Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень 2023 року

Кінець року — час будувати плани на майбутнє, мріяти, чекати на диво і готувати список бажань. Цього року всіх українців поєднує лише одне бажання 😈 і це справді чудово, але не варто забувати й про себе. Злегка відкрити завісу таємниці й одним оком підглянути в майбутнє, щоб правильно розставити пріоритети наступного місяця, допоможе астрологічний прогноз на січень.

Час читання: 7 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Цього разу EVA Blog разом із постійним експертом та астрологом Василисою Яновські підготував для своїх читачів розгорнутий гороскоп окремо для кожного знаку Зодіаку. Розповімо про всі найважливіші сфери життя: фінанси, здоров’я та кохання. А ще ви зможете дізнатися про сюрпризи, які на вас чекають у січні.

Цікаво? Ставте лайк цій статті та скоріше приступайте до читання.

Гороскоп на січень 2023

Астрологічний прогноз від Василиси Яновскі

Якщо ви вперше читаєте наш астропрогноз, в такому випадку ми просто забов’язані познайомити вас з нашим експертом.

Василиса Яновскі (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) — астролог та психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Яновски_1024х500 (1)

Ключові дати місяця для всіх знаків Зодіаку

На які дати всім представникам зодіакальних знаків слід звернути особливу увагу в першому місяці року:

  • До 18 січня відкладіть покупки техніки, геджетів та автомобілів, а з 19 – дайте собі волю!
  • Ідеальний час для початку навчання чи самореклами – 1, 2, 19 та 29 січня.
  • З 31 грудня по 7 січня — можливість феєричних знайомств та посмішка фортуни, але важливі рішення для подальшого спілкування з конкретною людиною приймаємо лише після 12 січня.

Ключові дати місяця

Представникам стихії Вогню варто частіше бувати на людях, у компаніях однодумців та відвідувати виставки, концерти та конференції, консультувати та консультуватися – саме в такій обстановці у вас найбільше шансів зустріти свою людину. Багатьом із вас публічність даватиметься непросто, оскільки розум захоче отримати таємні знання далеко від усіх, а серце заб’ється частіше, але лише для особливої людини.

 

Люди Землі загрузнуть у побутових питаннях і не помітять як минув час подарунків, якими їх, пам’ятаючи їхню працелюбність, щедро обдарують оточуючі. Час отримання бонусів та несподіваних премій. Але у вашому випадку все заслужено.

Представники Земної стихії

Повітряні знаки будуть сповнені творчих ідей, а в деяких навіть відкриються можливості їх реалізувати. Виграють свій джекпот ті, хто з легкістю позбавиться шкідливої звички або серйозно займеться здоров’ям. Лотерея на мільйон, якраз і станеться у сфері мистецтва чи комунікації.

 

Водна стихія дарує своїм власникам дивовижний час чудес, які розпочнуться ще до новорічної ночі та триватимуть до кінця січня. Заступництво сильних цього світу і перемоги на всіх фронтах вам забезпечені, якщо отримавши фінанси, ви відразу відправите частину на благодійність.

Водна стихія

Гороскоп для кожного знаку Зодіаку

Багатьом представникам небесних сузір’їв січень принесе удачу, можливість реалізувати всі задумані плани та зустріти кохання, а для деяких майбутній місяць підготує випробування на міцність. Що ж чекає на вас?

♈ Овен

У січні Овни зможуть відчути на собі сприятливий вплив Юпітера, а також отримати всі шанси зустріти справжнє кохання.

Фінанси

_________________

Фінанси – найкраще, що можна вигадати. Це планета радості, щедрості та великого щастя Юпітер у вашому знаку, а значить усі найамбіційніші фінансові та професійні цілі досягаються з легкістю, але не без вашої напористості. Будьте наполегливими й ви отримаєте підвищення і знайдете нову роботу. Доходи зростуть лише до кінця місяця, але прийдуть вони у ваш гаманець за заслугами. Навіть найсуперечливіші проєкти отримають визнання, а знайомий зателефонує, щоби повернути борг.

Овен фінанси

Здоров’я

_________________

Ідеальним варіантом для підтримки здоров’я стане захоплення дихальними практиками, тож зірки радять практикувати цигун та йогу. Зверніть увагу на бронхи та дихальну систему. Відмінний час, щоб кинути палити або ввести ритуал прогулянок на повітрі перед сном. Також період благоволіє для планування відпустки до спекотних країн, куди ви обов’язково поїдете найближчим часом.

Овен здоров'я

Цікаво по темі: Основи пілатесу: комплекс вправ для початківців

Кохання

_________________

Любі Овни, у вас, як ні в кого іншого знака, є можливість зустріти свою половинку, перейти на інший рівень стосунків, укласти шлюб і підірвати інстаграм своїми щасливими фото та історіями, які будуть дратувати оточуючих своєю мі-мі-мішністю. Випадкове, але доленосне знайомство може чекати вас у поїзді, літаку та подорожі на автомобілі. Життя дає вам шанс і це цілком можливо любов на все життя, головне уважно придивлятися і не пропустити шикарний шанс по сусідству!

Овен кохання

Сюрпризи

__________________

6 січня повний місяць готує вам несподіванки у сфері сім’ї та нерухомості, а також дозволяє вам досягти успіху та популярності серед важливої для вас групи людей, будь то ваші рідні, співробітники чи колеги. Також ви можете раптом виявити, що мрії чи карта бажань почнуть дивним чином реалізовуватись. Допоможе інтуїція, помножена на хоробрість.

Овен сюрпризи

♉ Телець

Настав час трансформацій – ставте перед собою глобальні цілі та впевнено йдіть до них, займіться здоров’ям та відчиніть двері назустріч новим стосункам.

Фінанси

_________________

Змінюйте роботу, ставте серйозні кар’єрні цілі та вам пощастить до 18 травня саме у сфері фінансів. Робіть напрацювання до середини січня, збирайте врожай із контактів 2022 року. Рекомендовано продовжувати навчання, а також відновлюватися у навчальному закладі.

Грошово-судові справи вимагатимуть витрат і терпіння, оскільки в цій сфері на вас чекає тяганина. Сектор грошей включиться тільки, якщо ви активно і наполегливо проявляєте себе і з успіхом завершуєте 12-13 січня довгогральне питання, що тягнеться з минулого року. Прекрасний час для продажу предметів колекціонування або нерухомості.

Телець фінанси

Здоров’я

_________________

Варто звернути увагу на відновлення занять у спортзалі, адже абонемент у вас так і пролежав останні пів року, правда? Якщо хочете мати міцне здоров’я, не зневажайте людину з дружнього оточення, що зазиває вас на танці або йогу. Печінка вимагає очищення і не тільки після новорічних свят, а стан шкіри змушує негайно бігти до косметолога.

Телець здоров'я

Кохання

_________________

У січні самотні тільці можуть зійтись, з’їхатися, отримати пропозицію руки та серця. А тих, хто вже, здавалося б, давно перебуває у стабільних стосунках, навпаки, трястиме. Уран любить оновлення в тій сфері, якою він керує, а у вас він гуляє по осі відносин. Імовірні знайомства та романи з партнерами молодшими за вас в кампаніях та колективах.

Телець кохання

Сюрпризи

__________________

Вас покличуть на вечірку, корпоратив чи весілля близької людини, а на заході ви здивуєтеся по-справжньому, несподівано розгадавши таємницю когось із гостей.

Телець сюрпризи

♊ Близнюки

Близнюкам потрібно серйозніше поставитися до фінансових витрат і стану свого здоров’я. І січень стане сприятливим часом для цього. А що ж витворятиме Венера у Водолії… Словом, без романтичного настрою ви точно не залишитеся.

Фінанси

_________________

У першій половині січня світ грошей немов сповільниться для вас, можуть бути затримки зарплат, гонорарів і вийдуть назовні фінансові питання загальних накопичень, де з членами сім’ї виникнуть розбіжності. Імовірні перенесення підписання контрактів та затримки з виплатами та майновими питаннями. По рахунках доведеться платити більше, ніж ви очікували, але Марс у першому будинку гороскопа не дасть вам засмучуватися по таких дрібницях, а навпаки, спровокує вас реанімувати завдання минулого, вирішення яких і дасть вам нове джерело доходу.

6 січня бережіть свій гаманець від необдуманих витрат, а ось борги закрити безперечно варто.

Близнюки фінанси

Здоров’я

_________________

Лікарі на вас чекають, але для того, щоб зайнятися довгоочікуваними змінами у зовнішньому вигляді — естетика зубів та уколи краси, які краще зробити після 18 січня. Ідіть у басейн і займайтеся кістково-м’язовою системою: поправте здоров’я та заведіть корисні контакти по роботі.

Близнюки здоров'я

Кохання

_________________

З 4 по 27 січня Венера у Водолії позбавляє вас емоційних обмежень, що затьмарювали ваш моральний дух. Ця планета застерігає вас від вчинків навмання і вчить романтиці. У цьому позбавленому пристрастей кліматі ви, безперечно, зможете створити диво.

Останнє обмеження розчиниться у повітрі 13 січня. На обрії все чисто. Можете братися до реалізації своїх проєктів. З іншого боку, не завадило б позбавитися ваших рожевих окулярів. Це допоможе не допустити критичних помилок у стратегії. 4-16 січня у вільних Близнюків є чудова нагода познайомитися з цікавою людиною і завести бурхливий роман. 28 січня — найвдаліший день для кохання та переходу в новий статус.

Близнюки кохання

Цікаво по темі: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Сюрпризи

__________________

Несподівано для вас у двері постукають колишні кохані та партнери по роботі з пропозицією про… співпрацю. У близнюків, що народилися 28-30 травня, відбудуться серйозні зміни у сфері творчої активності. Також зненацька можуть набігти гості або ви поїдете до них за кордон. Сюрпризом буде підвищення власної цінності на ринку.

22 січня на вас чекає звільнення від обмежень у тій сфері, де була найбільша кількість перешкод.

Близнюки сюрпризи

♋ Рак

Представники сузір’я Рак мають зібрати всю волю в кулак і діяти дуже рішуче, адже такий підхід потребує фінансової сфери. Також не варто забувати про здоров’я, якому ви приділяли раніше мало уваги. А що ж очікуватиме Раків на особистому фронті, запитаєте ви? Спойлер: розставляємо всі крапки над “і”.

Фінанси

_________________

На роботі Рака чекають великі зміни, джерелом яких однаково можуть бути як обставини, так і ви самі. Обставини вимагатимуть від вас вибору та рішучих дій, тож доведеться зважитися на кардинальні зміни, аж до зміни місця роботи або навіть сфери діяльності, розширивши можливості свого заробітку.

Рак фінанси у 2023 році

Здоров’я

_________________

На жаль, вас наздоженуть наслідки того, як старанно ви пускали здоров’я на самоплив, сподіваючись на відмінну генетику та міцний імунітет. Взяти себе до рук допоможе найкращий друг, брат чи сестра і буквально силою відведе вас до дантиста, візит до якого довше відкладати вже не можна.

Рак здоров'я у 2023 році

Кохання

_________________

Тут на вас також чекають зміни, але вони навряд чи будуть імпульсивними й тому згубними для майбутнього. Просто в січні Рак може переосмислити багато чого у своєму особистому житті й в результаті наважиться щось у ньому поміняти, не оглядаючись на минуле, хоча воно й залишить надію навіть при розлуці. У середині січня ви розставлятимете всі крапки над “i”.

Якщо раніше ви прагнули зберегти стосунки за будь-яку ціну, то тепер, відчувши в них спад, без жалю прощаєтесь. З іншого боку, ви готові змінити свій статус – завести нові відносини та навіть одружитися.

Цікаво по темі: Як правильно завершити стосунки з хлопцем

Рак кохання

Сюрпризи

__________________

12-14 січня особливо активним Ракам вдасться розв’язати питання з документами та нерухомістю. Причому в позитивному ключі та несподівано для себе. 29 січня чекайте на сюрпризи здалеку у вигляді візиту з-за кордону улюблених родичів або продажу машини за вигідною ціною.

Рак сюрпризи

♌ Лев

Працьовиті Леви досягнуть успіхів у кар’єрі, проте повна самовіддача роботі може позначитися на здоров’ї та особистих стосунках.

Фінанси

_________________

Левам зірки рекомендують уважно та відповідально поставитися до службових та професійних обов’язків. І тільки тоді ваші старання не залишаться непоміченими, а начальство віддячить вам премією. Прогнози небес кажуть, що можливе значне зростання доходів, але для цього вам доведеться пройти ситуації непростого людського вибору і зрозуміти, з ким ви хочете працювати далі.

На вас чекає битва інтересів: фінансового та морального. Але ваша мета — вміло збалансувати, відмовитися від минулих фінансових стратегій і почати заробляти зовсім по-новому. Для творчих Левів відкриються нові горизонти у тій діяльності, де об’єднати вдасться усі ваші таланти.

Лев фінанси

Здоров’я

_________________

Вже багато місяців ви активно працюєте, не даючи собі можливість відпочити й на такий режим організм відреагує збоєм нервової системи. У вас, як у нікого іншого, проявиться психосоматика, до лікаря приведе перевтома. Почніть вже зараз пити валеріану і висипатися, попри купу справ і непрочитаних повідомлень.

Цікаво по темі: Поганий настрій чи депресія: як зрозуміти, що потрібна професійна допомога?

Лев здоров'я

Кохання

_________________

Робота не дасть багато часу приділяти любовній сфері і як постійний партнер, так і той, з ким деякі Леви тільки познайомилися вже до кінця місяця, зробить недвозначні натяки на вашу постійну відсутність. Вільним представникам знака пощастить зустрітися з тим, хто по-справжньому заволодіє вашими думками в ситуаціях торгівлі або інтернеті, коли ви зайняті робочими процесами. Замовник, клієнт, покупець – хтось точно відкриється вам з іншого, більш особистого боку у несподіваній, відвертій розмові.

Лев кохання

Сюрпризи

__________________

Сюрпризи місяця – новини з-за кордону, від родичів, які бажають подбати про вас, а також вагома підтримка близької за духом людини в скрутний момент, що дає вам руку і вудку, якою ви наловите безліч риби. Сюрприз швидше піднесете ви, відкривши секрет у колі найближчих.

Лев сюрприз

 

♍ Діва

Січень приготував Дівам чудову можливість успішно змінити рід професійної діяльності. Що б ви не робили, за що б не взялися — успіх на вашому боці. Не проґавте можливість змінити своє життя, в тому числі й особисте, адже такий шанс випадає не так часто.

Фінанси

_________________

У глибині душі ви давно хотіли змінити форму професійної діяльності та висловити все, що думаєте керівництву. Починаючи з 13 січня успішні будь-які виступи на публіці, доповіді, презентації проєктів — це ваша можливість заявити про себе, привернути увагу колег та начальства, і, як наслідок, добитися поповнення грошей у своєму гаманці. Вас гідно оцінять у сусідній фірмі чи структурі, або там, куди вас запросять на тимчасовий підробіток.

Витрати цього місяця пов’язані зі сферою далеких поїздок і навіть покупкою ретвітів чи майстер-класів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності. Також варто вкластися у власну красу та зміну іміджу. Молодий місяць в 6 будинку роботи допоможе розв’язувати всі грошові питання з користю для вас!

Діва фінанси

Здоров’я

_________________

Діви весь січень почуватимуться чудово! Жодних серйозних проблем зі здоров’ям не спостерігається. У вас максимум енергії, сил і часу, щоб жити на підйомі та з легкістю привести своє тіло до ладу, сісти на дієту і впровадити кілька днів детоксу.

Вам доведеться багато часу віддавати роботі та працювати з високою інтенсивністю. Але це чудово, адже імунітет високий, тому віруси та застуди вам не страшні.

Діва здоров'я

Кохання

_________________

У другій декаді січня у багатьох Дів очікується кохання з першого погляду, але попри вир романтичних подій, відносини, на ваш погляд, навряд чи продовжаться довго. Але лише на ваш, адже ви проявите зовсім непритаманну вам легковажність і поринете у вир із головою. Такий підхід свідчить про швидкоплинність роману.

Любовно-романтичний фон і стріла Амура, що кольнула в саме серце, спонукають вас вирушити в прямому і переносному сенсі назустріч людині, яка, можливо, знайома вам тільки у віртуальному спілкуванні. Діви, які перебувають у відносинах, з власної ініціативи переглянуть і висунуть нові для партнера правила спільного життя та бюджету.

Діва кохання

Сюрпризи

__________________

Діви можуть готуватися до подарунків та сюрпризів з боку своєї другої половинки. Швидше за все, ваш партнер захоче побалувати вас і придбає те, про що ви давно мріяли. Для когось із Дів обставини нового знайомства складуться найнесподіванішим чином, та й саме знайомство захочеться тримати в таємниці від усіх.

Діва сюрпризи

♎ Терези

Чаші терезів у січні вирівняються. Серйозних спірних моментів та складних виборів не очікується. Навпаки, у представників цього знака Зодіаку з’являється можливість перетворити своє хобі на джерело доходу, а також несподівано зустріти кохання.

Фінанси

_________________

Марс і Меркурій рухаються ретроградно до 15 січня, стримуючи ваші пориви до змін, які можуть відчинити ваш гаманець назустріч непотрібним витратам на гардероб.

У будь-якому разі перша половина місяця підійде для побудови планів та застосування тактики змін. А ось самі перетворення краще починати запроваджувати після 18 січня.

У другій декаді місяця у вас прокинеться творче натхнення, і ви зможете успішно застосувати його у своїй повсякденній діяльності, як у роботі, так і вдома, але головне – нарешті, монетизувати своє хобі, до якого раніше ви ставилися не серйозно. Невеликі вкладення в себе та інструменти для ручної праці, спеціальні робочі програми сприяють зростанню фінансів та відкриють перспективи у новій сфері. Вкладайте час і гроші — все окупитися втричі! Чим більше ви виявите щедрість до своїх захоплень, тим більший прибуток на вас чекає.

Терези фінанси

Здоров’я

_________________

З фізичним здоров’ям все чудово, а от душевна нудьга вас може накрити ще під час новорічних свят. Саме час зайнятися тим, у що ви не надто вірили раніше — медитації та духовні практики, які допоможуть набути рівноваги та гармонії, а цей стан вам просто необхідний (особливо, вільним Терезам!) для того, щоб прискорити зустріч зі своєю любов’ю на… онлайн заняттях з йоги.

Цікаво по темі: Основи медитації: з чого розпочати?

Терези здоров'я

Кохання

_________________

Терезам зірки прогнозують зустріч або перехід на інший рівень відносин вже наприкінці місяця. А також ви можете відчути, що невідома сила просто змушує вас рухатися вперед і потрапити в коло однодумців, де ваше серце заб’ється частіше при випадковому торканні руки незнайомої, але загадкової особи. У вас з’являться сили, азарт та енергія для великих змін. На допомогу прийдуть колеги, друзі, партнери та інші люди, з якими ви взаємодієте в житті. Саме вони й розпалять у вас оптимізм та прагнення до великих звершень у романтичній сфері: від ініціативи знайомства до екстремального походу в гори лише вдвох зі своєю половинкою.

Терези кохання

Сюрпризи

__________________

Приїдуть у гості друзі, яких ви давно не бачили. Несподіванками обернуться нові знайомства і в цілому сприятливий час для свята, освідчення в коханні. І навіть якщо не ви освідчуєтесь у коханні, то допоможете організувати комусь із близьких сюрприз-пропозицію чи феєричне привітання. Для себе ви самі станете одним незабутнім подивом! Ловіть успіх 21-24 січня!

Терези сюрпризи

♏ Скорпіон

Січень — чудовий час для того, щоб зайнятися здоров’ям. Влаштуйте легкий детокс, тим більше що ваш організм цього вимагає. Також на скорпіонів чекають нові знайомства та непередбачені витрати, які слід взяти під контроль.

Фінанси

_________________

Гроші можуть надходити в першій половині місяця від родичів або коханої людини. Хобі дозволить вам непогано заробити. Наприклад, записати майстер-клас та продавати його в інтернеті. Займіться підготовкою, а реалізуйте все ближче до 29 січня.

Зірки прогнозують вам вже з 10 числа місяця відчути, що найбільше витрат вимагатиме ваш будинок та сім’я. Хоча тут ви можете розраховувати на підтримку свого партнера при несподіваних витратах. Не варто в цей час укладати нові угоди з нерухомістю, а закривати розпочаті 2022 року можна. А ось витрати доведеться урізати. Якщо щось витрачаєте, то на іншому економите. Наприклад, робите ремонт, але заощаджуєте на одязі, гаджетах. Бюджет піддається контролю та ретельному плануванню з вашого боку, що викликає невдоволення партнера.

Скорпіон фінанси

Здоров’я

_________________

Зверніть увагу на рідини в організмі, гормональну систему і ШКТ. Зірки радять пити більше води, корисних настоянок, очистити тіло від токсинів, а от алкоголю варто утриматися, якщо не хочете провалятися всі свята з головним болем. Прекрасним рішенням стане відвідування спа або басейну, а для найсміливіших і найвідчайдушніших — купання в холодній воді або загартовування. Тіло скаже вам спасибі, а дух підбадьориться і налаштує вас на нові подвиги.

Скорпіон здоров'я

Кохання

_________________

У свята Скорпіон багато спілкуватиметься, поповнюватиме контактами телефонну книгу та подорожуватиме. Але, швидше за все, поїздки будуть не на далекі відстані, а по місту або у вашому регіоні.

Прогноз на січень обіцяє Скорпіонові нове коло знайомих, яке у першій половині може значно розширитися, до нього можуть увійти люди несхожі на інших. Але один із цих знайомих і стане вашим серйозним захопленням. На ретро-Меркурії до Скорпіонів також повертаються колишні, каючись у вчинках і намагаючись відтворити милі картинки з минулого. Не піддавайтеся на провокації, адже аспект розійдеться, а осад залишиться: виявиться, що й цього разу колишні не надто серйозні та правдиві. Бережіть те, що у вас є — кохання, яке давно й міцно засіло в серці, або стан свободи, в якому найлегше зробити правильний вибір.

Скорпіон кохання

Сюрпризи

__________________

Знайомство, що почалося з відвертого конфлікту та ворожості, переросте у міцну дружбу чи ділове співробітництво. У найкращих друзів ви виступите арбітром-психологом і допоможете їм вирішити складнощі у відносинах. Психологічний сеанс цілком імовірний в новорічну ніч. 29 січня на вас чекає заслужений тріумф та гарні новини з батьківщини або від близьких родичів. Вони стануть сюрпризом!

Скорпіон сюрпризи

♐ Стрілець

У січні Стрільці почуватимуться впевнено, в принципі, як і завжди. Цьому знаку Зодіаку будь-які складності не страшні. Рухайтеся лише вперед, адже цьому не завадить навіть ретроградний Марс та Меркурій.

Фінанси

_________________

Робота в другій половині місяця стане більш актуальною, ніж інші сфери. У голові вже дозріватимуть плани з приводу того, куди рухатися і яким чином. Може навіть прийти думка про різку зміну роботи чи сферу діяльності. А точніше — масштабуєте та розширюєте професійну діяльність, взявши на себе ще більше зобов’язань. Не типово для вас, але ви раптом зрозумієте, що саме структурність та фокусування на планах допоможе отримувати набагато більше грошей, ніж ви могли собі уявити.

Вдалі дні просування проєктів, ідей чи зміни житла на більш комфортне — 15, 19, 28 і 29 січня. Але Стрілець — це дивовижна людина, грандіозні плани якої збуваються і в цьому непростому місяці, коли витрати майже нарівні з чималими доходами. 

Щедрі Стрільці люблять задаровувати подарунками рідних та близьких, брати участь у благодійних проєктах, що з успіхом та розмахом продовжать робити й у січні. Навіть ретроградний Марс і Меркурій їм не перешкода: вже з 19 січня ви повернетеся до вже, здавалося б, завершених фінансових завдань, модернізуєте методику досягнення цілей або запустіть новий проєкт, пов’язаний з освітою, від якої отримаєте великий прибуток.

Стрілець фінанси

Здоров’я

_________________

Виснаженість та втома — це зазвичай не про вас, але здається що енергії хоч греблю гати, коли у 2-му будинку перебуває Сонце, тому про здоров’я ви не замислюєтеся, намагаючись переробити все і навіть більше. Цього місяця можете розраховувати на добрий фізичний стан і бадьорість духу, а завадити цьому може лише нескінченна робота, адже від пропозицій не буде відбою. І, намагаючись переробити все, ви ризикуєте заробити занепад сил.

Звичайно, забувати про здоров’я не можна. Воно не терпить недбалості, тому прислухайтеся до організму. Головне – уникати переохолодження. Жодних холодних напоїв, тим більше на вулиці. І одягайтеся тепліше, якщо погода морозна та вітряна. Стрільцям рекомендується посидіти на легкій дієті, і перейти на корисні смаколики.

Стрілець здоров'я

Цікаво по темі: Як їсти все на кето і худнути

Кохання

_________________

Романтичні історії трапляться на роботі або в місцях накопичення грошей — банк, фонд, ярмарок, магазин.

Друга декада січня дасть Стрільцям силу та впевненість, щоб спрямувати свою енергію на заробляння грошей, а половинка відчує брак уваги та неодмінно вам висловиться. Ви спробуєте промовчати, хоча водночас зараз можна і втратити розум, тому слідкуйте уважніше за словами у вашому спілкуванні з партнером.

Зірки підказують вам, що любов залежить від того, наскільки ви будете серйозно ставитися до переговорів, обговорень, враховуючи плани та бажання партнера. Імпульсивним Стрільцям складно постійно жити в домашній та сімейній рутині, тому несподіваний поворот може призвести до розриву стосунків, але самотнім Стрільцю залишатися недовго. Як тільки ви вирветесь в дорогу, романтичні пригоди самі вас знайдуть!

Стрілець любов

Сюрпризи

__________________

Дивовижна та довгоочікувана зустріч спорідненої душі й стане найяскравішим сюрпризом місяця, а також потішить новина про поповнення сімейства та дитячо-романтична тема, яка давно хвилювала вас. Знайомство у перші дні нового року переросте у справжній та міцний зв’язок.

Стрілець сюрпризи

♑ Козоріг

Фінансова стабільність, визнання у симпатії від таємного шанувальника та ще безліч приємних сюрпризів підготував перший місяць року. Але не варто сильно розслаблятися, адже сфера здоров’я буде не такою вже й непохитною.

Фінанси

_________________

Самий початок року — сприятливий час, щоб подумати про те, як заробляти гроші. У першій половині місяця матеріально вас підтримуватимуть рідні люди чи коханий. Ви можете отримати у подарунок навіть те, на що не розраховували.

Зірки попереджають, що в другій декаді січня, особливо до 17 числа, краще не витрачати гроші на розваги та тим більше не займатися жодним вкладенням коштів, хоч би яким привабливим воно здалося. Це може призвести до втрат. Найнадійнішим джерелом доходу буде ваша безпосередня робота, яку ви насилу, але зберегли минулого року.

Козерогам буде нелегко подолати бар’єри у нових фінансових реаліях життя, але можливі непередбачувані прориви. Дивно, але цього місяця вам складно буде збалансувати роботу та особисте життя, а сварки з партнером можуть виникати на ґрунті різних фінансових інтересів. Основним джерелом витрат може стати переїзд на нову квартиру.

Козоріг фінанси

Здоров’я

_________________

Ті Козероги, які народилися у грудні, можуть бути спокійним — вашому здоров’ю нічого не загрожує. Іншим представникам цього знака не завадить зайнятися зміцненням імунітету і розумно витрачати енергію. Відпочивайте, розслабляйтеся і не думайте про те, що буде, тому що ви все одно не впливаєте на ситуацію. Чим чистіша буде ваша свідомість, тим краще це відіб’ється на загальному самопочутті та зовнішньому вигляді.

У 6-му будинку у вас подорожуватиме Марс, а це може вплинути на загальне здоров’я, не виключені навіть забиття, порізи та опіки. Але практичні Козероги й цей аспект звернуть на свою користь — призначать дату естетичної операції або займуться зубами. Велика можливість небезпечних ситуацій на роботі, у побуті або на дорозі. Потрібно бути дуже обережним, щоб уберегти себе від серйозних ушкоджень.

Козоріг здоров'я

Кохання

_________________

Тема кохання теж буде важливою для вас: хтось отримає несподіване зізнання від таємного прихильника, у якого ви давно перебуваєте в полі зору, але вперто не помічаєте знаків уваги. Небесна формула прогнозує новорічні канікули, які будуть відправною точкою для спільного проживання з партнером. У самотніх є шанс зустріти людину, з якою зв’яжете долю. Ну, а якщо ви вже по-справжньому закохані, то ваші почуття одне до одного стануть ще міцнішими та ніжнішими. Тим же з вас, хто щасливий у коханні, варто запам’ятати головне — не дозволяйте емоціям заволодіти розумом. Будьте стриманими та вдумливими, інакше точно наламаєте дров. Будь-які рішення, які ухвалите у збудженому стані, виявляться невірними. Заспокойтеся, залиштесь віч-на-віч із собою і світ сам вас приведе до виходу з особистого глухого кута.

Козоріг кохання

Сюрпризи

__________________

Для Козерогів у багатьох починаннях горить «зелене» світло і відкриваються всі двері та можливості – головні несподіванки місяця. Але справжнім сюрпризом стане зустріч із колишніми та несподіване визнання та одкровення, що розкриває таємниці минулого. Ви навіть не уявляєте собі, що на вас чекає в період з 16 по 30 січня!

Козоріг сюрпризи

♒ Водолій

Водоліям слід взяти під контроль свої фінансові витрати, а також тверезо оцінювати свої сили в роботі, інакше ви можете зіткнутися з неприємними ситуаціями. Намагайтеся більше відпочивати та приділяти увагу своєму здоров’ю. А тимчасові “хвилі” на особистому фронті не варто сприймати серйозно, адже сварки та з’ясування стосунків ні до чого доброго не приведуть.

Фінанси

_________________

У 12-му будинку біля Водолія знаходиться Сонце. Можливе несподіване виявлення недругів та комплексів, пов’язаних з робочими процесами або з тим, що не тягнете фінансово те, що вам давно хочеться. Для того, щоб зберегти впевненість у собі, краще не братися за масштабні проєкти, оскільки ви схильні переоцінювати свої сили.

Займайтеся оплатою рахунків, що накопичилися, і дрібним ремонтом будинку. Після 15 числа багато хто з вас почне шалено витрачатися на гардероб. І не дарма, адже незабаром вас чекає поїздка, яку сплатить хтось інший.

EVA y Viber

Зірки радять тим, хто бажає досягти успіху у творчості з мінімальними вкладеннями, вибирати оригінальні шляхи реалізації.

Меркурій рухатиметься ретроградно до 18 числа. У цей час необхідно закінчити важливі справи та закрити дрібні борги, інакше вони наростуть як сніжний ком і приведуть вас до переживань. Контролюйте свій гаманець і завантажте фінансовий планувальник, якщо не хочете до 28-29 числа (час вашого тріумфу) опинитися в ситуації, де не сходиться дебет і кредитом.

Сприятливий період для виправлення помилок на роботі та відкладання грошей на мрію замість імпульсних витрат.

Водолій фінанси

Здоров’я

_________________

Протягом усього січня Водолію слід контролювати своє самопочуття. Особливо психічний стан. Можливі перепади настрою, слабкість та апатія.

Ви будете дратуватись з будь-якого приводу, злитися та панікувати. Як результат, впадете в депресію або почнете шукати підтвердження свого стану в навколишніх людях. Чіпляючи інших, потім почнете звинувачувати у всьому себе. І так по колу: краще стримуйте емоції та почніть заздалегідь приймати заспокійливі.

Водолій здоров'я

Кохання

_________________

Сфера відносин здасться вам нудною, адже в ній настане повний штиль. Там, де інші радіють милим рутинним турботам, Водолії засмучуються, адже побут на вашу думку вбиває кохання. Ви можете невірно зрозуміти часту відсутність партнера і почати підозрювати в невірності через затримки на роботі, але даремно — швидше за все половинка заробляє гроші для того, щоб зробити вам приємне і порадувати романтичною поїздкою або оновити щось із меблів та техніки.

Варто уникати перепалок і сварок, оскільки з’ясування стосунків, що почалося через дрібниці, може перерости в затяжний конфлікт або ще більше. Вільні Водолії знайдуть гармонію та щастя у творчому середовищі, де й познайомляться з людиною, яка вміє по-справжньому дивувати. Наприклад, своєю професією чи незвичайним ім’ям. Похід у театр, кіно або на майстер-клас цілком може пройти в режимі очі в очі та в перерві ви вдвох вийдете на каву до сусіднього кафе, щоб більше не розлучатися.

Водолій кохання

Сюрпризи

__________________

Сфера знайомств з людиною з зовсім не вашого середовища стане основним сюрпризом місяця. До 18 січня у вашому житті відбуватимуться справжні дива, а спільне коло контактів швидше нагадає циркову виставу. Здивує також той, хто скаже правду в очі, а ви замість того, щоб розсердитися, скажете людині спасибі.

Водолій сюрпризи

 

♓ Риби

Риби у січні будуть на висоті. Дорогі подарунки, підвищена ймовірність зустріти свою другу половинку та спонтанні поїздки наситять початок року чудовим настроєм та зарядом енергії для досягнення нових висот!

Фінанси

_________________

Витрачатися швидше будуть на вас, ніж ви на когось. Подарунки Рибам у першій половині січня забезпечені. Привітати вас можуть не лише близькі та друзі, а й колективи, фірми, підприємства, в яких ви перебуваєте. А хтось може піднести дорогий подарунок, що перевершить ваші очікування красою і ціною.

Ті з вас, хто планує працювати в новорічні свята, можуть заробити більше, ніж планували, фінансовий успіх супроводжуватиме вас попри значні витрати напередодні Нового року. Вам все повернеться, як мінімум, удвічі. Родич попросить гроші у борг, але постарайтеся до кінця місяця (29, 30 січня) не давати їх, інакше ризикуєте не повернути назад. Від великих покупок теж краще відмовитись. Винятком стануть лише витрати на цікаві курси: придбання навичок принесе вам пристойний дохід у майбутньому.

Риби фінанси

Здоров’я

_________________

Зірки рекомендують зарядити початок року бадьорістю духу та відмінним фізичним самопочуттям і потоваришувати з холодною водою — ковзани чи загартовування, тонізвція шкіри кубиками льоду — все піде на користь. Найсміливіші ризикнуть змінитися до невпізнання і програму «схуднути до літа» виконають уже до кінця січня. Уважно поставтеся до гормональної та ендокринної системи, здайте загальний аналіз крові, щоб переконатися – ви чемпіон, але завжди є що покращити!

Риби здоров'я

Кохання

_________________

Вже з 12 числа ретроградний Меркурій у домі контактів, а це означає, що взаємини з друзями будуть тіснішими та навіть переростуть у кохання з людиною з минулого. Можливо вас пов’язуватиме не тільки приємне проведення часу, але й новий проєкт, робота, яких не було в минулого року. Відносини, що почалися по-діловому, переростуть в особисту симпатію. Кохання в офісі чи групі за інтересами дуже ймовірне.

Самотнім Рибам безперечно варто запливти в, здавалося б, знайомі води та придивитися до того, хто живе по сусідству, буквально в одному з вами будинку. Вам не вдасться уникнути любовних інтриг на роботі або в найближчому оточенні, але будьте обережні — довірені таємниці або сцена, випадковим свідком якої ви стали, виявляться непростим тягарем.

Риби кохання

Сюрпризи

__________________

Хтось раптово запропонує поїхати у незнайоме вам місце, де ви ніколи раніше не були. Не відмовляйтеся від спонтанних подорожей! Вони принесуть гарний настрій та багато вражень, а також знайомство з потрібною людиною. Доленосна зустріч у період з 14 до 29 січня — у цей період частіше бувайте на людях і отримайте головний сюрприз місяця: подарунок у вигляді довгострокових відносин.

Риби сюрпризи

Таким цікавим та сповненим несподіванок вийшов гороскоп на січень 2023 року. Впевнені, що всі зміни та навіть тернисті шляхи приведуть вас до запаморочливого успіху у всіх сферах життя!

 

Читайте також:

30 Грудня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA