Як провести залишок зими з користю

Попереду останній зимовий місяць, і багато хто вже не дочекається приходу весни. Але ж і взимку замість того, щоб пересиджувати морози вдома на дивані, можна влаштувати веселе й корисне дозвілля! Цікаві ідеї того, як провести залишок зими з користю, читайте в нашій новій статті.

Не любите зиму? Змініть своє відношення до неї!

Спробуйте віднестися до цієї морозної пори року як до часу, який можна витратити на те, що влітку робити буде ніколи: читайте книжки, готуйте смаколики, перегляньте свої цілі й додайте у своє життя щось нове. А якщо вам бракує ідей, скористайтеся нашими!

Сходіть на ковзанку

Якщо ви не вмієте кататися на ковзанах, вам обов’язково слід навчитися цьому! Візьміть подруг, коханого, дітей і разом відправляйтеся на ковзанку. А в перервах між катаннями можна зігрітися ароматним чаєм або глінтвейном. Море гарних вражень та теплих емоцій гарантовано!

Освойте лижі або сноуборд

Якщо ви думаєте, що лижами чи сноубордом можна займатися лише на гірських схилах, це означає що ви ніколи не пробували займатися ними в місті. Певно, неподалік кожного з українських міст можна віднайти схил, щоб спробувати себе в зимових видах спорту. А потім ви зможете з гордістю сказати: «Я каталась на лижах/сноуборді, і це були незабутні моменти!»

Сходіть на скалодром

На відміну від звичайних занять фітнесом скалодром тренує всі групи м’язів та дарує море позитивних вражень. Для того, щоб розпочати займатися, зовсім не потрібно бути підготовленими: спочатку можна спробувати підкорити просту вершину, а далі вже ускладнювати собі завдання. А ще такі нові заняття завжди піднімають настрій та самооцінку.

Відвідайте театр або кіно

Коли ще, як не взимку, відвідувати театральні вистави та прем’єри кінофільмів? Цієї зими в кінотеатрах очікується безліч цікавих прем’єр, серед яких сімейний мультфільм «Ліно», фантастичний бойовик «Чорна пантера», весела комедія «Крутий татусь» та ще багато чого цікавого на будь-який смак.

Дивіться серіали

Ну, а якщо морозними вечорами вам аж ніяк не хочеться виповзати з-під затишної ковдри, подивіться серіал. Серед цікавих новинок 2017 року — «Велика маленька брехня», «Залишені», «Майстер на всі руки», «Ворожнеча», «Блиск», новий сезон «Твін Пікс» та багато інших.

Зробіть перелік книг, які бажаєте прочитати

І прочитайте хоча б кілька з них. Або складіть план власної самоосвіти: почніть вивчати тайм-менеджмент, іноземні мови, історію моди, зрештою — головне, щоб заняття приносили користь і задоволення.

 

Погуляйте в засніженому парку

Марно ви вважаєте зиму сумною та неяскравою — лише погляньте на красу засніженого лісу або парку! Візьміть з дому термос з чаєм, пакунок печива й насолоджуйтеся спокійною й благородною красою Її Величності Зими.

Готуйте смаколики

Зима — чудовий час для приготування смачних страв. Довгі вечори сприяють затишній атмосфері вдома, доповніть її приємним ароматом нової для вас страви — лазаньї, печені за новим рецептом, печива або справжнього короля зими — глінтвейну.

Читайте автобіографії або дивіться документальні фільми

І це не лише цікаво, але й безкрайнє джерело дорогоцінного досвіду, нових ідей та корисних знань.

Спробуйте нові ідеї для макіяжу

Відомо, що ніщо так не заряджає позитивними емоціями, як зміна іміджу. А якщо ви не готові зістригти свої довгі коси або пофарбувати волосся в синій колір, спробуйте на собі новий стиль макіяжу.

Більше мрійте

Наше майбутнє, як і будь-яке будівництво, розпочинається з проекту, а мрія — це і є наш проект. Тож спробуйте цієї зими відповісти собі на питання: «Про що я мрію?» і дозвольте мрії прийти у ваше життя.

Влаштуйте дівич-вечір

Разом з подругами можна зібратися вдома чи в кафе, але є й більш цікаві способи провести час: сходити в спа, аквапарк, нічний клуб, влаштувати веселу фотосесію на засніжених вулицях міста, пограти в сніжки, зліпити сніжну бабу, а потім бігти до найближчої кав’ярні, щоб зігрітися за чашкою гарячого шоколаду.

 

Як бачите, зима — не така вже й нудна пора року, головне — налаштуватися на правильну хвилю й провести останній зимовий місяць з користю та задоволенням.

Бажаємо вдалого дозвілля!

28 Січня / 2019 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність