Чоловічий вплив: Який одяг позичити у бойфренда

Від стосунків треба брати усе. І це стосується не лише емоцій і приємних переживань, а й одягу.

Такі явища і поняття, як стиль а-ля гарсон, маскулінність, genderless fashion разом з модою на оверсайз дозволили жінкам інтегрувати зручні і практичні чоловічі речі у свій гардероб. І для цього не обов`язково бути професійним стилістом, достатньо мати відчуття смаку і слідувати деяким простим правилам, наприклад, поєднувати чоловічі речі з виражено жіночними, об’ємні форми з м’якими лініями, які підкреслюють силует, і не зловживати оверсайзом, якщо ваш зріст нижче середнього.

Ми відібрали декілька повсякденних елементів гардеробу, які знайдуться у шафі кожного чоловіка, і за допомогою яких ви зможете значно розширити власний арсенал стильних образів.

Сорочка

Сорочка – це перше, що спадає на думку, коли йдеться про речі з чоловічого гардеробу на представницях слабкої статі. Кліше, – скажете ви. Безумовно. Але ж кліше виправдане! Вранішня красуня у його сорочці, вдягненій на голе тіло, залишається одним з найсексуальніших кінематографічних стереотипів. Однак, чоловіча сорочка – це не лише про звабу, але й про емансипацію, тому і настрій образу, побудованого навколо цього предмету одягу може бути дуже різним, від ніжного і романтичного до рішучого і жорсткого. Та навіть у повсякденному аутфіті, позбавленому будь-яких рольових контекстів, сорочка вашого хлопця стане вам в нагоді. Залежно від фасону і розміру, вона легко зійде за стильну туніку або сукню. У якості сукні її можна носити підперезаною, а разом з брюками або джинсами заправленою тільки спереду – так ви візуально позначите лінію талії і оверсайзна сорочка не вкоротить довжини ваших ніг.

Футболка

Майже кожна жінка хоча б раз у житті за тих чи інших обставин вдягала чоловічу футболку. Ті, хто вдавався до такого, не могли не зазначити, що це зручно, практично, а крім того по-юнацькому зухвало. Щоб посилити цей ефект, виберіть футболку з кітчевим принтом або зухвалим написом, на кшталт зображення супергероя, лого олдскульного рок-гурту або просто іронічного вислову.

Толстовка або світшот

Навіть переконаним пошановувачкам консервативної класики варто бодай раз спробувати це відчуття затишку і абсолютного комфорту, яке може подарувати тільки улюблений бойфрендів світшот. І нехай ви так і не наважитесь вийти у ньому в світ, зате ви точно запам’ятаєте цей досвід надовго. За відсутності такої речі в гардеробі вашого бойфренда (або за відсутності самого бойфренда), радимо терміново влаштувати рейд по відділах чоловічого одягу і придбати оверсайзну толстовку або світшот на власний смак. Будьте впевнені, чоловіча кофта обов`язково приживеться у вашому гардеробі, адже з мішкуватим безформним верхом чудово поєднуються практично усі фасони спідниць – олівці, сонце, пачки, міні, міді або максі. Такий контрастний дует вже став класикою вуличної моди, зокрема завдяки здатності створювати надзвичайно чутливі і жіночні образи та підкреслювати дівочу тендітність. Ще один приємний бонус – взуття у такому ансамблі може бути дуже різним. Кросівки, грубі черевики, ботільйони на стійкому каблуці і навіть елегантні човники однаково пасуватимуть до толстовки або світшота зі спідницею.

Денім

Виводимо стиль бойфренд на новий, буквальний, рівень. Якщо ваш хлопець або чоловік не вирізняється кремезністю або зростом баскетболіста, а ви маєте достатньо нахабства і сміливості, то можна експропріювати навіть його джинси. Підперезуємо їх ременем, додаємо улюблені човники, блузку або водолазку і отримуємо стильний і цілком жіночний вуличний аутфіт.

Ще один об’єкт експропріації – його джинсова куртка. Оверсайзна джинсівка виглядатиме чарівно з романтичною сукнею, спідницею, звуженими або прямими брюками та джинсами. Недбало закатані рукави і оголені зап’ястки посилять загальне відчуття безтурботності в образі. Можливість поєднувати чоловічу джинсову куртку з багатьма стандартними речами з жіночого гардеробу робить її претендентом на звання базової речі.

Пальто

Природа наділила вас стрункістю і високим зростом? Тоді не поспішайте витрачати кошти на осінній верхній одяг. Краще придивіться до гардеробу коханого, чи не знайдеться в ньому часом пальта, яке він вдягає тільки зрідка, а тому не заперечуватиме, якщо ви його позичите на невизначений термін. Особливо, якщо це пальто у стилі кежуал, пальто-тренч, або просто стильне пальто прямого силуету.

Заразом така специфічна і вибаглива річ не пробачає помилок. Будьте уважні до пропорцій – довге чоловіче пальто нещадне до низького і середнього зросту і так чи інакше потребує підборів. Півпальто або пальто середньої довжини більш утилітарне, однак і воно має свої вимоги. Зокрема це потреба в облягаючому або звуженому низі при середньому зрості.

Аксесуари

В’язана або трикотажна шапка, бейсболка, чоловічий капелюх, краватка, наручний годинник, сумка-мессенджер, портфель або рюкзак, гаманець або чохол для гаджета – ці та інші чоловічі аксесуари розбавлять і урізноманітнять майже будь-який образ – від кежуального або вуличного до формального ділового.

А ще можна влаштувати собі невелику fashion-вечірку – під келих вина перед великим дзеркалом переміряти увесь його гардероб у різних комбінаціях. Повірте, це дуже весело і може надихнути вас на нові креативні ідеї і оригінальні образи. Головне, не забудьте повернути усе на свої місця 😉

22 Серпня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *