то обирайте такий варіант. На старті, коли чоловік лише включатиметься у тренувальний процес, йому напевне знадобиться допомога професіонала. До речі, вчені підрахували, що кожен вкладений долар у фітнес зараз, в майбутньому економить цілих 25$! Тож такий подарунок — перспективне капіталовкладення у родинний бюджет і в красивий прес коханого.

Організуйте творче привітання

Таким привітанням можна доповнити будь-який подарунок або ж застосувати його самостійно. Підключіть дітей — нехай вони намалюють картини, яким бачать свого тата, і прикрасьте ними квартиру. Також вони можуть самостійно чи з вашою допомогою підписати вітальну листівку. Немає нічого приємнішого за щирі дитячі слова! 

Вручіть сертифікат на вільний вечір

Не зважаючи на те, що цей подарунок вимагає найменше зусиль, він може стати для чоловіка найочікуванішим. Напевне, він теж втомився від буденної рутини, тож «преміюйте» його вечором, у який він може робити все, що забажає.  Буде круто, якщо ви оформите письмовий сертифікат: по-перше, що написано, має більше вірогідності до виконання, по-друге, ви зможете прописати умови. Наприклад: «Коханий, на честь Міжнародного чоловічого дня я дарую тобі цілком вільний вечір від дітей, посуду, моїх нагадувань і дзвінків. Сертифікат діє з 18:00 до 22:00, а потім я чекаю на розповідь про твої враження».  Можливо чоловік обере посиденьки з друзями, комп’ютерну гру чи безцільне гортання фейсбук-стрічки. Єдина умова — пообіцяйте, що ви не будете його турбувати. І дотримуйтесь цієї обіцянки.

Допоможіть відновити сили

Для цієї мети досі не вигадали нічого кращого за хороший, тривалий, досить інтенсивний масаж. Приділіть час вивченню теми: почитайте про масажні рухи, можна навіть подивитися кілька роликів про ефективні масажні техніки. Візьміть масажну олію, вкладіть чоловіка на тверду поверхню і зробіть йому тривалий масаж. Розпочніть з розігріву тіла — для цього підійдуть кругові та розтираючи рухи, потім застосуйте проминання (рухи, наче ви вимішуєте тісто). На завершення — погладжування. Наприкінці сеансу чоловік може заснути, але це й на краще: значить ви допомогли коханому відключитися від реальності хоча б на деякий час. Вранці він прокинеться бадьорим та повним сил.

Сміливо беруть одну чи кілька ідей на озброєння і радуйте свою другу половинку. Дарувати подарунки ще приємніше, ніж їх отримувати, тож вся ваша родина буде у виграші!  Зі святом вас, чоловіки! Ми щасливі, що ви є у нас, а ми — у вас. Ми з вами чудовий тандем:)

19 Листопада / 2019 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *