Місяць у Рибах, а Риби у шоці: б’юті-гайд 2022

Рибки, привіт! З 20 лютого до 20 березня саме ваш знак Зодіаку насолоджується періодом святкових вечірок та подарунків. Команда EVA Blog не могла пропустити такі веселощі! Спеціально для вас промоніторили, що ж радять зірки, і зібрали в б’юті-гайд на 2022 рік!

Почнемо із найприємнішого. Цього року ви будете по-хорошому в шоці! Водяний Тигр, покровитель цього року, явно вирішив бути щедрим хлопцем, не те що колишній, ой, минулий рік! (Але минулий рік поводився як той ще колишній!) 2022 припас і нові знайомства, і несподівані можливості. Частіше проявляйте впевненість, уникайте бути занадто підозрілими, і не ускладнюйте без потреби. Ну і використовуйте поради цього гайду, щоб у будь-якій ситуації підживлювати впевненість у тому, що ви – надзвичайні!

Девіз по життю: «Я передумала»

Риби – це знатний коктейль із почуттів та емоцій. Готує його бармен у пориві творчого настрою, тому суміш щоразу мало того, що гримуча, так ще й із сюрпризом. Ким виявиться твоя рибка – вічна лотерея. У ній можна витягнути піранью, яка відкусить руку по лікоть, заллє все голосіннями-стражданнями, а ти ще й винним почуватимешся. А можна отримати золоту рибку, найдобріше, наймиліше створіння, що спонукає біситися, що на її тлі завжди виглядаєш старою з казки.

Тих, хто народився під цим знаком Зодіаку, вітаємо: ваш коннект із емоціями та почуттями на higt-рівні. Іноді до мурашок пробирає точність вашої інтуїції, наче вмієте читати думки. Можете легко напустити туману і переконати в чому завгодно. І будемо чесними, часом безбожно цим користуєтеся.

А ось сталість – не ваш коник. Залиште і його, і нудні матеріальні завдання Дівам. Ви – зірка великого океану. І як будь-яка порядна зірка, схильні приправляти перепади настрою дратівливістю, драматичним заламуванням рук, песимізмом та непрактичністю. Поруч бути точно не нудно, але, про всяк випадок, варто оформити страховку від травм. Від розбитого серця теж хотілося б, але таких, кажуть, не роблять.

Девіз у макіяжі: «Цілуйся і сяй»

Гей, зірки усе бачать! Повільно опусти руку, яка потяглася до палетки з глітерами, і зроби два кроки назад. Інакше викликаємо б’юті-поліцію. Ну, серйозно! На Хелловін було весело зробити яскравий мейк із блискітками. І на Новий рік ніхто не зупиняв. Але настав час пригальмувати. Краще закинь у косметичку компактну палетку хайлайтерів. Скоро стане тепло, і зможеш надати сяйва не тільки обличчю, а й спокусливо пройтися по ключицям та передпліччям.

А якщо твоїй мінливій натурі захочеться яскравості, йдучи на побачення зазирни в EVA і вибери тіні-хамелеони або кольорові підводки. Хоча напевно, все ж таки не заходь. Захопишся вибором і запізнишся на побачення.)

До речі, сентиментальна натура Риб не може обійтися без поцілунків. То боязких, ніжних, спонтанних, то пристрасних, п’янких. А всі ж розуміють, що розмазана по обличчю помада трохи відволікатиме? Тому наш б’юті-гайд рекомендує закинути в косметичку блиск або стійку матову помаду натуральних кольорів.

Девіз у зачісках: «Грайливий безлад»

Головна порада нашого б’юті-гайду для Риб: коли розлучатимешся з бойфрендом, не дуже захоплюйся каре. Рибам все ж таки не особливо йде коротка довжина волосся. Тим більше буде прикро, якщо швидко помиритесь. Притаманна знаку витонченість, поетичність і жіночність відмінно проявляється у двох типах зачісок:

  1. Недбалі укладки локонами. Така собі спокуслива Аріель, що грайливо поправляє волосся за вушко.
  2. Романтичні пучки. Намагайся уникати строгих, волосок до волоска, укладок. Нехай це будуть творчі, повітряні пучки з тонким локоном, який хочеться здути з шиї.

А щоб об’єм зачіски не виглядав, ніби ти щойно виринула з води (наскільки б дружньою Рибам ця стихія не була), використовуй спрей для прикореневого об’єму.

Девіз у догляді: «Дайте щось новеньке та патчі»

Must have твоєї зоряної косметички – відновлювальна масочка і патчі на випадок, якщо знову в житті драма, і ніч пройшла у сльозах (будемо чесними, скандал з нічого створити ти майстер).

А далі включається мінливість натури. Тобі треба все понюхати, доторкнутися, потестувати. Принцип води, що тече: завжди має бути щось нове, що дасть новий сенсорний досвід. При чому, тобі не принципово, буде від цього досвіду гостре захоплення чи обурення, головне – жодної байдужості.

Знаємо, що Риби ті ще мрійники, отже, на цьому місці статті вже могли забути, що ми писали на початку. Тому нижче зібрали чек-лист вдалих поповнень косметички, схваленої зірками:

До речі, напиши в коментарях, які поради б’юті-гайду знайшли відгук у серці. І ні на що не натякаємо, але кажуть, що якщо натиснути на серце в кінці статті, то тиждень буде вдалим!

Гідрогелеві патчі для очей Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch

309.00
Купити

Рідка матова помада для губ Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick

238.00
Купити

Рідкі тіні для повік GlamBee Gravity 3D Multichrome

99.00
Купити

Палетка хайлайтерів для обличчя Makeup Revolution Beyond Radiance Palette

205.00
Купити

Спрей Schwarzkopf Professional OSIS

504.00
Купити

Тканинна маска для обличчя Bioaqua Blueberry Facial Mask

7.00
Купити

Блиск для губ Vivienne Sabo Le Grand Volume Lip Gloss

118.00
Купити
21 Лютого / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті