Природна краса: Інтерв’ю із флористом Ольгою Марченко

Ми продовжуємо створювати для вас мотивуючі інтерв’ю з цікавими українськими жінками. Героїня нового випуску — Ольга Марченко, фітодизайнер і засновниця студії Botanical Studio. Ольга мріє впустити світ рослин в кожну оселю та відновити зв’язок між природою і людиною. А ще у неї дуже багато натхнення та нових ідей для експериментів. У своєму інтерв’ю для #бутижінкою Ольга поділилася з нами секретами своєї продуктивності й позитивним ставленням до життя.

Що значить для вас улюблена справа?

Це спосіб, у який я можу привнести в цей світ щось нове, хороше й надихаюче. А ще це спосіб самореалізації: я дуже люблю складнощі, що виникають у моїй роботі. Для мене це шлях, яким я виходжу на нові рівні своєї особистості. А прийшла я до цього випадково: понад шість років пробувала себе в різних напрямах, і основна складність полягала в тому, що у мене багато що добре виходило, і я не знала, що обрати. Через розуміння того, що не моє, через певні роботи я формувала список того, що для мене важливо. Через деякий час прийшла до живої природи й зрозуміла, що це мене надихає, і значить, може надихнути інших.

Які ваші сильні якості?

Нещодавно я відстежила в собі пристрасність. Ця якість має дві сторони медалі: є певні негативні наслідки, але є і позитивні. Для мене ця риса особлива, наприклад, якщо я читаю книгу, то я роблю це за три години. Я не розтягую якусь справу на тиждень або на місяць. Те ж саме стосується й роботи: я можу приїхати сюди о 7 ранку й поїхати об 11 вечора, щоб реалізувати якийсь великий проект. При цьому у мене широке коло друзів, мене звуть на різні заходи, побачення — я від цього відмовляюся, бо хочу виконати цю роботу швидко, круто і зараз. Коли я захоплена певною справою, то перебуваю лише в ній.

Як би вас охарактеризували близькі?

Вони б сказали, що я креативна: займаюся в дуже різних напрямках, крім фітодизайну можу малювати картини, виливати з бетону. Ще назвали б мене мудрою та ненормальною, тому що я часто вчиняю як хочу й іноді це може йти врозріз з тим, що прийнято, та з думкою інших людей. Але для мене важливо слухати те, чого хочу я.

Що для вас означає жіночність?

Жіночність — це не тільки вдягати сукні, спідниці, носити довге волосся й робити макіяж. Це теж має місце, але як би не виглядала дівчина ззовні, якщо вона має чоловічі якості, вона не буде жіночною. Для мене жіночність — це внутрішня м’якість і жіночі риси характеру: вміння уникати суперечок, не бути воїном. Жінка просто вміє бути турботливою й доброю до інших.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Краса — що це для вас?

У людей прийнято вважати щось красивим або некрасивим — в природі такого немає, в ній все має свої переваги. Я поважаю Творця як дизайнера й навіть процеси старіння вважаю по-своєму цікавими. У всьому потрібно вбачати свою красу, а найкрасивіша людина для мене — це та, що в цю мить щаслива і посміхається. Така краса — це внутрішній стан, коли дивишся на людину і розумієш, що в цю секунду вона дуже гарна.

Які ваші ритуали краси?

З щоденного — це те, що я звикла вранці та ввечері доглядати за шкірою, манікюр, педикюр, зачіска, акуратність у зовнішності, заняття спортом. Раніше в мене була мотивація займатися спортом, щоб красиво виглядати, але вона не завжди працює. Я зрозуміла, що для щоденних занять спортом, щоб це було в кайф, потрібно думати про те, що спорт — це те, що робить здоровою.

Як проходить ваш ранок?

Я снідаю й через 30–40 хвилин йду на пробіжку. Останнім часом я почала займатися своїм здоров’ям і мені дуже подобається напередодні важкого робочого дня робити фізичні вправи, розганяти своє тіло та впускати до нього енергію. Після цього день проходить максимально продуктивно. Це важливий елемент початку дня, який робить мене енергійною.

Чим балуєте себе?

Найулюбленіша річ, якою я себе балую, — це прийняття ванни. Обожнюю різнокольорові ароматні бомбочки. Крім приємних відчуттів ванна для мене — це місце, де я багато роздумую над життєвими й філософськими питаннями, відпочиваю та розслабляюся.

У чому ваш секрет щастя?

Я вважаю себе щасливою. Ми постійно чуємо про те, що для щастя важливо перебувати в поточному моменті, тут і зараз, але не всі розуміють, як це суперважливо та наскільки це працює. Коли усвідомлюєш і проживаєш поточний момент життя на всі сто відсотків, коли для тебе є тільки він, тоді виносиш з нього все найкрутіше і найпозитивніше. Крім того, я раніше була егоцентричною й лише нещодавно зрозуміла, що щастя знаходиться і в хороших відносинах з оточенням. А ще обожнюю свою роботу — у мене завжди багато натхнення та цікавих ідей! Це те, що мене підіймає вранці, коли мені хочеться скоріше прокинутися й побігти робити нові експерименти.

Нехай наше інтерв’ю допоможе і вам відкрити в собі нові грані, не боятися бути собою й відчувати себе по-справжньому щасливою прямо зараз!

17 Серпня / 2018 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті