Як різні знаки Зодіаку реагують на війну?

Незламність українців гримить на весь світ. Ті, хто вважав нас простими аграріями, певно, не знали, як ми межу на городі захищаємо. Що вже казати, коли про цілу країну йде мова! Дзуськи, просто так свою свободу не віддамо. 

Чим складніші умови, в яких опиняємось, тим активніше залучаємо на допомогу гумор. Тож пропонуємо зробити на п’ять хвилин перерву у моніторингу новин та почитати наш жартівливий гороскоп воєнних часів. Трохи фану буде корисним! Хто впізнав себе у нашому описі, маякніть у коментарях!

Час читання: 7 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Овен 

Гороскоп воєнних часів Овен

Представники цього знаку дістануть будь-що і будь-де. Бо ж такі вперті, що легше задовольнити їх прохання, ніж пояснювати чому це неможливо. Тож не дивно, що вже у перші дні війни Овни швиденько почали організувати волонтерські групи для збору гуманітарної допомоги та закупки амуніції. Це ж саме про них жарти, що дістануть хоч бронежилет, хоч єдиноріга, хоч классного хлопця твоїй подрузі, що постійно з йолопами зустрічається. 

 

Телець 

Гороскоп воєнних часів Телець

Як і всі земні знаки, Тельці не витрачали багато часу на паніку. Вони швидко та працьовито почали допомагати налагодити життя у будь-яких умовах. Це вони першими облаштували приготування їжі на вогнищі. Організували меню та раціональне використання продуктів. І ще на початку війни почали планувати, як будуть відбудовувати рідні міста після Перемоги. Бо у людини-екселевської таблички завжди є чіткий план!

Цікаво по темі: Стрес: як не стати заручником своїх емоцій

Близнюки

Гороскоп воєнних часів Близнюки

У якій би сфері не були залучені – постійно генерують ідеї. Підозрюємо, що водій трактору, який викрав танк, також під цим знаком народився. А ще Близнюки, це ті, у кого енергії на двох. Тільки но ти подумаєш, що все, вони виснажені, як прокидається друга особистість і Близнюки знову готові до активних дій. 

 

Рак 

Гороскоп воєнних часів Рак

До війни ти з ними, може, й не дуже дружила, але зараз Раки відкрились з нового боку. Якщо раніше в них часто змінювався настрій та відчувалась зайва тривожність, то тепер їх дії по підготовці до можливих надзвичайних ситуацій виявились не марними.  Саме в них уже в перший день був план дій та заздалегідь створені запаси. Як виявилось, бути трохи параноїком зовсім не зайве, коли в тебе сусіди з’їхали з глузду.

 

Лев 

Гороскоп воєнних часів Лев

Леви всюди були першими: і в черзі на донорство, і у волонтери, і у тероборону, і у воєнкоматі. Бо хто, як не вони, можуть бути першими (на їх персональну думку). Так, інколи з ними буває важкувато. Особливо якщо ви й самі не позбавлені бажання бути в лідерах. Та коли з’являються спільні цілі, представники цього знаку Зодіаку стають чудовими союзниками. 

Цікаво по темі: Вибираємо колір помади за знаком Зодіаку

Діва

Гороскоп воєнних часів Діва

Перш за все Діва влаштувала прибирання. Це для неї заспокійливе краще за Арестовича, її персональний антистрес. Як то кажуть, якщо падати раптово на підлогу, то краще на чисту. А взагалі Діви довго не панікували, бо часу не мали. Одразу почали думати, що працювати треба з посиленою віддачею, щоб економіку відновлювати.

 

Терези 

Гороскоп воєнних часів Терези

Цей знак Зодіаку так полюбляє сумніватися та вагатися, що Терези встигли проїхатися всією Україною та постояти у всіх заторах на блок-постах. Бо спочатку вирішили евакуюватися, потім – повернутися. Врешті-решт знайшли свій фронт допомоги і активно на ньому працюють. 

 

Скорпіон

Гороскоп воєнних часів Скорпіон

У мирному житті Скорпіони час від часу влаштовують сварки та вміють підлити масла у вогонь. Тож не дивно, що на початку війни вони активно долучилися до лав кібер військ. Деморалізувати противника –  хто як не Скорпіон з цим впорається найкраще? 

 

Стрілець 

Гороскоп воєнних часів Стрілець

Доброзичливі та товариські Стрільці свої найкращі якості змогли проявити у допомозі переселенцям. Підтримували інформаційно, необхідними речами, організацією перевезень. Турбувалися вони й про організацію онлайн-навчання для українців, тож структурували дані про програми та курси. Не забули непосидющі Стрільці й про друзів наших менших. Цей знак щиро переймаються проблемами інших. 

 

Козеріг

Гороскоп воєнних часів Козеріг

Зустрічайте володарів звання “Найпрактичніші”. Козероги розробили план дій та чітко йому слідують. Поки хтось тільки говорить та планує, представники цього знаку вже й сітки сплели, й гуманітарку розсортували, й перейшли тваринкам допомагати нові домівки знайти або до хазяїв дістатися. 

Цікаво по темі: Beauty-гайд для Водолія

Водолій 

Гороскоп воєнних часів Водолій

Представники цього знаку Зодіаку результативні, як Чорнобаївка. Якщо вже беруться щось робити, то не заспокояться, поки не досягнуть успіху. За яку б справу не взялись, все вийде. Водолії – активні лідери, що підтримують бойових дух всіх знайомих та завжди знаходяться у центрі подій. 

Цікаво по темі: Місяць у Рибах, а Риби у шоці: б’юті-гайд 2022

Риби 

Гороскоп воєнних часів Риби

Інколи здається, що вони про війну взагалі не в курсі. Бо якісь Риби дуже оптимістичні. Та не ведіться на це оманливе враження. Риби вміють підлаштуватися під обставини, знайти в них свій шлях та вневнено йти (пливти?) до мети. Стендап у бункері, надихаючий концерт – все зможуть організувати. 

 

Сподіваємось, наш “воєнний” гороскоп викликав у вас посмішку, і ви впізнали у ньому себе та своїх друзів! А ми дуже хочемо скоріше випустити інший, в якому розповімо, як кожен знак Зодіаку святкуватиме перемогу. Тож додавайте EVA Blog у збережені посилання та слідкуйте за оновленнями! 

Читайте також:

14 Квітня / 2022 Гороскопи

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті