Сімейні фільми на Різдво

Різдвяні канікули— чудова можливість провести час в компанії рідних та близьких. А якщо доповнити святкові вихідні гарячим какао, затишним пледом і хорошим фільмом, можна влаштувати чудовий родинний кіновечір. У новій статті у EVA Blog ми зібрали для вас найцікавіші, на наш погляд, фільми для дорослих та дітей, які допоможуть створити теплий настрій та святкову атмосферу.

«Пригоди Паддінгтона»

Гарна сімейна комедія для дорослих і дітей

Великобританія, Франція, США, 2014

Ввічливий англійський джентльмен на ім’я Паддінгтон — не хто інший, як пухнасте ведмежа! Він прибув до європейської столиці з далекого Перу — і тут на нього чекають неймовірні пригоди та веселі ситуації. Фільм, знятий за мотивами серії книг Майкла Бонда, принесе масу позитивних емоцій дітям, а дорослим дозволить відволіктися від буденних справ і добре відпочити в сімейному колі.

«Петсон і Фіндус 2. Краще у світі Різдво»

Веселий різдвяний мультик про дідуся Петсона та його кота Фіндуса

Германія, 2016

В основі мультфільму — бестселер дитячого письменника Свена Нурдквиста. Герої мешкають у невеликому селі, і одного разу дідусь пообіцяв своєму котикові влаштувати найкраще в світі Різдво. Та під час підготовки щось пішло не так, і у передсвятковій метушні Фіндус намагається допомогти своєму хазяїнові. На героїв чекає багато пригод та веселих ситуацій за участі друзів і сусідів. Чи вдасться їм влаштувати найкраще у світі Різдво? Дивіться продовження історії у мультфільмі «Петсон і Фіндус 2»!

«Париж опівночі»

Оскароносна романтична комедія для затишного вечора

США, Іспанія, 2011

Головний герой — письменник і романтик, який дивом потрапляє у минуле та зустрічає легендарних особистостей — Хемінгуея, Пікассо та інших. Герой давно здогадувався, а тепер точно розуміє: він належить до цього часу і повинен лишитися в ньому назавжди. «Північ у Парижі» — чарівна казка для дорослих з іронічними діалогами, цікавим сюжетом і легкою ностальгією — її хочеться передивитися знову.

«Принцеса на Різдво»

Цікава й тепла мелодрама для сімейного перегляду

США, 2011

Головна героїня фільму Джилс після смерті сестри стає опікуном двох племінників. На дівчину чекає багато труднощів, але, як і в будь-якій Різдвяній казці, біди відступають, а на їхнє місце приходить справжнє диво. Неочікувано в житті родини з’являється дідусь, який запрошує їх провести святкові канікули не будь-де, а в справжньому замку! Тут на них чекають нові зустрічі та приємні сюрпризи, а як розвиватиметься історія героїні, дивіться у фільмі «Принцеса на Різдво».

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

«Чотири Різдва»

Комедійна мелодрама про сімейні цінності

Германія, США, 2008

Головні герої — закохана пара Кейт і Бред, які вирішили провести Різдво з батьками. Але ситуацію ускладнює те, що батьки обох розлучені. Тож молодятам доведеться встигнути побувати одразу в чотирьох місцях. Простий, на перший погляд, сюжет насправді зачіпає серйозну тему родинних відносин. І хоча автори віднесли цей фільм до жанрів комедії та мелодрами, його ідея полягає не в тому, щоб посміятися з проблем поколінь, а в тому, щоб не віддалятися від близьких та будувати щирі відкриті стосунки.

«Старий Новий рік»

Романтична комедія з затишною святковою атмосферою

США, 2011

Фільм розповідає про різних людей з великого міста з різними проблемами та характерами, і кожен з них намагається встигнути те, що не встиг протягом року: реалізуватися на новій посаді, заспівати для перехожих на Таймс Сквер, відвідати хворих батьків, приділити час дітям, виправити помилки минулого… У цьому фільмі є все: і елементи драми, і веселі комедійні моменти, і романтика великого міста. «Старий Новий рік» заряджає святковим настроєм і бажанням творити дива.

«Кейт і Лео»

Весела фантазійна мелодрама для дітей та дорослих

США, 2001

Він — справжній джентльмен, герцог Олбанський, що чарівним способом потрапив до сучасного Нью-Йорку. Вона — ділова жінка, що успішно будує своє життя в сучасному світі. Здавалося б, у реальному житті їхня зустріч неможлива, та у світі кіно можливо все! Як розвиватиметься романтична історія молодих людей з різних світів, дивіться у фільмі «Кейт і Лео». Хоча його сюжет простий та передбачуваний, переглядати це кіно хочеться ще і ще, адже воно дарує масу позитивних емоцій та зігріває в будь-яку погоду.

«Поганий Санта»

Комедія з елементами криміналу для веселої компанії

Германія, США, 2003

Головний герой фільму — не простий Санта Клаус: він має темне минуле, побував у в’язниці, любить міцно випити та кілька разів був жонатий. Щороку на Різдво він грабує магазин, і не збирається нічого міняти в своєму житті. Але на шляху героя зустрінеться маленький хлопчик, що повірив у його добрі наміри та Різдвяну казку. Тож цього разу Різдво злодія буде інакшим: йому доведеться творити дива та стати трохи добрішим. Не дивлячись на дещо вульгарні жарти, «Поганий Санта» сповнений Різдвяної атмосфери та створює гарний настрій.

Бажаємо приємного перегляду й гарного відпочинку!

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
10 найкращих трилерів сучасності
4 Листопада / 2022 Кіно, книги, музика
0-8-топових-фільмів-весни-2024
1 Березня / 2024 Кіно, книги, музика
Добірка цікавих серіалів і фільмів на вечір
4 Серпня / 2023 Кіно, книги, музика