Як правильно підібрати бюстгальтер?

На ринку зараз представлено безліч цікавих моделей ліфчиків. Індустрія спідньої білизни активно розвивається, прагнучи запропонувати новинки, які вразять як з точки зору комфорту, так і естетики. Кожен бюстгальтер розроблений так, щоб відповідати і фізіологічним, і стилістичним потребам. Завдяки широкому асортименту кожна жінка може знайти варіант, що ідеально їй підходить. Головне правильно зняти з себе мірки та підібрати розмір, щоб почуватися впевнено і комфортно. І як це зробити швидко і без помилок, розкажуть стилісти українського бренду Elita.

цікаві моделі ліфчиків

Яких правил краще дотримуватися, щоб купити ліфчик з правильною посадкою?

Попри широкий асортимент пропозицій і можливість бюстгальтер купити в будь-якому спеціалізованому магазині, багато жінок продовжують стикатися з дискомфортом під час носіння. Основна причина неправильно підібраний розмір, унаслідок чого ліфчик стискає шкіру, залишає сліди на тілі та спричиняє неприємні відчуття в ділянці молочних залоз. Часто це результат недостатнього розуміння того, як має сидіти білизна.

ліфчик з правильною посадкою

Щоб переконатися в правильності вибору, одягніть свій улюблений бюстгальтер і перевірте такі моменти:

  1. На спині пояс бюстгальтера має залишатися повністю горизонтальним. Під нього мають вільно проходити два пальці руки завдяки еластичності тканини. Таке положення розраховане на створення достатнього простору для дихання і руху грудної клітини під час бігу.
  2. Груди повинні повністю займати чашку, не виходячи за її межі, і не провалюватися всередину, тоді силует набуває природної форми.
  3. Центральна частина бюстгальтера перегородка між чашками має щільно прилягати до грудної клітини незалежно від розміру бюста. Тільки в такому разі білизна зможе сформувати правильну підтримку і розподілити навантаження на спину.

Центральна частина бюстгальтера

Цікаво на тему: 10 звичок, які дозволять полюбити своє тіло

У яких випадках потрібно замінити бюстгальтер?

Перераховані вище позиції вважаються нормою для правильної посадки ліфчика. Однак є й інші моменти, на які слід звернути увагу:

  • неправильно, коли кісточка чашки лягає поверх бюста, коли вона тисне в пахвовій западині або в районі перегородки. Це формує поранення шкіри та подразнення.
  • неправильно, коли бретельки залишаються в настільки натягнутому стані, що на плечах залишаються сліди. При цьому вони не повинні бути вільними. Їхнє завдання не утримувати вагу бюста, а тримати чашку в натягнутому стані, а для цього їх достатньо правильно відрегулювати.
  • поекспериментуйте, якщо прибрати бретелі, правильні жіночі ліфчики все одно фіксують груди. Це досягається завдяки правильно продуманому і пошитому поясу. Тому досконалі та красиві ліфчики для пишних форм здебільшого відшиваються з широким поясом.

правильна посадка ліфчика

Ще один метод перевірки ідеальної посадки бюстгальтера полягає в такому: визначте середину відстані між ліктем і верхом плеча. Якщо соски знаходяться на цій позначці, то обрана модель відмінно підходить.

Цікаво на тему: Менструальні чаші та інші альтернативи тампонам та прокладкам

Як визначити потрібний розмір бюстгальтера?

Якщо у вас вже є бра, яке ідеально сидить, його можна використовувати як зразок для зняття мірок. Це особливо зручно, якщо ви плануєте купити ліфчик в інтернеті, де неможливо приміряти білизну перед покупкою.

Для точного визначення розміру потрібно виконати два основні кроки.

Лінія магазинів EVA фейсбук

Крок 1

Виміряйте об’єм під бюстом. Для цього знадобитися кравецький сантиметр, яким замірюють область під грудьми. Важливо стежити, щоб розташування стрічки було абсолютно горизонтальним і прилеглим до тіла. Цей замір допоможе визначити розмір майбутнього пояса, який зазвичай вказується на етикетках цифрами та повністю відповідає значенню на сантиметровій стрічці, наприклад, як 75, 80 і т.д.

Як визначити розмір бюстгальтера

Крок 2

Виміряйте об’єм по найбільш опуклій частині грудей, найчастіше по сосках. Сантиметрова стрічка також повинна лягати горизонтально підлозі, і при цьому важливо дотримуватися достатнього натягу. Потім з отриманого числа відніміть попередню мірку, щоб визначити розмір (глибину) чашки. 

Обхват грудей об’єм під грудьми = розмір чашки

Цей параметр зазвичай позначається літерами латинського алфавіту, де A це найменше значення.

Після того, як ви зняли мірки, на сайті кожного виробника спідньої білизни можна знайти таблиці, які допоможуть перевести отримані заміри в ідеальний розмір бра ліфчиків даного бренду. Тепер залишається тільки вибрати модель у відповідному розмірі, бажаний колір і оформити замовлення.

 

Читайте також:

29 Травня / 2024 Жіноче здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
11 порад, як перестати багато їсти
19 Липня / 2023 Жіноче здоров'я
0-9-ознак,-що-ви-п’єте-мало-води
11 Грудня / 2023 Жіноче здоров'я