Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий 2023

Перший місяць 2023 року промчав як комета. Саме час подивитися, чи справдився твій гороскоп на січень 2023. І звичайно ж, наш постійний експерт, астролог і психолог Василиса Яновські (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) знову готова поділитися підказками зірок для кожного знака Зодіаку! Чого чекати у коханні та кар’єрі, до яких сюрпризів варто морально заздалегідь підготуватися? Дізнайся прямо зараз у гороскопі для всіх знаків Зодіаку!

Час читання: 8 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

Основні тренди для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на лютий

Унікальний і напрочуд чистий місяць, коли всі планети перебувають у директивному русі, й немає жодних ретроградів, затемнень та інших похмурих трендів. До того ж незвичайний за силою дії повний місяць у знаку Рака принесе переїзди, покупки житла та побутових приладів, покращення стосунків у сім’ї, а для когось – довгоочікувану пропозицію руки та серця. Ідеальний час для енергетичних ритуалів та обрядів, покращення свого матеріального добробуту. З’єднання Сатурна, Сонця, Венери та Юпітера обіцяє справді великі виграші та чудові зміни.

Яновски_1024х500 (1)

Не варто розпочинати нових матеріальних справ, створювати союзи чи закладати фундамент будинку 3, 4, 9, 20, 23, 28 лютого.

Сприятливі дні – 5, 15 лютого – покращення комфорту, покупка машини, ділові контакти, що допомагають вирішувати спільну головоломку.

18 лютого – вночі! Вирішуємо надзавдання, оскільки саме нічний період переповнює всіх енергією. Прекрасний час для духовних практик, ретритів, знайомств із гуру, наставниками, однодумцями. Амбітні люди зможуть перемогти всіх своїх недоброзичливців, але ритуал, що очищає, для закладення доброго наміру зробити необхідно.

Жінка медитує

Стихія Вогню (Овен, Лев, Стрілець) спалахне з подвоєною силою несподівано для себе у тих сферах, які часто вибивали з колії протягом останніх трьох місяців минулого року, а саме: нерозуміння з партнером щодо поглядів на майбутнє. “Все або нічого!” – Ось він, ваш вогняний девіз. Розмінюватися на дрібниці й поступатися на шкоду собі? Ні! Чи не мають наміру!

Пара обіймається при свічках

Представники земних знаків Зодіаку (Козоріг, Телець, Діва) виявлять у своєму полі заняття або людей, завдяки яким вони розвинуть емпатію та сенсативність, а саме це і є для Землі основним завданням лютого. Багато хто знайде свою гармонію в прикладній творчості та виявлять талант, що дрімав до цього часу.

Цікаво на тему: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Знаки повітряної стихії (Близнюки, Терези, Водолій) отримають випробування неадекватними вчинками оточуючих. Якщо серед них є батьки або колишні кохані, дороги через їхню обурливу поведінку можуть розійтися назавжди. Але ніхто не буде про це шкодувати, адже цього місяця повітряні знаки Зодіаку очищатимуть життя від того, що віджило.

Жінка дістає вазу з коробки

Представникам водних знаків (Рак, Риби, Скорпіон) основні зусилля напевно варто кинути на розв’язання сімейних питань, які нарешті дочекалися свого часу. Довге очікування може дати серйозний соціальний блок або навіть травми у побуті чи на дорозі, тому максимальна увага до техніки та повне сканування стану морального здоров’я родинних стосунків.

♈️ Овен

Настав час попрацювати над зовнішнім виглядом і активно проявити себе в компанії.

Фінанси

_________________

Доброзичливість та чуйність допоможуть Овнам значно просунутися у професійній сфері. Меркурій в 11 будинку сприятиме згуртуванню навколо вас невеликого колективу, завдяки чому зможете самостійно заробити на несподіваному проєкті, і дати заробити іншим. Багато часу та уваги доведеться приділити трансформації у зовнішній атрибутиці, що відповідає за успіх, придбати дорогі не по кишені речі. Наприклад, годинник чи новий гаджет. Але чим дорожче виглядаєте, тим охочіше і щедріше оточуючі оплачують ваші послуги та купують товари. Використовуйте всі свої ділові зв’язки для того, щоб досягти успіху на роботі й зайняти високу посаду або отримати великого клієнта.

Колеги зацікавлено розмовляють

Здоров’я

_________________

Харчування слід кардинально змінити. Підійдіть до цього з усією відповідальністю, інакше вже наприкінці місяця ШКТ може дати про себе знати, і побачення зміниться походом до лікаря. Також варто берегти зір і не перевантажувати очі довгим сидінням за комп’ютером. Будь-які розмови телефоном та зависання в гаджетах закінчуйте мінімум за дві години до сну, замінивши звичку спілкуванням з книгою або вечірньою медитацією.

Цікаво на тему: Зарядка для очей: ТОП-вправи для покращення зору

Кохання

_________________

Щоб досягти поставленої мети в романтичній сфері, доведеться бути активними в компаніях і колективах, де у вас з’явиться особистість-конкурент. Яскравий одяг і поведінка лідера не залишать байдужими ту людину, заради якої ваше серце б’ється частіше, і ви привернете до себе увагу своєї симпатії.

До кінця лютого буде складно заводити знайомства поза робочими колективами, а любов матиме таємний характер. Ви віддасте перевагу або проводити час на самоті, або приховувати від усіх свій роман, що зароджується. Для одружених Овнів на горизонті новий виток відносин та поєднання з партнером загальним секретом назавжди.

Закохана пара цілується

Сюрпризи

__________________

3 лютого успіх може опинитися на вашому боці, якщо плануєте зробити операцію або позбутися звички, роботи, обов’язків, відносин, що віджили себе. Глобальні проєкти, які вам запропонують, прийдуть через родичів чи колег та принесуть прибуток.

Повний гороскоп на 2023 рік: Овен: від хаосу до рівноваги

♉️ Телець

Відкривайтеся людям, стежте за харчуванням та готуйтеся до змін.

Фінанси

_________________

Настрій Тельців у лютому змінюватиметься від відвертого марнотратства до того, щоб вголос змоделювати напрямок фінансового розвитку та заборонити собі виходити за межі бюджету. Так, Тельці, внутрішньо зберіться, вам буде складно! Якихось особливих досягнень цього місяця чекати не варто, треба тільки готуватися до них. Але нехай це вас не засмучує. Головне завдання – дивитися в обидва за своїм гаманцем та ближнього кола, адже хто як не ви, вміє контролювати будь-які витрати. У судженнях та розповідях про плани Тельці щедріші, ніж насправді, а плата за щедрість суджень прийде, і це буде не менш вагома винагорода. Хандра може здолати в середині лютого, коли рутина наганяє тугу, роботи купа, а дохід не збільшується, але не переживайте – це тимчасове затишшя. Зберігайте сили та гроші!

Жінка сплачує карткою онлайн

Здоров’я

_________________

Обмежте своє харчування в солодкому, кислому та солоному, інакше можете вже навесні, несподівано для себе набрати вагу, а похід у спортзал не входить у ваш оздоровчий план. Гарний час для проходження програм очищення та детоксу, впровадження звички пити теплу воду з корицею, імбиром та ложкою меду вранці після пробудження. Вже за два тижні організм скаже вам «дякую», а оточуючі завалять компліментами про квітучий зовнішній вигляд.

Цікаво на тему: Які продукти варто виключити з раціону під час схуднення

Кохання

_________________

Лютий 2023 представники знаку Тельця неодмінно виграють, зробивши над собою зусилля. Ненадовго перестаньте бути педантами й ревно ставитися до всіх правил поведінки на людях. Насправді ви буваєте милими чарівниками, але відбувається це, найчастіше, поза щирим бажанням подобатися. Тільці сповідують правило: похваліть мене таким, яким я є, і відповім взаємністю. У першій декаді лютого представникам цього повітряного знака випаде шанс спробувати свої сили у завоюванні чийогось серця. Гріх їм не скористатися, тому що удача на вашому боці! І зовсім не має значення, хто стане об’єктом уваги: новий знайомий чи партнер із десятирічного шлюбу. Наважуйтеся, і вас побачать у новому, вигідному для вас світлі.

Чоловік та жінка закохано обіймаються

Сюрпризи

__________________

Помилившись дверима або дорогою, випадково потрапивши на інший маршрут, ви отримаєте дивовижну зустріч, але ні секунди не сумніватиметесь у вірності свого вибору. Вам точно везтиме з випадковостями, особливо в період з 5 по 18 лютого включно.

Повний гороскоп на 2023 рік: Телець: на хвилі споглядання

♊️ Близнюки

На вас чекає період кардинальної зміни планів та прискорення ритму життя.

Фінанси

_________________

Основним фінансовим бонусом лютого виявляться люди, які готові ділитися з Близнюками досвідом, знаннями, зв’язками, будь-якою корисною інформацією, в тому числі замовлення та проєктами. Вас оточуватимуть вчителі у справжньому значенні цього слова, саме вони обдарують чимось цінним і великим. Завдання представників знака полягає в тому, щоб залучити весь свій неординарний інтелект і схоплювати передані відомості з півслова. Незабаром це принесе хороші дивіденди. Родичі, які вірять у ваш талант, як і раніше, допомагають оплачувати рахунки.

Жінка проводить бізнес-презентацію

Підлеглим захочеться влаштовувати тренінги та роботу над помилками. Близнюки отримають чудове тренування розумових здібностей і волі продовжувати через не можу. Особистісне зростання буде помітне вже до кінця місяця. Навіть скептики визнають це.

У лютому Близнюкам захочеться покомандувати: на роботі, у клубі за інтересами, у сім’ї. Проте лідери поступатися своїми правами не забажають. І якщо вам справді потрібна влада в певній соціальній групі, вам доведеться її завоювати!

Здоров’я

_________________

Шалений ритм життя, кардинальна зміна планів та особисті переживання позначаться на здоров’ї вже до кінця місяця. У перші дві декади притримайте коней і не налягайте на гострий і алкоголь, частіше буваєте на повітрі або хоча б регулярно провітрюйте приміщення, в якому працюєте. Вам, як нікому іншому, необхідне повітря. Також хороші дихальні практики, саме пранаяма. Це дасть вам сильний заряд енергії!

Цікаво на тему: Сур’я Намаскара: ранкова розминка, що зарядить енергією

Кохання

_________________

Представники знаку Близнюки у другій декаді лютого 2023 року почнуть жити й любити, кружляти в любовному вихорі швидко, як ніколи, приймати стрімкі рішення в особистій сфері та знаходити відповіді швидше, ніж формуватимуться питання. Знаходити відповіді в улюблених очах! Не місяць, а запаморочливий драйв!

Ви за лічені дні залишите за спиною тих, на кого ще вчора дивилися і заздрили їхнім успіхам на любовному фронті. А ось стати предметом захоплення та приводом невдоволення для заздрісників вийде вже після 19 лютого! «Проблема» в цей період теж намалюється, але їй велелюбні Близнюки тільки зрадіють: доведеться обирати, кому віддати своє серце, а кандидати будуть гідні як на підбір!

Красива закохана пара

Сюрпризи

__________________

Будьте пильні та розважливі: нікому не розповідайте про творчі ідеї та задуми, інакше… Їх швидко підхопить спонсор чи меценат, і ваша діяльність стане відома широкому загалу! Радісні новини 5, 18 та 20 лютого.

Повний гороскоп на 2023 рік: Близнюки: дорогу творчості

♋️ Рак

Саме час підготуватися до майбутніх змін!

Фінанси

_________________

В останній декаді лютого, а саме після 19 числа, почне формуватися якась довгострокова ситуація, яка в результаті призведе до великих перемог та значної грошової винагороди. Однак Ракам цього буде недостатньо. Ви поки що не в змозі зрозуміти всю масштабність змін, що насуваються, а вони на порозі.

У середині місяця дрібні побутові неприємності зіпсують радість життя і доведеться серйозно витратитися на ремонт. Однак, якщо Раки належним чином подумають, вони зрозуміють, що в їхньому житті утворилася смуга стабільності з поступальним рухом до вищого рівня життя. Оплачуйте рахунки та готуйтеся до тріумфу навесні!

Жінка планує ремонт квартири

Здоров’я

_________________

Сісти на дієту, кинути палити навіть кальян у вихідні з друзями й терміново забронювати похід до стоматолога – ось ваш план-мінімум здоров’я на лютий. Дорогою непогано було б ще й аналізи крові здати. З великою ймовірністю виявиться нестача вітаміну В, магнію та калію. Поступово перебудовуйтеся на здоровіший спосіб життя — у березні на вас чекають серйозні навантаження.

Цікаво на тему: Як реагувати на коментарі на адресу свого тіла?

Кохання

_________________

На День Святого Валентина Раки отримають привіт із минулого у вигляді купи милих повідомлень та листівок, а також опиняться під пильною увагою сусідів та просто близьких друзів, які обговорюватимуть пікантні подробиці вашого нового знайомства. Зустріти пару, до речі, можливо в магазині або по дорозі додому, неквапливо прогулюючись після роботи.

Приємності від колеги виявляться дивовижними, піднімуть настрій та самооцінку. Деяким представникам знака може пощастити настільки, що здійсниться одне із заповітних бажань. Але слід ставитися до нього як до деякого авансу, який доведеться довго відпрацьовувати у майбутньому та приділяти підвищену увагу зацікавленому колезі.

Чоловік робить сюрприз на вулиці

Сюрпризи

__________________

Хтось постарається вас втішити й несподівано простягне руку допомоги у любовних питаннях. Можливі й щасливі випадковості, знахідки та подарунки в останній декаді лютого, особливо 22-24.

Повний гороскоп на 2023 рік: Рак: прагнення до порядку

♌️ Лев

Відмінний час для планування та пошуку внутрішнього балансу.

Фінанси

_________________

Дайте справам розвиватися своєю чергою. Цей місяць не буде особливо багатим на робочі зміни, хоча новий напрямок все ж таки з’явиться, вимагаючи чіткого розподілу фінансів і поступового переходу на якісніший рівень життя. Починайте та впроваджуйте нововведення навіть з помилками, а підкоригувати напрямок та деталі можна буде й потім, коли воно вже точно принесе гроші. Також у лютому добре б зайнятися довгостроковим плануванням, складанням бізнес-плану, збиранням інформації. Доходи Левів приходитимуть порціями з двох і більше джерел, але збільшуватимуться справедливо та пропорційно до ваших зусиль.

Жінка сидить перед ноутбуком

На роботі знадобляться залізні нерви, щоб витримати капризи колег та вимоги начальства, тому багато хто з вас замислиться про те, щоб піти у вільне плавання. Не хочеться брати на себе роль героя-одинака і Кассандри, що передбачає схему доходів/витрат, але доведеться!

Здоров’я

_________________

Щоб не мати частих візитів до лікаря, займіться вже зараз балансом внутрішніх та зовнішніх сил, енергопрактиками, йогою, розтяжками, хоч би нескладними медитаціями для бадьорості духу. Подаруйте собі курс акупунктури або хорошого професійного масажу. Він буде дуже доречним, адже робочі та сімейні питання будуть забирати протягом місяця все більше і більше сил, які доведеться довго відновлювати.

Цікаво на тему: 11 тем, які варто обговорити з партнером до заміжжя

Кохання

_________________

Щодо романтичних зв’язків теж не буде неймовірних змін. Краще відмовитися від очевидних знаків уваги того, хто вам не надто симпатичний, щоб не уславитися легковажною особою. Простий флірт може завести Львів далеко і стати початком кінця серйозних стосунків. Для одружених Левів або тих, хто живе у цивільному шлюбі, варто освіжити стосунки та звернути увагу на потреби партнера, якому необідна ваша увага. Конфлікти можуть виникнути на ґрунті різних поглядів на житлове та фінансове питання, а зона турбулентності утворюється через надто високу завантаженість на роботі. Допоможе загальне хобі або спільні перегляди серіалів увечері.

Пара з'ясовує стосунки

Самотнім Левам варто частіше погоджуватися на пропозицію друзів вибратися в кіно або на філіжанку кави. Там може відбутися приємне знайомство.

Сюрпризи

__________________

З 3 по 5 лютого тримайте вухо гостро і не пропустіть можливість заробити або отримати пропозицію, на яку давно чекаєте: співпраця мрії майже поряд. Сюрприз у вигляді живого подарунка — кота, собаки чи папуги зробить хтось із друзів. Але у вас завжди є шанс прилаштувати котика мамі.

Повний гороскоп на 2023 рік: Лев: у пошуках балансу

♍️ Діва

Сфокусуйтеся на професійному розвитку та формуванні іміджу.

Фінанси

_________________

Лютий принесе представникам знака Діва нову посаду або зіткне їх з людьми, які впливають на їхній соціальний статус. Цілком можливі багаторазові пропозиції про нову роботу, зокрема з переїздом. Діви діятимуть прямолінійно, і не тільки у напрямку прикладного використання результатів. Звідси й послідовність прийнятих ними рішень. Треба відзначити, що проєкт, затіяний вами цього місяця, може реалізуватися цілком успішно, але наслідки виявляться непередбачуваними навіть для таких ідеальних будівельників планів як ви.

Доведеться витратитися на подарунок, йдучи на весілля чи іншу пишну урочистість, куди вас запросять як ниркового гостя. Відмовитися не вигідно, адже це капітал зв’язків, який часом потребує чималих вкладень.

Успішна жінка з планшетом

Якщо ж ви самі вже знаходитесь на позиціях керівника і від вас чекають вказівок, то в такому випадку краще відтягнути момент остаточного вердикту, адже весь місяць ви вагаєтесь в ухваленні рішення. Проєкти Дів цього періоду зачіпатимуть пласти, що впливають на долі інших людей, соціальні та ділові програми або виявляться у супротивності з державною політикою.

Здоров’я

_________________

Діви, мабуть, єдиний знак Зодіаку, здоров’я якого буде у повному порядку. Докучати може незначна триденна застуда, більше схожа на ваше бажання розслабитися, скинути з себе тимчасово тягар обов’язків і якийсь час мати залізну причину посидіти вдома. Вам дійсно необхідний релакс і догляд у свої думки, а для цього підійдуть повільні прогулянки парком в компанії допитливих Близнюків або мудрих Стрільців. Саме в цій бесіді й народяться геніальні ідеї.

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб по архетипу?

Кохання

_________________

Весь місяць емоційний стан на нулі, якщо не нижче. Звичний партнер, здавалося б, не робить нічого поганого, але кожне слово буквально виводить із себе, а нові знайомі, які намагаються пофліртувати, дратують ще більше. Ви зараз не готові розбиратися з відносинами, на якому б етапі не знаходилися, адже голова зайнята грандіозними планами та бажанням змінити зовнішність та образ.

Жінка йде від чоловіка

Оскільки Діва є неймовірним перфекціоністом, то прагне до того, щоб усе було у вищому розряді й тим більше новий імідж, оскільки у своїх планах вже намалювали собі ідеальне життя, романтику за сценарієм та задані в небесну програму дані ідеального партнера. Ви матеріаліст і не схильні впадати в ілюзії або ділитися мріями, але до здійснення планів у коханні йдете так само безперервно, як і в роботі, саме з цієї причини вони й збуваються. Вільним Дівам гороскоп обіцяє знайомства в салоні краси чи ресторані.

Сюрпризи

__________________

Випадкове знайомство відновиться, і з часом ви замислитеся про те, щоб самостійно зробити перший крок назустріч людині, що фонтанує оригінальними ідеями. 15 і 18-19 лютого прекрасний час для того, щоб здивувати самих себе, побороти незручність і вирушити на побачення.

Повний гороскоп на 2023 рік: Діва: уважніше до оточення

♎️ Терези

У лютому на вас чекає важливий вибір у професійній сфері та цікаві зміни у романтичних стосунках.

Фінанси

_________________

Терези стануть бачити всі плюси та мінуси своєї фінансової ситуації, а тому можуть почати давати задню, вже погодившись вийти на нову роботу, яка не обіцяє великого прибутку, але знаходиться поряд з будинком.

Терезам доведеться спочатку прийняти принципове рішення з приводу майбутнього. Йти вчитися нової професії, яка здатна дати високий дохід через два роки, або стабільна, але нудна робота без перспектив? Фінанси так само підуть на дітей та батьків, оновлення гардероба та недалеку поїздку до місць, де Терези зможуть насолодитися прекрасним та високим мистецтвом. Істотно полегшить гаманець несподівана витрата, навіть марнотратство на улюблене хобі, пов’язане з прикладним напрямком чи активним спортом.

Подруги в магазині на шопінгу

Збирати гроші цього місяця навряд чи вийде, і, знаючи це, заздалегідь варто налаштувати себе на приємні покупки й неминучі вкладення в сім’ю.

Здоров’я

_________________

Головна турбота в гороскопі Терезів на лютий — імунітет та його зміцнення. Багатьом із представників знаку вдасться з честю та гідністю пройти марафон схуднення та детоксу. Так само доведеться витратитися на якісні БАДи або отримати їх у подарунок, адже цього місяця ви стрункі й чарівні. Можете підкорити всіх!

Цікаво на тему: Стосунки на відстані: як зрозуміти, що ви до них готові?

Кохання

_________________

Висока ймовірність романтичного знайомства, виникнення серйозної прихильності або відновлення відносин, що колись закінчилися.У лютому в житті Терезів відбудуться якісь важливі зміни на любовно-романтичному фронті, до яких представники цього знаку Зодіаку звикнуть не одразу.

Якийсь час здаватиметься, що видимість змін партнера оманлива, а його обіцянки порожні, але це не так. Тому реалізація деяких спільних планів може опинитися під загрозою. Терезам слід довіряти об’єктивній реальності й розуміти, що іншій людині потрібен час для змін.

Жінка та чоловік щасливі та закохані

Не можна вимагати все й одразу. Добрий давній друг допоможе порадою та підкаже, на що звернути увагу, щоб прояснити ситуацію. На початку лютого вільні Терези можуть познайомитися з приємною людиною на ковзанці, в гостях чи клубах за інтересами. Головне — почати туди ходити й вигулювати не тільки нові речі, а й себе! Тільки ви можете додати собі романтичного настрою, а на нього обов’язково вже відреагує зовнішній світ!

Сюрпризи

__________________

Весь місяць лютий, а особливо активна фаза з 10 по 20 число поставить представників знаку Терези перед проблемою складного особистого вибору. Вам доведеться в прямому розумінні обирати між двома близькими та рідними людьми.

Повний гороскоп на 2023 рік: Терези: довіртеся янголу-охоронцю

♏️ Скорпіон

Період фінансової успішності, неприємних сюрпризів зі здоров’ям та позбавлення від рожевих окулярів у відносинах.

Фінанси

_________________

Лютий для Скорпіонів поставить крапку в нерозумних і небажаних витратах, що нависають хмарами. Хтось відмовиться від шкідливої звички, а в когось виростуть крила від того, що завершиться нарешті виплата лізингу чи кредиту. Ті з вас, хто має намір продати свій автомобіль, зроблять це за вигідною ціною й отримають прибуток вище за ринковий.

Скорпіонам байдужа фінансова криза, яка поширюється на будь-кого, тільки не на них. В останній момент представники цього знака легко викрутяться з неприємностей і несподівано для себе знайдуть нове джерело доходу. Покластися на всі сто відсотків у лютому можна на друзів та батьків, особливо, якщо серед них є Близнюки, Стрільці та Діви. До останніх ви завжди можете звернутися по допомогу. А ось щедрі Стрільці зроблять вам довгоочікуваний, дорогий подарунок до душі.

Щаслива жінка зі смартфоном

Витрати вище за звичайне можуть очікувати в поїздці або магазині прикрас, косметики, аксесуарів. А ту, непомірно дорогу сумочку, ви все ж таки обов’язково купите!

Здоров’я

_________________

Зберігайте здоров’я та займіться спортом, оскільки самопочуття та енергія знаходяться на низькому рівні. Застуди та віруси можуть наздогнати несподівано внаслідок переохолодження в поїздці. Не варто забувати утеплюватися взимку, якщо не проводите її в спекотних країнах. Про шкіру так само варто подбати: записатися на курс б’юті процедур, щоб у потрібний момент справити найкраще враження.

Цікаво на тему: Криза у стосунках за роками: ознаки, як пережити

Кохання

_________________

Саме в лютому Скорпіони, які давно й міцно перебувають у зрозумілих особистих стосунках, побачать, як ідуть їх із партнером справи насправді. Усвідомлення прийде в результаті прагматичного погляду на речі, та ще й у місці, де рахують чи витрачають гроші. Це буде виглядати так, ніби Скорпіони раптово позбулися рожевих окулярів. Підуть неправдиві надії та ілюзії. Залишиться прагматизм і бажання перейти на наступний рівень відносин. Якщо партнер або потенційний претендент на серце не в змозі задовольнити ваші потреби, хай і завищені, то ви готові розпрощатися з таким. До речі, позитивним моментом вважатиметься філософський спокій Скорпіонів. Навіть якщо те, що вони побачать, їм не сподобається, представники цього знака Зодіаку не будуть рефлексувати з приводу втрачених ілюзій, а діятимуть у напрямку об’єктивної даності, розраховуючи лише на свої сили. Доленосне знайомство, до речі, цілком може чекати в літаку, банку, на ринку.

Жінка з'ясовує стосунки з чоловіком

Сюрпризи

__________________

Сюрприз піднесе хтось із близького оточення, подарувавши враження, поїздку чи новий гаджет, а в першій половині лютого, ця ж людина розкаже вам свою таємницю за келихом вина.

Повний гороскоп на 2023 рік: Скорпіон: розкривайте таємниці

♐️ Стрілець

На вас чекає час особистих одкровень і вміння прислухатися до внутрішніх бажань.

Фінанси

_________________

Стрілець у лютому 2023 року може дозволити собі пустити справи на самоплив, проте катастрофічна завантаженість не дає цього зробити! Але небесні формули, якщо вчасно не зрозумієте, що всіх грошей не заробиш за один місяць, блокуватимуть ті проєкти, якими Стрільці зайняті за боргом служби, або сприймають як тяжкі зобов’язання.

Прямо протилежна ситуація з бажаними, улюбленими заняттями та родом діяльності. Вони протікатимуть легко і приноситимуть небувалий емоційний заряд, а здебільшого й суттєвий матеріальний прибуток. Діючи за інерцією і формуючи справи, коли необхідна пауза, представники знака можуть припуститися багатьох помилок.

Жінка втомлена роботою

Доведеться витратитись на термінову поїздку або відкласти зароблені гроші на велику покупку, яка з’явиться на горизонті вже навесні. Цілком можливо, це автомобіль чи квартира, про які ви навіть не мріяли. Родичі та діти теж періодично користуватимуться вашим гаманцем, а справжній фінансовий успіх відвідає 14 та 18 лютого. Потрібно лише мати при собі відкрите серце і чарівну посмішку, тоді будь-який проєкт або контракт у Вас у кишені!

Здоров’я

_________________

Скаржитися на здоров’я Стрільці не звикли: вони завжди молоді й постійно в русі. Але січень значно підточив їхнє самопочуття та моральні сили, хоча дух залишився бадьорим. Зверніть увагу на серцево-судинну систему та внутрішньоочний тиск, а також будьте обережні з холодом та ожеледицею. На допомогу прийдуть загартовування та танці, хоча, за великим рахунком, ви як ніхто інший потребуєте повноцінного відпочинку.

Цікаво на тему: Домашнє тренування для здоров’я спини: відчувай легкість увесь день!

Кохання

_________________

Лютий місяць у гороскопі Стрільців – це час особистих одкровень для більшості представників знаку. А це означає, що маски скинуті, й партнер відкриється з іншого боку. Багато хто вже відчуває швидкі зміни у стосунках та соціальному статусі: від несподіваної пропозиції руки й серця з наступним пишним весіллям до мирного та спокійного розлучення, зовсім нехарактерного для Стрільця.

Стрілець любов

Молоді Стрільці, що не бажають втрачати свою дорогоцінну свободу, знову почнуть завойовувати численні симпатії протилежної статі, на заздрість навколишнім колегам, а дехто навіть підкорить знамениту на весь інтернет персону. Випадкове листування на просторах мережі, що почалося як жартівливий флірт, цілком може призвести до вівтаря. До того ж, вас не зупинять жодні перешкоди на шляху до свого щастя і до шаленого бажання ощасливити людину, що сидить навпроти вас. Вдалі дні для початку роману – 4,5,17, 20 лютого.

Сюрпризи

__________________

Ідеальним рішенням буде постаратися увійти в резонанс з небесними енергіями, тому що зірки фактично підштовхуватимуть Стрільців зайнятися тим, до чого лежить душа. Саме цією можливістю з 5 по 13 лютого Вас здивує життя. Шанс, який Стрільці, напевно, використають. Також зірки як сюрприз прогнозують знайомство в мережі.

Повний гороскоп на 2023 рік: Стрілець: назустріч коханню та успіху

♑️ Козоріг

Час здійснювати амбітні плани, приділити увагу здоров’ю та подбати про внутрішній стан.

Фінанси

_________________

У першій декаді лютого Козерогам доведеться суттєво напружитися і затягнути тугіше пояс, адже дебет із кредитом ніяк не хоче сходитися. А можливо й згадати ситуації, в яких аналогічні рішення вже доводилося приймати, та звернутися до людей, які у Козерогів мають незаперечний авторитет. Саме люди, які займають високе становище та володіють активами, допоможуть вам утриматися на плаву та поправити матеріальне становище.

Успішна жінка на роботі

Може статися так, що зроблені колись добрі справи виявляться для вас приводом блиснути у професійному чи соціальному плані. Вкласти кошти потрібно у власний бізнес або здобуття нової навички, а телефон чи комп’ютер може давати збій. На жаль, ремонт гаджета або його оновлення вже чекає на вас.

Плани, які ще нікому з їхнього кола не вдалося реалізувати, Козероги мають намір здійснити з поправкою на нове знання. До кінця місяця, а саме з 26 по 28 лютого на вас чекає приємне та несподіване поповнення рахунку.

Здоров’я

_________________

Як тільки забуваєте обіцянку відмовитися від шкідливих продуктів і не пропускати тренування, про це відразу нагадують ваги. Цього місяця через інтенсивний робочий графік, ви не встигаєте нормально поїсти, а готувати ніколи. Але не забувайте бодай пити достатню кількість води й налягати на цитрусові, які продаються в магазині під будинком. Від солодкого краще відмовитись, якщо навесні плануєте влізти в улюблені джинси.

Цікаво на тему: Скільки потрібно ходити пішки на день, щоб схуднути

Кохання

_________________

Лютий у гороскопі Козерогів – місяць тотальної та усвідомленої самотності, відмови від побачень навіть з тим, на кого вони давно поглядають. Минулого місяця з протилежною статтю було занадто багато конфліктів і претензій з їхнього боку стосовно вас, а також звинувачень у надмірній жорсткості характеру чи егоцентризмі. Ви вказали неугодним на двері, вилучили контакти з телефону. Але засумувавши трохи ви поринули з головою у свій головний антидепресант — досягнення цілей та професійні обов’язки.

У жінки в пріоритеті робота, а не кохання

14 лютого Козероги проведуть у приємній кампанії та отримають якісний та дорогий подарунок. У період з 19 по 24 лютого з Козерогами може статися не властивий їм напад тринькання, ось тут-то на шопінгу деякі виявлять свою привабливість, що відображається в очах старовинного знайомого, який пильно дивиться на них. Несподівана зустріч обернеться душевною бесідою у кафе.

Сюрпризи

__________________

Лютий від першого до останнього дня стане для Козерогів місяцем дивовижних пригод та подій. Всі вони будуть спрямовані на те, щоб розкрити представникам знака Зодіаку суть речей та подивитися іншими очима на своє оточення. 14 лютого сюрпризом стане вітання колишнього.

Повний гороскоп на 2023 рік: Козоріг: настав час активно діяти

♒️ Водолій

Виконання зобов’язань, рішучі кроки у коханні, приємні б’юті-процедури – ось ваш фокус уваги на лютий.

Фінанси

_________________

Більша частина місяця вимагатиме витримки, терпіння та концентрації, фокусу уваги на монотонному робочому процесі та завершенні контрактних зобов’язань. Рутина, терміни, графіки та дедлайни — найскладніша атмосфера для волелюбного Водолія, але ви вперто доробляєте розпочате до кінця, оскільки в кінці отримаєте значний фінансовий результат.

Задоволена жінка з ноутбуком

Так само, лютий у гороскопі Водоліїв дуже щедрий на бонуси, знижки, несподівані подарунки та відкриття нових джерел доходу. Винагороду у вигляді шарудливих купюр отримають ті Водолії, хто зміг вибудувати гарні стосунки з братами та сестрами. З усіх боків на вас буквально сипатимуться подарунки, а ті, хто бере участь у конкурсах та змаганнях, неодмінно їх виграє, і приз теж буде обов’язково грошовий! Одна з покупок місяця — дорога валіза. Вам слід пам’ятати про моральний чинник збереження багатства і частину прибутку пожертвувати на благодійність.

Здоров’я

_________________

Не виключений варіант, що саме лютий скаже вам дякую за накопичені на довгоочікуване перетворення гроші! Ви 100% готові до відвідування косметолога, а пам’ятаючи про те, які бонуси та знижки йдуть до вас в руки цього місяця, наведете красу за приємною ціною. Також виникне бажання побалувати себе спа-процедурами або купити додому тренажер.

Цікаво на тему: Щасливі разом: сім книг, які допоможуть зміцнити стосунки

Кохання

_________________

Якщо в повітрі давно витала пропозиція руки й серця, то на якому б боці ви не знаходилися, — саме час брати бика за роги та озвучити свої наміри й очікування, при чому в прямому та переносному сенсі, адже цього місяця Водолії особливо привабливі для представників знаку Зодіаку Телець.

Самотнім Водоліям, що і бажають зустріти своє кохання, варто звернути увагу на все іноземне, оскільки познайомитися для стосунків цілком можливо в мовній школі, посольстві, консульстві, на перегляді фільму іноземною мовою або за кордоном. Також, не нехтуйте друзями, які живуть в інших країнах, особливо тими, хто давно кличе вас до себе в гості.

Пара планує подорож

Купівля нової валізи має бути виправдана: вирушайте в подорож назустріч новим знайомствам та романтичній пригоді. А якщо ви давно й міцно заручені, влаштуйте сюрприз-поїздку для своєї другої половинки, хай і не далеко, але лише вдвох. Повірте, ці враження надовго залишаться в серці, що любить, і зовсім скоро ви отримаєте жест подяки у відповідь.

Сюрпризи

__________________

У лютому, ближче до середини Водолії, виявляться учасниками подій, які не входять до сфери їх справжніх інтересів. Хоча як таке можна уявити? Вам цікаво все! 13 та 18, 21 лютого сміливо приймайте будь-які запрошення та подавайте документи. Вас супроводжує удача!

Повний гороскоп на 2023 рік: Водолій: задавайте свій ритм цьому року

♓️ Риби

Приготуйтеся до несподіваних доходів та нового витку в любовних стосунках.

Фінанси

_________________

Поки всі навколо зайняті плутаниною, що викликана переїздом сім’ї або вашого офісу, який неминучий у лютому, ви, потираючи руки, отримуєте довгоочікуваний дохід від інвестицій, а також відкриваєте для себе ще одне нове джерело прибутку, яке ніяк не могли розгледіти до цього, хоча він був зовсім поряд. Заробляти гроші в лютому доведеться нетривіальними способами й пам’ятати, що під лежачий камінь вода не тече. На колишній роботі Рибам стане вже на початку місяця відверто тісно і з їхнього боку буде ухвалено сміливе рішення вирушити у вільне плавання.

Щаслива, радісна жінка

Закохані Риби зроблять статусний подарунок своїм другим половинкам, але й самі отримають раптовий сюрприз у вигляді запрошення до фешенебельного ресторану чи навчання у подарунок. Витратитися доведеться на батьків і старших родичів, тому що їх здоров’я або побутова ситуація вимагатимуть вашої участі. Чим більше ви будете щедрі, тим легше до вас прийдуть гроші наступного місяця. А ось у борг ні брати, ні давати коштів точно не варто. Повернення не гарантоване і проблематичне.

Здоров’я

_________________

Початок лютого ознаменується занепадом сил та загальним нездужанням, але полежавши кілька днів з книгою та теплим чаєм на дивані, чітко усвідомите, хто чи що витягують із вас енергію. Усунувши перешкоду, підбадьоритеся духом і тілом (деякі дійсно відновлять походи в спортивний зал або басейн) і оточуючі обсипатимуть компліментами за свіжий зовнішній вигляд. До лікарів звертатися не доведеться, а здорове харчування само собою вбудується до раціону.

Повний гороскоп на 2023 рік:  Риби: дивіться у майбутнє, з легкістю відпускаючи минуле

Кохання

_________________

Хоча місяць і обіцяє новий виток у романтичній сфері, але, вдалим він буде тільки для тих Риб, які зможуть взяти на себе відповідальність розставити всі крапки над «і» у стосунках, обумовити подальші правила гри, ставши кризовими менеджерами у власній парі. Навіть якщо ви самотні, слід поглянути на себе критичним поглядом і пам’ятати про те, що все можна виправити, попрацювавши над собою. А в цьому допоможе грамотний спеціаліст-професіонал або наставник-гуру, якому ви довіряєте. Зверніться до такої людини за порадою, особливо якщо розумієте, що боїтеся самі собі озвучити неприємну правду.

Закохана пара на зимовій вулиці

На екскурсії або в галереї, в подорожі й навіть в соцмережах Риби можуть зустріти цікавого співрозмовника і споріднену душу, людину, яка гідно оцінить численні таланти та здібності. Висока ймовірність вступити у відносини покровительської форми.

Сюрпризи

__________________

Можливість подорожувати та отримувати дивіденди від інвестицій, власних умінь та тіла. Несподіванкою також стане запропонована поїздка. Ідеальний час для самореклами – 5 та 20 лютого. Будьте зухвалими та дивуйте! Це ваш час!

 

Читайте також:

1 Лютого / 2023 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті