З чим прийняти ванну для максимального релаксу

Ванна — це той острівець комфорту, де можна робити все, що забажається. Насолоджуватися приємними ароматами й доглядом за шкірою, спостерігати як вибухає сольова бомбочка, запалювати свічки та слухати улюблену музику. Беремо курс на максимальне розслаблення й ділимося незвичайними засобами, з якими звичайна ванна принесе максимум задоволення для душі та тіла.

Як створити потрібну атмосферу для релаксу у ванній

По можливості зробіть так, щоб вам нічого не заважало. Вимкніть телефон, увімкніть приємну музику, розставте кілька свічок (тільки обирайте для цього безпечні місця), заздалегідь підготуйте великий м’який рушник, яким можна буде закутатися.

Коли ванна наповниться водою, додайте до неї піну, ароматичну олію або сіль. Якщо хочете, візьміть з собою плитку шоколаду, чашку з трав’яним чаєм або просто воду з лимоном. А далі нехай все буде так, як ви любите: масаж ніг, масочка для обличчя, приємний догляд за всім тілом.

Чому корисно та які є протипоказання

Крім того, що це просто приємно, ванна створює комплексний позитивний ефект.

  1. Робить красивішими. У теплій воді пори розкриваються, і шкіра природним шляхом очищується. Чудовий момент, щоб побалувати її доглядовою косметикою.
  2. Відновлює після фізичного навантаження. Розслаблююча ванна допомагає усунути крепатуру — біль у м’язах після інтенсивного тренування. Для посилення ефекту до неї можна додати англійську сіль (магнезію).
  3. Дарує гарний настрій. Злегка прохолодна ванна комфортної температури зменшує рівень гормону стресу, заспокоює нервову систему й усуває втому не гірше за медитацію.
  4. Покращує сон. Тепла ванна ввечері розслабляє весь організм, допомагає легше заснути та почуватися бадьоро вранці.

Які є протипоказання

Не рекомендується влаштовувати аромаванни під час вагітності, грудного вигодовування, а також при захворюваннях нервової системи. Холодна ванна протипоказана при хворобах нирок, а гаряча — при серцево-судинних. Ну, і ще за наявності будь-яких проблем зі здоров’ям щодо прийому ванн краще поговорити з лікарем.

Засоби для повного релаксу у ванній від Uterra Native

Продукція бренду Uterra Native допомагає влаштувати розкішне спа просто у себе вдома. Ці засоби огортають ніжними ароматами та приємно доглядають. А оригінальне виконання підіймає настрій ще до початку всіх задоволень.

Тверда піна «Рожева мрія» при контакті з рідиною утворює багато пухнастої піни, що допомагає насолодитися довгоочікуваним відпочинком і робить ванну максимально корисною. Пом’якшує жорстку воду, зволожує шкіру, загоює мікропошкодження.

Молочна пудра Uterra Native — це неймовірна атмосфера релаксу у вашій ванні. Дбайливо доглядає за шкірою з натуральною олією виноградних кісточок та сухим молоком. Спробуйте з різними ароматами або обирайте свій улюблений:

Бомбочка «Барвиста веселка» містить відразу три види олій: виноградних кісточок, оливки та листя чайного дерева. Вони живлять, пом’якшують і сприяють регенерації клітин шкіри. Приємне розслаблення та чудовий настрій дарує тонка ароматична композиція.

Новинки від Uterra Native для догляду після ванни

Ті, хто вже знайомі з продукцією Uterra Native, з нетерпінням очікували на прем’єру цього року — засоби для догляду після ванни, що допомагають поєднати приємне з корисним.

Сорбет Cactus з тонізуючими, зволожуючими та пом’якшуючими властивостями — найбільш очевидний спосіб подарувати тілу радість і релаксацію. Містить корисні для краси шкіри екстракти квітів кактусу, ламінарії, мигдальну олію та пантенол.

Мус Pumpkin огортає чудовим гарбузовим ароматом і дарує відчуття комфорту. Усе завдяки збалансованому складу з вітаміном Е та натуральними екстрактами насіння гарбуза, бавовни, листя малини.

Скраб Black Cumin — заряд вітамінів та енергії для красивої, пружної шкіри. Містить екстракт насіння чорного кмину, сахарозу й гліцерин, які ніжно відлущують і зволожують.

Батер Shea — найкращий подарунок для сухої шкіри тіла. У його формулі: масла ши, мигдалю та авокадо, вітамінний коктейль, екстракт водоростей для краси та молодості всього тіла.

Суфле Hemp — секрет чарівної ніжності шкіри. Його головний компонент, екстракт насіння конопель, має захисні та тонізуючі властивості. За живлення шкіри відповідають вітамін Е, олія авокадо, екстракти фініків і кориці.

Про цей неймовірний ефект знала ще Клеопатра, секрет молодості якої, як кажуть, полягав у ваннах з молоком і медом. Але ми переконані, що це лише тому, що у неї не було таких розкішних спа-засобів, як Uterra Native.

Ще кілька релакс-ідей від Єва Блог:

Бомба для ванны UTerra native Красочная радуга

69.90
Купити

Баттер для тела UTerra Native Shi с маслом Ши

139.00
Купити

Суфле для тела UTerra Native Hemp Конопля

59.90
Купити

Скраб для тела UTerra Native Black Cumin

119.00
Купити

Твердая пена для ванны Uterra native Розовая мечта

79.90
Купити

Мусс для тела Uterra Native Pumpkin

90.90
Купити

Молочна пудра для ванны Uterra Pure Beauty

38.90
Купити
27 Листопада / 2020 Жіноче здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Березня / 2024 Жіноче здоров'я
8 причин затримки місячних крім вагітності
16 Серпня / 2023 Жіноче здоров'я
0-10-звичок,-які-дозволять-полюбити-своє-тіло
17 Квітня / 2024 Жіноче здоров'я