Чого хочуть дівчата: Інструкція для тата

Зовсім скоро 8 березня: матусі й доньки — у передчутті весняного настрою, а папи — в пошуках цікавих ідей та подарунків. Саме для дбайливих татусів і уважних чоловіків ми зробили добірку оригінальних ідей, як привітати дружину та доньку з 8 березня. Готуйтеся до свята та надихайтеся разом з нами!

Створіть святковий настрій для мами

● Сніданок в постіль

Пару зайвих годин сну — відмінний початок святкового дня для багатьох жінок, особливо для матусь маленьких дітей. Разом з дитиною встаньте трохи раніше, аніж зазвичай і приготуйте сніданок. Не обов’язково вигадувати складні страви, можна зробити звичайні тости або грінки, приготувати каву та прикрасити стіл квітами. І гарний настрій на весь день гарантовано!

● Прикрасьте оселю

Доки матуся спить, разом з дитиною ви можете надути багато-багато повітряних кульок і прикрасити ними оселю. Важливо встигнути це зробити, доки вона не прокинулася. І головне — тихо 🙂

● Святкова фотосесія

Ще одна гарна ідея сімейного дозвілля. Знайдіть хорошого фотографа і запросіть його додому або відправляйтеся до фотостудії самі й зробіть яскраві фото на згадку про цей святковий день.

● Вихідний для матусі

Для реалізації цієї ідеї вам прийдеться прийняти весь вогонь на себе: відпустити дружину на шопінг, до салону краси або спа, а самим провести день з дитиною. Якщо ваша дружина перебуває в декретній відпустці, вона неодмінно оцінить такий крок з вашого боку!

● Вистава

Разом з дитиною ви можете вивчити віршик або самі придумати смішні сценки й привітати ними матусю прямо за ранковою кавою. Важливо, щоб татусь не лише плескав у долоні, але й теж брав участь у виставі — і ваша дружина неодмінно буде в захваті!

● Кіно про маму

Якщо у вас є хоча б мінімальні навички володіння відеоредакторами, передивіться свій домашній фото- та відеоархів і створіть фільм про вашу дружину. Наповніть його компліментами, приємними словами подяки, освідченням та веселими жартами, зрозумілими лише для вашої родини.

Приділіть увагу доньці

● Квіти для доньки

Не лише дорослим дівчатам подобається отримувати квіти в подарунок: маленькій принцесі неодмінно буде приємно, коли ви подаруєте їй букет квітів. Унікальні жінки виростають з унікальних дівчат, тож такими знаками уваги ви зможете з самого малечку навчати свою доньку бути єдиною, неповторною та тендітною.

● Подаруйте мрію

Частіше прислухайтеся до того, про що мріє ваша дівчинка. Можливо, це нова лялька з колекції «Монстер Хай»? Або нові навушники? Свято 8 березня — чудовий привід побалувати доньку та здійснити її мрію.

● Пригоди

Свято 8 березня можна провести вдома в родинному колі або ж відправитися в музей, аквапарк, скалодром, каток тощо. А завершити святковий вечір можна в затишному кафе зі смачними тістечками та ароматним чаєм.

● Шопінг

Ще один варіант подарунку для дівчинки — відправитися разом з нею на шопінг. Адже початок весни — відмінний час для оновлення гардеробу та косметички. Ви можете пройтися разом з донечкою магазинами, заздалегідь визначивши суму, на яку вона зможе обрати собі приємні та необхідні речі.

● Похід у кіно/театр/цирк/концерт

Чому б у цей святковий день не відправитися в кіно на новий мультфільм або в ляльковий театр на дитячу виставу? Подаруйте своїм дівчатам білети в улюблений заклад і насолоджуйтесь часом, проведеним разом!

● Спільний час

Сумісний перегляд улюбленого кіно, відповіді на нескінченні питання маленької чомучки, душевна розмова за чашкою чаю, прогулянка маршрутом, що обрала ваша донька… Час, проведений разом, — безцінний, тож частіше даруйте дівчинці свою любов та увагу.

Сьогодні тривають дискусії з приводу того, чи потрібне взагалі 8 березня. Звичайно, жінок і дівчат потрібно поважати, цінувати та любити не лише в це свято, але й кожного іншого дня. Утім, ніщо не заважає вам приділити любим дівчатам трохи більше уваги саме в цей день.

А спогади про час, приємно проведений разом з вами, та маленькі сюрпризи від вас допоможуть зробити жінок ще щасливішими!

1 Березня / 2018 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність