Beauty-гайд для Водолія

Астрологія відкриває нам природу характеру. Але чи замислювалися ви, що потім ці знання легко адаптувати до пошуку відповідного образу? Ми вже ділилися в Єва Блог рекомендаціями щодо підбору парфумів та помад, радячись із планетами та зірками. Тепер настала черга дати докладний бьюті-гайд безпосередньо для кожного знаку зодіаку. Сьогодні у нашому гороскопі краси — огляд для Водоліїв.

Людей, народжених під цим знаком зодіаку, відрізняє суперечливість та незалежність. Це творчі натури, відкриті всьому новому. А тому люблять експерименти із образами. Ділимося добірками цікавих товарів, які будуть доречними для таких перевтілень.

Догляд та макіяж: креатив на максимум

Водолії, як правило, завжди тяжіють до чогось незвичайного в макіяжі та догляді, вибираючи оригінальні засоби, які запам’ятовуються. Їх приваблюють цікаві упаковки, трендові формати (наприклад, помади-трансформери, туші, що викручуються з двох сторін, чи продукти 2 в 1), склади з особливими компонентами та непересічні техніки.

У пошуку нових формул, щоб зберегти красу та свіжість шкіри? Вибирай бульбашковий крем для обличчя, формула якого на основі азіатської центели адаптована до всіх типів шкіри.

В астральній косметичці знайди місце для сироватки з морського колагену. Зволожить, омолодить та заспокоїть.

Для миттєвого відновлення гідробалансу візьми маску-шейкер. Зволожувальний коктейль зробить шкіру пружною та сяючою.

Самі зірки веліли Водоліям сяяти! А щоб отримати все і відразу, можна придивитися до такого б’юті-боксу, де зібрані декоративні засоби для макіяжу та волосся, а також продукти догляду за шкірою. Усі вони блискуче мерехтять, створюючи незвичайні ефекти.

Народженим під цим знаком варто придбати і цікаву палетку для губ, яку можна адаптувати під будь-яку макіяж-історію. Різні фініші дозволяють обіграти їх у вечірньому та денному макіяжі.

А щоб створити яскраві стрілки або підкреслити нижню повіку, використовуй кольорову підводку.

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Манікюр: нейл-дизайн на привернення успіху

Представницям водної стихії підійдуть холодні відтінки манікюру: ніжно-блакитний, синій, сірий та бірюзовий. До того ж вони співзвучні із трендовими кольорами року Тигра, про цікаві ідеї нейл-арту для якого говорили в нашому матеріалі.

Такий манікюр транслюватиме відкритість доброзичливих Водоліїв. А з урахуванням тяги до всього незвичайного, їм імпонуватимуть креативні техніки з яскравими акцентами, футуристичним декором, розписом, голограмою або градієнтом.

Не менш вражаюче виглядатимуть лаки, що сяють перламутром і такі, що світяться в темряві флуорисцентами.

Шикарно на нігтях виглядає і глянсове покриття з доглядальними компонентами у складі. Водолії, які завжди поспішають відкривати щось нове, оцінять формулу такого лаку, що швидко висихає.

Зачіски: ставка на екстравагантність та дотримання модних течій

Для Водоліїв не існує простих правил щодо зачісок. Вони наслідують тренди і часто з родзинкою обігрують стандартні стрижки, вибираючи модні техніки фарбування, яскраві фарби або роблячи несподівані акценти. Наприклад, виголену частину скроні або довгі пасма з короткою стрижкою. Блискучі шпильки та аксесуари для волосся теж є в арсеналі Водоліїв.

Тонко відчуваючи нові напрями в моді, вони дещо випереджають час у питанні іміджу. Затонувати волосся у колір морської русалки? Для Водоліїв це не буде проблемою, коли йдеться про кардинальні перетворення.

Представниці водної стихії, які не хочуть шкодити волоссю частим фарбуванням, частіше дивляться у бік пігментованих шампунів. Вони забезпечують і регенерацію, і розкішний колір.

Відносини: справи сердечні

Водолій уособлює легкість та радість у спілкуванні, бажання принести щастя своїй другій половинці. Ці якості допомагають у створенні міцних зв’язків та сердечної прив’язаності. А ще на період Водолія випадає свято Дня всіх закоханих. Це чудовий привід підібрати б’юті-подарунок для коханих чоловіків, щоб як додати вогню почуттям, так і запалити іскру в нових відносинах:

  • набір для чоловіків Mr.Scrubber Man подбає про волосся, шкіру обличчя та тіла. Аромати та склади викликають захоплення;
  • туалетна вода Lanvin Eclat D`Arpege, що належить до фужерної, цитрусової групи, співзвучна з усіма стилями. Підійде як чоловікам із твердим характером, так і творчим натурам;
  • подарунковий набір Old Spice Captain Wooden зібрав найпрактичніші та універсальні засоби для догляду.

Відпочинок: фокус на багатоступеневий догляд

Життєрадісні та товариські Водолії дуже люблять дозвілля у колі друзів, гучні компанії, прогулянки та групові подорожі. У них закладена пристрасть до водного відпочинку та СПА-процедур.

Водолії одними з перших з усього гороскопу знаходять та тестують інноваційні засоби. Навіть немає сумніву, що вони першими випробували бомбочки для ванни, як тільки вони з’явилися на прилавках, антицелюлітне масажне пілінг-мило і всілякі аксесуари для SPA. Їм подобаються багатоступеневі догляди за обличчям та тілом, бажано з елементами аромотерапії. Наприклад, сіллю для ванни, яка знімає втому та водночас тонізує шкіру.

 Любов до ритуалів краси та інтуїтивне чуття трендів роблять навіть спонтанні покупки Водоліїв дуже вдалими. Ось що означає потяг до всього нового та прагнення до індивідуальності!

Лак для нігтів NYD Professional Glow Vibe

27.00
Купити

Гель-лак для нігтів GlamBee ProGel

60.00
Купити

Палетка для губ Pupa Squirrel

449.00
Купити

Кольорова підводка-фломастер Lamel Professional Moonrise Long Lasting Brush Eyeliner

189.00
Купити

Туалетна вода Lanvin Eclat D`Arpege

673.00
Купити

Тонувальна фарба для волосся got2b Farb/Artist

123.00
Купити

Набір для чоловіків Mr.Scrubber Beauty Box Man

499.00
Купити

Подарунковий набір для чоловіків Old Spice Captain Wooden

479.00
Купити

Сироватка для обличчя Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Marine Collagen Ample 95%

429.00
Купити

Подарунковий набір 7 Days Shine, Bombita! Silver Shine

1423.00
Купити

Пігментований Шампунь Schwarzkopf Professional Color Wash Blue

452.00
Купити

Альгінатна маска для обличчя Dr.Jart + Shake & Shot Rubber Hydro Mask

167.00
Купити

Омолоджувальний бульбашковий крем для обличчя Elizavecca Peptide 3D Fix Elastic Bubble Facial Cream

596.00
Купити

Стойкая крем-краска для волос got2b Metallics Permanent Hair Color

123.00
Купити
20 Січня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Viking

    Да, мы, Водолеи, – такие)))